Κόσμος

Φωτιά στο Λονδίνο: Γυναίκα πρόσφερε 21 διαμερίσματα στους άστεγους

Μία κίνηση που προσφέρει λύση επί της ουσίας σε δεκάδες ανθρώπους που έμειναν δίχως στέγη μετά τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, πραγματοποίησε μία γυναίκα, προσφέροντας 21 διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να στεγάσουν δεκάδες ανθρώπους, σε περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Η Λάουρα Τζέιν Κάνελ, μάνατζερ σε εταιρεία που διαχειρίζεται το πρόγραμμα παροχής διαμερισμάτων σε φοιτητές, ανακοίνωσε ότι παρέχει 21 διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον 46 ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους από τη φωτιά στον «Πύργο της Κολάσεως».

Η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να βοηθήσει επί της ουσίας και να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι έχασαν συγγενείς τους.

«Περίπου 300 φοιτητές κατοικούν στο συγκρότημα αυτό. Είναι το σπίτι μας, ως εκ τούτου θεωρώ δεδομένο ότι άπαντες θέλουν να βοηθήσουν», τόνισε η Λάουρα Τζέιν Κάνελ.

Τα διαμερίσματα είναι έτοιμα προς χρήση και μπορούν να στεγάσουν ολόκληρες οικογένειες, ώστε να μείνουν ενωμένες σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ