Πολιτική

Τσίπρας: «Βρισκόμαστε κοντά σε λύση»

«Βρισκόμαστε κοντά σε μία λύση, περισσότερο από ποτέ, που θα αντιστοιχεί στις θυσίες του ελληνικού λαού, μια λύση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, η οποία θα είναι λύση όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, είναι εφικτό να βρεθεί αυτή η διέξοδος στην ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο του Eurogroup ώστε να μη χρειαστεί να βρεθεί στο επίπεδο της Συνόδου Κορυφής, γιατί η δραματοποίηση του προβλήματος δεν ωφελεί κανέναν.

Kατά την υποδοχή στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Λεμέρ συνεχάρη τον πρωθυπουργό για το πολιτικό θάρρος -όπως είπε- που επέδειξε να λάβει αποφάσεις για μεταρρυθμίσεις δύσκολες αλλά απαραίτητες και εξέφρασε αισιοδοξία για μια καλή συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...