Κόσμος

Τουρίστες πέταξαν γάντι σε στρατιώτη της Βασιλικής Φρουράς και τα άκουσαν (βίντεο)


Οι στρατιώτες της Βασιλικής Φρουράς στη Μεγάλη Βρετανία εκτός από εκλεκτό σώμα του στρατού και αυτοί που θα προστατεύσουν το βασιλικό ζεύγος σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση απειλήσει τα βασιλικά ανάκτορα, είναι και μία τουριστική ατραξιόν και ένα θέαμα που επισκέπτες του Λονδίνου συρρέουν για να δουν.

Σε βίντεο που τράβηξε τουρίστας μπροστά σε φυλάκιο στον πύργο του Λονδίνου και δημοσίευσε η Dailymail, φαίνεται ένα ζευγάρι να κατσαδιάζεται από τον επιβλέποντα αξιωματικό καθώς φέρεται να κορόιδευαν τον στρατιώτη της φρουράς. Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας το ζευγάρι να μιλά και να παρατηρεί τον στρατιώτη ενώ ένα γάντι υπάρχει πολύ κοντά στα πόδια του.

Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα λεγόμενα του αξιωματικού αναφέρουν πως εκείνοι πέταξαν το γάντι «για να δουν αν θα το σηκώσει ο φρουρός». Ο αξιωματικός σε πολύ αυστηρό ύφος τους επαναφέρει στην τάξη λέγοντάς τους πως «η Βασιλική Φρουρά έχει καθήκον να προστατεύει την πατρίδα. Είναι στρατιώτης και του αξίζει σεβασμός και όχι χλεύη».

Το γάντι επέστρεψε στους φερόμενους κατόχους του και εκείνοι αποχώρισαν από το σημείο άρον-άρον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...