Κοινωνία

Τα ύστερα του κόσμου! Προσεχώς και στην Ελλάδα - Ζευγάρι ομοφυλοφίλων έτοιμοι να αποκτήσουν το πρώτο τους βιολογικό παιδί! (ΦΩΤΟ)

Σε μια εποχή που ό,τι έχει να κάνει με ηθικές αξίες καταρρίπτεται καθημερινώς σαν χάρτινος πύργος δυστυχώς οι προκλήσεις δεν σταματούν ποτέ! Ο Biff Chaplow και ο Trystan Reese πρόκειται να καλωσορίσουν το πρώτο τους βιολογικό παιδί, ένα αγόρι, στη ζωή τους αυτό το καλοκαίρι

Οι δύο γκέι... μπαμπάδες δήλωσαν ευτυχισμένοι καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους βιολογικό παιδί.

Ο Biff Chaplow και ο Trystan Reese είναι ήδη....γονείς αφού έχουν υιοθετήσει δύο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Πρόκειται για την ανιψιά και τον ανιψιό του Biff. Το ομόφυλο ζευγάρι συμφώνησε να τους υιοθετήσει αφού η αδελφή του υπέστη προβλήματα κατάχρησης ουσιών το 2011.

Αλλά το ζευγάρι είχε πάντα λαχτάρα για ένα δικό του μωρό, όπως δηλώνουν,

Ο Trystan, ο οποίος είναι τρανσέξουαλ, κατάφερε να “συλλάβει” το 2016, αλλά απέβαλε στις έξι εβδομάδες

Το “παντρεμένο” ζευγάρι, που ζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, έχει επιβεβαιώσει ότι ο Trystan θα γεννήσει το καλοκαίρι.

Ο Trystan είπε ότι αισθάνθηκε ότι μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί ήθελε να μείνει έγκυος ως transgender , αλλά ήταν πολύ φοβισμένοι ώστε να ρωτήσουν.

Είπε ότι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι "οι trans έχουν γεννηθεί σε λάθος σώματα και πραγματικά μισούμε το σώμα μας και γι 'αυτό χρειαζόμαστε τη μετάβαση".

"Για μένα, ποτέ δεν ένιωθα ότι έπρεπε να αλλάξω το σώμα μου.Και σίγουρα δεν μισώ το σώμα μου
Νιώθω ότι το σώμα μου είναι φοβερό, νιώθω σαν να είναι δώρο.Έτσι, αν μπορείτε να αρχίσετε να το καταλαβαίνετε αυτό, τότε αρχίζετε να έχετε περισσότερη αίσθηση ότι δεν θα φανεί τελείως περίεργο για μένα να θέλω να τεκνοποιήσω και να φέρω ένα μωρό"δήλωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...