Κοινωνία

Ρομά έστησαν τσαντήρι στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Ομάδα Ρομά έχει καταλάβει χώρο εντός του πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ακριβώς δίπλα στον παιδικό σταθμό , για 8η ημέρα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φθάνουν συνεχώς στο cretalive, οι Ρομά μαγειρεύουν και κοιμούνται στο συγκεκριμένο χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή άτομο επιτέθηκε λεκτικά σε μητέρα που πήγε να παραλάβει το παιδί της από τον παιδικό ενώ το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ίδιο βράδυ εισέβαλαν μέσα στο χώρο του παιδικού (ενώ φιλοξενούνταν ακόμη νήπια) και ενόχλησαν τη νηπιαγωγό η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.

Οι φύλακες της πύλης δείχνουν ανοχή παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους .

Καταγγελία θέλει φύλακα του ΠΑΓΝΗ να απάντησε σε διαμαρτυρία μητέρας: «Τι σας ενοχλούν κυρία μου; Έχουν πάει φαντάροι. Αν συμβεί κάτι στα παιδιά τότε το ξαναβλέπουμε».

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ όπως και το αστυνομικό τμήμα του Αγ. Μύρωνα έχουν ενημερωθεί σχετικά όμως περιορίζονται σε λεκτικές συστάσεις.

Οι χώροι του ΠΑΓΝΗ διαρκώς επιτηρούνται και ελέγχονται, επισημαίνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γ. Τασσόπουλος, μετά το δημοσίευμα του Cretalive για το ιδιότυπο ... τσαντίρι που στήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

«Οι εν λόγω συμπολίτες μας προσήλθαν στο χώρο του νοσοκομείου και συγκεντρώθηκαν επειδή είχαν δικούς τους συγγενείς νοσηλευόμενους, φαινόμενο που γενικά παρατηρείται. Ήδη ολοκληρώνεται η αποχώρησή τους από το χώρο του νοσοκομείου.

Οι χώροι του νοσοκομείου συνεχώς επιτηρούνται και ελέγχονται και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κατασκηνώσει ή να παραμείνει στους χώρους του χωρίς λόγο, όπως έγινε και για τους ανωτέρω από την πρώτη στιγμή και αυτό ισχύει για όλους τους πολίτες. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνονται οι αρμόδιες αρχές».

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...