Πολιτική

Προκλητικός: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε νυχτερινή έξοδο με την 21χρονη σύντροφο του (εικόνες)

Στο νυχτερινό κέντρο Frangelico διασκέδασε ο φουλ ερωτευμένος Άρης Σπηλιωτόπουλος με την 21χρονη σύντροφό του Φοίβη Γραμματικού…

Αλλά και εκείνη, όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό τους, κυριολεκτικά δεν ξεκολλάει από πάνω του. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Frangelico και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Φοίβη τον αγκάλιαζε τρυφερά, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή να ανταποδίδει, δείχνοντας και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι.

Ξενοδόχος στη Δημητσάνα

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης 1 εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο της Δημητσάνας. Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίες όμως είχαν κηρυχθεί άγονες.

Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός...» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real Νews, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...