Εθνικά θέματα

Πληθαίνουν τα σημάδια - Πόλεμος προ των πυλών - Το στράτευμα καραδοκεί (βίντεο)

Πληθαίνουν τα σημάδια του Πολέμου στο Αιγαίο,που όσο και αν δεν θέλουμε να δούμε είναι πλέον Ορατά και δια γυμνού οφθαλμού !

Δύο απο τους τ.Αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου Στρατού Καταδρομείς και οι δύο δεν κρύβουν την ανησυχία τους αλλά χτυπούν καμπάνες εδώ και καιρό .

Σε όλους τους τόνους ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός και πρώην Υπουργός Άμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος το είπε Ορθά -κοφτά » Μολών Λαβέ» και θα πάρουν την Απάντηση!!

Ένας άλλος  Καταδρομέας Επίτιμος Αρχηγός και αυτός , ο Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς   με άριστη γνώση της Σύγχρονης Στρατηγικής και της «Ανθρωπογεωργαφίας»  μας είπε ξεκάθαρα …Για να Επιβιώσουμε ώς Χώρα  πρέπει να γίνουμε Ισραήλ !

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ που τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και Σεβασμό στους Χειριστές της ΠΑ και της Α.Σ που έτυχε να συνεργαστούν οι Ισραηλινές δυνάμεις πρότεινε συνεργασία !

Οι Έλληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Καραδοκούν και Ετοιμάζονται … Στο video που ακολουθεί ένα μικρό δείγμα απο τις Ασκήσεις του τρέχοντος έτους

https://youtu.be/m8-7u8xKoLo

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...