Ρωσία

Ο Πούτιν αποκάλυψε στον Στόουν ότι είναι παππούς -Τι είπε για την οικογένειά του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να παραμείνουν κρυφές οι λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής, εδώ και χρόνια. Παρόλα αυτά, έκανε μία αποκάλυψη στον Ολιβερ Στόουν. Οτι έχει γίνει παππούς.

Οταν ρωτήθηκε από τον σκηνοθέτη, στη σειρά συνεντεύξεων που του παραχώρησε, για το αν έχει γίνει παππούς, ο Πούτιν απάντησε καταφατικά. Δεν αποκάλυψε όμως πόσα εγγόνια έχει, ούτε ποια από τις κόρες του έχει γίνει μητέρα. Οσο για το αν είναι καλός παππούς και παίζει με τα εγγόνια του στον κήπο, απάντησε: «Πολύ σπάνια, δυστυχώς».

Οι κόρες του Πούτιν

Ελάχιστα είναι γνωστά για τις δύο κόρες του Πούτιν, οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα κυκλοφορούν με τα ονόματα Κατερίνα Τικχόνοβα και Μαρία Φάασεν. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγαλύτερη, η Μαρία, είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Γιόριτ Γιόοστ Φάασεν και ότι το 2013 η Τικχόνοβα παντρεύτηκε τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Κίριλ Σαμάλοφ. Ακόμη, ΜΜΕ έχουν γράψει ότι η Μαρία έχει ζήσει για κάποιο διάστημα στην Ολλανδία, αλλά ο Πούτιν έχει δηλώσει ότι αμφότερες οι κόρες του ζουν πλέον στη Μόσχα.

«Είμαι υπερήφανος για εκείνες. Δεν ασχολούνται με μεγάλες επιχειρήσεις ή την πολιτική. Ασχολούνται με την επιστήμη και την εκπαίδευση», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης στον Στόουν, σύμφωνα με την Telegraph.

Το Reuters, μετά από έρευνα, ανέφερε σε δημοσίευμα του 2016 ότι η Κατερίνα είναι διευθύντρια στο κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και ότι μετέχει σε αγώνες χορού, ενώ ελάχιστα είναι γνωστά για την Μαρία, η οποία θεωρείται ότι κάνει καριέρα στη βιο-ιατρική.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...