Κοινωνία

Ντου του Ρουβίκωνα στην Ομοσπονδία των ξενοδόχων (βίντεο)


Μία νέα έφοδο έκανε ο Ρουβίκωνας! Αυτή τη φορά μέλη της αναρχικής ομάδας έκαναν ντου και κατάληψη στα στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.  

Όπως βλέπετε, μπήκαν μέσα και εμπόδισαν τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Μάλιστα, ένας υπάλληλος διαφώνησε με την πρακτική τους, με τα μέλη να του απαντούν ότι το λάθος είναι "το εργατικό κάτεργο των ξενοδοχουπαλληλών".

Το βίντεο από το ντου ανέβασε η ομάδα στο Youtube γράφοντας: "Η τουριστική βιομηχανία και το αληθινό πρόσωπο της ανάπτυξης. Αυτό είναι το μήνυμα της παρέμβασής μας. Η ανάγκη να παλέψουμε για τα συμφέροντά μας. Και στις τουριστικές γαλέρες. Ενάντια στα αφεντικά του τουρισμού.

Να οργανωθούμε και να συγκρουστούμε. Πρέπει κάτι να σταθεί απέναντι τους. Κάτι οργανωμένο, κάτι αποφασιστικό κάτι στο οποίο να συμμετέχει όλος ο κόσμος της εργασίας στον τουρισμό. Κι αυτοί που δεν είμαστε σε αυτό τον κλάδο να σταθούμε στο πλευρό του.

Υ.Γ. Αν αυτοί που παίρνουν ένσημα θεωρούνταν τυχεροί, πάει κι αυτό. Τώρα με το 4ο μνημόνιο θα πρέπει να πληρώνουν και φόρο. Η ταξική ψαλίδα ανοίγει περισσότερο και τα σύνορα των ταξικών στρατοπέδων γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ