Κοινωνία

Μεγάλο θράσος! O 52χρονος βιαστής της Δάφνης ζητά να αποφυλακιστεί

Να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό αντί για τη φυλακή ζητάει ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας στο διαμέρισμα της Δάφνης.

Αναλυτικότερα, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε ο δικηγόρος του 52χρονου, κ. Ε. Ειρηνάκης, και μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο 52χρονος δράστης κατέθεσε αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση (το λεγόμενο «βραχιολάκι»), λόγω της αναπηρίας του, που πιστοποιήθηκε στο 95%.

«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» εξηγεί ο κ. Ειρηνάκης.

Όσον αφορά το αρνητικό δημόσιο αίσθημα, σε βάρος του 52χρονου, ο δικηγόρος του σχολιάζει ότι «εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...