Αρχείο

Δύο νεκροί από πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχoινιά

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του ψεκαστικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Σχοινιά λίγη ώρα πριν τις 10.

Στο  ψεκαστικό ελικόπτερο που ήταν μισθωμένο από την περιφέρεια Αττικής  επέβαιναν τρία άτομα. Το ένα άτομο κατάφερε και απεγκλωβίστηκε, δύο όμως ανασύρθηκαν νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο τραυματισμένος χειριστής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε.

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Σχοινιά Αττικής.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο από τους χειριστές του ελικοπτέρου είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, επιχειρούν σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Ο τραυματισμένος χειριστής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο πραγματοποιούσε ψεκασμούς για λογαριασμό της Περιφέρειας προκειμένου να καταπολεμηθεί ο πληθυσμός των κουνουπιών που υπάρχουν στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου βρίσκονται 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού. Οπως αναφέρουν πηγές των διασωστών, η επιχείρηση είναι δύσκολη καθώς το σημείο είναι βαλτώδες.

Το ελικόπτερο εκτελούσε ψεκασμούς για την αντιμετώπιση των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχoινιά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές