Κοινωνία

Η αφίσα έξω από ελληνικό σχολείο που έχει προκαλέσει αίσθηση (εικόνα)

Ένας χρήστης του facebook από την Θεσσαλονίκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια αφίσα που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια εντός και εκτός διαδικτύου.

Ποιο συγκριμένα η αφίσα αυτή αναζητεί έξω από σχολείο νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως συνοδοί σε καφέ και κλαμπ με καλή αμοιβή.

Η διπλή αγγελία επίσης αναζήτα και κοπέλες με χορευτικές γνώσεις. Φυσικά τα σχόλια στο facebook και στο twitter άναψαν με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την αφίσα και την κατάσταση της χώρας.

Ο χρήστης του facebook που την φωτογράφισε και μετά την ξεκολλησε έγραψε στο facebook: «Αφίσα σήμερα εξω από σχολείο της γειτονιάς ! Ετσι μειώνεται η ανεργία και έρχεται η ανάπτυξις... Αναπτύσσεται ο πολιτισμός και ο ..τουρισμός. Εννοείται την ξεκόλλησα με πάθος».

Πηγή: tilestwra

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...