Πολεμική αεροπορία

Επισμηναγός του ΑΤΑ ξεχωρίζει για την εθελοντική του δράση (βίντεο)


Θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης της Λάρισας ΕΠΙ.ΖΩ. Πρόκειται για τον εν ενεργεία Επισμηναγό Δημήτρη Δουρούμη, ο οποίος υπηρετεί στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.

Από τους καλύτερους Αξιωματικούς όπως ομολογούν συνάδελφοί του, με ήθος, ανθρωπιά και εντιμότητα ο Επισμηναγός Δουρούμης, έχει δοθεί στο να προσφέρει ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο.
Αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο του και αξιοποιώντας τις γνώσεις του ως Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές της ΕΠΙ.ΖΩ.

Χθες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο ΣΕΑΝ, ''έκλεψε'' στην κυριολεξία την ''παράσταση'', κατά τη διάρκεια παρουσίασης τεχνικών μεταφοράς τραυματία.

Εμείς πριν παρουσιάσουμε τα βίντεο που καταγράψαμε από την παρουσίασή του, θέλουμε να τον συγχαρούμε και δημόσια, για όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το διάστημα μέσα από την πλούσια εθελοντική του δράση!


kranosgr.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...