Κοινωνία

Εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά στις φυλακές Γρεβενών

Λαβράκι έβγαλαν έπειτα από την αιφνιδιαστική έρευνα στα κελιά αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους του καταστήματος κράτησης Φελλίου στα Γρεβενά άνδρες των αρμοδίων υπηρεσιών.

Ειδικότερα η έρευνα πραγματοποιήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών, της Ο.Π.Κ.Ε. Καστοριάς και του Τμήματος Ειδικών Κατασταλτικών Αστυνομικών Μονάδων Βορείου Ελλάδος, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι στο εσωτερικό των φυλακών έχει διεισδύσει παράνομος οπλισμός.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες συντονίστηκαν από τον ίδιο τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών. Οπως προέκυψε στα κελιά των οκτώ κρατουμένων εντοπίστηκαν δυο σιδερένιες λάμες, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα κινητό, ενώ σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών εντοπίστηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Για τις παράνομες αυτές πράξεις συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί, τρεις Έλληνες και ένας Πακιστανός ηλικίας 25 ως 62 χρόνων αντίστοιχα στα κελιά των οποίων εντοπίστηκαν τα ευρήματα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εισαγωγή μέσων επικοινωνίας σε χώρο κράτησης.

Να σημειωθεί, τέλος ότι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...