Πολιτική

Ενδοκυβερνητική κόντρα για τη... γραβάτα του Καμμένου -Τα καρφιά του Ξυδάκη

«Προχωρήσαμε σε μία επώδυνη διαπραγμάτευση και συνεχίζουμε», δήλωσε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup και σημείωσε ότι η Ελλάδα έλαβε το βέλτιστο που μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο συσχετισμό στην Ευρώπη. Ωστόσο είχε κι ένα... καρφί για τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο.

«Από το μνημόνιο θα βγούμε, από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που επιβάλλεται στα μεγάλα κράτη και στα μικρά, δεν ξέρω - είναι συμβατικές υποχρεώσεις», είπε ο κ. Ξυδάκης στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και του Γιώργου Αλοίμονου, στον Flash 96,0 F.M.

«Με αυτές τις συνθήκες, με μεγάλη απώλεια του ΑΕΠ, πρέπει να δούμε πως θα ανατάξουμε την παράγκα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μεγάλη ιστορική δοκιμασία, τονίζοντας: «Πολύ δύσκολες οι στιγμές για να πανηγυρίζεις ή να πέφτεις στην απόλυτη κατάθλιψη και την αδράνεια. Όλοι είμαστε πιο σοβαροί, με μια βαριά εμπειρία».

Τέλος και κληθείς να σχολιάσει το tweet του υπουργού Πάνου Καμμένου με την γραβάτα, ο κ. Ξυδάκης μίλησε για αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά... Αν μη τι άλλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε... χαρούμενος ή/και ικανοποιημένος από την εξήγηση του υπουργού Άμυνας και αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ