Πολιτική

Δημ. Καμμένος: «Παράταση λύσης χρέους λόγω γερμανικών ιδεοληψιών»

Για «ιδιότυπη γερμανική αιχμαλωσία» που διατηρεί την Ελλάδα ως αποικία χρέους κάνει λόγο ο κ. Δημήτρης Καμμένος προσθέτοντας και την δίκη του φωνή με όσους από το στρατόπεδο της πλειοψηφίας αναλύουν πιο συγκρατημένα τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παραθέτοντας τα συμπεράσματα για «την παράταση της λύσης χρέους» -όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει - αναφέρει πως «παραμένει πολιτικά τοξικό» για την Γερμανία το ζήτημα της αναδιάρθωσης του Ελληνικού Δημόσιου χρέους, διότι η όποια παραδοχή μη βιωσιμότητάς του θα δημιουργούσε στο εσωτερικό της την παραδοχή ότι όλα τα Γερμανικής ιδεοληψίας προγράμματα διάσωσης έχουν αποτύχει και την ταμπακιέρα της αποτυχίας Σόιμπλε, θα την "πληρώσει" ο Γερμανός φορολογούμενος ψηφοφόρος - στον οποίο δήθεν η Ελλάδα χρωστά το μεγαλύτερο μέρος των δανείων της-.»

Ο κ Καμμένος σημειώνει τέλος: «Ας διαχειρισθούμε ενωμένοι(!) αυτό το δεδομένο. Ας πέσουμε όλοι μαζί(!) με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεφύγουμε από την ιδιότυπη Γερμανική αιχμαλωσία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...