Οπλικά συστήματα

Δείτε τι μπορεί να κάνει το Sukhoi T-50 PAK-FA 5ης γενιάς (βίντεο)


Το νέο ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς, το Sukhoi T-50 PAK-FA, αποκτά και μια νέα ικανότητα, να μπορεί να καταστρέφει πλοία επιφανείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το defencetalk.com γίνονται οι απαραίτητες δοκιμές ώστε το 5ης γενιάς Sukhoi να μπορεί να γίνει ένας «σφαγέας πλοίων».

Η εφημερίδα Izvestia αναφέρει ότι ο πύραυλος cruise Kh-35UE που φέρει το Sukhoi T-50 είναι η αναβάθμιση του υποηχητικού πυραύλου κατά πλοίων (subsonic anti-ship missile) Kh-35.

Η νέα γενιά πυραύλων είναι ικανή να καταστρέφει τα πάντα από αεροσκάφη μέχρι και αεροπλανοφόρα καθώς και επίγειους στόχους συμπεριλαμβανομένων και σκληρών στόχων (hard points) όπως αποθήκες αλλά και κινητούς στρατιωτικούς στόχους.

Επίσης είναι σε θέση να μπορεί να παρακάμπτει προχωρημένα συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών χάρις στο dual-band active/passing σύστημα καθοδήγησής του.

Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την γενιά Kh-35UE να ξεχωρίζει από τον προκάτοχό της.

Δείτε στο βίντεο:
https://www.youtube.com/embed/3BipGASLGBI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...