Κόσμος

Βίντεο – ντοκουμέντο: H στιγμή των πυροβολισμών κατά των γερουσιαστών στη Βιρτζίνια


Η καραμπίνα του 66χρονου παίρνει κυριολεκτικά φωτιά, ανοίγει, αδιακρίτως, πυρ κατά των μελών της γερουσίας στο γήπεδο του μπέιζμπολ και ένας άνδρας πέφτει στο γήπεδο αιμόφυρτος. Το βίντεο καταγράφει σοκαριστικές στιγμές από την επίθεση κατά των βουλευτών των Ρεπουμπλικανών στη Βιρτζίνια.

Καταγράφονται σκηνές πανικού. Μόλις ο 66χρονος Τζέιμς Χότζκινσον έχει αρχίσει να πυροβολεί. Όλοι προσπαθούν να καληφθούν. Ένας άνδρας πέφτει στο γήπεδο αιμόφυρτος και μένει ακίνητος. Φαίνεται πως έχει δεχθεί τα πυρά του 66χρονου. Είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τον γερουσιαστή

Στιβ Σκάλις ο οποίος έχει υποστεί εσωτερική αιμορραγία και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι πυροβολισμοί συνεχίζονται. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή καθώς οι αστυνομικοί που συνόδευαν τους γερουσιαστές έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 66χρονο δράστη. Λίγο αργότερα ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο Γερουσιαστής Στιβ Σκάλις μετά το πρώτο χειρουργείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Θα υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις.

Τον ρεπουμπλικανό βουλευτή επισκέφθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια και άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Ο Στιβ Σκάλις, ένας από τους αληθινά μεγάλους ανθρώπους, είναι σε σοβαρή κατάσταση αλλά είναι μαχητής. Προσευχηθείτε γι' αυτόν» έγραψε στο Twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης