Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο από το κολαστήριο της Δάφνης όπου 52χρονος ασελγούσε σε 20χρονη φοιτήτρια


Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την αποκάλυψη της φρικιαστικής ιστορίας της Δάφνης, ωστόσο, ο εφιάλτης μένει ακόμα εκεί... στο υπόγειο που μετατράπηκε σε κολαστήριο για ένα κορίτσι μόλις 20 χρονών! Ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος αφού ακινητοποίησε με αναισθητικό τη νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν για εκείνον, καθαρίζοντας το σπίτι του... την έδεσε στο κρεβάτι, την χτυπούσε με μανία και την βίαζε επί ώρες με διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα.

Τα καλώδια USB παραμένουν στους τοίχους και θυμίζουν πως ο δράστης, ο οποίος δηλώνει τυφλός, είχε εγκαταστήσει παντού κάμερες για να μπορεί να παρακολουθεί τα υποψήφια θύματα του. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να... "ψαρέψει" νεαρή κοπέλα για να την βιάσει με το πρόσχημα της οικιακής βοηθού. 

Το πιο σοκαριστικό, ωστόσο, από τα ευρήματα είναι το ότι είχε τρυπήσει τα πλακάκια του μπάνιου για να τοποθετήσει κρυφή κάμερα πίσω από τον καθρέφτη... στήνοντας όπως καταλαβαίνετε ένα απίστευτο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, μιας και όλες οι κάμερες κατέληγαν στον υπολογιστή του... κατα τα λεγόμενα του τυφλού.

https://www.youtube.com/embed/KWk4g7MywA4

Όμως τα ευρήματα στο κολαστήριο της Δάφνης προκαλούν μεγάλα ερωτήματα... Πως κατάφερε ένας τυφλός άνδρας να στήσει τόσο καλά το συγκεκριμένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης; Πως τρύπησε τα πλακάκια αφού δεν έβλεπε και αν το έκανε κάποιος άλλος γιατί δεν έχει εμφανιστεί κλπ.

Η Σήμανση και τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης και ομηρείας της άτυχης κοπέλας ενώ η σπιτονοικοκυρά του 52χρονου με τις αρρωστημένες ορέξεις είανι απελπισμένη αφού όπως λέει το σπίτι της έχει στιγματιστεί και κανείς δεν θα θέλει να μείνει εκεί, γιατί έχει μείνει γνωστό ως το "κολαστήριο της Δάφνης".

Μάλιστα, όπως λέει, το μεγάλο παράπονο της κ. Κυριακής είναι ότι παρά το ότι το διαμέρισμα ήταν σε άθλια κατάσταση κανένας από την οικογένεια του δεν της ζήτησε συγγνώμη. Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τηλεόραση Antenna

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ