Εκκλησία

Αντιοικουμενιστική αντεπίθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο! Πως απαντάει η “αγία ανυπακοή” στις “διαταγές” Βαρθολομαίου περί διάδοσης των αποφάσεων της Συνόδου της Κρήτης ώστε να γίνουν κτήμα των Ορθοδόξων πιστών

Ηχηρή και ισχυρή θα είναι η απάντηση όσων έχουν επιλέξει την “αγία ανυπακοή” στα δυσώδη οικουμενιστικά σχέδια του Φαναρίου αυτό το Σαββατοκύριακο!

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να προπαγανδίσει την Σύνοδο του Κολυμπαρίου και που ο Πάπας Φραγκίσκος απροκάλυπτα διεμήνυσε πως “Πάμε για την παγκόσμια Εκκλησία με ποικιλομορφία” οι αντιδρώντες διοργανώνουν την δική τους αντίδραση!

Καταρχάς, το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας συνδιοργανώνει με φορείς και συλλόγους, ημερίδα, κατά της Κάρτας Πολίτη, στο Αίγιο την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Συνεδριακό κέντρο – Λιμάνι Αιγίου (κάτωθεν του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση “Για όσα καταστρεπτικά σκέφτονται να ετοιμάσουν για εφαρμογή και για όσα ήδη έχουν εφαρμόσει εκβιάζοντας και βιάζοντας καταστήματα και πολίτες, με κύριο θέμα, την εντελώς αφύσικη, ακατανόητη, παράλογη και απαράδεκτη υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος, ως αριστότητα της διοικητικής ανικανότητας, με προορισμό μετά, την αχρήματη κοινωνία, το ανέλεγκτο δηλαδή χάος των λογιστικών τραπεζο-χρηματο-αριθμών”

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν επίσης: “Η σχεδιαζόμενη ηλεκτρονική ταυτότητας (δηλαδή Κάρτας Πολίτη), είναι σκέψεις και στόχοι με τους αδιόρθωτους κινδύνους που περιέχουν, όπως και κάθε μέτρο μέχρι σήμερα που αύξησε το χρέος και την καταστροφή μας, μπορεί να επιφέρει την ηλεκτρονική καταστροφή της ανθρώπινης προσωπικότητας. Άνθρωπος και συσκευές με ίδιες αξίες και χαρακτηριστικά.

Δεν είμαι αριθμός

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ,

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Να είμαστε όλοι εκεί”.

Διαβάστε περισσότερα: Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα στου πολίτη και τον Οικουμενισμό

Επίσης αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δίωρη ομιλία του π. Νικόλαου Μανώλη (10-6-2017) όπου θα αναφερθεί στα εξής:

Πρώτη ώρα:
-Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διώξεώς μου από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο
-Η υπόθεση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
-Τα σχέδια και οι σκέψεις του μητροπολίτου που είναι ταυτόχρονα κατήγορος και δικαστής μου
-Οι δικαστικές εξελίξεις στο ακυρωτικό διοικητικό δικαστήριο
-Αποτίμηση της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα
-Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος: Οικουμενιστική Συμφωνία κοινής δράσης για την επιβολή των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης

Δεύτερη ώρα:
-Λόγος αγίου Συμεών του νέου θεολόγου περί Πίστεως και για την τελειότητα των αρετών όσων ζουν μέσα στα βιοτικά
-Ωφέλιμη διήγηση για εμάς τους κοσμικούς
-Όποτε θελήσει η καρδιά μας, η Πίστη ενεργεί αμέσως

Την ίδια μέρα επίσης θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία (χωρίς την μνημόνευση Οικουμενιστών) στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά, ο οποίος λειτουργεί σε μοναστήρι στον Βόλο (στους Σταγιάτες. κοντά στην Πορταριά) και 1 Σάββατο κάθε μήνα στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

To ερχόμενο Σάββατο 10/6/2017, θα τελέσει την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στο (ιδιωτικό) παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, στην ΣΟΥΡΩΤΗ Θεσσαλονίκης.

ΟΔΗΓΙΕΣ για να φθάσετε στο παρεκκλήσιο :

Πηγαίνοντας προς Σουρωτή (αφού περάσετε την στροφή για το Μοναστήρι π.Παϊσίου),

μόλις δείτε (μπροστά δεξιά σας) το γήπεδο της Σουρωτής, στρίβετε δεξιά (προς το εργοστάσιο μεταλλικών νερών Σουρωτής).

Στο τέλος του δρόμου έχει το εργοστάσιο Μεταλλικών νερών, εκεί, αμέσως πριν το εργοστάσιο, στρίβετε αριστερά.

Ανηφορίζετε λίγο (200-300 μ) και αμέσως μετά στην κατηφόρα, θα δείτε σταματημένα λεωφορεία στο δεξί σας χέρι. Καλύτερα να παρκάρετε εκεί.

Ίσως προσέξετε μια μικρή μπλε ταμπέλα "οδός Αγίου Μάρκου" στα αριστερά (πάνω σε ένα συρμάτινο φράχτη).

Συνεχίζοντας, λίγα μέτρα ΜΕΤΑ την ταμπέλα, κατευθύνεστε (καλύτερα πεζοί) προς τα αριστερά στο μονοπάτι (το μονοπάτι ξεκινάει με άσφαλτο και συνεχίζει με χωματόδρομο) και θα καταλήξετε (200-300 μέτρα μετά) στο χώρο όπου υπάρχει το παρεκκλήσιο (είναι ανάμεσα σε σπίτια).

Θα δείτε ένα μικρό παρατημένο εικονοστάσι έξω από το συγκρότημα οικιών. Αν έχετε τις οδηγίες μαζί σας ΔΕΝ θα δυσκολευθείτε να το βρείτε. Η θεία λειτουργία τελειώνει γύρω στις 10-10:30.

Επειδή ο χώρος είναι ιδιωτικός παρακαλούμε να αποχωρείτε μετά την Θεία Λειτουργία.

Διευκρινίζουμε ότι ο π.Ευθύμιος ζει σε κελί μέσα στο δάσος, χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο και συνεπώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οτιδήποτε αναγράφεται στο διαδίκτυο μέσα από ιστολόγια που πρεσβεύουν την "αποτείχιση" -πολλές φορές το έχει τονίσει- με εξαίρεση το ιστολόγιο "Πατερική Παράδοση". Συνεπώς η παρουσία του στο συγκεκριμένο ιδιωτικό παρεκκλήσιο γίνεται αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πιστών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και δεν αποτελεί συσχέτιση του π.Ευθυμίου με το πρόσωπο που το παραχωρεί.

Πάντως υπενθυμίζεται ότι ο π.Ευθύμιος δεν μεταλαμβάνει όσους πιστούς συνεχίζουν να λειτουργούνται σε εκκλησίες όπου μνημονεύονται αιρετικοί (οικουμενιστές), όπως ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι επίσκοποι της Ελλαδικής εκκλησίας, που πρόσφατα επίσημα αποδέχθηκαν την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης, κάτι το οποίο μοιάζει ακραίο στην παρούσα φάση της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα χρόνο μετά την Σύνοδο του Κολυμπαρίου και οι πιστοί αναζητούν την σωστή οδό!

πηγή φώτο: Νίκος Κοσμίδης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ