Κοινωνία

Ανατριχιαστικό: Το βίντεο του ατυχήματος του πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Πώς σώθηκε

Τυχερός στάθηκε τελικά ο Ρίτσαρντ Χάμοντ, ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, καθώς γλίτωσε από το φοβερό τροχαίο ατύχημα που είχε σε ορεινή περιοχή της Ελβετίας, μόλις με ένα σπασμένο πόδι.

Ο Χάμοντ που πλέον παρουσιάζει την εκπομπή «Grand Tour», κατάφερε να σωθεί καθώς σύρθηκε γρήγορα έξω από το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγούσε πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Σε βίντεο που ανέβασε μάλιστα εμφανίζεται από το δωμάτιο του νοσοκομείο σε ιδιαίτερα ευδιάθετη κατάσταση να ευχαριστεί το προσωπικό για τις υπηρεσίες που του προσέφερε, να δείχνει τις ακτινογραφίες από το σπασμένο του γόνατο και να ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγό τους και τις δύο του κόρες.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Χάμοντ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε στροφή ορεινού δρόμου της Ελβετίας, λίγα μέτρα μόλις μακριά από σπίτι. Στη συνέχεια το πανάκριβο όχημα αναποδογύρισε αρκετές φορές, πριν τελικά τυλιχθεί στις φλόγες.

Φίλοι του Χάμοντ, που έγιναν μάρτυρες του ατυχήματος, έτρεξαν προς το όχημα τρομοκρατημένοι, αλλά τελικά αντίκρισαν τον 47χρονο να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος μόλις λίγα μέτρα μακριά από το τυλιγμένο στις φλόγες αυτοκίνητο.

https://www.youtube.com/watch?v=aO_xsSyu-XY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...