Κοινωνία

«Αδέσποτες» σφαίρες τραυμάτισαν δύο γυναίκες στον Κορυδαλλό

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ σε δύο διαφορετικά σημεία στο Κορυδαλλό όπου δύο γυναίκες τραυματίστηκαν από σφαίρα πιστολιού και μεταφέρθηκαν και οι δύο με διαφορά περίπου μιας ώρας στο «Θριασίο» Νοσοκομείο όπου και τους αφαίρεσαν τις σφαίρες.

Στην πρώτη περίπτωση περίπου στις 9 το βράδυ η πρώτη κυρία έπινε το ρόφημά της σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου όπου διαπίστωσε ένα ελαφρύ κάψιμο στο γόνατο της και έπειτα άρχισε να αιμορραγεί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το αντικείμενο που την είχε τραυματίσει και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σφαίρα εννέα χιλιοστών.

Μετά από λίγη ώρα, περίπου ένα χιλιόμετρο μακρύτερα, μια δεύτερη κοπέλα καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας και ένιωσε τσούξιμο στο μηρό της, διαπιστώνοντας ότι έτρεχε αίμα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι της και την μετέφεραν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου της αφαιρέθηκε το αντικείμενο.

Προς έκπληξη τους, οι γιατροί που προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το σφαιρίδιο από την ηλικιωμένη κυρία, είδαν ότι και η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί από μια σφαίρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και η ασφάλεια της Υποδιεύθυνση Δυτικής αττικής έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στις μαρτυρίες των θυμάτων δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι ακούστηκε πυροβολισμός ή έστω κάποιος δυνατός κρότος που να δικαιολογεί τον τραυματισμό των δύο γυναικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ