Κοινωνία

Έτοιμα τα «μικροτσίπ πρώτης γενιάς» για όλους τους ανθρώπους - Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ανακοίνωσαν τα «μικροτσίπ πρώτης γενιάς» τα οποία μπορούν από τώρα να εμφυτευτούν μαζικά σε ανθρώπους.

Ο βιοχάκερ, Hannes Sjöblad, είναι εκείνος που εμφύτευσε σε υπάλληλους στην Σουηδία μικροτσίπ, προκειμένου, όπως ισχυρίζεται να εισέρχονται σε εταιρικά κτήρια και γραφεία αλλά και να έχουν πρόσβαση σε αρχεία εύκολα και χωρίς κόπο.

Την είδηση είχε αναδείξει πρώτο το el.gr και όλα δείχνουν πως με αφορμή το γεγονός ξεκινά η προώθηση των μικροτσίπ σε όλους τους ανθρώπους.

Το μικροτσίπ εμφυτεύεται, όπως αναφέρουν πλέον ανοιχτά μέσα ενημέρωσης, στο χέρι μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.

Ο Sjöblad, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός, ονομάζει αυτά τα μικροτσίπ «εμφυτεύσεις πρώτης γενιάς» και αναφέρει πως είναι έξυπνα όπως ένα μπρελόκ κλειδιών.

Είναι ακόμα παθητικά μικροτσίπ, σημειώνει, κάτι που υποτίθεται σημαίνει πως δεν μπορούν για την ώρα να μεταδώσουν πληροφορίες σχετικές με την τοποθεσία του κάθε ανθρώπου. Αντ’ αυτού δουλεύουν με σύνδεση σε smartphone μέσω ενός μαγνητικού πεδίου και επιτρέπουν στον υπάλληλο, μεταξύ άλλων, να ανοίγει κλειδωμένες πόρτες βάζοντας το χέρι του με το εμφύτευμα στις κατάλληλες «κλειδαριές».

Αυτές, οι μικρές κάψουλες από γυαλί, συνεχίζει ο Sjöblad, Μπορούν να αντικαταστήσουν τα κλειδιά, τα ηλεκτρονικά κλειδιά αυτοκινήτου, τις επαγγελματικές κάρτες και πολλά άλλα, αποθηκεύοντας τις αντίστοιχες πληροφορίες στο μικροτσίπ.

Σύμφωνα πάντα με τον Σουηδό βιοχάκερ, τα «μικροτσίπ πρώτης γενιάς» δίνουν στους ανθρώπους περισσότερο έλεγχο πάνω στις πληροφορίες τους, ενώ στην συνέχεια αναφέρεται και στον τομέα της υγείας, στον οποίο επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Τα μικροτσίπ, τονίζει, θα μπορούν να παρέχουν άμεσα πληροφορίες σχετικά με το ζάχαρο στο αίμα και άλλα χημικά στοιχεία.

«Όταν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα παίρνουμε ποιοτική πληροφορία σε σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα αποτελέσει επανάσταση στον τομέα της υγείας», διατείνεται ο Sjöblad

«Ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Απλά θα βάζουν το χέρι με το μικροτσίπ σε κατάλληλες υποδοχές και θα δίνουν πληροφορίες. Αυτό θα εκδημοκρατίσει το σύστημα Υγείας», προσθέτει.

Ο Sjöblad γυρίζει πλέον τα σεμινάρια και εκθειάζει τα «μικροτσίπ πρώτης γενιάς», υπογραμμίζοντας τα προτερήματά τους και καθησυχάζοντας τους ανθρώπους πως είναι για το καλό μας.

Άραγε πως θα είναι τα «μικροτσίπ δεύτερης γενιάς»; Μήπως θα έχουν την μορφή βίο-ηλεκτρονικού τατουάζ το οποίο δεν θα βγαίνει με τίποτα από το χέρι.

Για την ώρα γίνονται επιδείξεις εμφύτευσης μικροτσίπ σε ανθρώπους ενώ σιδηροδρομικές εταιρείες ξεκίνησαν να δέχονται ήδη πληρωμές με μικροτσίπ. Ο καιρός δεν είναι πια κοντά είναι εδώ.

Ο παγκόσμιος λαός λαμβάνει το μικροτσίπ ως «θείο δώρο» της τεχνολογίας!

Δείτε στα βίντεο τις συγκλονιστικές εικόνες με πολίτες να τα παίρνουν στο χέρι αλλά και να πληρώνουν με αυτά αλλά ακόμα και χάρτες με την εξάπλωση των εμφυτευμάτων στον πλανήτη, τα επόμενα χρόνια:

https://youtu.be/-1gtgYzKKy8

https://youtu.be/8RkePQTiY1o

https://youtu.be/zjA6aKRhsjE

πηγή: el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...