Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: «Οι Ευρωπαίοι δεν μας εμπιστεύονται»

«Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να δώσουν τα 800 εκατ. ευρώ της δόσης του Ιουλίου και δίνουν μόνο τα 7,7 δις ευρώ, δηλαδή ποσά που χρωστάμε στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και σε ιδιώτες επενδυτές» τονίζει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της και σημειώνει: «Αυτό δείχνει ότι δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση. Θέτουν όρο για να τα δώσουν να πληρώσει το δημόσιο από τα πλεονάσματα του 2016 ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες».

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη υπογραμμίζει: «Υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα και αυτό γιατί, η Ελλάδα έκανε μονομερείς ενέργειες και έχει ανοιχτές πληγές, όπως για παράδειγμα. με συμβασιούχους, "κόκκινα" δάνεια και capital controls» και συμπληρώνει: «Τι είδους συμπαράσταση ζητάει από εμάς ο κ. Τσίπρας, τι θέλει τους πανηγυρισμούς για την συμφωνία, όταν οι ξένοι μας λένε κατάμουτρα ότι δεν μας εμπιστεύονται. Τι θέλει την εξουσία ο κ. Μητσοτάκης, τι να την κάνει όταν το καράβι μπάζει νερά από παντού. Λυπούμαστε, αλλά όταν λείπει από κάποιους το αίσθημα ευθύνης, τότε και τα 7 χρόνια θυσιών του ελληνικού λαού θα πάνε χαμένα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης