ΤΑΙΠΕΔ: Προτιμώμενος επενδυτής για τον ΟΛΘ η Deutsche Invest

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2017, 2:50 μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αφού εξέτασε τα τυπικά δικαιολογητικά που προσκόμισε ο Πλειοδότης όπως προβλέπεται από τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, ανακήρυξε ομόφωνα την ένωση των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» Προτιμώμενο Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, η δε σύμβαση πώλησης μετοχών θα υπογραφεί μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.


  • Θεσσαλονικιός

    Παράξενο … το έδωσαν σε Γερμανούς πάλι.
    Όταν θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στην φυλακή τότε θα δουν το «ομόφωνα». Όπως επικύρωσαν το αίσχος με την πώληση των αεροδρομίων.

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Βρε και τα αεροδρομια θα επιστραφουν και οτι εχει υπογραφει απο το 1ο μνημονιο μεχρι το τελος αυτων των καρα γκι οζηδων θα επιστραφει στο ελληνικο κρατος και οχι στην αποικια του Ροτσιλδ. Παλιοσαυρα που θα πας ; Ζυγωνει η εκπληρωση της οικονομιας Του Θεου και τοτε κλαινε και οι δυνατοι.