Νέο βροντερό ΟΧΙ από την «αγία ανυπακοή» στα δυσώδη οικουμενιστικά σχέδια και στην κάρτα του πολίτη! «Δεν θα καθίσουμε φρόνιμα όπως θέλουν οι παγκοσμιητές και οι νέα τάξη πραγμάτων» (βίντεο)

Δημοσίευση: 18 Ιουνίου 2017, 9:56 πμ

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη διορθόδοξη ημερίδα καταδίκης της ψευδοσυνόδου της Κρήτης , που έγινε στις 4 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , ακολούθησε για πρώτη φορά για την Νότια Ελλάδα μία αντίστοιχη εκδήλωση με επιλογή μιας ιστορικής πόλης του Αιγίου , στα διοικητικά όρια μιας επίσης ιστορικής Μητροπόλεως αυτής των Καλαβρύτων και Αιγιαλείας .

Η Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα του πολίτη και τον Οικουμενισμό που διεξήχθη στο Αίγιο την περασμένη Κυριακή των Αγίων Πάντων στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο –κάτωθεν ιερού προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής –Λιμάνι Αιγίου, απέδειξε πως όσο και να πασχίζει το Φανάρι και τα εξαπτέρυγά του για να απομονώσουν και να αποδυναμώσουν το κίνημα των αντιδρώντων, αυτό αντιθέτως γιγαντώνεται και η δυναμική του σαρώνει σαν φουσκωμένο ποτάμι τα οικουμενιστικά φράγματα που στήνει κάθε τρεις και λίγο το Φανάρι.

Συνάμα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάλεσαν τον πιστό λαό να διατρανώσει την αντίθεσή του με ένα βροντερό όχι στα ύπουλα σχέδια καθολικής επικράτησης των αχρήματων συναλλαγών με την επιβολή της χρήσης πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο , που μας οδηγεί ολοταχώς στην νέα ηλεκτρονική υπερταυτότητα(κάρτα πολίτη) με μικροτσίπ και αντίχριστα σύμβολα (666) .


Από την πλευρά τους οι διωκόμενοι ομολογητές Αγιορείτες Πατέρες από την Κοινότητα του Αγίου Όρους κατεντολήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου ,ανέλυσαν διεξοδικά τις αποφάσεις των επισκόπων που συνέστησαν την λεγομένη «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο» στο Κολυμπάρι της Κρήτης ,δεσμεύοντας σε εφαρμογή τους και το ποίμνιο , ενώ ενημέρωσαν και για την υποχρέωση των πιστών σε έμπρακτη αντίδραση σύμφωνα με το σύνολο της Πατερικής διδασκαλίας , ώστε να καταδικαστεί και να μην επικρατήσει η αίρεση που πολεμά την Εκκλησία εκ των έσω και να διασωθεί η Ορθοδοξία

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασίλειος Γεωργαντάς πρόεδρος του συλλόγου Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «Παπουλάκος» αποκάλεσε τον κ .Βαρθολομαίο “μεγαλύτερο παναιρετικό Πατριάρχη που έχει περάσει στην ιστορία της Εκκλησίας” ενώ στον αντίποδα μίλησε για “αγρυπνους φρουρούς των παραδόσεων, τον πιστό λαό που αποτελεί την συνείδηση της Εκκλησίας”.

Ο Γέρων Σάββας Λαυριώτης στην εισήγησή του με θέμα “Παραλαβή ηλεκτρονικής κάρτας και πνευματικές συνέπειες” τόνισε πως η αποδοχή της κάρτας του πολίτη είναι θέμα πίστεως και την χαρακτήρισε “κλειδί της παγκόσμιας διακυβερνήσεως”. Σημείωσε δε πως με την αποδοχή γινόμαστε οπαδοί του Αντιχρίστου και η αποδοχή της αποτελεί ενυπόγραφη προδοσία και άρνηση του Χριστού. Κατέληξε δε λέγοντας πως “δεν θα καθίσουμε φρόνιμα οπως θέλουν οι παγκοσμιητές”….

Από την πλευρά του ο κ. Άγγελος Πιλάτης Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ – ΓΟΚΕ στην εισήγησή του με θέμα, “Η υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος και νέας ηλεκτονικής ταυτότητας με το 666 -Άρνηση Πίστεως- Απώλεια Ελευθερίας, Ψυχικός θάνατος” τόνισε πως η κάρτα αυτή είναι επικίνδυνη γιατί σε αυτήν θα πειρλαμβάνονται όλα τα στοιχεία μας και αν χακαραστεί θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα. Αντιθέτως έκρινε πως καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν πολλές κάρτες, δηλ πολλές βάσεις δεδομένων. Μίλησε για το τσιπάκι και πως θα λειτουργεί, και τέλος την χαρακτήρισε “κάρτα-ρουφιάνο”.

Κατόπιν ο Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης στην εισήγησή του με θέμα, “Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού” χαρακτήρισε “παναιρετικό” τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίον κατηγόρησε για “πλήρη παποποίηση”. Εξήγησε μάλιστα γιατί στην Ιεραρχία του περασμένου φθινοπώρου της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν ψηφίστηκε η επικύρωση της Συνόδου της Κρητης αποκαλύπτοντας πως ως μικρότερη της Πανορθοδόξου η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν δύναται να την επικυρώσει!

Τέλος ο Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης. μιλώντας με θέμα,“Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες” εξήγησε τι είναι η έκπτωση πίστης, και εξήγησε επίσης γιατί δεν δημιουργούν σχίσμα όσοι κάνουν διακοπή μνημοσύνου.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

00:05 – 00-15 Χαιρετισμός Βασιλείου Γεωργαντά προέδρου του συλλόγου Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «Παπουλάκος».
00:18 – 00:22 Χαιρετισμός Γεώργιου Βλαμάκη προέδρου του συλλόγου Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών.
00:23 – 00:47 Γέρων Σάββας Λαυριώτης. Εισήγηση με θέμα, Παραλαβή ηλεκτρονικής κάρτας και πνευματικές συνέπειες.
00:48 – 01:22 Άγγελος Πιλάτης Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ – ΓΟΚΕ Εισήγηση με θέμα, Η υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος και νέας ηλεκτονικής ταυτότητας με το 666 -Άρνηση Πίστεως- Απώλεια Ελευθερίας, Ψυχικός θάνατος.
01:22 – 01:42 Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης. Εισήγηση με θέμα, Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
01:43 – 02:16 Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης. Εισήγηση με θέμα, Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες.
02: 17 – 03:04 Απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

 • Κάτι μου λέει ότι όλοι πρέπει να δούμε αυτό το video. Και ας διαρκεί 3 ώρες………
  Καλή Κυριακή σε όλους.

 • Jorge Melissa

  Μιά προφητεία λέγει ὅτι ἕνα ἀπό τά συγκλονιστικά γεγονότα τοῦ τέλους τοῦ κόσμου θά εἶναι καί ἡ επανένωση τοῦ Τιμίου Σταυροῦ!
  http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2017/06/blog-post_47.html

  • Δωριεύς

   Καλημέρα Γεώργιε, ΑΔΕΛΦΕ.

 • Δωριεύς

  Ὅσο ὑπάρχουν Ὀρθόδοξοι Ἑλληνες…Μάταια πασχίζουν οἱ σιωνιστὲς νεοταξίτες καὶ οἱ χρήσιμοι ἠλίθιοι κολαοῦζοι των. ὅσο μεγάλες θέσεις καὶ ἄν κατέχουν…Βοθρολομαῖε τἄκοῦς ;… γιὰ σένα χτυπᾶ ἡ καμπάνα…

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   Ἔξω ἀπὸ τὸν Θεάνθρωπο ὁ ἄνθρωπος χάνει τὴν κεφαλή του,
   ἀλλὰ καὶ τὸν ἴδιο τὸν ἑαυτό του, τὸν αἰώνιο, τὸν ἀθάνατο, τὸν θεοειδὴ ἑαυτό του.

   Ἐκτὸς τοῦ Θεανθρώπου δὲν ὑπάρχει ἄνθρωπος,
   ἀλλὰ πάντοτε ὑπάνθρωπος ἢ ἡμιάνθρωπος ἢ μὴ ἄνθρωπος.
   Ὁ ἄνθρωπος εἶναι μεγάλος μόνον διὰ τοῦ Θεοῦ καὶ ἐν τῷ Θεῷ.
   Αὐτὸ εἶναι ἡ θεμελιώδης ἀρχὴ τοῦ θεανθρωπίνου πολιτισμοῦ.

   Χωρὶς τὸν Θεὸν ὁ ἄνθρωπος δὲν εἶναι παρὰ
   ἑβδομήκοντα κιλὰ αἱμοφύρτου ὕλης.

   Μαραμένος, ὑπανάπτυκτος, ἀντικειμενοποιημένος, ἐκφυλισμένος,
   ὁ ἄνθρωπος τοῦ οὐμανισμοῦ εἶχε ἀπόλυτο δίκαιο,
   ὅταν ἀνακοίνωσε μὲ τοὺς σοφούς του ὅτι ἔγινε ἀπὸ τὸν πίθηκο.
   ἀφοῦ ἐξισώθηκε μὲ τὰ ζῶα στὴν καταγωγή,
   γιατὶ νὰ μὴν ἐξισωθῇ καὶ στὴν ἠθική.

   • Δωριεύς

    Ἀγαπητὲ Εὐάγγελε, ἐν Χριστῷ άδελφέ, καλημέρα. Φοβοῦμαι ὅτι, δυστυχῶς, ἡ ἠθικὴ τῶν ζώων εἶναι πολλαπλασίως καλὴ, τῆς τῶν νεωτέρων, τοὐλάχιστον, ἀνθρώπων…

    • Εὐάγγελος Χ.Ο.

     Καταφανῶς ὁ εὐρωπαῖος ἄνθρωπος δὲν εἶναι θεός,
     ἀλλὰ δοῦλος τῆς ὕλης.
     ὁ αὐτοαποκαλούμενος θεὸς προσκυνεῖ δουλικῶς τὰ πράγματα,
     τὰ εἴδωλα ποὺ μόνος του δημιούργησε.
     Πουθενὰ δὲν προσκυνοῦνται τόσο δουλικῶς τὰ πράγματα,
     ὅσο στὴν Εὐρώπη.
     Ἡ προσκύνηση αὐτὴ εἶναι τῆς χειρότερης μορφῆς, διότι ἀποτελεῖ προσκύνηση χώματος.
     Δὲν προσκυνεῖ ἄρα γε ὁ ἄνθρωπος χῶμα, ὅταν ἐγωιστικῶς ἀγαπᾶ τὸ γήινο χοϊκὸ σῶμα του καὶ ἐπιμόνως ἰσχυρίζεται: σὰρξ εἰμὶ καὶ μόνο σάρξ;.
     Κύριο χαρακτηριστικὸ τοῦ εὐρωπαίου ἀνθρώπου εἶναι ἡ λαιμαργία του ὡς πρὸς τὰ πράγματα. ἡ φετιχιστικὴ μεταφυσική του ἐκδηλώνεται διὰ τῆς φετιχιστικῆς του ἠθικῆς.
     Ὅπως στὸν εἰδωλολατρικὸ φετιχισμὸ κύριο χαρακτηριστικὸ εἶναι ἡ ἀνθρωποφαγία, ἔτσι καὶ στὸν εὐρωπαϊκὸ φετιχισμό: ἡ ζωὴ εἶναι σφαγεῖο
     στὸ ὁποῖο ὁ ἰσχυρότερος ἔχει δικαίωμα νὰ σφάξῃ τὸν ἀσθενέστερο.

     Ἡ σχετικοκρατία τῆς φιλοσοφίας ἦταν ἀδύνατο νὰ μὴν ὁδηγήσῃ σὲ σχετικοκρατία στὴν ἠθική, ἡ ὁποία ὑπῆρξε μὲ τὴν σειρά της μητέρα τοῦ ἀναρχισμοῦ καὶ τοῦ μηδενισμοῦ.
     Αὐτὴ ἡ ἰδεολογικὴ φθορὰ τοῦ ἰδεολογικοῦ ἀναρχισμοῦ καὶ μηδενισμοῦ,
     ἦταν φυσικὸ νὰ ἐκδηλωθῇ στὸν πρακτικὸ ἀναρχισμὸ καὶ μηδενισμό, μάρτυρες τοῦ ὁποίου ὑπῆρξαν οἱ δύο παγκόσμιοι, στὴν πραγματικότητα εὐρωπαϊκοί, πόλεμοι.

     Στοὺς βωμοὺς τῆς νέας εἰδωλολατρίας τὰ τέρατα τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ εὐρωπαϊκοῦ πολιτισμοῦ ἐπιτελοῦν πρωτοφανὴ στὴν ἱστορία σφαγὴ μυριάδων ἀνθρωπίνων ψυχῶν διὰ τῶν χειρῶν τῶν διανοουμένων τῶν λαῶν καὶ τῆς ἀνθρωπιστικῆς ἀγωγῆς τους.
     Ὀρθῶς ἔλεγε ὁ Ἀ. Ζίντ, ὅτι τὸ Νταχάου καὶ ἄλλα στρατόπεδα συγκεντρώσεως εἶναι βωμοί.

     Τοὺς ὁποίους ἀνήγειραν καὶ στοὺς ὁποίους ἱερουργοῦν οἱ διανοούμενοι
     τῆς Εὐρώπης μὲ θρησκεία τὸν πολυθρύλητο ἀνθρωπισμό τους.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ…

  • Δωριεύς

   Καλημέρα ἀδελφέ μου ΠΕΥΚΕΣΤΑ.

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ…

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  »Τί νομίζετε σεῖς διὰ τὴν Εὐρώ­πην;
  Ἡ Ἀφρικὴ καὶ ἡ Ἀσία ὀνομάζουν τοὺς Εὐρωπαίους, «λευκοὺς δαίμονας».
  Ἐπομένως, θὰ ἠδύναντο νὰ ὀνομάσουν τὴν Εὐρώπην: Λευκὴν Δαιμονίαν.

  Θὰ τὴν ὠνόμαζον «Λευκήν», ἕνεκα τοῦ χρώματος τοῦ δέρματος,
  «Δαιμονίαν» δέ, ἕνεκα τῆς μελανότητος τῆς ψυχῆς της….
  Οὔτως, ἀδελφοί μου, ἀνέστη ὡς βρυκόλαξ εἰς τας ἡμέρας μας ἡ σατανικὴ Ρώμη,
  ἐκείνη ἡ Ρώμη, πρὸ τοῦ μεγάλου Κωνσταντίνου,
  ἡ ὁποία ἐδίωκε μὲ πῦρ καὶ μάχαιραν τοὺς Χριστιανοὺς
  καὶ ἠμπόδιζε τὸν Χριστὸν νὰ εἰσέλθῃ εἰς τὴν Εὐρώπην.

  Μόνον ὅτι ἡ Λευκὴ δαιμονία ἔχει πέσει εἰς βαρυτέραν ἀσθένειαν ἀπὸ τὴν ἀρχαίαν Ρώμην.
  Διότι, ἐὰν ἡ εἰδωλολατρικὴ Ρώμη, ἐβασανίζετο ἀπὸ ἕνα δαίμονα,
  ἡ Λευκὴ Δαιμονία βασανίζεται ἀπὸ ἑπτὰ πονηρὰ πνεύματα,
  δεινότερα ἀπὸ ἐκεῖνον τὸν δαίμονα τῆς Ρώμης.

  Ἰδοὺ λοιπὸν ἡ νέα εἰδωλολατρικὴ Ρώμη,
  ἰδοὺ νέον μαρτύριον διὰ τὸν Χριστιανισμόν.

  Νὰ εἶστε ἕτοιμοι εἰς μαρτύριον διὰ τὸν Χριστὸν ἐκ μέρους τῆς Λευκῆς Δαιμονίας.»

  †Ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς

  Καλημέρα σας

 • Jorge Melissa

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστεροί διαφήμιζαν για ημέρες μεγαλειώδη συγκέντρωση 10.000 μουσουλμάνων που θα κατήγγειλαν το «φανατικό ισλάμ». Τελικά εμφανίστηκαν 20 μουσουλμάνοι (και 280 «αλληλέγγυοι»)
  Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/06/10000-20-280.html

  • ΘΗΣΕΑΣ

   το δειχναν σε ζωντανη μεταδοση στο γιουτιουμπ, με ανοιχτο τσατ.
   πραγματη οι περισοτεροι ηταν αλληλεγγυοι και κατι ελαχιστοι μουσουλμανοι, το τι κραξιμο φαγαν απο το τσατ δεν λεγεται, και στο τελος αναγκαστηκαν να κλεισουν το τσατ γιατι η κατασταση ειχε ξεφυγει….απο εκει να καταλαβεις τι παιχτηκε, και ο κοσμος πλεον δεν τους πιστευει.

 • Jorge Melissa

  Δεν τα «φάγαμε όλοι μαζί», αλλά «καλοφάγωτα» σε όσους τα έφαγαν.
  Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας δεν είναι συλλογική. Δεν τα «φάγαμε όλοι μαζί».

  Όμως συλλογική είναι τώρα η ευθύνη της παθητικότητας, της μη αναζήτησης των υπευθύνων και γενικά της μη συνεργασίας μεταξύ μας για την ανατροπή του κατεστημένου χρεοκοπημένου συστήματος που σε συνεργασία με τους ξένους γύπες, ξεπουλάει ζωές και περιουσίες για να διασωθεί το ίδιο.

  Δεν θα εξετάσω τα αίτια και τα κολλήματα αυτής της ασυνεννοησίας μεταξύ μας, αλλά το ότι δεν τα ξεπερνάμε για να συνεννοηθούμε ακόμα και σήμερα, αυτό είναι ευθύνη όλων μας.

  Δεν τα «φάγαμε όλοι μαζί», αλλά στην ουσία, με την παθητικότητά μας, είναι σαν να λέμε «καλοφάγωτα» σε όσους τα έφαγαν.

  Πέτρος Χασάπης

 • Μπάκακας

  Καλά κάνουν και δε τα θέλουν όλα αυτά, αλλά θέλουν δε θέλουν θα γίνει. Δε θα φτάσει βέβαια στο σημείο που θέλουν οι «άλλοι «από κει αλλά θα γίνουν τα περισσότερα
  απ τα σχέδια που έχουν. Δεν μπορούν να το σταματήσουν, αλλά κι οι άλλοι από κει θα φάνε απότομο φρενάρισμα που δεν το περιμένουν. Αλλοίμονο στα τσιράκια τους .

 • Son of Liberty

  Η Ελλάδα προ κρίσης είχε 65 – 35 γυναίκες προς άντρες και σήμερα μετά την μετανάστευση των νέων Ελλήνων το ποσοστό έχει φτάσει το 75% υπερ των γυναικών.
  Μονο ένας ηλίθιος λοιπόν θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτή η χώρα έχει μέλλον χωρίς μια Χούντα στην Εξουσία.

 • Son of Liberty

  Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να πεθάνει από τις λάθος πολιτικές αυτών που κυβέρνησαν. Ατόμων που δεν ήταν Καποδίστριες. Όσοι Αρρένες είσαστε ακόμα νέοι μεταναστεύσε και δημιουργήστε οικογένειες.

 • Γιώργος fs.
  • Δωριεύς

   Γιώργαρε ἀδελφέ, καλημέρα.

   • Γιώργος fs.

    Καλημέρα αδερφέ Δωριέα!!!
    Έχεις χαιρετισμούς από τη Δέσποινα.

  • Aναξ
 • Son of Liberty

  Φύγετε από την Ελλάδα κάντε οικογένειες μείνετε κοντά στο ελληνικό στοιχείο για να πάρετε πίσω την χώρα. Διαφορετικά ο Ελληνισμός θα χαθεί.

 • Son of Liberty

  Και τις ελλεϊνήδες έξω από την κουζίνα και το κρεβάτι ποτέ δεν θα τις αφήσετε.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ
  ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β’

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

  3 Κανείς ας μη σας εξαπατήσει κατά κανέναν τρόπο. Γιατί δε θα έρθει η ημέρα εκείνη αν δεν έρθει η αποστασία πρώτα, και δεν αποκαλυφτεί ο άνθρωπος της ανομίας, ο γιος της απώλειας

  http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Pros_Thessalonikeis_B%27_Epistolh/Pros_Thessalonikeis_B%27_Epistolh_kef.2.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Αντίχριστος

  – Γέροντα, πέστε μας κάτι για τον Αντίχριστο

  Φωνάζω ό ταλαίπωρος πριν άπό πόσα χρόνια!

  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο.
  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο.
  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο.

  Έρχονται δύσκολα χρόνια· θά έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θά έχουν μεγάλο διωγμό οί Χριστιανοί.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Αντε καιρος να ξεσηκωνομαστε και να τους παρουμε στο φαλαγγι αδερφια !
  ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ τυχαια γινονται ολα αυτα με «αριστερη κυβερνηση» ???

 • Son of Liberty

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων μετά φωνής μεγάλης· Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

  και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.

  Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων, και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.

 • Spyros Spyropoulos

  Δεν θα καθισουμε φρονιμα……αυτο τα λεει ολα!!! Ο οικουμενισμος οσο περναει απο το χερι μας δεν θα περασει!

 • Jorge Melissa

  <> ( Ιωάννου 6: 63 )
  Η πηγή της ζωής
  Σε μία άκρη της βεράντας μου ορθώνεται αγέρωχος και ευθαλής ένας βασιλικός, αλλά αν καμιά φορά αμελήσω να τον ποτίσω, η όψη του αλλάζει δραματικά. Τα φύλλα του ζαρώνουν και μαραίνονται δίνοντάς σου την εντύπωση ότι όπου να’ ναι θα ξεραθεί. Εκείνες τις ύστατες στιγμές τον επαναφέρω στην ζωή με μία κανάτα νερό. Σε δέκα λεπτά αναθάλλει και νομίζεις πως σου χαμογελά από την γλάστρα σαν παιχνιδιάρικο μωρό. Αυτή η περιγραφή είναι συμβολική, Και ο άνθρωπος αν δεν ξεδιψά από το νερό του Λόγου του Θεού θα μαραθεί και θα πεθάνει από πνευματική αφυδάτωση. Ας μην αμελούμε να αντλούμε καθημερινά το ζωντανό νερό από τους αστείρευτους κρουνούς του Ευαγγελίου.
  Να ευχαριστούμε τον Χριστό που μας ποτίζει κατά την οδοιπορία μας στην άνυδρη έρημο του κόσμου τούτου. Το Ευαγγέλιο ας γίνει το »παγούρι» από το οποίο θα σβήνουμε την πνευματική μας δίψα.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. Διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

  Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002.

  Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).

  Πληροφορίες αναφέρουν (εδώ, εδώ κι εδώ) ότι ο Μοκσοβισί είναι μασόνος. Ανήκει στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GODF). Στην GODF έχει μιλήσει και ο Ολάντ.

  Στο παρακάτω βίντεο ο Moscovici λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής»
  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/07/blog-post_22.html

 • nikos(1)

  ζείτε στο φυσικό περιβάλλον της ΝΤΠ και της παγκοσμιοποίησης!
  και αφτό είναι η ΕΕ !
  Δε γίνεται ..αδελφοί του κλήρου να τάχετε ολα!!…..Εθνος και αυτοδιάθεση …με ΕΕ δεν ..υπάρχει!

 • Son of Liberty

  Μόνο εγώ μπαίνω από Tor. Το είπε ο μεταπολιτευτικός admin.

  • nikos(1)

   εύγε!

   • Son of Liberty

    Για πιο πράγμα; Επειδή ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές αλλά γίνονται admin;

    • nikos(1)

     για όλα!

     • Son of Liberty

      Περίεργος είσαι.

    • Spyros Spyropoulos

     Φιλαρα,για σαλτα στην γωνια να δεις αν ερχομαι…..και αν δεν με δεις, μην φυγεις…..θα ελθω καποια στιγμη!

     • DisqussioneR

      Καλημέρα Σπύρο! Ούτε για ένα μπανάκι δε μπορούμε να πάμε σήμερα..

     • Spyros Spyropoulos

      Καλημερα Ντισκ! Τωρα συννεφιασε κι’εδω και δεν μου κανει κεφι να κατεβω στην θαλασσα αν και ειναι τελειως ακυματη!

     • DisqussioneR

      Εδώ βρέχει από χτες το απόγευμα

     • Spyros Spyropoulos

      Εδω ο καιρος ηταν υπεροχος και ειχα και εναν γαμο και γλεντι στο κτημα της οικογενειας μεχρι τις 3 το πρωι…..κορη και γαμπρος εμειναν μεχρι τις 7 για να δουν και την ανατολη του ηλιου……χαχαχαχαχαχα

     • DisqussioneR

      Αυτά είναι τα ωραία φίλε!

     • Son of Liberty

      Οι Σκορπίοι δεν πάνε πλέον στην θάλασσα. Έγιναν του βουνού και της πεδιάδας.

     • Son of Liberty

      Όταν καταλαβαίνεις πόσο τίποτα είσαι για να τα βάλεις με τους μεγάλους.

    • Δωριεύς

     Κάνε μου λιγάκι μουουουουουου…

  • DisqussioneR

   Δηλαδή?

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Φιιιιιιιιιιστ-μποινγκ……………………

    • Γιώργος fs.

     Έλα…κερνάω τσίπουρο Πτολεμαΐδας!!!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Που ρε τρελλε ?
      Αμα ησουν πιο κοντα θα ημουν ΗΔΗ εκει !

     • Γιώργος fs.

      Σήμερα βρέχει από το πρωί και δεν βγήκα έξω .
      Πριν από λίγο η Πόντια έκανε το θαύμα της με ωραία μεζεδάκια και τσιπουράκι!!!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Τυχερακια !
      Τωρα φευγουμε και εμεις με την δικη μου Ποντια για κανα μεζεδακι !
      Θα τα πουμε το απογευμα !

     • Γιώργος fs.

      Να της δώσεις χαιρετισμούς….και να περάσεις υπέροχα αδερφέ Γιάννη!

     • DisqussioneR

      Καλά να περάσετε κεφαλοσφαιριστή ;-)

     • Εγώ πάλι, παρακαλάω την δικιά μου Πόντια για κανένα μεζεδάκι………αλλά το βλέπω πολύ χλωμό……………
      Με βλέπω να την πέφτω κατ΄ευθείαν στο μεσημεριανό………….

     • Αμφιπολίτης Μαίανδρος

      Ετσι ε;; Κάτι ήξερες Γιώργη και πήρες Πόντια!

     • Γιώργος fs.

      Τίποτα δεν είναι τυχαίο Μαίανδρε!!

    • DisqussioneR

     Αν υποψιαστώ ότι είναι ο νικήτας(κλπ) πάλι, τότε δε θα υπάρξει μέρα/στιγμή που να μη δικαιώνομαι!…

     • Γιώργος fs.
     • © Proud to be Greek

      Παίζει. αλλα περισσότερο παίζει να είναι ο apatsi.
      Ξέρω να τον αποκωδικοποιώ, όπως εκανα με τον «μαριο ανδρεου» και τον «ασβουκλουόβ».

      Οταν βλέπεις τρόλ να επικαλείται προφητείες και να σχολείται με θρησκευτικά θεματα να ψιλιάζεσαι οτι οτι είναι ο ΝΙΚ.

     • DisqussioneR

      Φαντάζεσαι να ειναι ο μαριος πάλι? χαχαχαχαα
      Ρε τελικά έχουν πλάκα!!

     • © Proud to be Greek

      ΚΑΙ ο son o liberty κολάει στα σχόλια Β ΠΟYΤΙΝ όπως κολούσε συνεχώς χθες και προχθές ο apatsi
      TYXAIO???????????????

     • DisqussioneR

      Δηλαδή για να καταλάβω… με το να αλλάζουν συνέχεια νικ νομίζουν ότι όσα είπαν με το προηγούμενο πέρασαν στη λήθη?.. Ότι και καλά μπορούν να δουλεύουν τον κόσμο? Ή ότι απορρίπτουν τον προηγούμενο εαυτό τους και θα ήθελαν να τον αλλάξουν?..

    • paris georgiou

     Γιάννη καλημέρα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
  Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»…
  American Thinker / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ…..http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.html

  Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού – ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα .
  1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».
  2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
  3 Διδασκαλία του σε ξ και της ομοφ υλοφιλίας στα παιδιά.
  4 Υπονόμευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.
  5. Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.
  6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
  7. Άδειασμα των εκκλησιών.
  8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.
  9 Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.
  10. Έλεγχος και αποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οσοι φευγουν απο την ελλαδα θα τους καταπιη το θηριο

  Δεν προκειτε να γλειτωσουν το τσιπαρισμα…

 • Δωριεύς

  CHE GUEVARA «Εὐτυχῶς ποὺ ὁ γιὸς μου παίζει μὲ ψεύτικα πιστόλια γιατὶ, ἄν ἔπαιζε μὲ κοῦκλες θὰ ἤμουν ὑποχρεωμένος νὰ χρησιμοποιήσω τὸ ἀληθινὸ μου πιστόλι…».

  • Son of Liberty

   Αν ζούσε πάντως σήμερα να είσαι σίγουρος ότι θα του τραβούσε πιστολιά με αυτήν που έμπλεξε.

  • nikos(1)

   δε γούσταρε τους μαύρους και τσι φούστηδοι!!
   αφτό δεν αΜαυρώνει την εικόνα του!!…χα!χα!

   Καλήμέρα Αδελφέ!

   • Δωριεύς

    Καλημέρα ἀδελφέ, Νικολάκη…

  • DisqussioneR

   Όπως ο τσίπρας ένα πράμα…

   • Γιώργος fs.

    Καλημέρα στο καλό παιδί!!

    • DisqussioneR

     Καλημέρα Γιωργάρα!! Τα καιρικά φαινόμενα δε θα μας αφήσουν να ξεμακρύνουμε πάλι από την έδρα μας..

     • paris georgiou

      Φίλε μου Καλημέρα

     • DisqussioneR

      Πάρη

     • paris georgiou

      Γειά σου φίλε μου

     • DisqussioneR

      Κυριακή πρωί και ο Ασσούρ λείπει… Ούτε από αργίες δε χαμπαριάζει αυτό το παιδί!

     • paris georgiou

      Θα ερθει σε κάποια φάση ο Αρχοντας Ασσουρ, εχτές εμφανίστηκε ο BMW

     • DisqussioneR

      Εμαθα μπήκε με άλλο όνομα ο άσχετος. Νόμισε ότι με το μπεμβε δε μπορει να ξαναμπει και έκανε καινούργιο account ?

     • paris georgiou

      Δεν ξερω πως το σκεφτηκε αλλα Μπαμ από μακριά έκανε ότι ηταν αυτός

     • DisqussioneR

      χαχαχαχα το όργιο

     • Γιώργος fs.

      Περιμένω….να κεράσω!!!

     • DisqussioneR

      Μας βάζει φρένο ο καιρός!…. Αλλά πού θα πάει…

    • paris georgiou

     Καλημέρα Γιωργαρα

     • Δωριεύς

      Καλημέρα Πάρι, ἀδελφέ.

     • paris georgiou

      Καλη σου μέρα φίλε μου ΔΩΡΙΕΥΣ

   • Δωριεύς

    Καλημέρα Πατριδα, ἀγαπημένε ἀδελφέ.

    • DisqussioneR

     Καλή μέρα γίγαντα γιατρέ!

  • Aναξ

   Η οικογένειά του ήταν μία από τις οικογένειες της αργεντινής ολιγαρχίας, με ισπανικές και ιρλανδικές καταβολές.Oι γονείς του νεαρού Ερνέστο δεν απέφευγαν καθόλου την επαφή με ανθρώπους χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων.

   O ανθρωπος ειχε παιδεια και ηθος, αλλα ενα μεγαλο ελαττωμα, νομιζε (κοινωνικα) οτι ο πλησιον του ειχε την αγαθοτητα και τις ιδιοτητες του ιδιου, ενω στην ουσια το ανθρωπινο μοντελο ειναι μολυσμενο με τον ιο της απληστιας και της εξουσιας.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 21…https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/21/

  Και είπε προς εμέ· Ετελέσθη. Εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος. Εγώ θέλω δώσει εις τον διψώντα εκ της πηγής του ύδατος της ζωής δωρεάν.
  Ο νικών θέλει κληρονομήσει τα πάντα, και θέλω είσθαι εις αυτόν Θεός και αυτός θέλει είσθαι εις εμέ υιός.

  Οι δε δειλοί και άπιστοι και βδελυκτοί και φονείς και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτραι και πάντες οι ψεύσται θέλουσιν έχει την μερίδα αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη με πυρ και θείον· ούτος είναι ο δεύτερος θάνατος.

  Όστις αδικεί ας αδικήση έτι, και όστις είναι μεμολυσμένος ας μολυνθή έτι, και ο δίκαιος ας γείνη έτι δίκαιος, και ο άγιος ας γείνη έτι άγιος.

  Και ιδού, έρχομαι ταχέως, και ο μισθός μου είναι μετ’ εμού, διά να αποδώσω εις έκαστον ως θέλει είσθαι το έργον αυτού.

  Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, ο πρώτος και ο έσχατος.

  Έξω δε είναι οι κύνες και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο αγαπών και πράττων το ψεύδος.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητεία Αγίου Νείλου
  Νείλου του Μυροβλύτου, Αγιορείτου
  Προφητικά και Σωτήρια (1651 † )..http://www.impantokratoros.gr/B7CF7301.el.aspx

  Οι άνθρωποι εκείνοι που θα περπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος (7.500 από κτίσεως κόσμου) θα συγκαταβαίνουν εις την φθοράν της πορνείας, τότε θέλει γίνη ταραχή μεγάλη να φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρη ούτε την αρχήν ούτε το τέλος.

  Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος…,
  Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος…, κολυμπαρι κρητης

  και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι, και πάλιν θέλουν να μετατρέψουν την γνώμην τους εις το πονηρόν, εις την απώλειαν, και να μη γνωρίζουν τι εστι το στέφανον του γάμου, μόνον θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα…,

  Ύστερον από αυτήν την δυστυχίαν θα γεννηθή ο ακάθαρτος από την κοιλίαν της ακαθαρσίας, και θα ποιή σημεία και τέρατα με δαιμονικάς φαντασίας, υποκρινόμενος εις τον κόσμον πως είναι πράος και ταπεινός τη καρδία, αλλά θα είναι αλώπηξ εις την καρδίαν και λύκος εις την γνώμην. Και τροφή του θα είναι η ταραχή των ανθρώπων, όταν θα ταράσσωνται οι άνθρωποι, τότε θα ζωοτρέφεται ο αντίχριστος.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αγίου Κοσμά Αιτωλού
  Αντίχριστος – Δευτέρα Παρουσία
  Προφητεία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού..http://www.impantokratoros.gr/5010

  καθώς γράφουν τα βιβλία της Εκκλησίας μας και λέγουν εις τον όγδοον αιώνα έχει να γένη το τέλος του κόσμου. Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθεί ο Αντίχριστος και να κάμει τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάσει του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίσει τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζει τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνει εις το μέτωπον, μάλιστα οι Εβραίοι όλοι έχουν να τον πιστεύσουν.

  «… Καθώς εις τον καιρόν του Νώε οι άνθρωποι δεν επίστευον αλλά τον επεριγελούσαν, έως όπου ήλθεν εξάφνως η οργή του Θεού και ο κατακλυσμός και έπνιξεν όλον τον κόσμον, ομοίως και τώρα χριστιανοί μου εις την Δευτέραν Παρουσίαν του Χριστού μας δεν έχουν να πιστεύσουν οι άνθρωποι καθώς και τότε δεν επίστευσαν.

  Το ηξεύρω και εγώ χριστιανοί μου πως με περιγελούν και λέγουν: Τώρα ήλθες εσύ παλαιοκαλόγερε, να μας ειπείς λόγια εδικά σου. Τα λόγια οπού σας λέγω δεν είναι εδικά μου, είναι λόγια του Παναγίου Πνεύματος, οι αμαρτίες είναι εδικές μου, και όποιος θέλει να πιστεύσι, πλην είναι ο καθένας ελεύθερος και όπως θέλει να κάμει. Εγώ το χρέος μου κάμνω, την πραγματεία μου».

 • Son of Liberty

  Όπως ο Άγιος Κοσμας έτσι και ο Ουάσινγκτον ονειρευόντουσαν ότι θα έκαναν την χώρα τους μεγάλη και τρανή.
  Σε αντίθεση με τον πρώτο ο δεύτερος όχι μόνο την έκανε μεγάλη αλλά έκανε και μικρό τον πρώτο τον εβραιοπροσκυνημένο.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Σωπα τι μας λες . εβραιοπροσκυνημένος ο κοσμας ο αιτωλος

   • Son of Liberty

    Η Ρωσία υπάρχει ακόμα διότι η ίδια η Αμερική το επέτρεψε αν θυμάσαι καλά.

   • Son of Liberty

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ;

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΟΒΡΟΙ……. ΒΡΕ ΤΙ ΜΛΚΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ…… ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ…………

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΩΡΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ…….

  • Doctor

   Την ειπες την μλκ,ελα το απογευμα τωρα

   • Son of Liberty

    Δεν είσαι μουγκό άλογο να έχεις παροπίδες.

    • Doctor

     εσυ απαντας κιολας,

     • DisqussioneR

      Είναι tuned horse αυτός χαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Πρόεδρε….πώς εμφανίστηκες ξαφνικά;
   Μήπως έχει δίκιο ο Ντισκ για σένα;;
   Λέω μήπως;;

 • Κώστας

  Χαίρετε !!!

  Η δουλειά άρχισε, αλλά σας υποσχέθηκα να μπαίνω και να σας χαιρετάω !!

  Δεν σας ξέχασα !! Είστε φίλοι μου !

  • DisqussioneR

   Καλή σαιζόν τσαμπίκε!! Όλα να πάνε καλά!

   • Κώστας

    Να είσαι καλά !!

  • Γιώργος fs.

   Στείλε μας φωτογραφίες με ωραίες τουρίστριες!!!😆😆😆

   • Κώστας

    Αν σου στείλω αυτά που μπαίνουν μέσα θσ πάθεος εγκεφσλικό και έμφραγμα μαζί !!

    Ημίγυμνες μπαίνουν !

    • Γιώργος fs.

     Θα το αντέξω Κώστα!!
     Ο Λαλάκης δεν γνωρίζω…..αν το αντέξει!!!😄😄😄😄😄

    • Doctor

     Κωστα αστα λογια ,και βγαλε μια τωρα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»

  Jewish Telegraphic Agency (JTA) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι.

  «Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα: Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 τοις εκατό εβραϊκή», δήλωσε ο Πούτιν στις 13 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της Μόσχας

  • Son of Liberty

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία», λέει πολιτικός από το κόμμα του Πόυτιν

  Ένας πολιτικός από το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τους Εβραίους για την καταστροφή της Ρωσίας.

  «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1917 και εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1991

  http://redskywarning.blogspot.gr/2014/02/blog-post_17.html

  • Son of Liberty

   Άρα την Αμερική δεν την κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι σωστά;

   • ΤΟΥΙΤΗΣ

    Το λομπυ εκει ειναι ενα απο τα ισχυροτερα

    • Son of Liberty

     Α δηλαδή ο κομμουνισμός έπεσε αλλά οι εβραίοι εκεί σαν τα βουνά παραμένουν;

     • ΤΟΥΙΤΗΣ

      Στις Η.Π.Α εννοουσα

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • ΤΟΥΙΤΗΣ

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ
   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

  • paris georgiou

   Καλημέρα

   • Γιώργος fs.

    Καλημέρα φίλε Πάρη!!
    Σε ευχαριστώ για τα uploads στα αθλητικά!!

    • paris georgiou

     Καλημέρα Γιωργαρα

     • Γιώργος fs.

      Φίλε Πάρη νομίζω πως χάσαμε τον γίγαντα!!!😆😆😆😆

     • paris georgiou

      Τον Αρχοντα Χρησταρα ;

     • Γιώργος fs.

      Τον BMW….μάλλον έφαγε ban!!

     • paris georgiou

      Εφαγε μπαν, αλλά εμφανιστηκε με αλλο λογαριασμό εχτές

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Γεια σου, Πάρη!

  • DisqussioneR

   Πάλι βρέχει!… Για πες μας τί λέει ο ΕΛΓΑ για αυτό?

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    ..πως τροποποιεί τον καιρό για το καλό μας!!!

  • Γιώργος fs.
   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Γεια σου, Γιωργάκο…

 • Son of Liberty

  Και οι Σιμήτες μονοθειστές Εβραίοι που το 50% εξ αυτών είναι Έλληνες πιστέψτε με δεν αξίζουν μίσος. Αλλά ένα κομ μάτι Γής να ζήσουν ελέυθεροι όπως ο κάθε λαός.

  • ΤΟΥΙΤΗΣ

   Ετσι,ολοι οι ανθρωποι ομορφα και ειρηνικα να ζησουν χαιροντας την ζωη.

  • DisqussioneR

   Σε πιστεύουμε

   • Son of Liberty

    Δεν χρειάζεται να με πιστέψεις απλά να κοιτάξεις γύρω σου. Και αυτοί είναι άνθρωποι όπως εσύ που δεν θέλουν να ζουν σκλαβωμένοι και φοβισμένοι.

    • DisqussioneR

     Είπες «πιστέψτε με»… και είπα σε πιστεύουμε

     • Son of Liberty

      Είπα δεν χρειάζεται να με πιστέψεις. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι λευκοί και πλούσιοι.

     • DisqussioneR

      Δε με απασχόλησε προσωπικά…

     • Son of Liberty

      Αν δεν σε απασχολούσε δεν θα το έκανες θέμα. Σαν χριστιανός να πας εκεί κάτω να δεις τους πλούσιους εβραίους.

     • DisqussioneR

      Πρέπει πρώτα να είμαστε ικανοί να κάνουμε διάλογο. Να βελτιώσουμε την αντιληπτική μας ικανότητα… Και αυτό μπορεί να το πετύχουμε με το να ξαναδιαβάσουμε το διάλογο μας…

     • Son of Liberty

      Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μαζί μου. Δεν είμαι ούτε εβραίος ούτε θρησκόληπτος αλλά γνωρίζω ότι θρήσκοι σαν εσένα έχουν όνειρο να πάνε εκεί παρά να αγαπήσουν αυτή την χώρα. Οπότε καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά μας.

     • DisqussioneR

      Ε, αφού γνωρίζεις… δικαίως σου απονέμεται για σήμερα ο τίτλος του «ξερόλα»…

     • Son of Liberty

      Ξερόλλας επειδή σε γνωρίζω; Σε αφασία σε βρίσκω.

     • DisqussioneR

      Επειδή ΔΕΝ με γνωρίζεις!

     • Son of Liberty

      Και όμως σε γνωρίζω. Εσύ δεν με γνωρίζεις αλλά θες να με μάθεις.

     • DisqussioneR

      Αν δεν έχεις προσωπικό ψυχολόγο πάντως, μπες στο γκουγκλ και ψάξε, όλο και κάποιον θα βρεις…

     • Son of Liberty

      Έτσι και αλλιώς όλοι οι χριστιανοί σαν εσένα το έχουν όνειρο να πάνε εκεί κάτω.

   • Son of Liberty

    Αν θες να τους κατηγορήσεις για κάτι είναι η μονοθειστική θρησκεία με την βαρβαρότητα της που και οι ίδιοι πλήρωσαν αλλά τίποτα άλλο.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ…. ΑΛΛΑΞΕΣ ΧΟΥΦΤΑ Η ΑΚΟΜΑ;

 • ΠΩΣ τολμαει ο κ.Βασιλειος Γεωργαντας και αντιφασκει στα θεοπνευστα λογια καποιου ΠΑΙΣΙΟΥ ο οποιος μας διαβεβαιωσε οτι στους εσχατους τουτους καιρους ο Θεος μας εδωσε τον καλυτερο Πατριαρχη που υπηρξε ποτέ στην Ιστορια της Ορθοδοξιας δηλαδη τον Βαρθολομαιο????
  Αισχυνεσθω Ιωαννης ο Χρυσοστομος και Γρηγοριος ο Θεολογος και Νηφων ο Αγιορειτης Αθανασιος και Γερμανος ο Νεος….. Κανενας δεν εφθασε την αιγλη του Αγιου Βαρθολομαιου του Α’ που συνεκαλεσε την Οικουμενικη/ Οικουμενιστικη Συνοδο της Κρητης ….Ζητω η Κακοδοξια !!!!!!! Ζητω ζητω ………

 • Κώστας

  Κανένα νέο από την Αθηνά ;;

  • © Proud to be Greek

   Διάβασα πως βρέχει

   • Κώστας

    ΑθηνΑ βρε όχι ΑθΗνα !

    • © Proud to be Greek

     Α!!
     Δεν γνωρίζω.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014
  Ομολογία Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

  Στο βιβλίο του “Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937, ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία που είχε σε ένα δείπνο με τον Εβραίο Διευθυντή της τράπεζας Kuhn Loeb, Otto Kahn, (1867 – 1934), (φώτο) η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8491.html

 • Κώστας

  Πώς είναι ο καιρός εκεί που βρίσκεστε ;;

  • DisqussioneR

   Βροχερός

  • © Proud to be Greek

   ΚΑΙ εδω στο Perth βρέχει.

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Γύθειο βροχερός

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014
  Μπολσεβικισμός και Εβραίοι

  – Άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο από τον Βρετανό αρθρογράφο που έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος – βλέπε εδώ-

  Η πρωτοφανής καταστροφική μανία της ρωσικής επανάστασης απαιτούσε μια εξήγηση … Για πολλούς αυτή οφείλεται στον ερχομό των Εβραίων στην εξουσία και στο μίσος τους για τον ρωσικό λαό. Γιατί μετά την επανάσταση του Φεβρουαρίου του 1917, (την λεγόμενη ‘Φεβρουαριανή Επανάσταση’) οι Εβραίοι απέκτησαν πλήρη δικαιώματα όπως ο υπόλοιπος πληθυσμός και τα (ήδη πολύ διάτρητα) εμπόδια που είχαν συσταθεί στην περιοχή εκείνη που ήταν γνωστή ως “Pale of Settlement” (“Όρια Εγκατάστασης”, η περιοχή της αυτοκρατορικής Ρωσίας όπου ήταν αναγκασµένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι) καταστράφηκαν.

  Οι Εβραίοι από τις δυτικές περιοχές ξεχύθηκαν στις μεγάλες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ρωσίας και σύντομα κατέκτησαν εξέχουσες διευθυντικές θέσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της κυβέρνησης και της οικονομίας.
  http://redskywarning.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82?updated-max=2014-02-17T01:45:00%2B02:00&max-results=20&start=77&by-date=false

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…….

  • Son of Liberty

   Σε κόβω για μαζόχα.

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΩΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ……

    • Son of Liberty

     Μάλλον εγώ σε ανάχωμα.

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΝΑΙ ΕΣΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΛΚΣ!

     • Son of Liberty

      Σύντομα που δεν θα υπάρχει Ελλάδα πολλά θα ξεδιαλύνουν ελληνόφωνε.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ…………………….

 • Κώστας

  Μάλλον εδώ Ρόδο έχουμε άλλα rulez για τον καιρό …

  Λιακάδα !!!

  • © Proud to be Greek

   Αρέσεις!!

   • Κώστας

    Μετράς !

    • © Proud to be Greek

     Αξίζεις!!

     • DisqussioneR

      Πόσα?

     • © Proud to be Greek

      ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

    • DisqussioneR

     1..2..3..4…5…6…κλπ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014
  Ο κομμουνισμός στη Κίνα και ο εβραϊκός παράγοντας

  Το παρακάτω άρθρο από τον Βρετανό Arnold Leese (1878–1956)* ανατυπώνεται από το περιοδικό «Gothic Ripples», αρ. 49, με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου του 1949. Φανερώνει ότι οι σπόροι του μπολσεβικισμού φυτεύτηκαν στην Κίνα από τους Εβραίους

  http://redskywarning.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82?updated-max=2014-02-17T01:45:00%2B02:00&max-results=20&start=77&by-date=false

 • DisqussioneR

  Γιώργη με αγνόησες… δεν είδα απάντηση…

  DisqussioneR © Proud to be Greek • 13 λεπτά πριν
  Δηλαδή για να καταλάβω… με το να αλλάζουν συνέχεια νικ νομίζουν ότι όσα είπαν με το προηγούμενο πέρασαν στη λήθη?.. Ότι και καλά μπορούν να δουλεύουν τον κόσμο? Ή ότι απορρίπτουν τον προηγούμενο εαυτό τους και θα ήθελαν να τον αλλάξουν?..

  • © Proud to be Greek

   Σόρυ δεν το είδα.
   Προτιμώ να μιλαώ στον ενικό – ΕΝΑΣ είναι αυτός και είναι ο (τωρινός) ΝΙΚΗΤΑΣ

   Η εμμονή του είναι να τρολάρει με διάφορα νικ για να θολώνει τα νερά και να νομίζουμε οτι είναι διαφορετικό ατομο.
   Ως Blue Uranus έγραφε με italic,
   ως BAS χωρίς τόνους;,
   ως 5stagma ή defencenet commendaror (που λασπολογούσε σε βάρος μου επειδη δεν είχε τα κακαλα να το κάνειι ευθέως) με κεφαλαία και επίτηδες καποια λάθη, ως ΝΙΚΗΤΑΣ σωστα κτλ.κτλ

   • DisqussioneR

    Ναι, αυτό λέω, να νομίζουμε ότι είναι διαφορετικό άτομο….. Γιατί όμως? Δεν έχει πίστη σε αυτά που λέει με το ένα νικ και βάζει άλλο να πει άλλα, πλην όμως πάντα τα ίδια λέει γιατί ο άνθρωπος δε μπορεί να αλλάξει?… Ή έχει πραγματική κρίση ταυτότητας και απόψεων?… Τεσπα μην απαντήσεις, πάω στο άλλο… ή αλλού… ;-)

    • © Proud to be Greek

     Κρίση ταυτότητας. (δεν γνωρίζω την ακριβή ψυχιατρική ορολογία)
     Μας παραμύθιαζε όλους οτι ο BAS ηταν ξάδερφος του (διχασμένη προσωπικότητα)
     Εβαζε θετικές απο τρόλ του όπως η As Va που ήταν υποτιθεται και αυτή ξαδέρφη και απο διάφορους αλλους λογαριασμούς που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ήταν φίλοι του BAS.
     Επαιρνε τηλ. για να με θάψει και ελεγε οτι «ο BAS στεναχωριέται» και ήταν αυτός.
     Το νικ το δηλώνει αλλωστε
     Βασιλιάς
     Αρης
     Sτ.

     Το παίζει Η καραχριστιανάρα, και οι πράξεις του είναι Σατανικές.
     Χαφιεδίζει κατα συρροή και με εγκαλεί για το οτι δεν μου αρέσει η…..αλήθεια.
     (αλήθεια λεει και ο χαφιές εκεί που «πρέπει» να την πεί)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013
  Ο Τσαουσέσκου απεχθανόταν τους σταυρούς

  Το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου του 1989 εκτελέστηκε ο τύραννος Νικολάε Τσαουσέσκου και η σύζυγός του Ελενα.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/12/blog-post_25.html

 • Son of Liberty

 • Βηρσαβεέ Μανιάτη

  Είμαστε με τους διαφωνούντες και αντίθετοι σε όλες τις αιρετικές δοξασίες του Οικουμενισμού. Αντίθετοι στη κάρτα του πολίτη και στη σκλαβιά της ΝΤΠ. Δεν προδίδουμε τη πίστη μας. Προς το παρόν όμως επειδή δεν ξέρουμε που βρίσκονται αυτοί που αντιδρούν και δεν μνημονεύουν μένουμε μέσα στην εκκλησία. Όταν όμως προχωρήσει το κίνημα και μάθουμε ποιοι είναι οι αντίθετοι (ανυπάκουοι) στην ψευτοσύνοδο της Κρήτης και τις αιρετικές δοξασίες του Πατριάρχη, ασφαλώς θα φύγουμε. Ο Πατριάρχης και όλοι οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για τα της πίστεως, ενδιαφέρονται για την εξουσία και για να μην φαίνονται ότι έχουν γίνει ένα με τις αιρέσεις, χρησιμοποιούν το περιτύλιγμα της αγαπητικής σχέσης. Όλοι αγαπάμε και ο Χριστός είναι αγάπη και ο μένων εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι για να αγαπάμε τους ανθρώπους, πρέπει να ταυτιστούμε με τις αιρετικές τους διδασκαλίες. Αυτό είναι προδοσία της πίστης. Έπειτα για τον ορθόδοξο χριστιανό πρώτα έρχεται η αγάπη προς τον Θεό και ύστερα η αγάπη προς τον πλησίον. «Αγαπήσεις Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της ψυχής σου, εξ όλης της καρδίας σου, εξ όλης της ισχύος σου και εξ όλης της διανοίας σου και τον πλησίον σου ως εαυτόν». Πρώτα λοιπόν αγαπάμε το Θεό και τηρούμε τις εντολές του και έπειτα τους συνανθρώπους μας. Άλλη η αγάπη προς τον Δημιουργό και Πατέρα μας και άλλη προς τον πλησίον. Στο Δημιουργό οφείλουμε την ύπαρξη μας και τη σωτηρία μας, δηλαδή η αγάπη αυτή είναι πρωτογενής, ενώ η αγάπη προς τον πλησίον μας είναι δευτερογενής και πηγάζει από την απόλυτη αγάπη μας προς τον Κύριο και Θεό μας και από την σχέση μας μαζί του. Επομένως τα περί δήθεν αγαπήσεως δεν αφορούν την ορθοδοξία και σημαίνει ορθή πίστη και ορθοπραξία, αλλά είναι το περιτύλιγμα της παγκοσμιοποίησης και είναι πέρα από εμάς

 • ΙΩΝ 1942

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ …ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ… ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ …ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…!!

  ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ…ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΣΟΥ …!!!

 • isonymoi

  Η αποκαλυψη του Ιωαννου μας προειδοποιει για τα δεινα που θα ερθουν προ της Δευτερας ΠΑρουσιας Του!!Απο την στιγμη ομως που τα δεινα ειναι προαπαιτουμενα γιατι να τα καθυστεραμε;;Ισα-ισα που πρεπει να τα επισπευδουμε καθως αυτο που θελει περισσοτερο ο Χριστιανος ειναι η Δευτερα Παρουσια Του!!

 • δντπμκ

  «οι» νέα τάξη;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Μήπως το αντίχριστο πνεύμα δεν υπάρχει τώρα; Το κακό ούτως ή άλλως το κάνει το αντίχριστο πνεύμα. Και αν γεννηθή και ένα αντίχριστο τέρας και κάνη μερικά μπανταλά,

  θά γελοιοποιηθή στο τέλος. Θά συμβούν όμως γε­γονότα πολλά. Ίσως προλάβετε νά ζήσετε και εσείς πολ­λά από τά σημεία πού γράφει ή Αποκάλυψη. Σιγά-σιγά αρκετά αρχίζουν νά βγαίνουν. Φωνάζω ό ταλαίπωρος πριν άπό πόσα χρόνια! Είναι φοβερή, εξωφρενική ή κα­τάσταση! Η παλαβομάρα έχει ξεπεράσει τά όρια.

  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο
  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
   Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ
   Ησαΐας
   ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9- Το φως και τα θεία προσόντα του Εμμανουήλ.

   Εμμανουηλ = μεσσιας

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Ο Εμμανουέλ
    O Εμμανουέλ Μακρόν
    O Εμμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε μία από τις ευρύτερες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες

    Μακρόν αλά Μεσσίας στο εξώφυλλο του Economist
    Μακρόν αλά Μεσσίας στο εξώφυλλο του Economist

    Γαλλία: Ισμαήλ Εμελιέν… το «μυστικό όπλο» του Εμανουέλ Μακρόν. Ο 29χρονος συνεργάτης του Γάλλου προέδρου, σ