Μέγα σημείο στο τρομοκρατικό χτύπημα της Αιγύπτου: Είδα το Χριστό μέσα στο χάος να παίρνει από το χέρι τις ψυχές των σφαγιασθέντων νεομαρτύρων και να τις ανεβάζει ψηλά. Βίντεο μαρτυρία

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2017, 2:12 μμ

π. Γεώργιος Χριστοδούλου

Το θαύμα έλαβε χώρα στο τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Αίγυπτο σε χριστιανούς που πραγματοποιούσαν προσκυνηματική εκδρομή.

Διηγείται η κυρία στο βίντεο ότι όταν εισήλθαν οι τζιχαντιστές μέσα στο λεωφορείο και αφού σκότωσαν το σύζυγο και άλλα μέλη της οικογενείας της, προσπάθησαν να τραβήξουν με τη βία το μικρό της παιδί που είχε στην αγκαλιά της, τον Μηνά. Την ώρα όλων αυτών των βίαιων γεγονότων ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ένας ψηλός άνδρας με πολύ όμορφο πρόσωπο και με έντονα πράσινα μάτια του οποίου η μορφή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπα, μόνο εκείνος το είχε ακάλυπτο. Την πιάνει από το χέρι και με σταθερή φωνή της λέει: Μη φοβάσαι, θα φύγουν. Μην αφήσεις το παιδί από τα χέρια σου διότι θα το σκοτώσουν. Όταν σου ζητήσουν τα χρυσαφικά να τους τα δώσεις αμέσως. Γυρνά αμέσως προς τον τζιχαντιστή που τραβούσε το παιδί και με μια κίνηση του χεριού του τού λέει να της αφήσει το παιδί και αμέσως αφήνει το παιδί. Ύστερα ανεβαίνουν και άλλοι τρομοκράτες και της λένε να βγάλει και να τους δώσει όλα τα χρυσαφικά που είχε επάνω της και φύγανε.

Μετά από μέρες στο νοσοκομείο, την πληροφόρησαν για ένα όραμα που είδε μια άγνωστη ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Αιγύπτου. Η πρώτη κυρία δεν είχε μιλήσει ακόμη σε κανέναν για το περιστατικό αυτό.
Πηγαίνοντας λοιπόν η ηλικιωμένη κυρία στην εκκλησία για να προσευχηθεί την ημέρα της επίθεσης και κάτω από την εικόνα του Χριστού την πήρε ο ύπνος και βλέπει σαν σε όραμα όλο το σκηνικό της επίθεσης και ανάμεσα σε εκείνο το χάος διακρίνει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να πέρνει ο Ίδιος από το χέρι τις ψυχές των σφαγιασθέντων νεομαρτύρων και να τους ανεβάζει ψηλά. Είπε επίσης ότι πήγε σε μια κυρία και αφού της έπιασε το χέρι της χάρισε το παιδί της.

Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζονται και από πολύ μακρινές αποστάσεις.

Με αφορμή αυτην την αποκάλυψη της ηλικιωμένης, θυμήθηκε και η μητέρα τον άνδρα αυτόν που της μίλησε και της έσωσε το παιδί και το διηγείται δημοσίως έχοντας σώας τας φρένας και πλήρη συναίσθηση.

 • fok

  «Τις θεός μέγας ως ο Θεός ημών , συ εί ο Θεος ο ποιών θαυμάσια μόνο »
  Δόξα Σοι, ο Θεός ημών, δόξα Σοι.!

 • apatsi

  μονο ο ΘΕΟΣ θα μας σωσει

  • fok

   αυτό είναι το μόνο σίγουρο κι αληθινό, στο ψέμα και στο σκοτάδι που υπάρχει παντού γύρω μας !!!

 • Ioannis Topidis

  Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ μη μας εγκαταλείπεις σ’ αυτόν τον βούρκο της κοινωνίας που ζούμε. Έλα να μας λυτρώσεις απ’ όλη αυτή τη διαστροφή που βλέπουμε γ’υρω μας. Ο κόσμος μας Κύριε έχει ξεπεράσει ακόμα και την ίδια την κόλαση σε διαστροφή και κακία. Υπό την σκέπη σου Χριστέ μου και υπό την σκέπη Της Παναγιάς μας εμείς οι δούλοι σου Κύριε.

 • Ελπίδα

  Ο Χριστός είναι ο Σωτήρας μας!!! Αιώνια η Δόξα Του!!!

 • Spyros Spyropoulos

  Κυριε Ιησου Χριστε Υιε του Θεου ελεησον μας!