Ερχεται εμπλοκή: Φορτώθηκαν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς οι S-400 – Βίντεο μέσα από την ρωσική βάση – «Ρώσικη ρουλέτα» στον ουρανό της Συρίας

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2017, 5:59 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 19, 2017 στις 6:09 μμ

Με πυραύλους μεγάλης εμβέλειας 40Ν6 φορτώθηκαν τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και όλα είναι έτοιμα. Είναι στo χέρι της Μόσχας να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Θα διαλέξει την αναχαίτιση των αμερικανικών μαχητικών η οποία όμως μπορεί να καταλήξει σε εμπλοκή με ενδεχόμενη κατάρριψη ή θα εξαπολύσει α/α πυραύλους; 

Οπως και να έχει, οδηγούμαστε σε μια πρωτοφανή κρίση που ο κόσμος έχει να δει δεκαετίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 είναι εξοπλισμένα με τέσσερις τύπους πυραύλων, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλης εμβέλειας 40N6, ο οποίος έχει εύρος 400 km. Ακολουθεί ο πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς 48N6 (250 km), μεσαίου βεληνεκούς 9M96E2 (120 km) και 9M96E μικρής εμβέλειας (40 km). Η Μόσχα μάλιστα για πρώτη φορά πριν ακριβώς 9 ημέρες έδειξε βίντεο μέσα από την ρωσική βάση.


Προφανώς γνώριζε που οδηγούνται τα πράγματα.

Ιδού στο χάρτη την απόσταση καλύπτουν οι S-400 σύμφωνα και με την δέσμευση της Μόσχας.

Πρόσωπο με πρόσωπο είναι πλέον οι δύο συνασπισμοί με επικεφαλής την Ρωσία και τις ΗΠΑ και στο συριακό έδαφος , έτοιμοι να αλληλοσπαραχτούν για τα κεκτημένα τους στο έδαφος….για τον έλεγχο της χώρας .  

Χθες το βράδυ είχαμε μια  κίνηση η οποία αλλάζει πλέον τα πάντα  στην Συρία , όταν οι Ιρανοί εξαπέλυσαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους  από το δυτικό Ιράν προς την Συρία πλήττοντας στρατόπεδα τρομοκρατών του ISIS στην Deir Ezzor!

Εκτός από αυτό οι εξελίξεις τρέχουν και οι  ΗΠΑ φέρονται να  έχουν προμηθεύσει με  φορητά αντιαεροπορικά συστήματα την αποκαλούμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση , τα μέλη  της οποίας θα στοχεύουν πλέον ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη..με ότι αυτό θα προκαλέσει στην συνέχεια. 

Το σκηνικό εμπλέκεται επίσης άκρως επικίνδυνα μετά την προώθηση του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ , την μετακίνηση κινητών συστοιχιών πυραύλων εδάφους-εδάφους HIMARS , στο συριακό έδαφος αλλά και την συνδυασμένη δράση Χεζμπολάχ -συριακό στρατό- Ιρανών-Ρώσων.

Μετά την χθεσινή ιρανική εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων  και την κατάρριψη συριακού  μαχητικού από τις ΗΠΑ, οι εξελίξεις παύουν να αφορούν αποκλειστικά τον ισλαμικό στρατό και επικεντρώνονται αποκλειστικά  στην μεγάλη διαμάχη των «δυτικών» ( ΗΠΑ, Βρετανία, και αραβικές χώρες) από την μία πλευρά και την «ανατολή» ( Ιράν, Ρωσία, Συρία, Χεζμπολάχ, και στο βάθος η Κίνα) από την άλλη.

Αυτή η αναμέτρηση φυσικά και δεν αφορά μόνο την επόμενη ημέρα στην Συρία αλλά αποτελεί προοίμιο αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν αφού σε αυτό αποβλέπουν οι ΗΠΑ που φαίνεται ότι περικυκλώνουν όλες τις χώρες που «διαφωνούν» σφοδρά απέναντι τους οδηγώντας την όλη κατάσταση σε μια «ρωσική ρουλέτα».

Μετά από μια ανάπαυλα στο συριακό μέτωπο έχουν και πάλι ξεκινήσει οι σκληρές μάχες.

Σφοδρές συγκρούσεις των συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων μαίνονται το Σαββατοκύριακο, μαζί με επίλεκτες  μονάδες της «Χεζμπολάχ» σε περιοχή των προαστίων της Παλμύρας.

Αυτή η επίθεση συνέπεσε με μια δήλωση του Ρώσου αντιστράτηγου Sergei  Surovikin ότι  ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ  έχει συνάψει συμφωνία με τους ακραίους ισλαμιστές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη ημέρα, υπάρχουν μάχες κοντά στα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο Αράκ. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου Al-Masdar, ο συριακός στρατός, μαζί με τις δυνάμεις της «Χεζμπολάχ» και τους Ιρανούς,  προελαύνουν συνεχώς στα ανατολικά της Παλμύρας.

Οι Σύροι στρατηγοί γνωρίζοντας , συνειδητοποιώντας τους στρατηγικής σημασίας τομείς του φυσικού αερίου επιδιώκουν τάχιστα να ανακτήσουν τον έλεγχο όλων των περιοχών στο Αράκ.

Οι χθεσινές και σημερινές  μάχες είναι μέρος ενός στρατηγικού σχεδίου για την προώθηση της κατά μήκος του δρόμου της Παλμύρας και της  Deir az-Zaur.

Ο συριακός στρατός σήμερα είναι μόλις έξι χιλιόμετρα από την στρατηγική πόλη του Αράκ, στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας της Χομς. Το Αράκ βρίσκεται ανάμεσα σε Παλμύρα και στην πόλη  Suhne .

Έτσι, οι οικισμοί του Αράκ και της Suhne είναι η τελευταία γραμμή της άμυνας των ακραίων ισλαμιστών που συνεχώς χάνουν τα πάντα.

Το γεγονός ότι ο ρωσικός  στρατός και οι ένοπλες δυνάμεις του Μπασάρ Αλ-Άσαντ θεωρούν την  «Χεζμπολάχ» ως σύμμαχο, αυτό τοποθετεί αμέσως-αμέσως  Μόσχα και  Ουάσιγκτον  σε αντίθετες πλευρές  στο συριακό μέτωπο.  

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και το Ισραήλ, θεωρούν την οργάνωση της «Χεζμπολάχ» ως τρομοκρατική ομάδα και αυτό είναι η αφορμή για την συνεχή διένεξη μεταξύ Ρώσων .Ισραηλινών και Αμερικανών.

Στη Μόσχα, σκέφτονται διαφορετικά. «Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η  Χεζμπολάχ είναι τρομοκρατική οργάνωση», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

«Είμαστε μαζί τους σε συνεχή επαφή και σχέση, γιατί δεν τους θεωρούμε τρομοκρατική οργάνωση. Η Χεζμπολάχ στη ρωσική επικράτεια ποτέ δεν έχει διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες και η οργάνωση αυτή και τα στελέχη της εξελέγησαν από το λαό στο κοινοβούλιο του Λιβάνου, όπου υπάρχουν μέλη της κυβέρνησης και  υπουργοί που ανήκουν στην «Χεζμπολάχ» .  Αυτή  είναι μια νόμιμη κοινωνικο-πολιτική δύναμη», τόνισε ο ίδιος .

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι παρέχουν συγκαλυμμένη στήριξη στους ισλαμιστές αντάρτες . Την περασμένη εβδομάδα, ο διοικητής των ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της Συρίας, αντιστράτηγος Sergei Surovikin, δήλωσε: «Η δυτική συμμαχία υπό αμερικανική ηγεσία και η Ένωση Δημοκρατικών Δυνάμεων συνωμοτούν με τους ηγέτες του ISIS ,παραδίδοντας τους περάσματα και οικισμούς χωρίς μάχες ενώ πολεμούν λυσσαλέα τις  συριακές κυβερνητικές δυνάμεις».

Σύμφωνα με την Μόσχα , οι ΗΠΑ  με το πρόσχημα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία, χρησιμοποιούν Σύρους μαχητές για διακόψουν την προώθηση των συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων και αυτό….είναι άκρως  επικίνδυνο .

Έτσι, υπάρχει «στρωμένη» μια πολύ μεγάλη διένεξη στο θέατρο του πολέμου στην  Συρία.  Η Ρωσία θεωρεί σύμμαχος της  την «Χεζμπολάχ» και οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν  κρυφά τους ακραίους ισλαμιστές για να μην αφήσουν το  στρατό του Μπασάρ Άσαντ και στους Λιβανέζους να ανακαταλάβουν  την χώρα .

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικοί κάνουν  έναν παραλληλισμό μεταξύ της σημερινής κατάστασης στη Συρία και του πολέμου  στο Αφγανιστάν, την δεκαετία του ’80.

Αμέσως μετά τη σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν, η CIA έχει δημιουργήσει δίκτυο στο Πακιστάν με δεκάδες στρατόπεδα  εκπαίδευσης για την παροχή στους Αφγανούς  μουτζαχεντίν όπλων και πυρομαχικών .

Το 1983, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν προσωπικά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Αφγανών Μουτζαχεντίν στο Λευκό Οίκο το 1983.

Ακριβώς τρία χρόνια αργότερα, το 1986, το Πεντάγωνο άρχισε να παρέχει στους Μουτζαχεντίν, φορητά συστήματα αντιαεροπορικών πυραύλων (MANPADS), «Stinger», για να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις σε χαμηλά υψόμετρα.

Η παροχή στους αντάρτες του Αφγανιστάν σύγχρονων MANPADS από την Ουάσιγκτον, αποτελούσε εκδίκηση ενάντια στην Σοβιετική Ένωση για την προμήθεια όπλων προς την κυβέρνηση του Βιετνάμ .

Τώρα στη Συρία, οι Αμερικανοί επαναλαμβάνουν  το σενάριο του πολέμου στο Αφγανιστάν εναντίον των σοβιετικών στρατευμάτων.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές, το Πεντάγωνο εργάζεται με  οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και με μυστική συνεργασία με τους τζιχαντιστές για να μην επιτρέψει στη Ρωσία να συντρίψει την ένοπλη αντίσταση των ισλαμιστών στην Συρία.

Ο στόχος της Ουάσινγκτον είναι σαφής. Να επιτύχει την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ ολοκληρωτικά.

Αυτό σημαίνει ότι, δυστυχώς, το συριακό  θέατρο του πολέμου ακόμα και επ ‘αόριστον θα παραμείνει ανοικτό , ενώ οι  ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και το Πεντάγωνο θα προμηθεύουν  όπλα και πυρομαχικά τις δύο πλευρές .

Η αποστολή φορητών αντιαεροπορικών πυραύλων  MANPADS στους ισλαμιστές της αποκαλούμενης «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» οι οποίοι θα στοχεύουν σε   ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη θέτει αυτόματα  σε  σοβαρότατο  κίνδυνο…την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτή η στάση της δύσης  στην  Μέση Ανατολή σε συνδυασμό με την ισλαμική  τρομοκρατία έχει φέρει ταχύτατα την περιοχή στο σημείο  μηδέν.

Έτσι με όλο αυτό το σκηνικό και τις δυνάμεις στο έδαφος είναι πιθανός ακόμη και ένα τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , διότι οι ΗΠΑ μετά τον Άσαντ στοχεύουν αποκλειστικά στο Ιράν.

 • skeptomenosellin

  Να κάτσουν στα αυγά τους…

 • Americanos

  αχαχαχα τα αρκουδάκια έβγαλαν έξω τα σάπια S-400 που μπορούν να εντοπίσουν με το ζόρι μπεκάτσες.Τα αμερικάνικα μαχητικά θα κάνουν πάρτι στην Συρία ρίχνοντάς βόμβες στα κεφάλια των Ρώσων αχαχαχα

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Τον ξυρίζεις τον κάκτο;

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Υπάρχει & το εμπορικό ναυτικό που σας κάνεις τρύπες στα πολεμικά σας!

  • πετρος

   Μου φαινεται οτι τα γυαλιζεις τα πομολα.

  • nikos(1)

   το τσακιζεις το …καλαμάκι??

  • Γιώργος fs.

   Το γυαλιζεις το πόμολο;

  • nikos(1)

   τη ποτίζεις τη ..ζαρτινιέρα?

  • Doctor

   Τις τριβεις τις βαλβιδες;

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Τα αλλαζεις τα κουζινετα ???

 • Τωρα που εχασα κιλα θα πεινασουμε; Α ρε Μαλβινα πως τα ελεγες τοτε…

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Αντε να πιαστει ο πολεμος απο κατω να ξεμπερδευουμε επιτελους !
  Σιχαθηκαμε να ζουμε αυτο τα «αριστερο» ματριξ ….

  • τελικα θα αποκτησουμε ποτε κι εμεις μια αριστερη κυβερνηση ειναι ολα ειναι ατμος;

  • skeptomenosellin

   Έλα να σε πω.
   Για έλα ένα ΣΚ από το χωράφι να πιούμε το υπόλοιπο κρασί που πατήσαμε με τον αρχηγό, αφού δεν έρχεται εκείνος……

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Φτιαξε με Χαρικο !
    Μακαρι να μπορουσα αλλα εχω τοσα πολλα τρεχαματα καθε μερα και ΔΕΝ …..
    Μολις ομως τα καταφερω να ξεμπλεξω ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • skeptomenosellin

     Περιμένω να δω… :-)

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Καβαλαω το R1 το Bing-Bang και ναμαι αρχηγε !

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχαχαχα.
      Το θυμάμαι αυτό……

 • Διγενης ακριτας

  Ρε παιδια ρανταρ εχετε? Ρε που τα ξερετε αυτα ρε?Και φωτο…και που πηγαν? και πως φωρτοθηκαν? Ελα παναγια μου.

  • Doctor

   Απ ολα εχει το πανερι

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γαλλία: Ισμαήλ Εμελιέν… το «μυστικό όπλο» του Εμανουέλ Μακρόν – Επικαιρότητα |

  Πριν από 2 ημέρες – Γαλλία: Ισμαήλ Εμελιέν… το «μυστικό όπλο» του Εμανουέλ Μακρόν. Ο 29χρονος συνεργάτης του Γάλλου προέδρου, στον οποίο εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ισμαηλ ωραιο ονομα

   Αυτοι οι γαλλοι δεν την γλειτωνουν την πυρινικη απο τους ρωσους

   • skeptomenosellin

    Βιβλικό…

  • nikos(1)

   είνα το ..ταίρι ..το οβριο!

  • Διγενης ακριτας

   ο ισμαηλ στην ελβετια δεν επαιζε?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

  Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ
  Ησαΐας
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9- Το φως και τα θεία προσόντα του Εμμανουήλ.

  Εμμανουηλ = μεσσιας

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   O Εμμανουέλ
   O Εμμανουέλ Μακρόν
   O Εμμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε μία από τις ευρύτερες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες

   Μακρόν αλά Μεσσίας στο εξώφυλλο του Economist.

 • Aναξ

  Οι Ρωσοι θα τους καψουν μεσα στο εδαφος της Συριας, και θα εχουν και δικιο.

 • Γιώργος fs.
 • nikos(1)

  πάντως ας κάνουν λίγο κράτει τις μηχανές τα …ρωσάκια!! …..προβλέπω μεγκάλη ..παπαρα!!

  • Γιώργος fs.

   Θα σε συμπαθήσει το αμερικανοπούλι!!!😆😆😆

   • nikos(1)

    με έχει …black…list!

 • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  TO ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

  Russia will not automatically destroy any aerial objects in the areas of its Aerospace Forces’ actions in Syria, the decisions will be made on individual basis,

  https://sputniknews.com/middleeast/201706191054763888-russia-syria-downing-aircraft/

  • αυτοματα να κατεβαζεις οτι κινεται το κανεις μονο σε πανικο και οταν εχεις χασει τα παντα. Λογικη ειναι η ανακοινωση.

   • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Η ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΓΚΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    λαλακη αυτα που πες περι orion theory εχουν σχεση με αυτα που λεω και εγω γενικα ??

    • οχι!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      δηλαδη η καλη εποχη που λες δεν ειναι οικος , αλλα παραμενει να ειναι θρονος??

     • Τα πρωτα 300 χρονια τουλαχιστον, μην πω και 3000
      Γνωριζεις ποσον χρονο θελει να αλλαξει η νοοροπια;

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      και ο οικος εχει θρονο αλλα σε αεναο επιπεδο αξιων , δηλαδη ειναι θρονος στην καρδια και θρονος στο σεβας αλλα δεν ειναι αξιωμα-προνομιο θεσμικης ανωτεροτητας!!

  • skeptomenosellin

   Είναι λογικό….
   Αλλά να είναι λογικό και από τις δύο πλευρές……

  • Aναξ

   Μονο οσοι ζηταν αδεια απο τους ΡΩΣΟΥς, θα πετανε με σχεδιο πτησης , του ςαρεσει να δειχνουν ποιος ειναι το αφεντικο.

 • Tasos

  Την γ@ μήσαμε.Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε τη νύφη.Πρόσφυγες και τζιχαντιστές θα γεμίσουν τα νησιά…

 • Αντύπα

 • @Marios

  Μας κατηγορούν στο ντέφι και τους αφήνουν σκόπιμα οι συντονιστές, ότι να ναι

  • nikos(1)

   συντονιστές του …φούτσου!

   • @Marios

    Ήταν ανάγκη να μπω σε εκείνο του λουγκρόσαιτ;;

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Σιγά τα ωά ρε Μάριε… τρεις είναι όλοι κι όλοι & οι τριαντατρείς κλώνοι τους!

   • @Marios

    Άσε που έχει πολλά αμερικανοκλανικά πισωγλέντια

  • Spyros Spyropoulos

   Ασε τον παλιοκοσμο να λεει, να λεει, να λεει………..χαχαχαχαχα

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

   • @Marios

    Έβαλαν Σκριν που μιλάς εσυ αδερφέ και λένε ότι υποστηρίζεις την αντιχριστιανοσυνη

    • Ο γνωστος φιλος μου ειναι. Δεν απασχολει. Ευχαριστω για την.ενημερωση παντως.

    • δεν υπαρχει αρνητικη διαφημιση λεμε :-)
     (δεν το βρηκα αυτο που λες… σε ποιο θεμα ειναι;)

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας
 • Dsnkara

  Βλεπω το jamming να πηγαίνει συννεφο … ελπιζω να έχουμε τηλέφωνο .Μη ξεχαντε διπλα στην κυπρο εχουν την μεγαλητερη βαση κατασκοπιας ..

 • © Proud to be Greek

  Ελπίζω να προμηθεύσουν τη τουρκιά με τους 9M96E των 40χλμ
  (οχι που δεν θα πέταγα την σπόντα μου……)

  • Aναξ

   πανε πακετο ολοι, αλλα χρησιμοποιουνται αναλογαν της απαιτησεως του στοχου

  • Dsnkara

   Δηλαδη θεωρεις δεδομενο οτι θα παρουν S-400 ε..

   • © Proud to be Greek

    Αρκεί η πρόθεση.
    Το ’94 οταν οι τούρκοι ηθελαν 147τεμ. Apache ΑΗ64 οι αμερικάνοι δεν το συζήτησαν καν και δεν τους πούλησαν.

    • Dsnkara

     Ποσα ? οεο

     • © Proud to be Greek

      147.
      Μετά απευθύνθηκαν στην Νότια Αφρική που κατασκευάζει και αυτή επιθετικά ελικόπτερα και έφαναν πόρτα και απο ‘κει λόγω κυπριακού —εισβολής και κατοχής μέρους της Κύπρου.

     • Dsnkara

      Και τελικα τους πουλησαν οι ρουφ οι ευρωπαιοι

     • © Proud to be Greek

      Οι ευρωπαίοι εχουμε πουλήσει την ψυχή τους στον Σατανά, έχουνε πουλήσει «το είναι τους» στο σαυδαραβικό πετροδόλαρο.

   • Aναξ

    οι εξαγωγικες εκδοσεις ειναι προσβαλλομενες απο το κατασκευαστη, αλλα οι τουρκοι θελουν προσβαση στον κωδικα, και στην κατασκευη των συστηματων (πυραυλων και ηλεκτρονικων, και εκει εχει κολησει το θεμα)

 • Dsnkara

  Πεφτουν στην επικοινωνιακη παγιδα των αμερικανων και δεν το καταβαινουν …. τα στειλουν τα στελθ μαζι και το jamming και γελα ακομα και ο πουτιν με τους στρατηγους του .

  • Aναξ

   αμα πεσουν f35 πανε οι εξαγωγες.

   • Dsnkara

    Β-2 φιλε με F-22 ,F-35 θα στειλουν οι οβραιοι

 • 81pk09

  Παλι διαφημηση ρωσικα οπλα κανετε ρωσολαγνοι?

  • @Marios

   Καλώς τον Πανάγο, δεν πείθεις αδερφέ

   • 81pk09

    Σκασε βλακα ,ψεκασμενε

    • @Marios

     Εσύ να σκάσεις, εγώ σε έβρισα ρε ξέρασμα;;;;

     • 81pk09

      Ουστ απο εδω κρυφολουγκρα

     • @Marios

      Άντε χέσου καλοπληρωμένο τρολάκι από το ντέφι

     • 81pk09

      Οταν σε γαμου.αμε στο ντεφι σε αρεζε τωρα αλλαξες χορηγο?

     • @Marios

      Δεν πείθεις Νικήτα, !!!, ΠΡΙΝ, Άρη, Μάριε Ανδρέου, και αλλα 100

     • 81pk09

      Ναι λιγο απο ολα ειμαι,ολοι μαζι σε εχουμε σκισει!

     • @Marios

      Μέτα το μπανάκι !!!, ξαναήρθες, αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο μωρή ξεμυαλισμένη

     • Jorge Melissa

      Ναι, αλλά του απάντησες αγαπητέ Μάριε! Εγώ τους αναρτώ κατ’ ευθείαν στο »Πάνθεον των αφανών ηρώων»

     • 81pk09

      Στα παπαρια μας εσυ

     • DisqussioneR

      Μεγάλε ΓΚΛΟΚ ;-)

     • Jorge Melissa

      Τι να κάνω φίλε μου, όταν βλέπω ότι έκανε λογαριασμό σήμερα, σαν κάποιον που έκανε λογαριασμό πασχαλιάτικα. Ο κάθε προβληματικός ψυχασθενής εδώ μέσα, έχω αρχίσει να βαρυέμαι το διαδίκτυο και μου φαίνεται θα τα παρατήσω.

     • DisqussioneR

      Αυτός είναι ο σκοπός τους Γιώργη…

     • Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ !!

    • Dsnkara

     Για μπανακι νικ ναμε

     • 81pk09

      Ε ναι μωρε χαλαρα

  • nikos(1)

   έχουμε …αριστιρές …μίζες!

 • 81pk09

  Δεν θα γραψετε παλι καμια μα..κια για το ορθοδοξο τοξο?

 • Αντύπα

  • nikos(1)

   οι αριστιροί απλά ….περιεργαζόμαστε!

  • ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?

   • Αντύπα

    ο λυριτζής είναι αυτός που μοιάζει στον τρότσκι

    • THANKS,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΩ!

   • Doctor

    Τι τους θες ,παρε τον εναν και βαρα τον αλλον ειναι

    • Αντύπα

     ο ψευτοτρότσκι είναι πιο κομπλεξικός, ο κομμουνισμός του έκανε σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο!

    • ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ !

   • Εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια δεν τους βλέπω ούτε κατ ελάχιστο. Όλα τα αποκαλούμενα μεγάλα κανάλια τα έχω αφαιρέσει από την μνήμη του δέκτη.

  • Από την ομάδα της μισής αλήθειας των υπογείων της Συγγρού το βίντεο βλέπω. Λες και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μας δουλεύει.

   • Αντύπα

    εσενα σε πείραξαν τα μασονοδεξιά τρόλια άλλά οχι το δούλεμα του συριζομούρη

    • Κανένα τους δεν βλέπω.

 • 81pk09

  Γραψτε παλι καμια προφητεια για κανενα ξεκουτη γερο να δουμε αν μας σωσει το ξανθο γενος

  • DisqussioneR

   Να πας σε καφετζού να σου πει!

  • @Marios

   Πάρε τα @@@ μας μαρή

  • DisqussioneR

   Την ψειρίζεις τη μαϊμού?

  • Doctor

   Που σται κυριε παναγο

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  NA ΔΟΥΜΕ…

 • blepwn

  https://twitter.com/Nawaroliver/status/876803393427316737 ακριβεστατος χαρτης της παρουσης καταστασεως στη Συρια . Ζωνες επιρροης και διαχειρησεως

  • Αντύπα

   Η Deir Ezzor θυμίζει το χωριό του Αστερίξ!

  • Dsnkara

   Mixed HTS τι στο καλο ειναι ?

   • Αντύπα

    οι»μετριοπαθείς» της αντιπολίτευσης

   • blepwn

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tahrir_al-Sham
    ειναι αποτελεσμα της διασπασης των Αντιπολιτευμενων . Ειναι μερος των τζιχαντιστων και μερος της αλκαινταμαλιστα εχουν πολυ καλη οργανωση ( μισθοφορικη)εχουν βρει και στρατιωτες απο λεγεωνα των ξενων εκει απο οσο ειχα δει σε παλαιοτερες αναφορες. οποτε ειναι δυνατος ατακτος στρατος στη περιοχη

    • Dsnkara

     λεφτα ?

     • blepwn

      πολλα απο οσο διαφαινεται και απο την οργανωση των χτυπηματων ( κυριως καταδρομικες ενεργειες ) και απο τον εξοπλισμο που εχουν

     • Dsnkara

      Το Afrin πως ξεπήδησαν εκει οι ρωσοι … Υποτίθεται οτι ειναι κουρδικη=Αμερικανικη περιοχη

     • blepwn
     • Dsnkara

      Σιγα μην πληρωσω ft

 • DisqussioneR

  Τον εξαΰλωσε τον τρόλλακα? Δε μπορώ να του απαντήσω..

 • American Eagle

  Αχαχαχα πάλι λόγια τα αρκουδάκια και μετά που θα φάνε την συνηθισμένη τους καρπαζια θα κλαίνε ξανά. Οι πουτινιασμενοι είναι ο αγαπημένος σάκος του μποξ για να ξεσπάει η παντοδύναμη Αμερικάνικη αυτοκρατορία και ο μέγιστος πλανητάρχης την οργή τους. Και μην ξεχνάμε βέβαια ότι αυτές οι Ρωσικες σαβούρες τα S-400 δεν μπορούν να καταρρίψουν ούτε αερόστατο!

  • DisqussioneR

   Τον ξυρίζεις τον αρκούδο?

  • Doctor
   • @Marios

    Τον ερεθίζεις τώρα!!!!

  • @Marios

   Μου αρέσουν πολύ οι θετικές σου!!!!

  • #jesuisahmet

   Γιατί στούκαρε το πλοίο πες μας τι λένε οι οι πηγές σου.

   • skeptomenosellin

    Ομίχλη ρε συ….

    • #jesuisahmet

     Χεχεχε

    • Jorge Melissa

     Και στην ομίχλη φίλε μου σφυρίζουν τα καράβια και ανάβουν και προβολείς και κοιτάνε το ραντάρ

     • skeptomenosellin

      Μανία κι εσύ να χαλάς την φαντασίωση… :-))))

     • Jorge Melissa

      χαχαχαχα!

  • DisqussioneR
   • DisqussioneR

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    • @Marios

     ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

 • Rogue Trooper

  Σινορωσική ρουλέτα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όχι μόνο στη Συρία!

 • Α……
  Στην ΣΥΡΙΑ πάνε τελικά οι 400άρηδες ?
  Νόμιζα ήταν αυτοί που παρείγγειλε ο Αργοντάν……
  YAAAWWWN

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Ομολογώ οτι το ευχαριστήθηκα!

 • Giorgos Markou
  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Δεν πείθεις τρολάκι του Καρατζαφέρη…

   • Rogue Trooper

    Already blocked.

    • DisqussioneR

     Ήρεμα Γιάννη!

     • Rogue Trooper

      Πήρα γραμμή από τον Σαρδανάπαλο για τον αποκλεισμό του Γιώργου Μάρκου.

     • DisqussioneR

      Μα πλάκα του έκανε! Ελεος

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Όχι ΦΑΛΣΕ ΑΛΑΡΜ!!!!!

     • DisqussioneR

      Φαλτσέτα αλαρμ!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ!

     • DisqussioneR

      Φαστ ‘ν φιούριους!

     • Spyros Spyropoulos

      Τσαι του βουνου…….κατα προτιμηση Ταυγετου!

     • Rogue Trooper

      Unblock done.

     • DisqussioneR

      Τσεκ!

     • Rogue Trooper

      Already unblocked.

     • DisqussioneR

      Roger!

     • Rogue Trooper

      Job done, no further actions required.

     • DisqussioneR

      Red Alert 2?

     • defcon 5

     • DisqussioneR

      Πάει καιρός που έπαψα τα Games… Δεν ξέω καινούριες ατάκες χαχαχα

     • Spyros Spyropoulos

      Rabbit!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      ΠΕΡΦΕΚΤ!

     • Spyros Spyropoulos

      Calm down Johny!

     • DisqussioneR

      Τσιλ απ Τζώνη ;-)

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Σιγά ρε Γιάννη! Πλάκα κάνουμε, για όνομα!

    • DisqussioneR

     Unblock Now!!

     • μπορει να ειναι φιλος του BMW …

     • Rogue Trooper

      Job already done. Any thoughts?

     • DisqussioneR

      Not any!

  • Γιώργος fs.
 • Dsnkara

  Υποτάχθηκε στο αμερικανικο jamming αλλιώς δεν θα σας μεινει ουτε ενα γερμανικό τηλέφωνο

  • εχω τηλεφωνικο κεντρο Ζημενς.

   • Dsnkara

    Για αυτο σου λεω ,ειναι μαπα , παρε αμερικανικο panasonic

   • DisqussioneR

    Δικός μας κι εσύ??

   • © Proud to be Greek

    Δικός μας είσαι κι εσυ?
    Λαδωμένος κι εσύ απο την Ζημενς???

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Koulis ALERT!!!!

 • nikos(1)

  τελικά μάθαμε πόσα δίνει το …Σουλτανίνα για τη …Μεγίστη??

  • DisqussioneR

   Μάλλον δεν ήρθε γι αυτό… Ηρθε να μάθει τί είπε ο νετανιάοοοο

  • Dsnkara

   Και τον κωλο του θα δωσει … Αλλα εμεις ειμαστε αντρακλες

   • nikos(1)

    ναι! μας τον κάνουν κόσκινο οι …γκερμανοί!
    τόχουμε ..ταγμένο!

    • DisqussioneR

     Μιλάς σε γερμανολάγνο…. ;-)

     • nikos(1)

      κουλαίος …είναι! …αρα …σωστά! παρεφέρθειν!

     • DisqussioneR

      Καροτσακούλις ;-)

 • Jorge Melissa
 • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

  μια ερωτηση εδω και 6 χρονια γινεται πολεμος στην συρια, οι ρωσοι που ειναι υπερδυναμη,γιατι αργουν τοσο.

  • nikos(1)

   έχουν ..τρόπους οι ..ανθρωποι!

  • DisqussioneR

   Ετσι αργούσαν και στο Β’ΠΠ…

   • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

    δεν το λεω ειρωνικα, απλα περιμενα απο μια υπερδυναμη, να καθαριζε πιο γρηγορα

    • DisqussioneR

     Κάποιο σκοπό θα έχουν… δε μπορεί. Αλλά πού να τον ξέρουμε εμείς? Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό (τότε και θα δούμε…)

     • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

      θυμαμε στο αφγανισταν τα αμερικανακια ,ηταν γρηγορα

     • nikos(1)

      20χρ’ονια …μάχονται!

     • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

      ειχανε εισβαλει γρηγορα, κανενα τριμηνο αν θυμαμε καλα ,σιγουρα υπηρξε ανταρτικο αλλα ειχανε μπει γρηγορα

     • DisqussioneR

      Τελείωσαν ή ακόμα εκεί πολεμάνε?

     • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

      απλα μου φενεται λιγο η κατασταση. φοβατε ο γιαννης το θεριο. και το θεριο το γιαννη

    • Spyros Spyropoulos

     Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος………..

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Βρίσκονται σε καλοκαιρινή νάρκη…!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Ρωσικά βλήματα S-400 κατέρριψαν «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» στην Α.Μεσόγειο!

  Η
  ρωσική αντιαεροπορική άμυνας κατέρριψε «δύο άγνωστα εναέρια
  αντικείμενα» που είχαν εισέλθει στην απαγορευμένης πρόσβασης περιοχή της
  αεροπορικής Χμέιμιμ στην Λατάκεια, αναφέρουν πηγές του ρωσικού
  υπουργείου Αμυνας.

  Σύμφωνα
  με ανεπίσημες πληροφορίες επρόκειτο για UAV τα οποία είχαν εισέλθει
  στην επιτηρούμενη περιοχή από τς ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Το ραντάρ
  92N6E του α/α συστήματος S-400 εντόπισε τα αντικείμενα (μία πηγή
  αναφέρει ότι επρόκειτο περί «βλημάτων» και όχι περί UAV) τα εγκλώβισε
  και εν συνεχεία ανέλαβαν τα βλήματα 48N6E3 του συστήματος τα περαιτέρω!

  Το διαβάσαμε από το: Ρωσικά βλήματα S-400 κατέρριψαν «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» στην Α.Μεσόγειο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/s-400_19.html#ixzz4kSyH44eW

 • Dsnkara
  • Dsnkara

   αχααχαχα δεν αντέχω θα βαλω θετικη στον εαυτο μου

   • DisqussioneR

    Αυτοϊκανοποίηση λέγεται αυτό…

    • DisqussioneR

     Μοντ μη το παραφράσεις, είναι κυριολεκτικό!!!

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ναρκισσισμός !

     • Dsnkara

      Ναι ρε συ δειτε τι λεει .Δεν αντεχω σας λεω . Φερτε μου ενα πασοκτση

     • DisqussioneR

      Κορρέκτ!!!

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     χαχαχαχαχα μόλις πήγα να του γράψω πως είναι ένα βήμα πριν την παλινδρόμηση…

  • Rogue Trooper

   Ο Ανδρέας πλήρωσε πανάκριβα το αμάρτημά του!

   https://uploads.disquscdn.com/images/f7ecf0b17b176376b82f1b2094891ec196f1de3fbc087451ca2356220de10edd.png

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Gracia Koskotas !

    • Rogue Trooper

     Thanks a lot, Procter & Gamble!

 • Ο.Α

  να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ

  Αχόρταγος ο αφέντης.

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Ολυμπιακή Αεροπορία?

   • nikos(1)

    Αετζίαν!

   • paris georgiou

    Ασσουρ

  • skeptomenosellin

   Βάλε το τραγούδι ντε….

  • skeptomenosellin

   Βάζω ένα άλλο τραγουδάκι εγώ…

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
 • Dsnkara
 • Jorge Melissa

  Μπαρζανί: Θέλω να πεθάνω στη σκιά της σημαίας ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν
  http://www.pontos-news.gr/article/165746/mparzani-thelo-na-pethano-sti-skia-tis-simaias-enos-anexartitoy-koyrdistan

 • nikos(1)
  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Αν ήταν ξανθιά θα γινόμουν γάβρος για κάνα δυο ώρες αμα λάχει…

   • παω να παιξω στοιχημα.

    • Rogue Trooper

     Αφαίρεσε τη φωτό που ανάρτησε ο Γιωρίκας!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Εγώ ψηφίζω ΟΧΙ!!!!!

     • DisqussioneR

      +++++++++++++++

     • Rogue Trooper

      Πρέπει φίλε, υπάρχουν κανόνες!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Δημοψήφισμα εδώ και τώρα!

     • Spyros Spyropoulos

      Me too!

     • DisqussioneR

      Τσιλ απ Τζώνη!

     • Rogue Trooper

      Chiing up? only cartoons and clip-art are allowed, real photos of babies are not tolerated (including diaper bag and cardbox illustrations).

     • αυτην με τις μπουργκες;

     • Rogue Trooper

      Τη φωτό που εμφανίζει τον Σαρδανάπαλο ως νεογνό!

     • DisqussioneR

      Γιατί? Μεγάλωσε τώρα?

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      χαχαχαχααχαχαχαχαχααχα δεν μπορώ άλλο ρε!!!1!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Μου θίγουν τα προσωπικά δεδομένα…

     • οκ

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Πλάκα κάνω!

     • Rogue Trooper

      Ο Γιωρίκας παρασύρθηκε.

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Δεν πειράζει αρκεί να μου πάρει λαμπάδα το Πάσχα…

     • Rogue Trooper

      This comment was ALREADY deleted!!!!!!!

     • DisqussioneR

      Αρχισαν τα όργανα?

     • Spyros Spyropoulos

      Σηκω απο την θεση σου……..

     • Doctor

      Γιαννακη δεν ελεγχεις, ενα πενταλεπτο ειναι η φωτο εκει

     • Rogue Trooper

      Αυτή τη φωτό εννοώ αγαπητέ, δυσφημίζεται το site!

   • paris georgiou

    Τις βαφουμε τα μαλλιά ξανθα

   • Spyros Spyropoulos

    Την παιρνω εγω που ειμαι γαυρος………

    • DisqussioneR

     Ασε θα την κάνω βάζελο! (και αυτήν χαχα)

     • Spyros Spyropoulos

      Το επιασα το υπονοουμενο…….καλοοοοοοο……χαχαχαχαχαχα

    • DisqussioneR

     Κόντρα στον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται»??..

     • Spyros Spyropoulos

      Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις!!!

     • DisqussioneR

      Απαράβατοι οι φυσικοί νόμοι!

  • DisqussioneR

   Ω ρε μάνα μου!

   • μη ψαρωνεις, διαφημιστικο κολπο ειναι.

    • DisqussioneR

     Ακόμα καλύτερα, θα παίξω και σε διαφήμιση ;-)

   • paris georgiou

    Φίλε μου σε βλέπω να αλλάζεις ομαδα

    • DisqussioneR

     Με το ζόρι κρατιέμαι Πάρη!

     • Spyros Spyropoulos

      Υποταξου στην γαβρινα…….

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      χαχαχαχαχαχαχα

     • DisqussioneR

      Σπύρος Ηγκλ??

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      ΑΠΕΤΑΞΟΥ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ!!!!

     • DisqussioneR

      Φτου φτου! Απεταξάμην!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      ΠΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΤΙΑ!!!

     • DisqussioneR

      (παράλληλα εσύ στείλτην προς τα εκεί χαχα)

     • Θεσσαλονικιός

      «Το νινι σέρνει Βαζέλα» δεν λέει το άσμα ;;;
      χεχεχεεεε

     • DisqussioneR

      Ειδικά αυτό το συγκεκριμένο!!

     • Θεσσαλονικιός

      Φτου σου ΡΕ !!! (Με ρε … )

     • DisqussioneR

      Μη μου χαλάς το όνειρο!…

     • Θεσσαλονικιός

      Άντε .. «φάτε μάτια γαύρο» που λέει η παροιμία ..

     • DisqussioneR

      Και …κοιλιά τη γαυρίνα! ;-)

   • Spyros Spyropoulos

    «Τι σου κανω μανα μου»……αμα ελθει η στιγμη να της το πεις αυτο, θα σε παραδεχθω…….χαχαχαχαχαχα

    • DisqussioneR

     Αχχχ και βαχχχ Σπύρο!…

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   δεν με χαλαει

  • προσωπικα, δεν πιστευω οτι ειναι γαβρινα αλλα για το μεροκαματο εκανε την φωτογράφιση

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Μη μας χαλάς το σενάριο τώρα…

    • Σοβαρα…
     Με αυτο το μαλλι, για Εργοτελη την κοβω. Κρητικια ειναι.

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Το αποτελείωσες…

     • DisqussioneR

      Άνοιξε η περίοδος των μεταγραφών… Να της κάνουμε τα …ιατρικά τεστ!

   • Θεσσαλονικιός

    Ναι ρε .. δεν μοιάζει για χαζή …

    • χαζη ειναι, μην βλεπεις το μελαχροινο.
     αν δεν ηταν χαζη θα ειχε σπουδασει μοριακη βιολογος και δεν θα εκανε φωτογραφησεις.

     • Θεσσαλονικιός

      Και να είχε σπουδάσει, πάλι .@@@. θα έπαιρνε φίλε μου ..

     • DisqussioneR

      Ανατόμος εννοούσε αλλά δεν το έπιασες μάλλον ;-)

     • μπλεξαμε τα μορια.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Δεν ρίχνει & καμμιά βροχή !

  • © Proud to be Greek

   Που είσαι τώρα??

   • DisqussioneR

    Αστειεύεται Ζωρζ!

    • © Proud to be Greek

     Γιατί?
     Αυτός ολο ταξιδεύει πανω κάτω με τα καράβια.

     • DisqussioneR

      Είναι θέμα τάιμινγκ το τζόουκ ;-)

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Πέραμα επισκευή

 • ALERT: χανει σχολια.

 • BLAC PIT

  ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!!…ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!…

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   ολο αγριευουν ,και ολο τπτ δεν γινεται

  • Ο.Α

   Πάντα άγρια ήταν. Δεν άλλαξε κάτι.

   • BLAC PIT

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!…ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΔΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ!!!…ΤΩΝ Μ.Μ.(Ε).ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ!!!…

    • Ο.Α

     τα δελτία των 8 έχουν θέμα τι έφαγε ο τάδε στο σαρβαιβορ και τι ώρα τσίμπησε κουνούπι την άλλη. Με την Μ.Ανατολή θα ασχολούμαστε τώρα.

     Μπόμπες να πέφτουν δεν μασάμε.

     • BLAC PIT

      ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!..ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ. ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!!.. ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!..ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ!!!..ΛΙΝΚ…

     • Ο.Α

      Για να φτάσει η δουλειά σε πόλεμο σημαίνει ότι έχει προηγηθεί τεράστια παρεξήγηση. Επίσης σημαίνει δαπάνη τεράστιων χρηματικών ποσών και πιθανόν πρώτα να βρεθεί καποια συμβιβαστική λύση ή αλλιώς μοίρασμα της πίτας ξανά απ την αρχή…αλλά πότε δεν ξέρεις. Από ανώμαλους ψυχασθενείς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

  • #jesuisahmet

   Θα τους πάει.. εμπλοκή απο δω και πέρα ο κοντός.

   • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

    τα ιδια λεγαμε και με τους τουρκους, τελικα γινανε κολιταρια ειναι στις κολοτουμπες ο κοντος

    • #jesuisahmet

     Κάποιο σχέδιο θα έχει.

  • © Proud to be Greek

   Κάτσε να δείς πόσο θα πάει η βενζίνη.

 • nikos(1)
 • lion 77

  Οτι ο ΓΠΠ ειναι προ των πυλων,ειναι σιγουρο.Οι ΗΠΑ επαναφερουν σε υπηρεσια παροπλισμενα πλοια.
  https://www.thinknews.gr/defence/usn-stochos-ta-355-plia-ke-pithanotites-parachorisis-arleigh-burke-stin-ellada/

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   Γιά μάς θέλει καιρό ακόμη,αλλά ναί,έχει αρχίσει εδώ καί χρόνια.

   • lion 77

    Ολοι ετοιμαζονται πυρετωδως.Δεν νομιζω οτι θα παρει καιρο γιατι αυτο βολευει την Ρωσια που προσπαθει απεγνωσμενα να κερδισει χρονο….

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Παρῆλθεν ἡ σκιὰ τοῦ νόμου, τῆς χάριτος ἐλθούσης·
  ὡς γὰρ ἡ βάτος οὐκ ἐκαίετο καταφλεγομένη,
  οὕτω Παρθένος ἔτεκες,
  καὶ Παρθένος ἔμεινας,
  ἀντὶ στύλου πυρός,
  δικαιοσύνης ἀνέτειλεν Ἥλιος,
  ἀντὶ Μωϋσέως Χριστός,
  ἡ σωτηρία τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

  Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.
  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.
  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   φιλε ξεχνα τα περι θρονων ,,, οσο οι ελληνες εχουμε θρονους θα εχουμε σκαμπανευασματα και αλληλοφαγωματα γιατι ως ελληνες περαν απο εφυεις και λατρεις της γνωσεως ειμαστε και επαναστατες(θελουμε ελευθερια βουλησης) και μονον ως οικος θα ειμαστε ενωμενοι αδιασπαστοι συνφιλιωμενοι και αιωνια πρωταγωνιστες της προοδου!!!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
  • υπηρχε ο κοσμος τοτε;

   • DisqussioneR

    Μα πόσο έζησε αυτός ο Νώε?

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Δεν γίνονται αυτά τα πράματα…

 • lion 77
  • © Proud to be Greek
   • lion 77

    Δυσκολο γιατι απαιτει εκπαιδευση.Τα ΑΚ ειναι αρκετα διαφορετικα στον χειρισμο απο τα G3
    Το καλυτερο για τους εθνοφυλακες ειναι τα G3.Ευκολα,ευχρηστα και οσα χρονια και αν εχεις να το πιασεις στα χερια σου δεν το ξεχνας ποτε….

    • © Proud to be Greek

     Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το ΗΚ11.

     • lion 77

      Ενα πιο βαρυ G3 ειναι…

    • Θεσσαλονικιός

     Και δεν δουλειά η Αστυνομία σε τέτοιες υποθέσεις ;;

     • lion 77

      Τι εννοεις?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  150 εκατμυρια ρωσοι + 50 εκατ ιρανοι + 1 δισ κινεζοι

  VS

  18 κρατων της δυσης 1-1.5 δισ

  =αρμαγεδονας ολεθρος ολοκαυτομα

  • lion 77

   Δεν ειμαστε στο 800 π.χ….
   Τωρα μετραει η τεχνολογια.Και την δεδομενη χρονικη στιγμη οι δυτικοι υπερεχουν.

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   με μια πυρηνικη ποσοι φευγουν?

   • lion 77

    ΟΛΟΙ

    • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

     επειδη μετραει το ειπα, γιατι αφτην την εποχη ο αριθμος δεν πεζει ρολο

    • BLAC PIT

     ΕΞΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!…ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!..

 • Aναξ

  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ F-16
  ΙΟΥΝ. 19, 2017 Δημήτρης Μανακανάτας
  https://www.thinknews.gr/wp-content/uploads/zeus10.jpg
  Με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται το πρόγραμμα που αφορά την αναβάθμιση στόλου των μαχητικών F-16, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τους κύκλους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
  Μέσα στο φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό θα είναι ορθάνοικτος για να περάσει από ΚΥΣΕΑ χωρίς άλλα εμπόδια, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης.

  Σημειώνεται ότι το όλο ζήτημα βρίσκεται στην ΓΔΑΕΕ με εντολή κατεπείγοντος, και παράλληλα με την διαδικασία που αφορά το τεχνικό κομμάτι του προγράμματος, γίνονται επαφές και συναντήσεις σε διάφορα επίπεδα ώστε είναι απολύτως συγκεκριμένες οι απαιτήσεις της ελληνικής πλευράς, οι αιτιάσεις και δεσμεύσεις της πλευράς των ΗΠΑ και το νομικό πλαίσιο και το πλαίσιο εξόφλησης, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και καθυστερήσεις με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

  Σε ότι αφορά το ζήτημα το εάν θα εκσυγχρονιστεί το σύνολο του στόλου των 155 F-16 που αφορά όλα τα Βlock, εκείνο που φέρεται ότι θα υλοποιηθεί σε πρώτη φάση είναι το σύνολο των Block 52 και των Block 50, ενώ σε ότι αφορά τα Block 30 δίδεται η αίσθηση ότι υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις, εξαιτίας του κόστους.

  Το γεγονός ότι η αδράνεια των τελευταίων ετών δείχνει να αντιστρέφεται, δεν είναι φυσικά απόρροια της βελτίωσης των οικονομικών της χώρας, αλλά της επιτακτικής επιχειρησιακής ανάγκης καθώς είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί μια στοιχειώδης ισορροπία στο Αιγαίο, σε μια εποχή έντονης πολιτικής αστάθειας από την μεριά της Τουρκίας, και πολιτικών ανακατατάξεων σχεδόν στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

  Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην θεωρούμε ότι η έκρυθμη κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις της γείτονος με την εκροή έμπειρων χειριστών από τις τάξεις της ΤΗΚ είναι πανάκεια για ισορροπία στο Αιγαίο, θα πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δένδρο.

  Το «δάσος» λοιπόν είναι ότι η ΤΗΚ έχει αυτή την στιγμή περίπου 250 αναβαθμισμένα F-16 στο επίπεδο των δικών μας F-16 block 52+ Adv με ραντάρ APG-68v9 και σταδιακά μέσα στην επόμενη πενταετία με επταετία θα έχει αποκτήσει κατ’ ελάχιστο τα 8 F-35 που έχει ήδη πληρώσει.

  Αυτό σημαίνει ότι η αναβάθμιση των ελληνικών F-16 σε επίπεδο Viper θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και το ραντάρ AESA που είναι και το βασικότερο απάρτιο του μελλούμενου εκσυγχρονισμού. Ειδικότερα το ραντάρ τύπου AESA AN/APG-83 Scalable Agile Beam Radar (SABR) είναι ραντάρ της ίδιας τεχνολογικής γενιάς με του F-35 (φέρει AESA AN/APG-81). Το στοιχείο λοιπόν αυτό θα είναι η σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τον υφιστάμενο στόλο των τουρκικών – και λέμε υφιστάμενο διότι κάποια στιγμή μπορεί και η Τουρκία να αναβαθμίσει εκ νέου μέρος των F-16 σε επίπεδο Viper, αν και δεν θεωρείται πιθανό.

  Μια άλλη βασική επιχειρησιακή «προσθήκη» θα είναι, στο πλαίσιο της αναβάθμισης, η ενσωμάτωση του Link 16 μέσω του οποίου ο χειριστής θα μπορεί να μοιράζεται την εικόνα του στο ραντάρ του τόσο με αεροσκάφη που θα έχουν το σύστημα όσο και με πλοία του ΠΝ και με πυροβολαρχία MM40 Exocet, ενώ θα μπορεί να λαμβάνει και συνθετική εικόνα από τα EMB-145 AEW.

  Επίσης, o xειριστής που θα πετά χαμηλά με κλειστό το ραντάρ στις μικρασιατικές ακτές, μέσω του Link 16 θα έχει τακτική εικόνα της περιοχής ενδιαφέροντος , το οποίο με απλά λόγια σημαίνει ότι θα ξέρει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει. Οι προαναφερθέντες είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που η αναβάθμιση θα έπρεπε να γίνει εχθές, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας.

  πηγη https://www.thinknews.gr/defence/apoklistiko-ragdees-exelixis-gia-programma-anavathmisis-f-16/

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   παραλαβανε τα φ35 οι τουρκοι?

   • Aναξ

    Απο αυτα που ειναι γνωστα οχι, ακομα.

 • nikos(1)

  καθαρίζουν τον ..κλαμμένο !! το πάνε για …οικουμενική!!
  Λαλάκη τι ..λέγαμε!?
  βγήκαν οι ..λαγοί!

  • Γιώργος fs.

   Να δούμε πως θα ξεκολλήσει ο Πανάρας από την υπουργική καρέκλα!!😆😆😆

   • Spyros Spyropoulos

    Δεν θα ξεκολλησει…..χαχαχαχαχαχα

    • Γιώργος fs.

     Σωστός όπως πάντα ο αδερφός Σπύρος!!

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   για παραλλαγμενη πατριαρχικη προσπαθουν!!η οικουμενικη ειναι ανωτερη φιλοσοφια για να την πιανουν στο στομα τους!!

  • lion 77

   Αμα ασκηθει διωξη στον Καμμενο,πεφτει η κυβερνηση…..

 • Jorge Melissa

  Σκέψεις για τις Μαύρες Εκατονταρχίες
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/06/blog-post_19.html

 • Ο.Α

  μέικ λοβ νοτ γουΌρ

 • Jorge Melissa

  Η Κυβέρνηση δεν…επιθυμεί τη σύγκληση της Ιεραρχίας και η Εκκλησία δεν της χαλά το χατήρι !!
  https://amethystosbooks.blogspot.gr/2017/06/blog-post_494.html

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   εκκλησια δεν ειναι οι πατριαρχες και ιερεις !! εκκλησια ειναι οι εκλησιαζομενοι συνολικα δηλαδη και αυτοι που θρασυτατα οι ιερεις αποκαλουν ως ποιμνιον τους!!

 • skeptomenosellin
 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ
  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   η γαυρινα ηταν καλυτερη

  • την πατησαμε.
   καλυτερα να αποσυρεις την φωτο.

   • DisqussioneR

    Οχι, ντρίμπλα κάνει ο Ασσούρ. Οι γαύροι θα τσιμπήσουν και θα μείνει σε μας η γαυρίνα…

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Έχω και μια καλή αλλά θα μου τη σβήσεις αν τη βάλω…

    • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

     δωσε

    • Θεσσαλονικιός

     Μην βάλεις Πασοκτζού σε έφαγα χοίρε !!!

     • DisqussioneR

      Παοκτζού να βάλει??

     • Θεσσαλονικιός

      Επιτρέπεται …

     • DisqussioneR

      Πάρτην! Φανατίλα σκέτη λέμε χαχαχαχα

      https://image.prntscr.com/image/ZWfbTP7pRzWMbVeqM-nzfQ.png

     • Θεσσαλονικιός

      ΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕ

  • Θεσσαλονικιός

   χαχαχαχχαα .. έβαλε στραβά τα ψεύτικα αυτή ..

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Πιάνει HOTBIRD λεμε!!!!

  • © Proud to be Greek

   Θα σε μαλώσει ο Rogue

 • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

  αεκ δεν ειδαμε

 • DisqussioneR

  Πήγατε όλοι στις φωτος ή τρώει σχόλια??

 • DisqussioneR