ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ –Ο Ερντογάν διέκοψε τη ροή του ύδατος των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη – Προς γενική ανάφλεξη στη Μ.Ανατολή

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2017, 3:08 μμ

Δραματικό και λίαν επικίνδυνο παρασκήνιο διαδραματίζεται στην περιοχή που διέρχονται οι ποταμοί Τίγρης και Ευφράτης, τους οποίους ο Σουλτάνος Ερντογάν , έχοντας χάσει τας φρένας, θέλει να τους ελέγξει πλήρως , μειώνοντας στο ελάχιστο την ροή του ύδατος και προκαλώντας τους Πέρσες .

Οι Ιρανοί μουλάδες φέρονται να είναι έξαλλοι , αγριεμένοι αλλά και αποφασισμένοι έναντι του Τούρκου προέδρου , για το βρώμικο παιχνίδι που παίζει με ένα θέμα που από μόνο του οδηγεί με αστραπιαία ταχύτητα σε πόλεμο,χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Οι Ιρανικές αρχές απέστειλαν αρχικά νέους διπλωμάτες και ενίσχυσαν τις  διπλωματικές προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος της ροής των ποταμών αυτών με την Τουρκία, η οποία σχεδόν διέκοψε σχεδόν την ροή των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη, προς τις χώρες του Περσικού Κόλπου, ειδικά το τελευταίο διάστημα.


Κατά τη διάρκεια του τουρκικού  έργου  GAP στα νότια της χώρας έχουν  κατασκευαστεί  22 φράγματα  στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη, με τα οποία η Τουρκία ελέγχει απόλυτα την ροή του ύδατος που διασχίζει τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν.

Αυτές οι τρεις χώρες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη ροή των δύο ποταμών.

Εκτός από τη μείωση του ύδατος των  ποταμών Τίγρη και  Ευφράτη,  υπήρξε μια πτώση της στάθμης του νερού κατά μέσο όρο  34%, η οποία προκάλεσε ερημοποίηση της λεκάνης της Μεσοποταμίας έως 94%, ενώ  θύελλες σκόνης  έχουν παραλύσει πόλεις και χωριά εκατοντάδες μίλια μακριά από τις πληγείσες περιοχές.

Σε δραματικό αλλά και απειλητικό τόνο ο Ιρανός υπουργός Ενέργειας Fahmi Hadejat προειδοποίησε, με την ευκαιρία αυτή, ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει την κατασκευή νέων φραγμάτων, που κατακρατούν  ήδη περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

Το σχέδιο GAP είναι μια κοινοπραξία της Τουρκίας, ΗΠΑ, Γερμανίας και του Ισραήλ, το οποίο έχει ως στόχο να παρέχει δύο εκατομμύρια εκτάρια καλλιεργειών στην Τουρκία και να αυξήσει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας 7.500 μεγαβάτ.

Τώρα όμως χρησιμοποιείται ως «μοχλός πίεσης» κατά του Ιράν  και αυτό η Τεχεράνη δεν θα το αφήσει σε καμία περίπτωση να περάσει έτσι,  διότι διακυβεύεται η ζωή εκατομμυρίων Ιρανών.

Αυτός είναι ο τουρκικός «υβριδικός πόλεμος» κατά της Συρίας, του Ιράν και του ιρακινού Κουρδιστάν που ήδη εφαρμόζει ο Ερντογάν παίζοντας στην κυριολεξία με την «πυρά» .

Ιρανοί ειδικοί εξηγούν με απλά λόγια ότι επίκειται  πόλεμος για το νερό με την Τουρκία , με το πρόβλημα να υποβόσκει εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως εξήγησε ο Ιρανός υπουργός , σύμφωνα με τις προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων, η Μέση Ανατολή θα χάσει περισσότερο από το 10% των υδάτινων πόρων της έως το 2045,  όταν η ανάγκη για νερό στην ίδια περιοχή θα αυξηθεί κατά 60%, και αυτό αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε περιφερειακούς πολέμους.

« Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, τέσσερις χώρες (Ιράν, το Ιράκ, την Τουρκία και τη Συρία) θα πρέπει να δεσμευτούν μέσω διπλωματίας σχετικά με το νερό, για να διασφαλιστεί η ορθή διαχείριση των κοινών υδάτινων πόρων», είπε ο  Fahmi.

Εξήγησε επίσης ο ίδιος επίσης ότι αυτό το είδος της διπλωματίας διακόπηκε το 2011, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ιράκ και τη Συρία, έτσι ώστε το μεγαλύτερο πρόβλημα από τις αυθαίρετες τουρκικές ενέργειες με την παράνομη συγκράτηση  υδάτινων πόρων να έχει μεγάλη επίδραση  τώρα στο Ιράν.

Το Ιράν για το 2017 έχει ζητήσει  από  τα Ηνωμένα Έθνη τη δημιουργία μιας περιφερειακής ομάδας επίλυσης κρίσεων , η οποία θα ασχοληθεί με το αυξανόμενο πρόβλημα του νερού και της σκόνης που προκαλούνται από το «στέγνωμα» των ποταμών  Τίγρη και Ευφράτη.

Τελικά, οι προφητείες των αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας αποκαλύπτονται ως οι καλύτερες «εφημερίδες», αφού έχουν κατορθώσει να καλύψουν τα αδιανόητα (για την εποχή τους) γεγονότα εκατοντάδες χρόνια πριν αυτά συμβούν.

Και ναι, το νερό μπορεί να προκαλέσει κλιμάκωση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αφού η περίπτωση δεν αφορά μόνο το Ιράν , αλλά και άλλες χώρες (π.χ. Ιράκ, Συρία), οι οποίες παίρνουν το υπερπολύτιμο αγαθό από τον ποταμό Ευφράτη και η στέρησή του αποτελεί αιτία για άμεση κήρυξη πολέμου, αφού το νερό είναι  πηγή ζωής για τις χώρες αυτές.

Και μία τέτοια τρομοκρατική ενέργεια από τους Τούρκους δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από κανέναν.

Αποκάλυψη Ιώαννου, κεφ. 16 (12-16)

2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου. 13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι· 14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος. 15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ. 16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμαγεδών.

Είναι σαφές ότι όπως πάνε τα πράγματα σύντομα ο Ερντογάν ο οποίος «παίζει» το παιχνίδι της δύσης θα συγκρουστεί με τους  λαούς της Ανατολής για το νερό , που είναι το πολυτιμότερο γήινο αγαθό.

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…Γέροντας Παΐσιος και έτσι γίνεται……

 

 • Sanelikos Extremistis

  Ακόμα ένα άρθρο φωτιά !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • τωρα ειναι η ωρα της σιεστας, για να δρασει και λιγο πιο ελευθερα το τρολλ που καταπιεζεται με τα δεκαδες προφιλ.

   • Spyros Spyropoulos

    Δεν εισαι κιέσυ καθολου κατατοπιστικος……μεσα στο σκοταδι μας εχεις να παλευουμε με τα τρολια………

  • Γιώργος fs.

   Άξιος!!!

 • George Voyajakis

  σκιστε τους το πατο….

 • Γιώργος fs.

  3ος …κατά Ερντογάν!!

 • Kefalonia

  μια ερωτηση ,εδω και μια βδομαδα , διαβαζουμε για την συμαχια τουρκιας, ιραν, καταρ ,αφτο τωρα απο που ηρθε?

 • Γιώργος fs.

  Αν ο Σουλτάνος προσπαθήσει να κόψει το νερό σε Ιράκ και Ιράν τότε θα του κόψουν το κεφάλι νωρίτερα!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ…

  • Ίυγξ Δρυς

   Στην προκειμένη αδερφέ ο Ενρτογάν είναι ραγιαδόπαιδο, καίτοι οι πράξεις του έως τώρα είναι υπέρ μας

  • Alexander the Greatest

   …και είμαστε πρόθυμοι να σκορπίσουμε καλοσύνη ανά την υφήλιο…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητείες τού Αγίου Ιππολύτου, Πάπα Ρώμης…
  ( πρίν τήν εποχή τού σχίσματος τών Εκκλησιών )…

  Και τι μιλώ για ανθρώπους μόνο, μιά πού και αυτά τα στοιχεία της φύσεως θα απαρνηθούν την φυσική τους κατάσταση… Τότε, θα συμβαίνουν συχνά σεισμοί σε κάθε πολιτεία, λοιμώδεις ασθένειες και επιδημίες σε κάθε χώρα, κεραυνοί ασυνήθιστοι και φοβερές αστραπές, ενώ σπίτια και αγροί θά κατακαίονται…

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/898-profiteies-toy-agiou-ippolytou-papa-romis

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  και τι τα θελουν τα νερα οι «ζαμπλουτοι»(οσο και της μαιμους ο κκωωλος) πετρελαιαδες??? δωστε τους παραπανω χαρτοπολτο (αντι νερου)πετροδολαρα(χρηματα ζωγραφιστα διχως αντικρυσμα) να εχουν και για να σκουπιζονται!!

  • Ίυγξ Δρυς

   πώς νιώθεις βλέποντας τις προφητείες να ζωντανεύουν ;

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Αισθάνεται ένα ρίγος να διαπερνά τη ράχη του σίγουρα.

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός

     …και 2 ρίγη…

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    αυτα εσεις τα βλεπετε ως προφητειες ,,,καθοτι οι νωοντες(ορθοδοξοι=ορθολογιστες=νοημονες κλπ) δεν εχουν αναγκη απο τετοιες γιατι γνωριζουν ποιες ειναι οι ακλονητες στην φυση του ανθρωπου πραγματικες αξιες!!!

    • Ίυγξ Δρυς

     κουκουνάρες δήλα δη

  • DisqussioneR

   Να τουςε στέλνουμε τανκερ με νερό να μας δίνουν πετρέλαια

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    και αμα δεν θελουν κανενα προβλημα !! εμεις εξαλου μπορουμε και χωρις πετρελαια να πορευομαστε!! ας πορευτουν και αυτοι διχως νερα αν μπορουν!!

    • DisqussioneR

     Εμείς μπορούμε, οι …άγιες οικογένειες και οι καλομαθημένοι απόγονοί τους δε μπορούν!…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ἡ Δευτέρα Παρουσία – Ὁσίου Ἐφραὶμ τοῦ Σύρου…..http://www.orthodoxfathers.com/Deutera-Parousia/Deutera-Parousia-Osiou-Ephraim-tou-Surou

  Ὁ Πέτρος, ὁ κορυφαῖος τῶν ἀποστόλων, μᾶς προειδοποιεῖ γιὰ τὴν ἡμέρα ἐκείνη λέγοντας: «Ἡ ἡμέρα τοῦ Κυρίου θὰ ἔρθει ὅπως ὁ κλέφτης τὴ νύχτα, καὶ τότε οἱ οὐρανοὶ θὰ ἐξαφανιστοῦν μὲ τρομερὸ πάταγο, τὰ στοιχεῖα τῆς φύσεως θὰ διαλυθοῦν στὴ φωτιά, καὶ ἡ γῆ, ὅπως καὶ ὅλα ὅσα ἔγιναν πάνω σ’ αὐτήν, θὰ κατακαοῦν» (Β’ Πέτρ. 3:10).

  Ἀλλὰ καὶ πρωτύτερα, ὁ ἴδιος ὁ Δεσπότης καὶ Κύριός μας μᾶς ἀποκάλυψε τὰ ἑξῆς: «Προσέξτε καλὰ τοὺς ἑαυτούς σας. Μὴν παραδοθεῖτε στὴν κραιπάλη καὶ στὴ μέθη καὶ στὶς βιοτικὲς ἀνάγκες, καὶ σᾶς αἰφνιδιάσει ἡ ἡμέρα ἐκείνη. Γιατί θὰ ἔρθει σὰν τὴν παγίδα σὲ ὅλους τους ἀνθρώπους ποὺ κατοικοῦν στὴ γῆ» (Λουκ. 21:34-35). Καὶ ἀλλοῦ: «Μπεῖτε ἀπὸ τὴ στενὴ πύλη… Στενὴ εἶναι ἡ πύλη καὶ γεμάτη δυσκολίες ἡ ὁδὸς ποὺ ὁδηγεῖ στὴ ζωή» (Ματθ. 7:13-14).

  Ἀντίθετα, εἶναι «πλατειὰ ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρη ἡ ὁδὸς ποὺ ὁδηγεῖ στὴν καταστροφή» (Ματθ. 7:13). Ἡ πορεία αὐτοῦ τοῦ δρόμου ἐδῶ εἶναι εὐχάριστη, ἀλλὰ ἐκεῖ εἶναι θλιβερή. Ἐδῶ εἶναι γλυκιά, ἐκεῖ ὅμως πικρότερη κι ἀπὸ τὴ χολή. Ἐδῶ εἶναι εὔκολη, ἐκεῖ ὅμως δύσκολη καὶ ὀδυνηρή. Γνωρίσματα αὐτῆς τῆς πορείας εἶναι ἡ πορνεία, ἡ μοιχεία, ἡ ἀσέλγεια, ἡ εἰδωλολατρία, ἡ φιλονικία, ὁ θυμός, ἡ διχόνοια, οἱ φθόνοι, οἱ φόνοι, τὰ γλέντια, τὰ πολυτελῆ γεύματα, ἡ λαιμαργία καὶ τὰ ὅμοια μ’ αὐτά. Μὰ τὸ χειρότερο ἀπ’ ὅλα, ἡ ἀμετανοησία καὶ ἡ τέλεια λησμοσύνη τῆς ὥρας τοῦ θανάτου

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  αμα κοπουν τα νερα θα φτιαξουν και αγωγους υδατος να κατεβαινουν απο σιβηρια???

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Και ποιός θα λιώσει τον πάγο κύριε εξυπνάκια?

   • DisqussioneR

    Οι αγελάδες νε τα ζεστά τους χνώτα

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    θα περνουν νερακι οποτε πιανουν οι ξεστες και λιωνουν!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 16…https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/16/

  Και ο έκτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, διά να ετοιμασθή η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου.

  Και είδον τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους εξερχόμενα εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου·
  διότι είναι πνεύματα δαιμόνων εκτελούντα σημεία, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλείς της γης και της οικουμένης όλης, διά να συνάξωσιν αυτούς εις τον πόλεμον της ημέρας εκείνης της μεγάλης του Θεού του παντοκράτορος.

  Ιδού, έρχομαι ως κλέπτης· μακάριος όστις αγρυπνεί και φυλάττει τα ιμάτια αυτού, διά να μη περιπατή γυμνός και βλέπωσι την ασχημοσύνην αυτού.

  Και συνήθροισεν αυτούς εις τον τόπον τον καλούμενον Εβραϊστί Αρμαγεδδών

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Η καλύτερη λύση είναι αγωγός νερού απο Βόρειο Πόλο να φτάνει μέχρι Ινδία.

  • Spyros Spyropoulos

   Θα λειωσουν οι παγοι……….

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 9…https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/09/

  Και είχον εφ’ εαυτών βασιλέα τον άγγελον της αβύσσου, όστις Εβραϊστί ονομάζεται Αβαδδών, και εις την Ελληνικήν έχει όνομα Απολλύων.

  Η ουαί η μία απήλθεν· ιδού, έρχονται έτι δύο ουαί μετά ταύτα.
  Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε· και ήκουσα μίαν φωνήν εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού,

  λέγουσαν προς τον έκτον άγγελον, όστις είχε την σάλπιγγα· Λύσον τους τέσσαρας αγγέλους τους δεδεμένους εις τον μέγαν ποταμόν Ευφράτην.

  Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι, οι ητοιμασμένοι εις την ώραν και ημέραν και μήνα και ενιαυτόν, διά να θανατώσωσι το τρίτον των ανθρώπων.

  Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήτο δύο μυριάδες μυριάδων· και ήκουσα τον αριθμόν αυτών.

  Υπό των τριών τούτων εθανατώθησαν το τρίτον των ανθρώπων· εκ του πυρός και εκ του καπνού και εκ του θείου του εξερχομένου εκ των στομάτων αυτών

 • LuckyLuke

  Δηλαδη ο συνασπισμος Καταρ- Τουρκια -Ιραν πηγε κουβα ?
  Κουβα -νοι οπως στο στοιχημα θα καταντησουμε με ολα αυτα τα διεθνη σουργελα ..

  • sefismel

   Μόνο για τον αγωγο εγινε η συμμαχία …….έχουν μεγάλες διαφορες

   • LuckyLuke

    Οι Ιρανοι με τους Τουρκους ? Ναι… διοτι και οι πετρες γνωριζουν οτι ο ψευτοσουλτανος ειναι ενα
    τσιρακι της παγκοσμιοποισης με στηριξη απο Γερμανικη Ευρωπη , Εβραιους και Σαουδαραβες
    και Εμιρατα…

 • Ίυγξ Δρυς

  Ικανοποιημένος ο Μουζάλας με τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών και πιστεύει πως η φιλοξενία μας αντανακλά τον πολιτισμό μας…βέβαια οι Έλληνες μπορούν να ψοφάνε από πείνα, φτώχεια, «φυσικά» φαινόμενα, αστικούς πολέμους και αδέσποτες σφαίρες…ο πολιτισμός μας φαίνεται μόνο στους βαρβάρους πλέον…καινούρια ήθη έθιμα λόγω προόδου….

  • DisqussioneR

   Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί της χάιδως χτενίζεται!…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

  ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ

  Συνομιλήτρια: Μήπως εννοείτε τους ομοφυλόφιλους;

  Γέροντας ΕΦΡΑΙΜ: Ναι αυτούς. Η Παλαιά Διαθήκη λέγει: «δεν θα μείνει το πνεύμα μου στους ανθρώπους, γιατί είναι σάρκες». Αυτό ισχύει για σήμερα. Τα Σόδομα κάηκαν, το ίδιο …τα πυρηνικά. Δεν ανέχεται αυτές τις αμαρτίες ο Χριστός.

  Παντού λατρεύεται η αμαρτία της σάρκας. Δεν υπάρχει μετάνοια. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία μετανόησε.
  Όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα εξαλειφθούν. Όλα χώμα …Τα πυρηνικά …Όλα χώμα. Ο πόλεμος θα γίνει για τις αμαρτίες

  http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Eurethrio/Gerwn_Efraim_Arizonas_Keimena.htm

 • @Marios

  Και οι άθεοι τέζα

  • Ταξίαρχος

   καλως τον μαγιστρο

   • @Marios

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα φαει η μυγα σιδερο και η κοντσιτα ατσαλι

   • @Marios

    ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

 • Ταξίαρχος

  γατακια

  Ταξίαρχος 18 ώρες πριν
  Θα γίνει μεγάλος σεισμός και απο τη θάλασσα θα αναδυθεί ο Εξαδάχτυλος, ο οποίος θα μας δώσει πίσω την Κωνσταντινούπολη και οτι άλλο μας έχει κλαπεί. Την ίδια στιγμή διακόσια εκατομμύρια στρατού απο την Κίνα θα περάσουν τον ποταμό Ευφράτη γιατι οι Τούρκοι κόψαν το νερό και απ αυτούς θα μείνει το 1/3.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   ειναι προφητεια που επεται προφητειων σχετικων με γοργονες που αναδυονται εκ θαλλασης??

   • Ταξίαρχος

    ειναι προφητεια του στυλ take it or leave it

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Αυτό νομίζω το είχε πεί ο Hellenizer, αν δεν κάνω λάθος…

   • Ταξίαρχος

    υπαρχει ακομα αυτος;

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Η μήπως το είπε ο Captain? Θα σε γελάσω καπετάνιο…

     • Ταξίαρχος

      γιατι να το ειπε καποιος αλλος δεν καταλαβα

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Έχει καταχωριστεί σε ιδιαίτερο σημείο της μνήμης assour.

     • Ταξίαρχος

      και εισαι σιγουρος οτι δεν σου φυτεψαν την αναμνηση αυτη;

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Είμαι σίγουρος.

     • Ταξίαρχος

      εισαι σιγουρος οτι αυτη η σιγουρια δεν ειναι αποτελεσμα ελεγχου σκεψεως;

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    εγω του συστηνω μιας και ειναι ευκολοπιστος να παρακολουθει και προφητειες στεφανου χιου που καθε μηνα βλεπει αποκαλυπτικα με θεια ενοραση,,, εκτακτες εκλογες!!!

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Μην κοροϊδεύεις τα θεία…

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ε αφου εισαι και συ ευκολοπιστος , να πατε αγκαζε!!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      οταν δεν είναι μπροστά ο Στέφανος με ποιό δικαίωμα τον υβρίζεις?

    • Ίυγξ Δρυς

     ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οποτε εχω ουμπαλοφαγουρες(αχαμνοφαγουρες) και τσομπανογκλιτσα κανει δουλεια!!!

     • Ίυγξ Δρυς

      παραδέχεσαι ότι είσαι κατσίκι δήλα δη

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οχι παραδεχομαι οτι μονο στα περι ξυσιματος!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  1925 – ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

  Μετά από 90 ολόκληρα χρόνια, η επιστολή συνεχίζει να είναι επίκαιρη και εποικοδομητική όπως μπορείτε να διαβάσετε στην συνέχεια..

  Η ομοφυλοφιλία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα. Έφερε δύο παγκόσμιες καταστροφές, επί Νώε και στα Σόδομα και Γόμορα

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/190-sygxronoi-orthodoksoi-klirikoi-poy-milisan-gia-ton-antixristo

 • © Proud to be Greek

  Για να συνειδητοποιήσετε οτι δεν σημαίνει τίποτα που το Ιράν και η τουρκιά βοηθούν το Κατάρ, το κάνουν παράλληλα και δεν σημαίνει απαραίτητα συμμαχία.

  Τα βουνά οπου πηγάζουν ο Τίγρης και ο Ευφράτης ανήκουν στο Ισραήλ όπου τα αγόρασε εμμέσως απο την κυβέρνηση Ερντογάν την περασμένη δεκαετία.
  Αρα και αυτό εχει λόγο.
  Και όπου δεν πίπτει ο λόγος του, πίπτει η ράβδος του και το ξέρουν όλοι στην περιοχή και μάλιστα καλά..
  Εύχομαι να εξαγριωθεί ταυτόχρονα με το Ιράν, ωστε το πέσιμο στην τουρκιά να είναι στεροφΟνικό.

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Πως αγόρασαν τα βουνά?

   • Ταξίαρχος

    οπως ο Καλογριτσας

   • LuckyLuke

    Tiποτα Real estate development GOLDMAN SA και απο πισω η μοσαντ ,χεχεχε

   • © Proud to be Greek

    Η περιοχή ολόκληρης της ΝΑ Τουρκίας έχει γίνει στόχος των Ισραηλινών απότη δεκαετία του ’80. Δημιουργώντας μικτές Τουρκοϊσραηλινές εταιρίες, μεΤουρκοεβραίους, οι Ισραηλινοί, σταθερά, έχουν επενδύσει στην περιοχή πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια, στους τομείς τηλεπικοινωνιών, βιομηχανίας, βιοτεχνολογίας, αγροτικής καλλιέργειας, βιομηχανικής παραγωγής γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων κ.λπ., κυρίως όμως η σοβαρή δραστηριότητα επικεντρώνεται στον κατασκευαστικό τομέα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» (Hürriyet, 22/10/2000) 14 μικτές Τουρκοϊσραηλινές εταιρίες δραστηριοποιούνται με συνολικό εργατικό δυναμικό, 4.500 ανθρώπους και οι επενδύσεις τους φτάνουν το ύψος των 650εκατομμυρίων δολαρίων.

    Μία από τις μεγαλύτερες μεικτές εταιρίες, η «CLAL Grubu», μόνο το 1999 είχε 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο,απασχολώντας 17.000 άτομα προσωπικό. Οι μεγάλες Ισραηλινές εταιρίες με δράση στη ΝΑ Τουρκία είναι
    οι Baser Holding, Banana, Old Navy, May Company, Jones of NY και άλλες.

    Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2004 διέρρευσε στα τουρκικά περιοδικά NOKTA και AYDILIK μυστική αναφορά του Ισραηλινού αξιωματούχου της MOSSAD, Αμπραχάμ Τιλμέν, όπου περιγράφεται η αγορά μιας τεράστιας έκτασης 450 χιλιάδων στρεμμάτων στην περιοχή Ούρφας (Urfa) στην ΝΑ Τουρκία, για λογαριασμό του Ισραήλ. Επίσης, γίνεται αναφορά για την κατοχή 75.358 τετραγωνικών χιλιομέτρων στις περιοχές των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη και αναλόγου μεγέθους εκτάσεις στις επαρχίες, Αντιγιαμάν, Μπατμάν, Ντιγιαρμπακίρ, Γκαζιαντέπ, Κίλις, Μαρντίν, Σιΐρτ και Σιρνάκ.

    Την ίδια περίοδο το περιοδικό «Αϊντινλίκ» (Aydinlik) επιβεβαιώνει την ανοικοδόμηση Ισραηλινού πολιτιστικού κέντρου, συναγωγής και βοηθητικών χώρων στην επαρχία της Ούρφα, σε έκταση 186 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ισραηλινός πράκτορας, αναφέρει στην έκθεσή του μυστική συμφωνία του Τ. Ερντογάν με τους Ισραηλινούς, για την εγκατάσταση του Ισραήλ στην περιοχή. Ο δήμαρχος της Ούρφα, Αχμέτ Μπαχτσιβάν (Ahmet Bahcivan), από τον Μάρτιο του 2004, που ανέλαβε καθήκοντα, πουλάει συνεχώς τεράστιες δημόσιες εκτάσεις στους Ισραηλινούς. Σημειώνεται ότι είναι στενός φίλος του Τ. Ερντογάν. Ο προηγούμενος δήμαρχος της Ούρφα είχε καταγγείλει πολλές φορές δημόσια τις δραστηριότητες Ισραηλινών αποστολών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στην περιοχή, ότι υπονομεύουν την τουρκική κυριαρχία.

   • Κωνσταντίνος Κομνηνός

    Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ • 24 λεπτά πριν

    Η καλύτερη λύση είναι αγωγός νερού απο Βόρειο Πόλο να φτάνει μέχρι Ινδία.

    …είσαι πολύ μπροστά !!!!! κοίτα και αυτό :

    4.000 αγελάδες ράτσας Holstein σχεδιάζει να μεταφέρει με αεροσκάφη στην πατρίδα του ένας επιχειρηματίας απ’ το Κατάρ, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επαρκή τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς με γάλα μετά τον αποκλεισμό που επέβαλαν γειτονικές αραβικές χώρες στο εμιράτο.

   • Spyros Spyropoulos

    Υπηρχαν τιτλοι ιδιοκτησιας?

  • @Marios

   Χε χε

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα , τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα . Εμένα ο λογισμός μου , μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

  Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος

  Ο στρατός ο Ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί . Οι Εβραίοι , επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο …….ηγέτη , θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη . Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί…http://paterpaisios.blogspot.gr/

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   πες μου μια προφητεια που εμπεριεχει αιτιολογηση στην οποια να βασιζει τα μελλοντα εκτιμωμενα της!!ποιος ο σκοπος των προφητειων διχως επιμυθιο???

   • 1821

    εσυ παλι κανεις οτι δεν πιστευεις, μα μεσα σου πιστευεις

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     πιστευουν οσοι αδυνατουν λογω νοησης να γνωριζουν!!!

     • 1821

      αντιθετα η πιστη μας εχει τη απολυτη λογικη ..αιτιο και αποτελεσμα..νομοι φυσικης το αποτελεσμα ειναι η δημιουργια του συμπαντος και εντελει των ανθρωπων ,,το αιτιο ποιο ειναι?να αφοδευουμε και να σκοτωνουμε?

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      λογικη και πιστη ειναι οξυμωρα σχηματα!! οπως αντιστοιχα οι νωοντες=ανθρωποι με τα ανθρωπομορφα ποιμνια!!!

     • 1821

      πιστη = εμπιστοσυνη ,εμπιστοσυνη απολυτη μπορεις να εχεις μονο στο δημιουργο ,ολοι καπου πιστευουν αλλοι στο ΧΡΙΣΤΟ αλλοι στο βουδα αλλοι στον micahel jacson που εχει γινει ενα ματσο κοκκαλα τωρα ,αλλοι στην επιστημη και αλλοι στον εωσφορο .υπαρχουν χιλιαδες αποδειξεις θαυμταων εισ το ονομα του χριστου και μεσω παναγιας και αγιων ,αγγελων κτλ τα οποια ειναι επιχειρηματα ακλονητα.συνεπως εχεις αποδειξεις!το θεμα ειναι το πως εσυ τις διαχειριζεσαι ,και η παναγια να κατεβει και να σου τοποθετησει χερι αν σου εχει κοπει για παραδειγμα ,εσυ θα το ερμηνευσεις ως απορροια χρησης ναρκωτικων ουσιων και οτι εβλεπες παραισθησεις ..μετα θα δεις οτι το καινουργιο χερι ειναι στη θεση του ,και θα πεις οτι συσταλθηκε ο χρονος και γυρισες πισω στην εποχη που ειχες χερι ..το θεμα ειναι πως θες να το δεις και να το ερμηνευσεις εσυ.το οτι θεος υπαρχει ειτε αρεσει ειτε οχι ειναι μη διαπραγματευσιμο

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αποδειξεις λες αλλα προφανως αναφερεσαι σε μαρτυριες καποιων ως τετοιες!!! βεβαια επειδη οι μαρτυριες δεν ειναι αποδειξεις,,, για να μπορεις απο μαρτυριες να εξαγεις συμπερασματα ασφαλη θα πρεπει να εισαι σε θεση να αντιληφθεις την σκοπιμοτητα τους!!

     • Δημοκράτης Εθνικιστής !

      Κανείς δεν φτάνει την Νόηση και την απόλυτη Γνώση του Θεού …

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      πραγματι τα ποιμνια δεν δυνανται να τσοπανευουν , ενω οι ανθρωποι ως παιδια θεου δυνανται καποια στιγμη να γινονται και πατεραδες!!

     • Δημοκράτης Εθνικιστής !

      … ακόμα και στην υποτιθέμενη
      ανθρώπινη λογική που συχνά γίνεται παραλογική …

      Χρειάζεται να έχουμε διάκριση και ταπεινοφροσύνη.

      Ο Θεός μας δίνει το Φως και εμείς αποκτούμε Αντίληψη!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αν ειμαστε ταπεινοι δεν θα σταθουμε ποτε στα ποδια μας !! βεβαια περηφανος δεν σημαινει και αγνωμονας!!

     • Δημοκράτης Εθνικιστής !

      Ταπεινότητα απέναντι στον Θεό και Αυτός θα μας δώσει
      τα κατάλληλα όπλα να σταθούμε γενναίοι και αντάξιοι των
      προγόνων μας απέναντι στους βαρβάρους !

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      δηλαδη η περηφανια ευατων μας ως εμπραγματη αναγνωρηση της μεγαλειοτητας θεου ως πατερα και δημιουργου ειναι αμαρτημα και η ταπεινοτητα ειναι η δεουσα αναγνωρηση του καθεικονα και καθομοιωση ???να ειμαστε καθεικονα και καθομειωση προβατα θεωρειται ως δεον και θεσφατο??

   • VLAD.. the out of water

    πες μου που ηξερε ο παισιος η αυτος τελοσπαντων που εγραψε, αυτο για τον ευφρατη!
    Συμπτωση;χμμμμ…
    Για πες μου επισης, ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στη συρια κ ηταν η οχι η αφορμη για γενικευμενο πολεμο;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ Κ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ οτι θα γινουν….κ εγιναν.Πως τα ξεραμε;Προφητες παντως δεν ειμαστε.ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ Κ ΔΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ…
    Με τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ; Η θα περιμενετε ακομα πειστικη απαντηση;

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     τα ποιμνια πειθονται και οχι οι ανθρωποι!!! και λετε οτι δωσατε , λες και οι ανθρωποι ειναι επαιτες !!! οταν καταργηθουν οι θρονοι ουτε οι προφητειες καταστροφης θα εχουν αξια αλλα ουτε και θα δυνανται καποιοι τεκτονες του χαους να τις προκαλουν για να γινουν πιστευτοι!!

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Ευρωπεο ηγετη τον αντιχριστο…..

    Αυτο κρατα φτανει

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητείες από τήν Ελλάδα Γ΄ — Άγιος Νείλος ο μυροβλήτης…

  Τότε θά μετασχηματίζονται οί μορφές τών ανθρώπων. Καί δέν θά γνωρίζονται οί άνδρες άπό τίς γυναίκες εξαιτίας τής αναίσχυντου ενδυμασίας καί τών τριχών τής κεφαλής τους».

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/235-profiteies-apo-tin-ellada-g-agios-neilos-o-myrovlitis

 • 1821

  εντωμεταξυ το ιραν δεν ειναι προσωρινος συμμαχος της τουρκιας κατα της σαουδικης αραβιας και καλα?χαχαχα δε μπορει ο ερντογαν θα πρεπει καποτε να τον ευχαριστησουμε ,και αν δεν ειναι αυτο το μωραινει ο κυριος βουλαι ανθρωπων τοτε ποιο ειναι?

 • Doctor

  Τ α σημαδια ειναι πλεον ορατα,παμε για πληρη επαληθευση των προφητειων

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα λέγαμε λοιπόν ότι προδρομικά σημεία της εμφανίσεως του Αντιχρίστου είναι

   α) Η επανίδρυσις του Κράτους του Ισραήλ.

   β) Η αλλαγή του οικονομικού συναλλαγής των ανθρώπων και η χρήσις σε αυτό του αριθμού 666. Οι δε οικονομικές συναλλαγές θα γίνονται με το χέρι η το μέτωπο.

   γ) Η εμφάνιση των δύο προφητών Ενώχ και Ηλία.

   δ)Η ανέγερσις ξανά του ναού του Σολομώντα.

   Όταν δείτε, λέει η Αγία Γραφή να γίνονται όλα αυτά τα σημάδια στην ανθρωπότητα τότε πλησιάζει ο καιρός της εμφανίσεως του Αντιχρίστου.
   http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/190-sygxronoi-orthodoksoi-klirikoi-poy-milisan-gia-ton-antixristo

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Διαβασμένος.

 • Spyros Spyropoulos

  Το βραδυ θα ξεκαθαρισουν ολα…………

 • Δημοκράτης Εθνικιστής !

  Ο Ερντογαν παίζει για την Δύση και την Ανατολή …
  στο τέλος θα φάει ξύλο από τους πάντες … ))

 • Π.Π.

  Τι σχεση εχει ο Ευφρατης και τα τουρκικα φραγματα του Ευφρατη με το Ιραν και κατα πόσον η όποια κατακρατηση νερου απο αυτα τα φραγματα, μπορει να «διακυβεύσει τη ζωή εκατομμυρίων Ιρανών»;;;;.
  Το ερωτημα δημιουργειται, με μια απλη ματια στο χαρτη.

  • Γέρος του Μοριά

   Τελικά από που θα ξεκινήσει ο περιβόητος 3ος παγκόσμιος? Αύριο θα μας πουν ότι θα ξεκινήσει από την Αμερική

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ευρωπεος ηγετης θα ειναι ο αντιχριστος.

  Ή Αποκάλυψη λέει ότι έρχονται 200.000.000 στρατός έξ Ανατολών γιά νά χτυπήσει τά’Ιεροσόλυμα, γιατί έκεΐ θά είναι ή έδρα τοΰ αντίχριστου, ό όποιος θά ξεκινήσει ώς πολιτικό πρόσωπο άπό τήν Ευρώπη καί θά μεταφέρει τήν έδρα του στά’Ιεροσόλυμα.

  • VLAD.. the out of water

   οχι ο ΑΣΑΝΤ;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Γαλλο τον κοβω

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Θα είναι νέος. Θα έχει τα χρόνια του Χριστού.

  • Δημοκράτης Εθνικιστής !

   Αυτό όμως προυποθέτει πολιτική ενοποίηση της Ε.Ε

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Οταν σε κανουν αχρηματη κοινωνια μετα σε πανε οπου θελουν

   • Rogue Trooper

    με τις ΗΠΑ!

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   αθρονια(δημοκρατια) ποτε θα ξαναερθει??οι προφητειες δεν εχουν συνφεροντα με αυτην και δεν την αναφερουν καν??

 • Rogue Trooper

  ΝΤΠ (ΕΕ/ΗΠΑ/ΔΝΤ/ΝΑΤΟ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ!!!!!!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/a2d45f627399cabb1e872ec5f978fc93d12b0565b9ec724d300cdddbdafaec0b.jpg

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   νεα ταξη πραγματων?? εισαι βεβαιος οτι αυτους που αποκαλεις ως νεοτεριστες δεν ειναι η παλαια ταξη με αλλαγη προσωπειου??

   • Rogue Trooper

    Βέβαιος 100%!

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     απο τι?? ,,, απο τα σκαλιστα του θρονου αντλεις την βεβαιοτητα σου?

     • Rogue Trooper

      Μέσα έπεσες!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! εισαι καλο ποιμνιο-πελατης!!!

 • νικο μαγδαλινο

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΒΟΤΟ ΤΟΥ ΝΟΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΕΙ

 • Blue Hat

  ΚΑΛΑ μην βιάζεσθε. Πρώτα πρέπει να φανεί ο Αντίχριστος για να γίνει ο Αρμαγεδδών. Ακόμη και ο πόλεμος του Γωγ του Μαγώγ δεν έχει αρχίσει ακόμη. Μαζεύουν δυνάμεις… σε λίγο τα ξαναλέμε … βλέπουμε πάλι το φαινόμενο…