Σοκ: Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν για γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ – «Απόβαση» Ρώσων στο ερευνητικό πλοίο Barbaros – Ξημερώνει πόλεμος… Στόχος ο East-Med- Δείτε εικόνες και βίντεο

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2017, 4:53 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 10, 2017 στις 6:29 μμ

Ειδικού συνεργάτη

Τομή στα τεκταινόμενα αποτελεί η αποκάλυψη βόμβα που φέρνει στο φως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Ρωσία και Τουρκία φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει για γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ! Μόνο έτσι εξηγείται η «απόβαση» Ρώσων στο πλοίο Barbaros με τον γαμπρό του Ερντογάν! Ταυτόχρονα ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας είπε ότι βρεθεί η πλατφόρμα εξόρυξης…Μήπως είναι ρωσική; H κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι αποκαλυπτική. Οι δύο άνδρες «δείχνουν» το Barbaros υπονοώντας ότι θα πιάσει σύντομα «δουλειά».

Το πρωί το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σας αποκάλυψε τις πρώτες δηλώσεις του γαμπρού του Ερντογάν ο οποίος είναι και Υπουργός Ενέργειας. Είπε ότι οι γεωτρήσεις σε Μεσόγειο- Μαύρη Θάλασσα ξεκινούν μέσα στο 2017!


Αυτό σημαίνει πως Μόσχα-Αγκυρα έχουν μια βαθύτατη συμμαχία, επιβεβαιώνει πλήρως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για τα δύο μπλοκ που έχουν δημιουργηθεί, δηλαδή Ρωσία-Τουρκία-Ιράν-Κατάρ και ΗΠΑ-Αίγυπτος-Ελλάδα-Σ.Αραβία και εξηγεί τις χτεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Αμυνας, Π.Καμμένου.

Πρώτος στόχος η πυρπόληση του East-Med και ο αγωγός South Pars.

Ξημερώνει ένας μεγάλος πόλεμος στην ευρύτερη περιοχή…

Ο Tούρκος Υπουργός Ενέργειας B. ALBAYRAK συμμετείχε σε δείπνο ,  όπως συνηθίζεται ενόψει του ραμαζανιού  με το προσωπικό του ερευνητικού πλοίου BARBAROS, με πολλούς «φίλους» όμως από τον Βορρά.

Πληροφορίες φέρουν τους άνδρες με «μπλε μπλουζάκια» που φαίνονται στις φωτογραφίες να είναι Ρώσοι ειδικοί επί των γεωτρήσεων όπως αναφέρει και το militaire.gr.

Εάν συμβαίνει αυτό τότε Ερντογάν και Πούτιν φέρονται να έχουν συμφωνήσει για να προχωρήσουν σε γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ,  την στιγμή που σημαντικά  ελληνοκυπριακά θαλάσσια οικόπεδα  έχουν δοθεί για τον ίδιο λόγο σε αμερικανικές και γαλλικές εταιρείες.

Τον  Τούρκο υπουργό συνόδευε ο «ψευδουπουργός» ενέργειας των κατεχομένων Sunat Atun μαζί με άλλους αξιωματούχους .

Ο ALBAYRAK μετακινήθηκε στο πλοίο πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο  AS532 COUGAR των Τουρκικών κατοχικών δυνάμεων .

Το σκηνικό ενόψει καλοκαιριού στην Κύπρο έχει επιβαρυνθεί επικίνδυνα  και μόνο τυχαία δεν είναι  η παρουσία 400 Ισραηλινών κομάντος στο νησί.

Από ότι «διαγράφεται» οι Ισραηλινοί ενδεχομένως να ήταν ενήμεροι για αυτά τα σχέδια από τις μυστικές υπηρεσίες τους για αυτό και «αποβιβάστηκαν» τώρα για ασκήσεις στην Κύπρο.

Εάν οι Τούρκοι προβούν σε γεώτρηση εντός της κυπριακής ΑΟΖ ο ελληνισμός θα βρεθεί σε πολύ μεγάλο κίνδυνο ενός ελληνο-τουρκικού πολέμου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωινό μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α.

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάϊκ Πενς σε δήλωση-παρέμβαση για το Κυπριακό και τις τουρκικές προκλήσεις τόνισε ότι «ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης».

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν, πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίσκεψη στα κατεχόμενα και μάλιστα επιβιβάστηκε στο τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο «Μπαρμπαρός», που βρίσκεται στα ανοικτά της Κύπρου.

Ο Τούρκος υπουργός μετέβη χθες αιφνιδίως στα κατεχόμενα με ιδιωτικό αεροσκάφος και στη συνέχεια με ελικόπτερο πήγε στο «Μπαρμπαρός» μαζί με τον υφυπουργό ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ και τον λεγόμενο «υπουργό οικονομικών και ενέργειας» του ψευδοκράτους Σουνάτ Ατούν.

Ο Αλμπαϊρλακ συνέφαγε με το πλήρωμα του «Μπαρμπαρός» το πρώτο γεύμα μετά τη νηστεία του Ραμαζανιού.

Ο Αλμπαϊρλακ ήρθε στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου με ιδιωτικό αεροπλάνο και από εκεί με στρατιωτικό ελικόπτερο μετέβη στο τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο, χωρίς να δίδει ακριβή θέση πού βρίσκεται το σκάφος.

Προσθέτει ότι δεν είναι γνωστό πόσο θα παραμείνει ο κ. Αλμπαϊράκ στο πλοίο και πότε θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα.

Εντός του 2017 σχεδιάζει να κάνει τη πρώτη της γεώτρηση στη Μεσόγειο ή τη Μαύρη Θάλασσα η Τουρκία, τόνισε από το «Μπαρμπαρός» ο υπουργός ενέργειας και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Ο Αλμπαϊράκ εξέφρασε την ελπίδα η Τουρκία να αποκτήσει εντός του 2017 το δικό της σκάφος για να κάνει γεωτρήσεις στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα.

Κατά την εκτίμηση του Τούρκου υπουργού ενέργειας η πρώτη γεώτρηση θα γίνει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Όπως είπε έχουν γίνει ήδη μελέτες και έχουν επιλεγεί τρεις με τέσσερις περιοχές για γεώτρηση ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες άλλες περιοχές για να γίνουν έρευνες από το «Μπαρμπαρός».

Σημείωσε πως «θα εργαστούμε όχι αναζητώντας περιπέτειες αλλά επιστημονικά.

Εδώ αυτό το πλοίο (Μπαρμπαρός) θα κάνει δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνες και τα δεδομένα θα αναλυθούν, οι ειδικοί θα αναλύσουν τα πιο σωστά σημεία και μετά θα γίνουν γεωτρήσεις για να βρεθεί πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο».

Κατά τον Αλμπαϊράκ ο σχεδιασμός της Τουρκίας έχει βάθος 5 έως 10 χρόνια.

Για τις έρευνες που κάνει το «Μπαρμπαρός» στη περιοχή της Κύπρου, ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα δύο τρίτα τρισδιάστατων ερευνών , σε μια περιοχή 1695 τετραγωνικών μέτρων στην Αμμόχωστο οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου αν και ο προγραμματισμός προέβλεπε να τελειώσουν στις 10 Ιουλίου.

Στη συνέχεια θα γίνουν τρισδιάστατες έρευνες στη Κεντρική Μεσόγειο.

Οσο αφορά την συνάντηση Αναστασιάδη-Πενς, στη διάρκειας 45 λεπτών με τον Ν.Αναστασιάδη στο Λευκό Οίκο συνάντηση συζητήθηκε κατά κύριο λόγο το Κυπριακό, και τα προβλήματα που υπάρχουν στις συνομιλίες για τα οποία ο κ. Πενς ήταν ενήμερος.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως ανέπτυξε «σε βάθος τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας και την ανάγκη όπως υπάρξει παρέμβαση από όσους έχουν να ωφεληθούν από τη λύση του Κυπριακού».

«Αυτό που με ικανοποιεί» σημείωσε «είναι το αίσθημα, αλλά και οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου ότι αυτό που ενδιαφέρει τις ΗΠΑ είναι η λύση του Κυπριακού που θα γίνεται αποδεκτή βεβαίως από το σύνολο του λαού και που θα βασίζεται σε αρχές όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, δεδομένου ότι η Κύπρος είναι μέλος της ΕΕ».

Κατά τον Κύπριο Πρόεδρο είναι σημαντικά θετικό το στοιχείο πως υπήρξε προθυμία του κ. Πενς «να ανταποκριθεί σε κάθε παρέμβαση, σε κάθε ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί και κατά τη διάρκεια είτε του διαλόγου, είτε γενικότερα των πολιτικών που ασκεί η Κυπριακή Δημοκρατία καθώς είναι έτοιμος να δεχθεί την προσωπική μου επαφή, προκειμένου να συμβάλει έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η παρέμβαση των ΗΠΑ».

Ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τον τέως Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με μέλος της κυπριακής αντιπροσωπείας που μετείχε στη συνάντηση, ο κ. Πενς ήταν επίσης το ίδιο θερμός με το προκάτοχο του.

Στη συνάντηση τέθηκαν και τα θέματα των διμερών σχέσεων αλλά και η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό κόλπο. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αυτό που τον ικανοποιεί «είναι η εκτίμηση από τις ΗΠΑ του ρόλου που διαδραματίζει η Κύπρος ως αποτέλεσμα των αρίστων σχέσεων που διατηρεί με το σύνολο των γειτονικών κρατών».

Ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ανέφερε πως «ο Αντιπρόεδρος υπογράμμισε την υποστήριξη των ΗΠΑ για την έναρξη των υπό τη διευκόλυνση των Ηνωμένων Εθνών συνομιλιών της Γενεύης και εξέφρασε την ελπίδα όπως οι ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων συμφωνήσουν σε μία διευθέτηση η οποία θα επανενώνει την Κύπρο σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, προς όφελος όλων των Κυπρίων».

Ο κ. Πενς εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς την Κυπριακή Δημοκρατία για τις συνεισφορές της προς τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους και τη δέσμευσή της να υποστηρίξει την ειρηνευτική διαδικασία του Μεσανατολικού!

Χθες ο Μάϊκ Πενς είχε τα γενέθλια και την επέτειο του γάμου του και ανέφερε στον κ. Αναστασιάδη ότι πριν 10 χρόνια είχε επισκεφθεί τη Κύπρο. Προσκλήθηκε από τον κ. Αναστασιάδη να επισκεφθεί και πάλι το νησί, αυτή τη φορά ως Αντιπρόεδρος.

 

 • BLUEARROW

  Οι κυριλέ κλέφτες φοράνε κοστούμι γραβάτα

 • Dsnkara

  2oς

 • Dsnkara

  Η Εχθρική ενεργεία απο τον πουτιναρα είναι γεγονός

 • Roman Box

  Πολύ γουστάρω να δώ «Αρκούδες» να πνίγονται στη μεσόγειο. Καιρός ήταν να τελειώσει το παραμύθι του ξανθού γένους (μετά από αυτό της πατριωτικής αριστεράς)

 • Δωριεύς

  Περιμένω ἰδέες καὶ γνῶμες γιὰ τὰ γεωπολιτικὰ παιγνίδια τοῦ γελωτοποιοῦ. Μαζὶ μὲ τὸν Τράμπ θὰ κάνουν θίασο περιωπῆς.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ;

  • Συμφωνω απολυτως μαζι σου!

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Αδελφέ μου από τον θίασο του Βλαδίμηρου με τις κελεμπίες και τον σουλτάνο, με όλο το σεβασμό, μού ακούγεται καλύτερος.

  • Kefalonia

   συμφωνο απολυτα, αν δεν ζυμωσεις ψωμι δεν τρως

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Αν αληθεύει η πληροφορία και όντως ο Πούτιν σχεδιάζει να κλέψει κυπριακή περιουσία τότε πρόκειται για καθαρά εχθρική ενέργεια των Ρώσων απέναντι στον Ελληνισμό και ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου. Ελπίζω οι συνσχολιαστές που μέχρι τώρα «έπιναν νερό» στο όνομα του Πούτιν , να το ξανασκεφτούν.

  • Spyros Spyropoulos

   Εγω πιστευω οτι η ειδηση ειναι μουφα……ιδωμεν!

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Μακάρι να είναι Σπύρο. Πιστευτή είναι όμως και σίγουρα κολλάει με τις ώς τώρα κινήσεις αλλά και με τα αδιέξοδα του Πούτιν.

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια λεμε!

     • Spyros Spyropoulos

      Καλα κανω εγω που δεν φευγω στιγμη απο το ξυλογιοφυρο…….

     • LuckyLuke

      Eγω πιανω στην πολη για να προστατευω τον γυναικειο πλυθησμο οσο θα λειπεται εσεις ! ;)

     • Spyros Spyropoulos

      Αυτο λιγακι με φοβιζει……δεν φανταζομαι να υπονοεις κατι…….

     • LuckyLuke

      OXI βρε αδελφε πως σου περασε απο το μυαλο … ;P

     • Spyros Spyropoulos

      Ετσι μπραβο……οχι εσυ στην πολη…..μπιπ,μπιπ,μπιπ…..κι’εγω μονος στο ξυλογιοφυρο μπιπ……….

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Διπλοβάρδιες κάνω. Βάλε κι εσύ ένα χεράκι

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Εϊμαι επι του συντονισμού προς το παρόν.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Ο αλλαγής που είναι ο άχρηστος ; νηστικοί και ακατούρητοι είμαστε

 • Spyros Spyropoulos

  Πολυ ασχημες αυτες οι εξελιξεις……..

 • James bond

  Ω ρε οι προφητείες !!! Ξανθό γένος δίνει την πόλη 😂😂και διαλύει την.οθωμανική αυτοκρατορία!!απλα δεν σχολιάσω !!!😂😂😂

  • Alexander the Greatest

   Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Στηρίζουμε τους συμμαχους μας στο ΝΑΤΟ για να μαμήσουμε τους Ρώσους!

  Εμείς μόνο σε εβραιοαμερικάνους χαρίζουμε τα πετρέλαιά μας…

  • Spyros Spyropoulos

   Τετοιες ωρες χρειαζεται το αμερικανοπουλι………..

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Μα είναι πράματα αυτά? Να μπουν στο Μπαρμπαρός χωρίς να μας ζητήσουν την άδεια τα Ρωσάκια?

    • Spyros Spyropoulos

     Και ποια???????????????? Τα Ρωσακια……….

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Βυθίζω Μπαρμπαρός και βομβαρδίζω Άγκυρα χωρίς δεύτερη κουβέντα!

     • Spyros Spyropoulos

      Ετσι σε θελω, αποφασιστικο και ανελεητο!!!!!!!!!!!!!

     • Ρωσσιδες απο που θα συλλαβουμε για ανακριση;

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Θα φυλλάμε καρτέρι στα σύνορα…

     • και να αφησουμε τα γιοφυρια; εχει καποιο προβλημα η στρατηγικη …

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Θα βαστάμε κατοστόευρα που έχουν γιοφύρια π΄΄ανω τους…

     • εισαι τεραστιος! απο την εποχη του στρατηγου Τοττου ειχα να ακουσω κατι τοσο δυνατο και ευθυ.

  • LuckyLuke

   Το βραδυ θα ειμαστε με τους αλλους ;P

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Εννοείται!

 • Kefalonia

  μαλιστα παλι μας βοηθανε οι ρωσοι βλεπω

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Μας έχουν υποχρεώσει τόσο πολύ που δεν θα μπορέσουμε με τίποτα να ανταποδώσουμε.

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   Ανεκαθεν μας εχουν καταυποχρεωσει οι αδερφοι Ορθοδοξοι.

  • Kefalonia

   δεν περιμενα ποτε να μας βοηθηση, αλλα και τοσο ξεφτιλα τον πουτιν δεν το περιμενα,οι ρωσοι τελικα κανουν τις καλυτερες κ#λοτουμπες

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Συγγνωμη αλλα το αρθρο λεει
  οτι τα μεμετια ευελπιστουν να αποκτισουν σκαφος για γεωτρησεις.
  Οι γεωτρησεις γινονται με πλωτες εξεδρες και οχι σκαφη.
  Ποια εταιρεια θα νοικιασει εξεδρα στα μεμετια δεν ξερω.
  Ποια εταιρεια θα μπει αναμεσα σε κολοσσους και Νατο;

  ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!

  Ο σουλτανος θα χτυπησει ακριβως επειδη εχει μπει στο περιθωριο.
  Αμα ειναι μεσα στο παιχνιδι του πετρελαιου=, ποιος ο λογος να χτυπησει;

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Άκου Παπαγάλε.

   Και μόνο που σκέφτηκαν να μπουν στο ίδιο καράβι με τον φλούφλη τον γαμπρό του Ερντογάν, συνιστά ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και πρέπει να τους αφανίσουμε φίλε, με κάθε κόστος.

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Να τους πηδηκουμε!!
    Και εγω μεσα!!
    Αλλα τα υπολοιπα περι γεωτρησεων…δεν κολλανε

    • Spyros Spyropoulos

     Πονηρουλη Παπαγαλε Παιχταρα……εισαι και γ@μηκουλ@ς…….χαχαχαχαχα

     • Παπαγαλος ο Παιχταρας

      Γυμναζω και τα φτερα…

     • Spyros Spyropoulos

      Σωραιοοοοοοος………….

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Με μία διαφορά όμως. Πετρέλαιο που δεν του ανήκει όμως. Οι Ρώσοι πάντως έχουν εξέδρες να του δώσουν.

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Οι Ρωσοι μπορει να εχουν εξεδρες…συμφωνω.
    Αλλα για να πειστω οτι κατι τετοιο παει να γινει πρπει να ξεκινησει εξεδρα απο τη Ρωσια και να κατεβαινει προς τα κατω συνοδεια πολεμικων.
    Αμα δεν το διαβασω αυτο…εγω δεν πιστευω.
    Μονο αν υπαρξει αρθρο που να λεει αυτα που ειπα…θα ειναι τα πραγματα ετσι οπως περιγραφονται απο τον σουλτανο.
    Μεχρι τοτε…αλλ αχ ακμπαρ

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Εννοείται. Άλλωστε από τα έως τώρα σενάρια κανένα δεν έχει επαληθευτεί. Όλοι εικασίες κάνουμε.

 • ταξιδευτής

  καλα οι μισοι δω μεσα θα νομιζουν οτι ειναι πρωταπριλιατικο αστειο

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Και οι άλλοι μισοί?

   • ταξιδευτής

    θα επιβεβαιωθουν

    • James bond

     Οι μισοί όπως είπες είναι ρωσολαγνοι με παρωπίδες .τι να δούνε δεν γίνεται»»

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Στηρίζουμε Πόυτιν, έχεις κάνα προβλημα τζεήμσ?

     • James bond

      Εγώ ,;; προς Θεού αλλά νομίζω πώς είμαστε Έλληνες και η πατρίδα έχει προτεραιότητα..Αλλά δεν πειραζει ζητώ η Ρωσία και η σύμμαχος της η Τουρκία

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Έτσι.,

   • Spyros Spyropoulos

    Ονειρο θερινης νυχτας……….

 • LuckyLuke
 • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

  Και τωρα τι κανουμε ποιος θα μας την δώσει την Πόλη? Ρε μηπως το ξανθο γενος ειναι ο τραμπ? χαχαχα. Τεσπα τιποτα δε θα γινει καμια γεωτρηση στην κυπριακη ΑΟΖ. Εχω μια υποψια οτι το παιχνιδι ειναι στημενο για διαλυση της τουρκιας που την ειδε υπερδυναμη.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   τα ελεγα εγω αλλα τα ελεγα με την πραγματικη τους οπτικη!!!

  • Kefalonia

   αν δεν σοβαρευτουμε και δεν παρουμε την κατασταση στα χερια μας ειμαστε τελιομενοι

   • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

    Αδερφε με τα χαλια που εχουν και οι υπολοιποι και ας εχουν λεφτα θα σκοτωθουν μεταξυ τους και οσοι μεινουν θα πεθανουν απο το πολυ ποuστριλικι.

  • Alexander the Greatest

   Δεν είμαι προφητειολάγνος, αλλά είθισται οι προφητείες να επαληθεύονται ως κεραυνός εν αιθρία. Εκεί που δεν την περιμένεις με τίποτα, εκεί φαίνεται η αξία του προφήτη.

   • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

    Εγω ουτε τις απορριπτω ουτε και τις πιστευω ολες, πανω απο τις μισες ειναι μουφες.

    • Alexander the Greatest

     Η αλήθεια είναι πως στο ιντερνετ έχουν διαστρεβλωθεί παραπάνω από τις μισές..Κυκλοφορεί ό,τι να ‘ναι, κυριολεκτικά…

 • BLUEARROW

  Άσχετο όμως ενδιαφέρον .
  Εδώ στα χωριά μας οι κυρίες υποχρέωσαν τους κερ@ταδες συζύγους να βάζουν μεγάλα κέρατα πάνω στ’αυτοκίνητα για το έθιμο δήθεν των Χριστουγέννων.

 • Alexander the Greatest

  Αν θέλει ο Πούτιν να συμμαχήσει με τον Ερντογάν σε τέτοιο βαθμό, κακό του κεφαλιού του. Όλοι τον φτύνουνε τον σεληνιασμένο και ο Πούτιν ψάχνει κολλητίκια μαζί του.Πρόβλημά του. Εμείς έχουμε μαζέψει τόση βρωμιά εδώ, που την πληρώνουν πλέον 10χρονα παιδιά στο σχολείο τους, αυτό είναι πρόβλημα και οι υπόλοιποι αν θέλουν να παν στο διάολο, ώρα καλή τους.

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Αν το πιστεψει ομως το κολλητιλικι σε τετοιο βαθμο που βγει απο το ΝΑΤΟ και μετα την κανει ο Πουτιν εχεις σκεφτεις για που τραβα η Τουρκία? Για 10 χώρες.

   • Alexander the Greatest

    Στα τσακίδια όλοι τους. Εδώ σκοτώνονται Ελληνόπουλα στο σχολείο τους, έπαψαν να με νοιάζουν όλοι τους.

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Αριστερα και γενικα αριστεροστροφη πολιτικη θελουν 40 χρονια οι ελληνες, τωρα ερχεται ο λογαριασμος, οι γυφτοι ειναι πανω απο το κρατος.

   • Kefalonia

    δεν το πιστευω αφτο, και να ισχυη αφτο δειχνει τι μ@#νια ειναι οι ρωσοι.

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Δε με απασχολει τι ειναι ουτε οι ρωσσοι ουτε οι αμερικανοι τους εχω το ιδιο xεσμενους, μονο τα συμφεροντα μας με νοιαζουν.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  μαγκες ,, ωραιο θεμα γιαυτο και εχετε συνχιστει(ακομη και οι προφητειες περι ξανθου γενους τζιφος) !!!αλλα εγω τα ελεγα με την πραγματικη τους οπτικη που δεν ειναι αλλη απο αυτην που δινει απαντησεις στο γιατι υπαρχει το χαος που καθημερινα παρακολουθουμε!!!αλλα οπως ειπα σε προηγουμενο αρθρο πρεπει να φυγω οποτε καλο απογευμα!!

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   Δεν σε ακουμε φιλοσοφε
   και εχουμε βαθια μεσανυχτα!

 • BLAC PIT

  ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΕΣ ΑΛΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!…ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΤΑ ΧΧΕΡΙΑ ΒΓΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΑΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΓΚΥΡΑΣ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ : ΤΗΝ ΔΕΣΦΑ ΤΑ ΕΛΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ!!!…ΤΟ ΧΕΡ-ΚΑΤ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΟΤΡΕΛΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!!!..ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!!..ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΣΤΟΥΣ TOY S-400!!!…TA BMP-3-4!!!..ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!…Ε!!!!….ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΙΚΙΑ!!!!…ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ????!!!!!……ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ??????????!!!!!!!..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!…..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!…ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ!!!….ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟΥ ΑΝ-ΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΙ ΝΑΑΑ ΕΝΕΕΡΓΟΥΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΚΗΙΤΙΚΑ!!!!…ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ…..ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!…ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!…..

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Όντως είναι κρίμα φίλε μου που δεν τα δώσαμε όλα όσα έχουμε στη Ρωσία για να μας φυλάξει. Είμαστε χαζό φουτάνες τελικά και ούτε ντα βατζή της προκοπής δεν μπορούμε να διαλέξουμε.

  • lion 77

   Κάνεις λάθος.

   • BLAC PIT

    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕ ΤΟ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑΔΙΚΟ ΑΝ-ΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!…ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑΚΑ!!!..

    • lion 77

     Κανεις λαθος γιατι η προσεγγιση με την Ρωσια απαιτουσε την αποχωρηση μας απο Ε.Ε-Ευρω-ΝΑΤΟ.
     Δεν μπορεις να περιμενεις οτι μια χωρα θα κανει τετοια αλλαγη πορειας ετσι απλα.
     Ο Καραμανλης πηγε να το παιξει και με τον χωροφυλακα και με τον αστυφυλακα.Δεν γινεται.Τον εθεσαν προ των ευθυνων του(….)
     Ο Ερντογαν τωρα που λεει οτι θα το κανει (δλδ θα παει με την Ρωσια και θα φυγει απο το ΝΑΤΟ)-και θα δουμε αν θα τον αφησουν να το κανει-το λεει διοτι του εχουν μεταφερει οτι η δημιουργια κουρδικου κρατους στα νοτια συνορα του ειναι αναποφεκτη.Τωρα παιζει το τελευταιο του χαρτι.Και προσεξε στο ξαναλεω οτι ακομα δεν το εχει παιξει.
     Ο Πουτιν προσπαθωντας να δημιουργησει ρηγμα στο ΝΑΤΟ ταζει λαγους με πετραχηλια.Μην νομιζεις οτι και αυτος εννοει οσα λεει και λεει οσα εννοει.Σε εμας πουλαγε ορθοδοξια,στους τουρκους πουλαει πετρελαια που δεν ειναι ομως ουτε δικα του ουτε των τουρκων.Εχει βρει το αδυναμο σημειο του καθενος και εκει χτυπαει.Ολα αυτα με γαρνιτουρα απο Su-30,Su-35, S-400 και εγω δεν ξερω τι αλλο.Και καποιοι δικοι μας που εχουν τρικυμια εν κρανιο τον εχουν φαει κανονικα τον παπα…..

     • BLAC PIT

      ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ. ΣΚΕΦΤΑΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!….ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΑΡΧΙΝΑΖΙ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!!….ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!…ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ- ΠΕΗΚΑ!!!!!…..

     • lion 77

      Τουλαχιστον εγω σκεφτομαι….

     • BLAC PIT

      ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΚΕΦΤΑΙΤΕ!!!…ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!..

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Φιλε ασε τα συναισθηματα δεν εχουν συναισθηματα οι διεθνεις σχεσεις και το χρημα , μονο νικητες και ηττημενους έχουν.

  • LuckyLuke

   Οση μπεσα εχουν οι δυτικοι οικονομικοι δολοφονοι και χαρτογιακαδες αποφοιτοι των περιουσιων σχολων
   του ψευτικου χρηματοπιστωτικου συστηματος ,αλλην τοση εχουν οι πρωην καγκεμπιτες και πρωην
   υψηλοβαθμα μελη του κομμουνιστικου κομματος και νυν ολιγαρχες …

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Μη σου πω και λιγότερη αδελφε

   • BLAC PIT

    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΡΕΣΕΤΑ!!!….ΔΥΣΚΟΛΟ Ε????!!!!…

    • LuckyLuke

     Και εσυ σκεψου ποιο ψυχραιμα αυτα που αναφερω περιληπτικα σε 2 γραμμες και ειναι
     ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ ,σχετικα με τους «φιλους » μας και τους μεν και τους δε …

  • Steve Nichols

   Σωστος..!! Υπαρχουν συμφεροντα..! Τωρα βεβαια πρεπε να δουμε την Ρωσικη πλευρα πως βλεπει το θεμα….και ειναι ξεκαθαρο πως θελει να μπει σφήνα στα συμφεροντα των Αμερικανων στην περιοχη……. επισης να μην ξεχναμε πως ο ανταγονιστικος αντιπαλος στα δικα μας πετρελαια και αεριο ειναι η Ρωσια….

   • BLAC PIT

    ΛΑΘΟΣ!!!….Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!…ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!!….ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΙΩΔΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!!…ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ…ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΤΗΓΗΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ Η.Π.Α-ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ Η.Π.Α!!!!….ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ!!!!…ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!!….ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!…ΤΙΠΟΤΑ!!!…ΕΙΔΗΚΑ ΑΝ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗ ΚΑΙ ΓΑΙΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΓΚΡΟΥΣΗ!!!…ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ PROXY WAR(ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ!!!)….

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Αυτός ποια κόρη του Έρντο έχει πάρει ; Την καλή ή το μπάζο ;

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Τη στριμμένη αλλά μνάρα.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Ο κοσμος εχει γινει ενα τεραστιο σπιτακι με ενα κοκκινο φωτακι στην εξωπορτα.

 • lion 77

  Περαστικά στους ρωσοπληκτους.
  Αλήθεια που είναι ο εκπρόσωπος της Σουχόι να μας πει για το Πατάτα-35;

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   ηρθε ποτε πουτιν ή ΝΑΤΟ να πει ελληνα πολιτη το πετρελαιο εχει κοστος 10λ/λιτρο και τοσο θα πληρωνεις???? οχι !!!!σαν και αυτα να κοιτας καθοτι τα αλλα που κοιτας ειναι μεταξωτες κορδελες!!!

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Παντως αμα ο Πουτιν βαλει πλατη τελικα στην Τουρκια,
  ο σουλτανος θα τον πινει απο παντου σε λιγο καιρο!

 • The_Truth

  Αυτο θα πει διχοτομηση

 • oddball

  Τελικά το ξανθό γένος για το οποίο μιλάνε οι προφήτες, όπως φαίνεται θα είναι οι αμερικάνοι.

  • Kefalonia

   τελικα, αν δεν βαψουμε τα μαλια μας ξανθα, προκοπη δεν βλεπουμε.

   • oddball

    Σωστός.

  • brοukios

   ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ.ΠΗΡΕΣ

  • Οι αμερικάνοι είναι κόκκινο γένος , γέροντα.
   Μην μπερδεύεσαι πολύ.

   Κάτσε να SU δείξω ποιοι είναι…….γιατί στο δημοτικό που πήγες του ΣΥΡΙΖΑ , στην εικόνα »αμερικάνος» έδειχνε τον Τζεήμς Ντην ,
   αντί τον κανονικό που είναι αυτός ———- >

   http://popaganda.gr/wp-content/uploads/2014/12/headdress-500×416.jpg

 • brοukios

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΡΩΣΟΜΠΛΙΑΤ? ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ?

 • angeloss

  Οι Ρώσοι έχουν περίπου 50χιλ υπηκους του στο νησί και πολύ μεγάλα κεφαλαία στις κυπριακές τράπεζες. Δεν νομίζω ότι θα συνεργαστούνε με τους Τούρκους ως το τέλος. Τους χρησιμοποιούν για το παιχνίδι με τους αγωγούς . Στο τέλος θα τους παρατήσουν στους Αμερικανούς για την οριστικη διάλυση. Οι Ρώσοι ποτέ δεν ξεχάσανε την περσινή ξεφτίλα με την κατάρριψη και φυσικά θέλουν να έχουν πρόσβαση στο Αιγαίο χωρίς τον τρελό αγόρι που το παίζει σουλτάνος.

  • brοukios

   ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.
   ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΟΡΝΤ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ

  • Kefalonia

   τι δεν ξεχασανε , μονο γλωσσοφιλα δεν ριχνουν ,με τους τουρκους

 • Steve Nichols

  Υπαρχουν συμφεροντα..! Τωρα βεβαια πρεπε να δουμε την Ρωσικη πλευρα πως βλεπει το θεμα….και ειναι ξεκάθαρο πως θελει να μπει σφήνα στα συμφεροντα των Αμερικανων στην περιοχη……. επισης να μην ξεχναμε πως ο ανταγονιστικος αντιπαλος στα δικα μας πετρελαια και αεριο ειναι η Ρωσια….

 • Americanos

  Είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι επιδιώκουν διάλυση και διχοτόμηση του έθνους σας από την ίδρυση του στις 15 Ιανουαρίου 1822.Ένα άλλο όμως έθνος που είναι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο στην ιστορία της ανθρωπότητας,το Αμερικάνικο έθνος θα σας προστατεύει από κάθε απειλή γιατί είστε πιστοί όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό.
  God bless Amerιca.

 • clickys

  Η Τουρκία προκαλεί με νέες ασκήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ
  – See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/436647/i-tourkia-prokalei-me-nees-askiseis-stin-kypriaki-aoz#sthash.1EwIAzjE.dpuf

  • Kefalonia

   τι προκαλει ,καθε μερα προκαλει ,μια ακομα μας μαρανε

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Εμείς είμαστε με αυτούς που θα μας δώσουν πάνω απο 10% απο τις εισπράξεις των υδρογονανράκων παιδιά?

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Και στο κάτω κάτω τι έκαναν οι Ρώσοι? Μια αθώα απίσκεψη στο Μπαρμπαρός με τον φλούφλη τον γαμπρό του Ερντογάν… σιγά τα ωά…

 • alfa romeo

  Οποιος πιστεψε στο ξανθο γενος ας προσεχε. Ειναι κουφαλες οι ρωσοι μονο οι ρωσιδες ειναι πιστες πουτ@νες.

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Πιο παλιά τις πηδούσες για μια σακούλα πορτοκάλια φίλε… τώρα θέλεις καστοσταρού τουλάχιστον.

   • alfa romeo

    Μεχρι να χορτασουν. Τωρα

  • Kefalonia

   ετσι οι ρωσιδες ,θα μας σωσουν δωστε ρωσιδες, στον λαο

  • Kefalonia

   εγω θελω να με σωσουν οι βραζιλιανες , καμια σχετικη προφητεια πεζει?

  • LuckyLuke

   Σε πληροφωρω οτι οι Ρωσιδες ειναι 3 κλασεις πανω απο τους αντρες τους σε μπεσα και φιλοτιμο

  • Τελείωσε το έργο , γέροντα , και είδες το τέλος ?

   Α και κάτι ακόμα Μάρκα Μέκαψες….
   Τι έιναι το Ξανθό γένος ? Θεός , και »πιστέψαμε σε αυτό» ?
   Εγώ πιστεύω αυτόν που το είπε και όλα βγαίνουν αλήθεια , όοοοοσο και αν τσούζει ο πισινός σας.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Ξανθιές τρίχες κατσαρές & ποιός θα σκύψει να τις μαζέψει …!

 • VLAD.. the out of water

  Δλδ…τωρα μας στοχοποιησαν οι S κ τα SU;;
  ΚΛΑΙ ΜΑΙΝ!!

 • fok

  Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη ! αλλά κι αν ειναι ας μη βιαζόμαστε !
  Οι προφητειες θα ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ακριβώς και στην ώρα τους , ο θεός δεν θα βγάλει ψευτες τους Αγίους του ,γιατι αυτός τους έδωσε την πληροφόρηση για μας !, εκτός κι αν είμαστε ψευτο-χριστιανοί
  και δεν πολυπιστεύουμε στο Θεό !
  ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ …ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ σύμφωνα με τις ειδήσεις !

  «Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία».

  Δεν θα μας σώσουν άνθρωποι ,ούτε οι Ρώσοι ούτε οι Αμερικάνοι ,αυτοί θα προασπίσουν τα δικά τους συμφέροντα ,έλεγε ο Παίσιος , αλλά θα τα φέρει έτσι ο Θεός τα γεγονότα που άθελα τους θα βοηθάνε εμας ! Αυτό δεν γίνεται το τελευταία χρόνια ?

  Μην κολλάμε στις λέξεις-ειδήσεις, Υπομονή και προετοιμασία ,μετάνοια ,εξομολόγηση, θεία κοινωνία !

  • VLAD.. the out of water

   ΠΟΙΟΣ @ΜΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΟΣ;;
   ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ.

  • ταξιδευτής

   δεν διαφωνουμε…αλλα οχι κ να βλεπουμε το τρενο να ερχεται πανω μας κ να λεμε «νταξει ετσι κ αλλιως θα φρεναρει..το λενε τα γραφομενα»
   ….μπορει οι προφητειες(αν ισχυουν) ν αναφερονται σε αλλες γενιες….κ οχι στις δικες μας

   • Kefalonia

    2000 χρονια σκλαβιας κανεις δεν μας εσωσε

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ?

     • Kefalonia

      ρωμαιοι βενετοι τουρκοι

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Συνολο δεν ειναι ουτε 1000. Και 1100 ελληνικη αυτοκρατορια η μακροβιοτερη ολων των εποχων στον πλανητη

     • lion 77

      Παραπανω απο 2000 χρονια.2224 για την ακριβεια.
      http://alfeiospotamos.gr/?p=7542

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Το βυζαντιο ειναι ρωμαϊκη αυτοκρατορία?

     • lion 77

      Ναι.Ο ορος Βυζαντιο ειναι νεα εφευρεση.Ουτε 100 χρονια

   • lion 77

    Πες τα ρε φιλε.Αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι εδω μεσα.
    Δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι παιζει σοβαρα να ειμαστε στα μνημονια μεχρι το 2060 και αυτη η κατασταση να τραβηξει πολλα χρονια….

  • lion 77

   Οπως τα βλεπω εγω,η μονη περιπτωση να επαληθευτουν οι προφητειες ειναι να γινει πραξικοπημα απο τους φιλονατοικους γκιουλενιστες στρατηγους,να κρεμασουν τον ερντογαν και το συναφι του,να φυγουν απο τους ρωσους και να ξαναπανε στην αγκαλια των ΗΠΑ.Επειτα οι Ρωσοι βλεποντας οτι εχουν μεινει στον ασο και με το πουλι στο χερι να καταστρεψουν την τουρκια.

   • Δανάη Πολυχρονίου

    Αυτή πια η αντίληψη «ησυχάστε γιατί το λεν οι προφητείες», μου θυμίζει τη νοοτροπία «πέσε πίτα να σε φάω»!
    Βοηθάει ο Θεός, αλλά ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
    Όπως και στην Ανάσταση του Λαζάρου, διέταξε να σηκώσουν τον βράχο που κάλυπτε τον τάφο, κάτι που ήταν ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΦΙΚΤΟ, ενώ θα μπορούσε να το κάνει με ένα νεύμα! Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε το αδύνατο γοα τους ανθρώπους. ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ!
    Βέβαια η σημερινή Ελλάδα μα τον αποστάτη λαό, δεν ξέρω αν έχει ελπίδα Θείας Βοήθειας.

 • #jesuisahmet

  Να τους βουλιάξουμε όλους μαζί γίνεται;

  • #jesuisahmet

   Άραγε όταν οι μογγόλοι έβαλαν την μουσική των γενίτσαρων στα μεγάφωνα οι Ρώσοι τι έκαναν, δεν ντραπηκαν;

   • Kefalonia

    γιατι εχουν τσιπα

    • #jesuisahmet

     Αυτό να μου πεις..

     • Kefalonia

      μου θυμιζει τον τσιπρα ο πουτιν, θα τους κανω θα τους ρανω,παπ@ρια μαντολες

     • ταξιδευτής

      αν ισχυει το ρεπορταζ….σκουρα τα πραγματα….το μονο ευχαριστο ειναι οτι θα ενωθουμε σαν λαος….τερμα οι διχονοιες…

     • Kefalonia

      μπαα αν δεν παθουμε δεν θα μαθουμε

 • VLAD.. the out of water

  Ρε λες… ο «αετος ο μεγαλος» να ειναι ο αμερικανικος;

  • Kefalonia

   οι εβρεοι θα μας σωσουν ο νετανιαχου ειναι ξανθος :)

   • VLAD.. the out of water

    ποιος ασχολειται μ αυτους ρε συντροφε.
    Θα σε σωσει, ανθρωπος που βαραει το κεφαλι του σε τοιχο;

    • Kefalonia

     χιουμορακι ειναι

  • Americanos
   • Kefalonia

    κανει μια μακαροναδα αυτο φιλε

 • ταξιδευτής

  ασε 5αποσταγμα….με αυτο το αρθρο χασατε ισα με 30 σχολιαστες……τι την θελετε κ σεις την αληθεια

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • ταξιδευτής

  παιδια στο αλλο….οι ρωσοι ειναι ακομα μαζι μας…..τα λεμε

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   σε ποιο?

   • ταξιδευτής

    ελα ρε….στο pronews…..πλακα κανω

 • VLAD.. the out of water

  Μονο ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΖΕΙ…..

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Και οι SEX PISTOLS.

 • Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ

  και τεζα οι ρωσσολαγνοι..

  • BLAC PIT

   ΤΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η <>ΣΑΣ!!!…ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ!!!!…Ε!….ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!!….ΣΟΙΜΠΕ ΣΧΙΣΤΟΥΣ!!!!…ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ!!!!…ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΥ!!!!….

  • Εσύ στα 4 στο πιόνια των Σιωνιστών : την Μέρκαλ…το Σόιμπλα….την Μακρόν κ.α.
   Μνημόνιο μέχρι το 2189 για να στρώσεις.

   • Rogue Trooper

    ΝΑΤΟϊκή εισβολή/κατοχή μέχρι το 3000 και βλέπουμε!

   • BLAC PIT

    ΛΑΘΟΣ ΕΩΣ ΤΟ 3017!!!!…ΤΙΜΩΡΙΑ!!!…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!!!!…

  • @Marios

   Βρε καλώς τον Πανάγο, που χάθηκες βρε μπαγασάκο;;

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Οι σαλτιμπάγκοι της εξουσίας έπρεπε από την αρχή να καταλάβουν την θέση και το συμφέρον της πατρίδας μας και να να έχουν ήδη στραφεί εκεί που έπρεπε. Αποδείχτηκαν εντεταλμένοι υπάλληλοι των παγκοσμιοποιητών εβραιοσιωνιστών. Τώρα ο Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του, αφού πρώτα αποφασίσουμε να κάνουμε εμείς τις δέουσες πνευματικές προσπάθειες για μετάνοια και ομολογία της Πίστεως μας, διότι ο μόνος λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάντια (όπως και τότε στην Βασιλεύουσα) είναι η απόστασία μας από τον Χριστό.
  Όλο αυτό που γίνεται είναι κάλεσμα για μετάνοια και επιστροφή στην αγκαλιά Του.

  • Kefalonia

   της στραβης ψ@λης τα μαλια της φταινε

   • ταξιδευτής

    η ρόη ειναι κοριτσι…..σεμνά

    • Kefalonia

     ουπς σορυ

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Δηλαδη να καταλαβω, οι ρωσοι αγκαλια με τους τουρκους και τους τζιχαντιστες κανουν το θελημα του Χριστού?

   • ΝΑΙ.
    Διότι , όλοι έχουν τα σχέδιά τους , καλοί και κακοί….αλλά όλοι μαζί προωθούν το σχέδιο του Θεού.

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Δε διαφωνω, και ο διαολος το σχεδιο του θεου κανει, αλλα δεν ειναι οι καλοι της υποθεσης.

   • BLAC PIT

    ΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΕΓΓΕΦΑΛΟ!!!..ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!..ΑΠΟ ΤΟ 2010!!!…ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!…ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!…ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΙΚΙΑ!!!…ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!..ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ….ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΤΡΕΛΩΝ ΑΡΧΙΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!!!!…

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Ελα ρε που μιλας για καμενους εγκεφαλους εσυ που γραφεις ασυναρτητα και ασυντακτα παραληρηματα.

     • BLAC PIT

      ΕΔΩ Η ΑΠΟΛΥΤΗ Α-ΝΟΙΑ!!!..ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!..

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Ενταξει πιες τα χαπια σου να χαλαρωσεις τωρα.

    • Kefalonia

     ρε φιλε πηγαμε και στο κρεμλινο και υποκλισεις καναμε, ( βλεπε λαφαζανη)δεν συγκινηθηκαν

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   για τους παρακάτω σχολιαστες:
   Αν δεν καταλαβαίνετε όσα διαβάζετε, υποτιμάτε την νοημοσύνη σας με το να γράφετε και σχόλια

  • 1.
   <>

   Λάθος.

   Εφ όσον ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , τι είναι η »εξουσία μας» , δεν υπάρχει κανένα συμφέρον από Σιωνόδουλα.
   Αν ήταν Φιλλέληνες θα ήμασταν ήδη εκτός ΝΑΤΟ , ΕΕ , και θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια ΜΕ Ρωσία δίπλα μας.

   2.
   << Τώρα ο Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του, αφού πρώτα αποφασίσουμε να κάνουμε εμείς τις δέουσες πνευματικές προσπάθειες
   για μετάνοια και ομολογία της Πίστεως μας, διότι ο μόνος λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάντια (όπως και τότε στην Βασιλεύουσα)
   είναι η απόστασία μας από τον Χριστό.

   ΤΏΡΑ να σε ΞΑΝΑλυπηθεί ο Θεός. ΟΚ.
   Αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ και ΠΟΤΑΜΙΑ , και με τα παρελκόμενά τους ,
   όπως αθεία , αντιορθοδοξία , ομοφυλλόφιλους κ.α. ?

   Η αποστασία από τον Ένα Θεό Ιησού Χριστό , είναι πλέον φανερή , και όντως συμφωνώ στον να ξαγυρίσουμε όλοι σε Αυτόν
   για να γλιτώσουμε.

   • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

    Θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια με Ρωσία? Ελα ρε φιλε ουτε οι Ρωσοι δε τρωνε με χρυσα κουταλια και αν μας ηθελαν διπλα θα μας επαιρναν δε θα το παιζαν ηξης αφιξης.

    • Αν κόψεις λίιιιγο το CNN θα δεις άλλα πράγματα.

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Ενταξει καλα θα μου πεις εσυ για CNN που εχεις ανακαλυψει το νετ τα τελευταια 10 το πολυ χρονια και τα ξερεις ολα.

     • Ενώ εσύ ήξερες το »νετ» πριν 10ετίας τότε που σερνόταν έστω και να κατεβάσεις μια εικόνα 500 ΜΒ ?

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Εγω το ξερω απο το 1996 φιλτατε. Και δεν υπαρχουν εικονες 500mb μαλλον ταινια εννοεις.

     • Α…….τότε που ήταν όλο αλήθεια !

      Sorry.

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Ενταξει τωρα ειναι πολυ αλήθεια, ακομα και το αρθρο που σχολιαζουμε αν και ισως γεματο ειναι και μαλλον μουφα

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Και ο πουτιν τα ιδια εκανε και στην κυπρο που του ζητησε βοηθεια να μην χαλαστει η φραου μερκελ.

     • Kefalonia

      συγνωμη τωρα, αλλα αν περιμενε ο πουτιν απο τον τσιπρα , καλος μ@κακας ειναι και αυτος

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
   • ταξιδευτής

    «Αν ήταν Φιλλέληνες θα ήμασταν ήδη εκτός ΝΑΤΟ , ΕΕ , και θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια ΜΕ Ρωσία δίπλα μας.»
    ….ΟΠΩΣ Η …..???? βαλε μια χωρα στο κενο σε παρακαλω Φαντομα

 • Δανάη Πολυχρονίου

  Ενδιαφέρον το άρθρο αλλά πολλά «αν» μας είπε ο αρθρογράφος. «Αν» ισχύει το ένα, «αν» ισχύει το άλλο ….
  Μήπως θα ήταν καλύτερα να διασταυρώνετε μια πληροφορία και μετά να τη δημοσιοποιείτε;;

  Τέλος πάντων, ΑΝ υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα αυτά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά αυτό που είχε πει ο πρώην ΠΤΔ κ. Σαρτζετάκης: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ’!
  Και όλοι οι «φίλοι» και οι «εταίροι» τα ίδια σκ@@@!
  Άρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να μην περιμένουμε, απο ξένους και τα ντόπια τσιράκια τους!

  • VLAD.. the out of water

   ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ….

   • Kefalonia

    τι προταση θες

    • VLAD.. the out of water

     ΑΛΛΑΓΗΣ…

     • Kefalonia

      τι καμαρονουμε οτι ημαστε ο πιο εξυπνος λαος , εμπρος πειτε ιδεες

     • VLAD.. the out of water

      Οι..ΙΔΕΕΣ μας εφαγαν συντροφε.
      Κ οι πασοκοι κ οι δεξιοι κ οι κομμουνιστες…..ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑ….
      ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΤΩΡΑ Κ ΒΟΥΒΑ ΟΛΟΙ!

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Ανασταίνουμε τον Αντρέα.

    • VLAD.. the out of water

     Γιατι;;
     ΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ;

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Ποτέ!

     • VLAD.. the out of water

      Ετσι.
      Απλα, για ψαρεμα εχει παει.

   • Δανάη Πολυχρονίου

    Κατά καιρούς προτάθηκαν ενδιαφέρουσες επιλογές, απο διάφορες αξιόλογες προσωπικότητες (και δεν εννοώ αυτούς που μας σερβίρουν καθημερινά στα ΜΜΕ, ή τα ανδρείκελα της πολιτικής σκηνής). Φυσικά δεν είναι δυνατό να αναλύσω κάποια σε σχολιασμό μιας ιστοσελίδας! Όποιος προβληματίζεται και σκέφτεται και ψάχει ναι βρίσκει!
    Βέβαια εδώ που φτάσαμε, η όποια ελπιδοφόρα επιλογή, θα έχει και μεγάλο κόστος! Όπως είναι γνωστό, αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις.. Αλλά το πόπολο είναι ικανό να δεχτεί τα πάντα, προκειμένου να παρατείνει τη μίζερη βολή του, ενώ πλέον γνωριζει ότι οδηγείται σε ολοκληρωτικό αφανισμό.

  • ταξιδευτής

   αυτο το «να παρουμε την τυχη στα χερια μας» ωραιο ακουγεται Δαναη μου
   αλλα στην πραξη πως γινεται?…μια χρεοκοπημενη χωρα στις παρουσες γεωπολιτικες συνθηκες δεν στεκεται χωρις «μπαμπα»

   • Δανάη Πολυχρονίου

    Μια απλή, έως απλοϊκή απορία ταξιδευτή μου: Γιατί οι ελληνικές ηγεσίες δεν απαίτησαν τον λογιστικό έλεγχο του χρέους (όπως ευαγγελίζονταν οι σημερινοί απατεώνες). Ακόμη υπάρχουν νόμοι και διεθνές δίκαίο (έστω και κατ’ επίφαση;)Που έθαψαν τα στοιχεία και βγάλαν το σκασμό;
    Τί έκανε ο Μεταξάς (αν και δικτάτορας, όπως λένε), στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης,όταν ανέλαβε μια χώρα καταχρεωμένη στο ΔΝΤ και με ποιον τρόπο δικαιώθηκε; Θα ήθελα να το αναπτύξω και με άλλα παραδείγματα, αλλά λογω χώρου….ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Οι δημοσκοπήσεις (αν ισχύουν) με δικαιώνουν!
    Τέλος θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι εδώ μιλάμε για Εθνική Ασφάλεια και όχι για Οικονομία. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! Όταν καταρρέει η οικονομία, αποδυναμώνεται και η άμυνα της χώρας! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!
    Δυστυχώς αυτή τη φορά η Ελλάδα δεν καταλαμβάνεται! Απλώς παραδίδεται! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ!
    ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:» ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ»
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ!
    Και για να μην παρεξηγηθώ: Δεν εννοώ να παριστάνουμε τον τραμπούκο! Θα ήταν έλλειψη αυτογνωσίας! Αλλά απο αυτό, μέχρι του να είσαι ο «καρπαζοεισπράκτορας» όλων, υπάρχει τεράστιο χάσμα!

  • Morfeas

   Ο Ελληνας δε προκειται να παρει καμια τυχη στα χέρια του στην παρουσα φαση.
   Μη κανεις ονειρα.

  • LuckyLuke

   Καποιοι αγαπανε τους σλαβους και τους αγγλοσαξωνες και γοτθους ποιο πολυ απο την πατριδα τους…
   ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΤΕΧΝΕΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Πολύ μάσα πέφτει στην τραπεζαρία του Μπαρμπαρός…

 • Rogue Trooper

  Πυρπόληση του East-Med;

  Λέτε να ζήσουμε σκηνές βγαλμένες από τις περιπέτειες του Τεντέν;

  https://uploads.disquscdn.com/images/46ee2836c44ba34f985c9f108ed51115e5686c34c4f761e67e6b9406dd09a7f0.jpg

  • VLAD.. the out of water

   ΧΑΧΑΧΑ!!
   Σ ωραιιιιος….

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ
  • BLUEARROW

   Όχι τέτοια έτσι ώρα κρίσιμη ……

  • Aναξ

   Αντιμουσουλμανικη διατροφικη βομβα.

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ
 • Visitor

  Οι ρώσοι επειδή δεν προσέχουν τι συμμαχίες κάνουν, γι’ αυτό και θα την πατήσουν στο τέλος. Πρώτα με τους τούρκους και μετά με τους κινέζους. Και οι δυο θα τους πουλήσουν την κατάλληλη ώρα.

  • makis2105 .

   Οι Ρώσοι δεν χρειάζονται συμμάχους. Εχουνε μερικές χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές. Αυτές είναι οι συμμαχοι τους. Στην τελική και να χάσουνε θα ισχύσει το αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων. Θα αφήσουνε στη Γη μόνο τις κατσαρίδες.

   Εμείς μια κεφαλή να είχαμε θα σου λεγα εγώ ποιος θα ερχότανε στην Ελλάδα να βάζει μνημόνια και ποιος θα μιλαγε για Αιγαίο και Θράκη.. Βλέπεις τον χοντρούλη στη Β. Κορέα. Κανείς δεν πάει να του κάνει τον καουμπόυ. Κουβεντούλες περί αεροπλανοφόρων Carl Vinson, Ronald Reagan πολύ λάδι και απο τηγανίτα τίποτα..

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ
  • Rogue Trooper

   Αυτός θα σκάσει από το πολύ φαΐ αν συνεχίσει να καταναλώνει junk food.

   Διαβήτης και καρκίνος πάνε πακέτο με τη παχυσαρκία και τη λαιμαργία.

   • Κώστας

    Ειδικά το δεύτερο … Ότι τρως είσαι κι ότι τρως παράγει και η χολή σου …

  • Κώστας

   Πιο μεγάλο κι απ το κεφάλι του είναι !! Χο χο χο !!

   • Rogue Trooper

    Obesity kills

 • Κώστας

  Καλησπέρα !!!

  Ποιός μίλησε για ξανθό γένος ;;;

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

 • rojo fuego

  ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ……… ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ……..

 • ταξιδευτής

  ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗ…….ασε τα gaypride γιατι χανομαστε

  • VLAD.. the out of water

   Αλεξηηηηη….ΣΠΡΩΞΕ ΜΑΣ!

  • pentapostagma

   το πιο μεστο σχολιο ειναι αυτο :)

 • VLAD.. the out of water

  Δλδ…τωρα πρεπει να πεταξουμε ολους τους ρωσους τουριστες στη θαλασσα;;Κ οι ρωσοι πρεπει να ακυρωσουν τις κρατησεις τους;
  μπεεεεεεεεε!!

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Ουγκ!

   • VLAD.. the out of water

    ΠΑΣΟΚΑΡΑ μεχρι να γινει ο πρασινος ΗΛΙΟΣ, νανος συντροφε.

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΡΑ μεχρι να γινει ζουγκλα η σαχαρα συντροφε.

     • VLAD.. the out of water

      αυτο το γραφω..

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Σωραιος.

 • Kατ αρχήν , (για να μην απαντάω ξεχωριστά στους IQ low battery πιο κάτω) βλέπω ΠΑΛΙ Τρολαγνεία και Ντηφενσομάνια.

  Με μία απάντηση προς όλους όμως

  ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο Γ’ΠΠ και μας »πρόδωσε το Ξανθό Γένος» ?
  Μπα…….
  Ε τότε καθήστε αναπαυτικά και δείτε εκείνο το μέρος που λέει

  »…..Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία……»

  Το μυαλό και η γλώσσα σούπας, »εξυπνου» αίλυνα , είναι μια κανονικότατη προσβολή προς τον Θεό που κάθε μέρα , βλέπει
  »προδότη Ρώσο» και δεν βλέπει τα τζιμπούρια στο κεφάλι του (ΝΑΤΟ , Σιών , Μασονία , ΕΕ)που του πίνουν το αίμα και πλεόν το ευχαριστιέται κιόλας.

  Αλλά δεν πειράζει.
  Είπαμε.
  Ότι πιστεύεις…….παίρνεις.
  Και από πίστη εδώ στην Ελλάδα τελευταίως……….δεν.
  Δεν.

  • ταξιδευτής

   εγω λεω να κρατησεις τα like γιατι σε λιγο καιρο δεν θα βλεπεις κανενα
   …ο κοντος πονταρε τουρκο….χωνεψτε το

   • Τα like είναι τόσο σημαντικά , που θα με στείλουν στον Παράδεισο μετά θάνατον.
    Στις 200.000 περνάω. Λίγο ακόμη.

    =========================================================================
    Το χώνεμα μάλλον εσείς δεν το νιώσατε γιατί το δούλεμα που ρίχνει ο Βλαδίμηρος στα μογγόλια ,
    τελικά είναι μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

 • PatmosI

  Αφιερωνεται το παραπάνω:

  Σε κάθε ειδους λάγνο….ρωσολάγνο, αμαρικανολάγνο κτλ…

  Σε κάθε αιθεροβάμων που πιστεύει ότι το τουρκικό σκυλί εξημερώνεται με χάδια και ζεϊμπέκικα.

  Σε κάθε paνηλίθιο που πιστεύει ότι χωρίς κανονια υπάρχει βούτυρο…

  • Κώστας

   Και φυσικά τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει …

   Λίγο παραπάνω βούτυρο έχουν στο μυαλό τους κι έχουν πάθει αρτηριοσκλήρωση !!!

   • PatmosI

    Τους έχει ταπώσει κάθε νευροδιαβιβαστή….

    • Κώστας

     Μην σου πω πως έχει γίνει αντικατάσταση αίματος με βούτυρο …

     Στο στόμα του λύκου σκέτη πάστα φλώρα ..

     • PatmosI

      Φίλε γυάλιζε το g3 γιατί ποτέ δεν ξέρεις και βλέπουμε… Με το έχει ο Θεος θα πορευτούμε…τουλάχιστον να δώσουμε χρόνο στις οικογένειες μας να φύγουν.

     • Κώστας

      Έχω έτοιμη την καραμπίνα… Έχουν γνώσιν οι φύλακες …

 • Διγενης ακριτας

  Το αλλο με τον τοτο το ξερετε?

 • lion 77

  Καποιοι εχουν διαβασει πολυ λιακοπουλο….
  Πριν απο λιγο καιρο μιλησα στον πνευματικο μου (ο οποιος ειναι πνευματικο τεκνο του πνευματικου τεκνου του Αγιου Παισιου) για τις προφητειες.
  Μου ειπε »απο ολα οσα μου λες,ποσα ακουσες με τα αυτια σου»?
  »Καποιοι εχουν εμπορευματοποιησει τον λογο ανθρωπων του Θεου και εχουν τρελανει τους πιστους.Τελος συζητησης.»
  Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του…

  ΥΓ. Το 1453 το 90% των κατοικων της Κων/πολης αντι να πολεμησει πηγε και κλειστηκε στα μοναστηρια περιμενοντας αγγελο Κυριου να διωξει τους Τουρκους.Την συνεχεια την γνωριζετε ολοι….

  • Kefalonia

   100% επιτυχια

  • Κώστας

   Δηλαδή τώρα εκείνος μας διαφώτισε, ή απλά μας είπε να μην πιστεύουμε σε ότι ακούμε ;;

   • lion 77

    Στην ουσια μου ειπε κρατα μικρο καλαθι γιατι δεν ξερεις τι ειναι αληθεια και τι οχι.

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Μπορείς, σε παρακαλώ, να μας φέρεις πηγή για το Υ.Γ. σου;;

   • Κώστας

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • δντπμκ

    Διάβασε λίγο Αρβελέρ. Θα μάθεις πολλά. Ο λαός είχε στραφεί εναντίον του βασιλέως και δεν πολεμούσε. Όχι ότι αν πολεμούσε θα απέτρεπε την Άλωση, αλλά έτσι για την τιμή των όπλων………

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Ε, όχι και Αρβελέρ!!!… Δεν διαβάζω καλύτερα, Φαρμεράιερ;;;

     • δντπμκ

      Πόσο άσχετος είσαι ρε φίλε; Η γυναίκα είναι από τις αυθεντίες που υπάρχουν σήμερα πανευρωπαϊκώς σε ό,τι έχει σχέση με το Βυζάντιο.

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      …και με την εβραίικη κουλτούρα της που θέλει να παραποιήσει κάθε τι το ελληνικό… γυναίκα είμαι παρεπιπτόντως και συντ/χος δασκάλα… ξέρω ικανοποιητική σωστή ιστορία από την γνήσια όχι αυτήν της νέας κοπής

     • δντπμκ

      Συγγνώμη τότε για την πρώτη πρόταση.
      Όσον αφορά την γνώση της Ιστορίας, θεωρώ πως στην Ελλάδα πρέπει να την βλέπουμε πιο επιστημονικά, απαλλαγμένη από πάθη του παρελθόντος και αξιώματα του τύπου «οι Εβραίοι είναι σατανικοί και προαιώνιοι εχθροί της φυλής μας». Η Αρβελέρ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και καταξιωμένη, δε μπορεί μόνο εμείς να τα ισοπεδώνουμε όλα….

     • DisqussioneR

      Φίλε μου οι εβραίοι είναι ο «περιούσιος λαός» του Θεού… Τί δεν καταλαβαίνεις?

     • δντπμκ

      Όλοι οι λαοί τοποθετούν τον εαυτό τους στο κέντρο του σύμπαντος. Γιατί να μην το κάνουν και οι Εβραίοι λοιπόν;

     • DisqussioneR

      Γιατι απλά έχουν αυτογνωσία….

     • Δανάη Πολυχρονίου

      Έχεις ένα δίκιο! Υπάρχουν στην ιστορία μας καλές και κακές στιγμές και
      πολλές φορές ωραιοποιούμε καταστάσεις.

      ΑΛΛΆ..με άλλοθι αυτή την ωραιοποίηση, προσπαθούν κάποιοι να διαστρεβλώσουν
      τα πάντα!

      Ποιός δεν θυμάται την «Ρεπούσια» ιστορία, ή την τραγική εκείνη
      εκπομπή του sky, που γνωστός καραγκιόζης ούτε λίγο, ούτε πολύ έλεγε για τον Κολοκοτρώνη
      τα ακατονόμαστα»!!!!

      Όσο για την Αρβελέρ την έχω ακούσει σε τέτοιες εθνομηδενιστικές κορώνες, που
      ανατρίχιασα! Σαφώς η κυρία κάποιο σκοπό έχει. Και δεν αμφισβητώ τις γνώσεις
      της! Αμφισβητώ τις διαθέσεις της!

     • δντπμκ

      Η ανεκδιήγητη Ρεπούση δεν είναι το πρότυπο του επιστήμονα ιστορικού. Στρατευμένη ιστορικός με ύποπτες προθέσεις είναι και αυτή. Στον αντίποδα των εθνικιστών ιστορικών. Κανένα από τα δύο άκρα δεν είναι επιστημονικώς ορθό.
      Όσο για την Αρβελέρ, δεν έτυχε ποτέ να διαβάσω κάποιο βιβλίο της όπου να διακρίνω αντεθνικά στοιχεία. Αν αναφέρεστε σε συνεντεύξεις της, αυτό δεν αφορά τόσο την ιδιότητά της ως βυζαντινολόγος.

    • lion 77

     Η Αρβελερ ειναι μισελληνας εβραια.Δεν ειναι αξιοπιστη.

     • δντπμκ

      Ακόμα με τα μεσαιωνικά παραμύθια…

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      ++++++++++++++

    • Δημοκράτης Εθνικιστής !

     Και αυτός όμως – όπως γενικότερα οι Παλαιολόγοι – πρότειναν
     την Ένωση των Εκκλησιών υπό τον γερμανό Πάπα ασφαλώς ….

     • δντπμκ

      Για αυτό του γύρισε ο λαός την πλάτη. Όμως όπως είπα, ακόμα και να πολεμούσαν γενναία, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Οι Οθωμανοί είχαν το υπερόπλο της εποχής, το κανόνι, που καθιστούσε τα Θεοδοσιανά Τείχη ξεπερασμένα.

   • lion 77

    Γεωργιος Φραντζης.»Χρονικο»

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
     • lion 77

      Το βιβλιο ειναι καμια 100αρια σελιδες.Εσυ μου παρεθεσες ενα αποσπασμα.Παρε το βιβλιο να το διαβασεις.

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Αν δεν το λέει στην περιγραφή της μάχης, τότε…

     • lion 77

      Αμέσως έπιασε δουλειά. Χώρισε και αναδιάταξε τον στρατό. Τους
      εκπαίδευσε όσο μπορούσε καλύτερα, στα σύγχρονα όπλα, και ζήτησε να
      επιδιορθωθούν τα τείχη. Απαίτησε από τον αυτοκράτορα να πάρει δια της
      βίας όσους από τους νέους της Κωνσταντινούπολης είχαν κλειστεί σε
      μοναστήρια, για να μην πολεμήσουν και δυστυχώς ήταν πολλοί.

      ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

      ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ

      Οταν διαβασα το βιβλιο σε μια εκδοση του 70,ελεγε μεσα και για τον αγγελο Κυριου….

      http://class165.weebly.com/epsilonalphalambdaomega-eta-piomicronlambdaiotasigma.html

  • δντπμκ

   Κι ο δικός μου πνευματικός αυτά λέει.

  • Jorge Melissa

   Το βυζάντιο δεν έπεσε από τους μοναχούς, αλλά από την διαφθορά φίλε μου. Μήπως γνωρίζεις για τους μοναχούς που συζούσαν με τις »δήθεν» αδελφές τους; Για τους επισκόπους που υπέπεσαν στο αμάρτημα της Σιμωνίας;;; κ.αλλα πολλά που δεν είναι απαραίτητο να τ’ αναφέρω.

   • lion 77

    Χορχε ξερω τι λες και εχεις δικιο.Εγω μιλαω για τον απλο κοσμο που αντι να ανταποκριθει στο καλεσμα του αυτοκρατορα να υπερασπιστει τα ιερα και τα οσια της φυλης μας πηγε και κλειστηκε στα μοναστηρια.Για αυτο απο μια πολη 50.000 κατοικων ειχαν μεινει 800 για να την υπερασπιστουν.Και αυτο που λεω εγω ειναι αποτελεσμα αυτου που αναφερεις εσυ.Το ψαρι ειχε βρωμισει ολο.

   • δντπμκ

    Δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό στην Άλωση, τίποτα που να είναι απόρροια της απομάκρυνσης από το Θεό. Άραγε πότε ήταν η ανθρωπότητα κοντά στο Θεό;
    Ο λόγος που έπεσε το Βυζάντιο είναι η αντιπαλότητα των Τούρκων από τα ανατολικά, των Ορθοδόξων «αδελφών» Σέρβων και Βουλγάρων από τα βόρεια, των δυτικών, και όλα αυτά σε συνδυασμό με απανωτά λάθη του Παλατιού. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια με δράκους.

   • LuckyLuke

    Οτι συμβαινει σημερα στον δυτικο κοσμο οπου μια πλουτοκρατικη ελιτ ζει σαν ακριδα εις βαρος του
    απλου πολιτη ,το ιδιο συνεβαινε και τοτε …

  • Dr. ΝΚ

   Προσωπικά άκουσα από τον Αγιο Παίσιο, για το ξανθό γένος που θα επιτεθεί στους Τούρκους. που μετά θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολι, όχι γιατί μας αγαπούν, αλλά γατί έστι είναι τα συμφεροντά τους..

   • lion 77

    Εισουν εκει?Το ακουσες με τα αυτια σου?

    • Dr. ΝΚ

     Ναι, ήμουν εκεί. Τον Αγιο Παίσιο τον πρωτοσυνάντησα σαν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά τον έβλεπα συχνά όταν ανέβαινα στο Αγιο Ορος. Μεγάλος Αγιος με χαρίσματα από Τον Θεό. Κάθε φορά ήξερε τι θα τον ρωτήσω…. τον πλησίαζες και ένοιωθες την θεία Χάρι να σε διαπερνά…. δεν περιγράφεται με λόγια..
     Φυσικά, όσο παιρνούν τα χρόνια συνειδητοποιώ με ποιόν είχα την ευλογία να μιλάω….

  • Kefalonia

   και τοτε καπιοι περιμεναν βοηθεια απο ανατολη και δυση , χερουμε ολοι τι εγινε , το ιδιο γινετε και τωρα , καπιοι απο μας περιμενουν ρωσους ,αλλοι τους αμερικανους , τα ιδια αποτελεσματα θα εχουμε

 • 1dim2

  Τελικά το ξανθό γένος αντί να σώσει εμάς μήπως σώσει τους Τούρκους? χαχαχα σοβαρά ΄τωρα, άντε ας τολμήσουν, καιρός να ξεμπερδεύουμε και με τους δύο

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Αφου τιποτα δε θα κανουν και το ξερουμε.

 • Αθηνά
  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Τι λεει αλλαξαν γνωμη οι Ρώσοι, το ξανασκεφτηκαν μηπως?

   • Αθηνά

    Σέρβοι

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Μήπως προσπαθούν να μας ερεθίσουν?

 • DisqussioneR

  Εφτασε η ώρα για τα 12 μίλια??…

  • Αθηνά

   Ίδωμεν!

 • Κώστας

  Το χω ξαναπεί και πολλοί έσπευσαν να μου πουν πως πρέπει να πάρω σαφή θέση ανάμεσα σε Αμερικάνους και Ρώσους, πως θα πρέπει να γίνω ή αμερικανόλαγνος, ή ρωσόλαγνος …

  Η απάντηση είναι πως είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ !! Και αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μας !! Μόνοι μας πρέπει να κάνουμε τη μάχη μας και να πολεμήσουμε απέναντι σε ότι κακό ταλανίζει τη χώρα μας … Κι όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει !!!

  ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!

  • lion 77

   Ετσι.

  • Marios Giannakopoulos

   ΜΠΡΑΒΟ !!!

 • ταξιδευτής

  καλα μην αλλαξετε ειδηση μεχρι το βραδυ…..θα γινει η καταστροφη του Δραμαλη αποψε

 • Αθηνά
 • DisqussioneR

  Λάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε! ;-)

 • konstantinos

  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !
  ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΛΑΒΡΩΦ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ !

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… ΗΠΑ ! ! !

 • lion 77

  Ροη?

 • DisqussioneR

  Παίδες μη τρώγεστε! Το ξανθό γένος δεν ξέρουμε αν είναι ούτε οι ρώσοι ούτε οι αμερικάνοι ούτε οι σουηδοί ούτε οι γερμανοί….
  Το «ξανθό γένος» θα το δούμε στην ώρα του, αν αυτή είναι κοντά. Γιατι μπορεί και να μην είναι ακόμα… Ίσως και να μην το δει η γενιά μας και να αναφέρεται σε επόμενες γενιές…
  Και μη βιάζεστε στις κρίσεις σας…. Ένας αγώνας δεν τελειώνει αν μπει γκολ από τη μια μεριά… Μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο «διαιτητής» μπορούν να μπουν γκολ κι από τις δύο πλευρές…
  Ψυχραιμία λοιπόν. Στις σκέψεις, κρίσεις και πράξεις μας! Σε κάθε τομέα!…

  • Morfeas

   Ξανθό γένος δεν υπάρχει φιλε.
   Μονο περτικαλί!

   • DisqussioneR

    Οι άγγελοι είναι ξανθό γένος

    • Morfeas

     Στις ξανθιές γκομενες αναφέρεσαι?

     • DisqussioneR

      Καμμία σχέση με αυτό που λες. Κι έλεγα να το πω για να μη μπερδευτείς, αλλά δεν το είπα και την πάτησες….

     • Morfeas

      Τη πατησα τοτες!

     • DisqussioneR

      Και γλίστρησες! χαχαχα

     • Αθηνά

      εγω όμως ξέρω!

    • Αθηνά

     Κι εγώ ξανθιά είμαι!Ξανθό γένος!

     • DisqussioneR

      Καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ. Εσύ δεν είσαι γένος!

     • Αθηνά

      Από Ελληνικό γένος είμαι!

     • DisqussioneR

      Οι πεφωτισμένοι προφήτες μιλάνε για γένος, δε μιλάνε για είδος. Οι ξανθιές είναι γυναικείο είδος… όπως οι μελαχροινές, οι κίτρινες, οι κόκκινες κλπ ;-)
      Όταν μιλάνε για γένος εννοούν το ανθρώπινο γένος ολόκληρο…

     • Αθηνά

      ξερω!έτσι το είπα,για χάρη του διαλόγου!

     • Morfeas

      Αθηνα ξερεις τι λενε για τις ξανθιές ε…?

     • Αθηνά

      Μπορείς να βρεις επιστημονικές μελέτες τι αναφέρουν για την εξυπνάδα των ξανθών,τα ανέκδοτα τα έβγαλαν από φθόνο

     • Morfeas

      Α οχι δε μιλαω για τα ανέκδοτα..Μιλαω για την φράση που κυκλοφορουσε για τις ξανθιές παλια και έλεγε :
      Ξανθό μ@υνί, τρελό γ@μίση.
      χαχαχα

     • Αθηνά

      απαππαπαπαπαπαπα

     • DisqussioneR

      Το ουδέτερο γράφεται με γιώτα (ι)…

     • Αθηνά

      αντι να τον μαλώσεις!

     • DisqussioneR

      Ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του… Τί είμαι εγώ να τον μαλώσω?…

     • Αθηνά

      καλά!

     • DisqussioneR

      Ακυρος εντελώς!!
      (Και δεν ισχύει αυτό που λες πάντως…)

     • Αθηνά

      Τον αποτρέπεις από τις ξανθιές?

     • DisqussioneR

      Τον διδάσκω την αλήθεια

     • Αθηνά

      κανε οτι θελεις!εχουν γνώση οι Άγγελοι!

     • Αθηνά

      Ισχύει σε παραπλανάει επίτηδες!

     • Marios Giannakopoulos

      Πώς λέγεται μια ξανθιά βαμμένη μελαχρινή..?
      …»Τεχνητή νοημοσύνη» ! ! !…

  • Αθηνά

   Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην σωστή ώρα!Το ξανθό γένος δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι,αναφέρεται αορίστως οπότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι κάποιο ξανθό γένος του Βορά

  • Jorge Melissa

   Ναι , αλλά αναφέρει ότι το ξανθό γένος που το όνομά του ξεκινάει από το 17ο γράμμα της αλφαβήτου.

   • DisqussioneR

    Αυτό Γιώργο είναι προσθήκη σε άλλη προφητεία. Την αυθεντική πρώτη την ξέρουμε?

    • Αθηνά

     Κάπου στην βιβλιοθήκη είναι το βιβλίο αλλά βαριέμαι να το ξαναδιαβάσω!

   • Aναξ

    Ρουμανια, (Romania) σε θεωρητικο επιπεδο.

 • ταξιδευτής
 • YannisWar

  Η ιστορία μας διδάσκει πως οι Ρώσοι ποτέ δεν ενήργησαν «ηθελημένα τουλάχιστο» για το καλό της Ελλάδος. Το αντίθετο μάλιστα……….σας υπενθυμίζω την συνθήκη του Αγ. Στεφάνου και τον ρόλο τους στον Ελληνικό εμφύλιο αλλά και στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.
  για όσους δεν γνωρίζουν για το τελευταίο, ας ξεκινήσουν από εδώ: http://aegeanhawk.blogspot.gr/2015/01/1974.html)
  Ας μη ξεχνάμε και την στάση τους κατά τον ξεσηκωμό μας το 1821: http://www.haniotika-nea.gr/rosia-ke-elliniki-epanastasi-1821-1829/
  Απορώ λοιπόν με την ρωσολαγνεία που έχει καταλάβει ορισμένους τελευταία.

 • Δημοκράτης Εθνικιστής !

  Τώρα τι κάνουμε χωρίς Ρωσία;

  Το βρήκα, ως ανάδελφος λαός που είμαστε προτείνω,
  ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

  • YannisWar

   Γιατί, πότε ήταν μαζί μας η Ρωσία και δεν το ήξερα?

  • Αθηνά

   Είμαστε ανάδελφοι όσο δεν απειλούμαστε από εχθρό της Ελλάδας κι όταν απειλούμαστε ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

   • Δανάη Πολυχρονίου

    Δεν εννοούσα «αδελφωμένοι» Αθηνά μου, Ανάδελφοι σημαίνει ότι δεν έχουμε αδελφό έθνος, όπως π.χ. Ρώσοι – Σέρβοι που είναι ως σλαβοι αδελφά έθνη. Εμείς βέβαια έχουμε την Κύπρο, αλλά αυτό δεν μετράει γιατί στην ουσία η Κύπρος είναι Ελλάδα!
    ‘Οσο γιαυτό που λες ε’ιναι ευχής έργο. Να γίνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

  • Τώρα βάφουμε τα μαλλιά μας ξανθά και σωζόμαστε μόνοι μας!

   • Δημοκράτης Εθνικιστής !

    χαχαχαχ .. καλό!

   • Αθηνά

    ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ?ΒΑΦΤΕΙΤΕ!

   • GRlinK

    Φιλαρακι με εκανες και γελουσα 5 λεπτα με δακρυα στα ματια Σε Αγαπαω ρε τρελε!!!!!
    Φοβερο αυτο που ειπες σοβαρα!!!

 • Το καλό είναι ότι όλοι οι πρώην σύμμαχοι των ρώσων γρήγορα διαμελιστηκαν (Γερμανία, Κορέα, Βιετνάμ, Τσεχοσλοβακία ,Γιουγκοσλαβία και στο τέλος και οι ίδιοι )!

 • Αναρμοστος

  Ψυχραιμία πατριώτες…Έχει γνώση ο Πανάρας!
  Το διαβατήριοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γρήγορααααααααααααααα

 • https://m.youtube.com/watch?v=jbUd4US__7Q αφιερωμένο στον «κοντό»!

 • apatsi

  μηπως βομβαρδισουν εμας οι ρωσοι στο τελος και οι τουρκοι παρουν την πελλοπονησο

 • /Νώντας/

  Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης / και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσεις.

  » Είναι σκληρά και λυπηρά, και παραχωρημένα / να γίνουν όσα εις τας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα.

  » Τά γραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθει / από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθει.

  » Για να προσφύγει στον Θεό και να μετανοήσει / αν θέλει δια να σωθεί και ευτυχής να ζήσει.

  » Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.

  » Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία / και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

  » Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη / Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει.

  » Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη / ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.

  » Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Άρκτος στην Τουρκία / που αδίκησε την Ελλάδα, και όλη (η Τουρκία) αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα.

  » Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση / τα περιβόητα Στενά στο τέλος θ’ απηυδήσει.

  » Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία / εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία / και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία / ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία. / Και τότε είναι αδύνατον να κρατηθεί η Ρωσία / και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτο και Τουρκία.

  » Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην / όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι.

  » Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία / γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία.

  » Γιατί αφού καταβληθεί όλη από τη Ρωσία / θα συμμαχήσει μετ’ αυτής, και με τη Βουλγαρία.

  » Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη / και στα περίχωρα αυτής, πρέπει να φύγουν όλοι.

  » Γιατί η Πόλις θα καεί και ουδείς θα απομείνει / κάτοικος ζων εντός αυτής.

  » Μόνο ο Ναός θα μείνει / (ο οίκος ούτος και ναός της του Θεού Σοφίας / όστις θα μείνει αείφωτος φάρος Ορθοδοξίας. / Εξ ού το φως θα εξαπλωθεί σ’ όλη την Οικουμένη, / της Βασιλείας του Χριστού που ο κόσμος αναμένει).

  » Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου / τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; / Και πάλι νέος πόλεμος έρχεται να ξεσπάσει / αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάσει.

  » Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση / κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδέψει.

  » Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη / και ανάπτουν εις τα αυθωρεί τα μίση και τα πάθη.

  » Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν / τότε θα γίνει πόλεμος, που ουδέποτε έχει γίνει, αλλοίμονο στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνει!

  » Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη / το δίκαιό της θα ζητεί / και έτοιμη θα αναμένει / χωρίς ν’ αναμιχθεί.

  » Και τότε θα μιλήσει όταν η σάλπιγξ του Θεού / εκ του Ουρανού σαλπίσει, για να δικαιωθεί. Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζωνται αγρίως / στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως.

  » Τότε θα πλεύσει και πνιγεί στο αίμα το μοσχάρι / τότε θα εκκαθαρισθεί η ήρα απ’ το σιτάρι.

  » Στη θάλασσα, όπου βρεθεί, πλοίο δεν θ’ απομείνει / και από το αίμα η θάλασσα κοκκινωπή θα γίνει.

  » Η Πόλις θα κατακαυτεί κι ίχνος δεν θα υπάρξει / πλέον ανθρώπου υλιστή, γιατί πολλά έχει πράξει.

  » Μόνος θα μείνει ο Ναός της του Θεού Σοφίας / το στόλισμα της Νύμφης του Αγίας Εκκλησίας. Τρία ημερονύκτια θα διαρκέσει η μάχη / όποιος εξέλθει ζωντανός μεγάλη τύχη θάχει!

  » Κράτη ομού δέκα οκτώ με πείσμα αγριεμένα / θα σφάζωνται αλλόφρονα στο αίμα βουτηγμένα. Την τρίτη ημέρα ακριβώς όσοι εξαντλημένοι / από την μάχη θ’ αποζούν, θα δούνε ξαφνιασμένοι / εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη / να λάμπει υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.

  » Και από τ’ αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός ν’ αστράπτει, / πύρινος κατακόκκινος, κι’ έκπληκτα τα Κράτη / θ’ ακούσουν εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη / αγγέλου απροσδόκητον και θα σταθούν στο πόδι.

  » Τα όπλα θα πετάξουνε στη γη και τρομαγμένοι / τ’ αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι. Σταθείτε θ’ ακουστεί φωνή. Σταθείτε επί τόπου / Γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη / το τόξο ακολουθήσατε που βγαίνει από τ’ αστέρι.

  » Κι εκεί θα βρείτε άνθρωπον Άγιον / δικόν Μου. Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν Μου. Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνει / τα πρόβατα Μου, που γυρνούν έρημα δίχως στάνη.

  » Νύκτα θ’ ακουστεί η φωνή, και ο κόσμος τρομαγμένος / εκ της φωνής της σάλπιγγος θα μείνει σαστισμένος.

  » Κι ευθύς το τόξο θα στραφεί προς νότον στην Ελλάδα / που απ’ το φως το Ουράνιο θα φέγγει σαν λαμπάδα.

  » Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα / ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα, πρώτη τότε αυτή θα σηκωθεί με το στρατό της / να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερό σκοπό της.

  » Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη / που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.

  » Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντες / θα τρέξουνε εις τα μέρη τους σαν αετοί πετώντες.

  » Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου / εις πάντα θάναι άριστος και επί της υφηλίου / θα άρχει και θα διοικεί μετά δικαιοσύνης / και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.

  » Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία / και άροτρα γεωργικά. / Κι ειρήνη και ευτυχία θα βασιλεύσει απανταχού / κι ως αδελφοί θα ζώσι / οι άνθρωποι επί της γης και δεν θα ερωτώσι / ο εις τον άλλον άνθρωπον μήπως και είναι ξένος / αλλά θα λέγεται αδελφός και εκ του Αδάμ το γένος.

  » Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια / μη σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι παραμύθια!

  » Όλα αυτά θα γίνουνε, η ώρα πλησιάζει / το σύμπαν συνταράσσεται και σας δεν σας τρομάζει; Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξει / και εκ της γης αλύπητα να τους εξαφανίσει.

  » Πάρετε την απόφαση και λογικά σκεφθείτε / αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να σωθείτε / όλοι μετανοήσατε, στραφείτε προς τα θεία / γιατί ουδεμία άλλη απ’ αυτήν υπάρχει σωτηρία.

  » Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει / τόσο μεγάλος και φρικτός, και δεν θα γένει ειρήνη, εάν δεν εκκαθαρισθεί η ήρα από το στάρι / και τα ζιζάνια να καούν σαν το ξηρό χορτάρι.

  Γερ. Ιωσήφ Βατοπεδινός

 • καποιος

  ο κερακιας ο στουμπος δε μαλωνε τον ταγιπι που εκλεβε το πετρελαιο της λιβυης?,τωρα συνεταιρακια.επρεπε να παρει κανεις παπας καμια λαμπαδα να του τη βαλει στο …

 • Pepla

  Άλλο, να τραβάς τα μαλλιά σου (αυτοί θα μας ξεκάνουν μια κι έξω !) : «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ! ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !! Που Δίνουμε 2.000.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ… (!!!)» :
  https://hellasforce.com/2017/06/07/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
  https://www.diadrastika.com/2017/06/pou-dinoume-2-000-000-000-evro-etisios.html
  http://katohika.gr/ellada/apokalipsi-megatonon-ntokoumento-gera-neura-dinoume-2000000000-euro-etisios/

 • TheELLINAS1 .

  Και που είναι το παράξενο εχτές δεν είπε ο μπουλης είμαστε με το Αμέρικα , ε σήμερα μας βάλανε λίγο πρωκτοδαχτυλο οι ξανθοί ομοδοξοι περάστηκα μας !!!!

 • Aναξ

  35 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ
  ΙΟΥΝ. 09, 2017 Δημήτρης Μανακανάτας

  https://www.thinknews.gr/wp-content/uploads/tourkia-maxitiko.jpg
  Σε μια προσπάθεια να αυτονομηθεί εντελώς η Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία σε σχέση με τις ΗΠΑ, ο Τούρκος ΥΠΕΘΑ, F. Isik , στη διάρκεια δείπνου Iftar στο Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:
  «H Τουρκία θα κατασκευάσει με εγχώρια μέσα το εθνικό της μαχητικό όπως επίσης και τον κινητήρα αυτού, παρόλο που δεν είναι εύκολο» Ωστόσο, θεωρεί πως το ειδικό επιτελείο μηχανικών που έχει συσταθεί, έχει την δυνατότητα να επιτύχει το στόχο καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να το πετύχουν.

  Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Isik, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει υπολογισθεί κονδύλιο που ξεπερνά τα 35 δισ. δολ., ενώ το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ιδρυμάτων – εταιριών που έχουν την δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίηση μεγάλων προγραμμάτων.

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο λόγος που οι δηλώσεις έγιναν σε γεύμα Iftar ήταν σαφής συμβολισμού του Οθωμανικού προφίλ που προσπαθεί να περάσει η παρούσα τουρκική κυβέρνηση στον ευρύτερο χώρο της Ανατολίας. Υπενθυμίζεται ότι ένας μουσουλμάνος καλεί για ιφτάρ – το γεύμα που τρώει κάποιος αφού «σπάσει» την νηστεία του – έναν άλλο μουσουλμάνο που έχει ανάγκη με πρόθεση να δώσεις φαγητό σε αυτόν που νηστεύει. Σύμφωνα με το κοράνι, αυτός που δίνει φαγητό σε αυτόν που νηστεύει, θα έχει εξαιρετική ανταμοιβή από τον Αλλάχ.

  πηγη https://www.thinknews.gr/news-feed/35-dis-dollaria-tha-kostisi-neo-egchorio-tourkiko-machitiko/

  • Walle-e

   Και η κωδικη ονομασια του νεου τουρκικου αεροσκαφους θα ειναι σαϊταν τσογλαν;

   • Agnostimus

    Οχι θα λέγεται «Τσαμπουκά Σπουργίτ» ….

    • Walle-e

     χαχαχαχαχαχαχαχα…

     • Teo Nakos

      κουνουπ σαματα

 • Γιάννης ο Sniper

  Είναι φίλοι μας οι Ρώσοι !!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
  Άσχημα τα μαντάτα για τους ΕΛ ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ……

 • Walle-e

  Κατα τα λοιπα η Τουρκια εξακολουθει να ειναι μελος του ΝΑΤΟ; Εαν ναι,τοτε ανησυχω για τους Δαναους… Οι ΗΠΑ δεν παιζουν με καθαρα χαρτια.Τετοια λατρεια της εχουν…

 • ARCO ARCO

  Χάρτης του 1990 αποκαλύπτει τη νέα Ευρώπη – Βρετανία και Ελλάδα είναι εκτός.Σύμφωνα με την έκθεση Πέτερσον, «Οι σοβιετικοί ηγέτες ήλπιζαν να δουν την Ευρώπη οργανωμένη σε περιφερειακές οικονομικές ομάδες σε στενή συνεργασία με μια νέα πολύ μικρότερη Ρωσική Συνομοσπονδία, η οποία θα διατηρούσε στενούς δεσμούς με μια ευρύτερη Ευρωπαϊκή Κοινότητα».
  https://s4.postimg.org/jc7dtr33h/Untitled.png

 • Τάλως

  για ποια ορθοδοξια μιλαμε?? (και καλα συμμαχια) o μαμωνας ειναι ο Θεος για ολους!! οποτε εαν εχουμε νυχια πρεπει να ξυστουμε μονοι μας!!!

  • IP

   Δεν εχουμε νυχια ρε φιλε!!

 • lliben

  Για τα λεφτά τα κάνεις όλα.