Δείτε που μας κατάντησαν: «Ισλαμική αστυνομία» επιβάλλει την Σαρία στο κέντρο των Αθηνών – Κινδυνεύουν ζωές κοριτσιών!

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2017, 12:39 μμ

Στους δρόμους της Αθήνας περπατούν ομάδες «ισλαμικής αστυνομίας» οι οποίες επιβάλλουν τον νόμο της «Σαρίας» σε όσους μουσουλμάνους παρεκτρέπονται!

Πέραν του ότι κανείς αλλοδαπός δεν μπορεί να αντικαθιστά τις νόμιμες Αρχές της χώρας που διαβιεί, τίθεται και θρησκευτικό ζήτημα καθώς μια θρησκεία η οποία δεν είναι επικρατούσα κατά το Σύνταγμα στην Ελλάδα επιχειρείται από κάποιους να επιβληθεί πολιτισμικά και με το «δίκαιο του ισχυρού» στα θρησκευτικά ήθη και έθιμα του τόπου φιλοξενίας.

Το πρόβλημα πλέον στις ελληνικές μεγαλουπόλεις αποκτά μείζονες διαστάσεις. Ως γνωστόν κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει σε κάποιον άλλον πως θα συμπεριφέρεται εκτός βεβαίως αν παραβιάζει τον Ποινικό Κώδικα.


Όμως το ελληνικό κράτος δεν έχει διορίσει άλλη «αστυνομία» για τους μουσουλμάνους με βάση το θρήσκευμά τους. Η Αστυνομία είναι ουδέτερη και επιτελεί το έργο της ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλής, εθνικότητας κ.λ.π

Στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές των Αθηνών όμως ο έλεγχος από τις ελληνικές Αρχές έχει χαθεί εντελώς και έχει υποκατασταθεί από τους… ιμάμηδες. Τι θα συμβεί όμως και στους χριστιανικούς πληθυσμούς που σύντομα θα αποτελούν, αν όχι και τώρα, μειοψηφία στις συνοικίες αυτές.

Οι κόρες των Χριστιανών που θα επιστρέφουν από βραδινή έξοδο με μη αρεστή ενδυμασία προς την «ισλαμική αστυνομία» τι μεταχείρισης θα τύχουν;

Αναφορές περί «ισλαμικής αστυνομίας» πάντως είχαν εμφανιστεί ήδη από το 2012 αλλά η Πολιτεία δεν φαίνεται να προχώρησε σε καμία ενέργεια έκτοτε.

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός:

«Η διαπερατότητα των χωρών και των συνόρων είναι εμφανής, όταν διασχίζει κανείς το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τον Βοτανικό, την Κυψέλη και άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Εκεί συγκεντρώνεται ο πυκνός μεταναστευτικός πληθυσμός –μόνιμος και παράνομος– από δεκάδες χώρες, συνδιαμορφώνοντας ένα πολύχρωμο όσο και πολύπλοκο μωσαϊκό.

Κάποιοι έχουν ριζώσει, χτίζοντας τα νοικοκυριά και τις μικροεπιχειρήσεις τους.

Άλλοι, παγιδευμένοι στο κενό μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, στριμώχνονται στις πλατείες και στα πάρκα στο κέντρο της Αθήνας, αδυνατώντας να βρουν δουλειά ή στέγαση.

Εναντίον όλων αυτών, όμως, στρέφεται ένα περίεργο φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας και περιγράφεται με τη λέξη mutaween (μουταβίν).

Στα αραβικά σημαίνει εθελοντής, αλλά στην καθομιλουμένη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την άτυπη «ισλαμική αστυνομία», αυτή που σε κάποιες μουσουλμανικές χώρες περιπολεί και επιβάλλει την τήρηση των θρησκευτικών νόμων.
Αν και στην Ευρώπη δεν αναγνωρίζεται και ούτε επιτρέπεται καμία θρησκευτική αστυνομία, οποιασδήποτε θρησκείας, κάτι τέτοιο φαίνεται να λειτουργεί υπόγεια και να χάνεται μέσα στα γκέτο της Αθήνας.

Σωκράτους και Ευριπίδου γωνία

Στην περίπτωση της Ελλάδας, η «ισλαμική αστυνομία», που επιδιώκει να επιβάλει το νόμο της Σαρία (ισλαμικό δίκαιο), λειτουργεί βέβαια απολύτως αυθαίρετα.

Πρόκειται για ομάδες ανδρών από 30-50 ετών που δρουν στο κέντρο, σε περιοχές όπως είναι η πλατεία Θεάτρου, η οδός Σωκράτους, η Ευριπίδου και άλλα μέρη που έχουν καταντήσει δυσπρόσιτα για τον Αθηναίο.

Σ’ αυτές τις περιοχές, λοιπόν, η «ισλαμική αστυνομία» παρεμβαίνει εναντίον ομοθρήσκων τους, ανδρών και γυναικών, όταν κρίνει ότι αυτοί παραβιάζουν τον ισλαμικό νόμο, ότι έχουν αποπλανηθεί από τον δυτικό τρόπο ζωής. Πριν από κάποια χρόνια είχε λάβει χώρα ένα περιστατικό, μέσω του οποίου είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η δράση της.

Τότε, μία ομάδα ουαχαμπιτών (η εξτρεμιστική πτέρυγα του σουνιτικού Ισλάμ) είχε επιτεθεί μέρα μεσημέρι σ’ ένα ζευγάρι από το Μπανγκλαντές.
Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα είχαν ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας, επειδή δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό της.
Όταν παρενέβη ο σύζυγός της, έξω από ένα μαγαζί οπτικών, δύο μουταβίν τον έπιασαν πισθάγκωνα, ενώ οι άλλοι δύο επιτέθηκαν στη γυναίκα και με ένα πανί προσπάθησαν να της καλύψουν το πρόσωπο.

Οι εκεί καταστηματάρχες αντέδρασαν και έσωσαν την κατάσταση. Η αστυνομία έφθασε, όταν είχαν φύγει οι δράστες. Όπως αποδείχθηκε ήταν συμπατριώτες του ζευγαριού που είχαν ενοχληθεί από τον «δυτικό» τρόπο ζωής του. Παρ’ όλα αυτά, τα θύματα αρνήθηκαν να ασκήσουν δίωξη από φόβο.

Τον ίδιο φόβο νιώθουν Έλληνες και ξένοι καταστηματάρχες που καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν σε ανασφαλείς συνθήκες.

Στα διάφορα σχετικά περιστατικά συγκαταλέγεται και αυτό του προπηλακισμού δύο νεαρών γυναικών, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής.

«Αμάρτησαν», επειδή ήταν Ραμαζάνι και πέρασαν μπροστά από το πεζοδρόμιο κτιρίου, το υπόγειο του οποίου είχε μετατραπεί σε παράνομο τζαμί από Αφγανούς και Πακιστανούς.

Οι δράστες της επίθεσης και αυτόκλητοι τηρητές της τάξης επικαλέστηκαν ασέβεια, καθώς οι γυναίκες δεν σεβάστηκαν την «ιερότητα» του χώρου και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Στο Μεταξουργείο ένας καταστηματάρχης έγινε μάρτυρας ενός παρόμοιου περιστατικού.

Στην οδό Κολωνού, πριν την Αχιλλέως, μία ομάδα μουταβίν της περιοχής επιτέθηκε στη σύζυγο Αιγύπτιου καταστηματάρχη, επειδή δεν φόραγε μαντήλα.

Ο προσηλυτισμός των «απίστων»

Αποστολή των μουταβίν και των υπολοίπων που δρουν είναι και το λεγόμενο Dawa, δηλαδή ο προσηλυτισμός των «απίστων». Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια καλύτερης εκμάθησης και τόνωσης της ισλαμικής πίστης από τους ίδιους τους μουσουλμάνους.

Πριν καιρό, ο ίδιος ο πρόεδρος της αφγανικής κοινότητας είχε καταγγείλει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο φανατισμός εξαθλιωμένων μεταναστών, η ελλιπής ενημέρωση των μεταναστών για τους νόμους που ισχύουν στη χώρα φιλοξενίας τους και η υπερσυγκέντρωση.

Μέσα σε αυτή την υπερσυγκέντρωση θάβονταν και τα εγκλήματα τιμής που βασίζονταν στο εθιμικό δίκαιο και αυτό με τη σειρά του στην ερμηνεία που δίνεται από τις διάφορες ισλαμικές φατρίες στον λόγο του Μωάμεθ.

Πολλοί μουσουλμάνοι, όμως, ζητούν να μην εφαρμόζεται η Σαρία στην Ελλάδα, γιατί ακόμη και εγκληματικά στοιχεία καλύπτονται με ισλαμικό μανδύα.

Δύο νεαροί είχαν έλθει πριν από δύο χρόνια από το Ιράκ για να βρουν την αδελφή τους,

Την βρήκαν και την έπνιξαν στον κορινθιακό. Είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και τα αδέλφια της την έψαχναν για να επιβάλουν την ποινή!

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, όταν ρωτήθηκε από το Πρώτο Θέμα για τη δράση της «ισλαμικής αστυνομίας» δήλωσε άγνοια, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για ψέματα που έχουν ως στόχο να πλήξουν τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα».

Λίγα χρόνια νωρίτερα, όμως, ο ίδιος εξηγούσε σε γνωστή εφημερίδα ότι «στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί ουαχαμπίτες.

Άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά. Αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων. Έχουν ιδρύσει ισλαμιστικό κέντρο στην Αθήνα».

Αυτούς προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμα να απομονώσουν οι υπόλοιποι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι μετανάστες. Από αυτούς, άλλωστε νιώθουν απειλή.

Στις άτυπες αυτές αυτόκλητες ομάδες επιβολής του ισλαμικού νόμου συμμετέχουν ισλαμιστές πολλών εθνικοτήτων. Βάση τους είναι κατά κανόνα τα δεκάδες ανεξέλεγκτα άτυπα τζαμιά.

Οι φανατικοί σουνίτες εμπνέονται από τον λόγιο του Ισλάμ του 18ου αιώνα Μοχάμαντ Ιμπν Ουαχάμπ.

Αν και δεν υπάρχουν πολλοί ουαχαμπίτες στην Αθήνα είναι δραστήριοι και έχουν την τάση να επιβάλουν με τη βία τη Σαρία. Πιστεύουν στην κατά γράμμα εφαρμογή του Κορανίου και της Σούνα, της αρχικής παράδοσης.

Σημαντική είναι η συμμετοχή Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών σ’ αυτές τις ομάδες.

Επιθετικοί είναι οι υποστηρικτές του πακιστανικού ισλαμικού κόμματος Jamaat e-Islami, το οποίο επιδιώκει την επιβολή της Σαρία και την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους.

Πεζοί και εποχούμενοι στις γειτονιές της Ευρώπης

Η «ισλαμική αστυνομία» δεν είναι βέβαια ελληνική πρωτοτυπία. Τείνει να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο εξωτερικό.

Δεν περιορίζει, μάλιστα, τη δράση της στις μουσουλμανικές κοινότητες. Έχει στραφεί και εναντίον γηγενών Ευρωπαίων.

Ιδιοκτήτες μπαρ στην Κοπεγχάγη πρόσφατα δήλωσαν πως κουράστηκαν από την «αστυνομία της Σαρία», από τις απειλές και τις ζημιές που είχαν υποστεί.

Έφτασαν να εγείρουν το θέμα στην κυβέρνηση και ειδικότερα στην υπουργό Ενσωμάτωσης.

Νεαροί μουσουλμάνοι ακτιβιστές προσπαθούσαν να επιβάλουν τη λεγόμενη «ζώνη Σαρία», απειλώντας, εκβιάζοντας και διαπράττοντας βανδαλισμούς με πέτρες και κροτίδες στα μπαρ.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο Αμβούργο με νεαρούς άνδρες να περιπολούν στους δρόμους, υποδυόμενοι την «αστυνομία της Σαρία». Φορούν, μάλιστα, και ειδικά γιλέκα.

Εκεί αυτόπτης μάρτυρας έχει αναφέρει ότι είδε τρεις ανθρώπους με μαντίλες και μαύρα γάντια να περιπολούν στην περιοχή Wandsbek του Αμβούργου μέσα σε ένα μαύρο VW με κολλημένο κάποιο ισλαμικό λογότυπο, ενώ στο καπό του αυτοκινήτου έγραφε «Αστυνομία Σαρία».

Ανάλογα περιστατικά υπήρξαν και στο Ντίσλεντορφ. Μια ομάδα εμφανίστηκε με γιλέκα που έγραφαν πάνω «Αστυνομία Σαρία» και προέτρεπε τους περαστικούς να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ και να απέχουν από τα τυχερά παιχνίδια.

Τέλος, τα περισσότερα από τα περιστατικά έχουν να κάνουν με γυναίκες που «παραβιάζουν τους κανόνες», επειδή κυκλοφορούν δημόσια «απρεπώς ενδεδυμένες».

Κάποιες από αυτές τις σταματούν στο δρόμο, προειδοποιώντας τες ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν έτσι. Σε πολλές περιπτώσεις, πάντως, οι ομάδες αυτές μπουκάρουν σε μαγαζιά και ξυλοφορτώνουν ομοθρήσκους τους στη μέση του δρόμου προς παραδειγματισμό.

Κατά κανόνα τα θύματα αρνούνται να πάνε στην αστυνομία, φοβούμενα ότι θα απομονωθούν στην κοινότητά τους και, επιπλέον, θα υποστούν αντίποινα.»

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  KΑΙ ΣΑΝΩΤΕΡΑ…

  • Γιώργος fs.

   Άξιος αδερφέ ΠΕΥΚΕΣΤΑ!!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  θα τις επιβάλλουν και σε μας σε λίγο

  • Rogue Trooper

   ΝΑΤΟϊκή ερπετοσιωνιστική τρομοκρατία!!!

 • nikos(1)

  να επέμβουν οι …αριστιροί …υπουργκοί!!
  ενα …γκερμανικό …μπουρδελάκι …είμεθα!

 • Roman Box

  Εδώ χρειάζονται μερικά τάγματα εφόδου να ρίξουν τα εκτρώματα του αλλάχ σε κάδους ανακύκλωσης

 • ταξιδευτής

  αμα γινω κυβερνηση θα καθιερωσω πορεια υπερ της μαντιλας ………στην Ακαδημίας
  κ την ιδια ωρα το gaypride….. στη Πανεπιστημίου
  (ειμαι ανοιχτομυαλος ο φουστης)

  • nikos(1)

   γκόμενες και κελεμπίες …γκίναμε μαλλιά κουβάρια!

 • Alexander the Greatest

  Ο αστυνομικοί έχουν δουλειά, καμιά 40ριά φυλάνε τη λουκρητία τον Υπ.Οικ. και άλλοι 1000 τους δημοσιογράφους μεσημεριανών εκπομπών με κοινό όποιον κατάφερε να βγάλει την Γ’ Δημοτικού. Δεν έχουν όρεξη, προσωπικό και μέσα για τέτοιες πολυτέλειες τώρα.

  • Rogue Trooper

   Κάποιος να τους σταματήσει! ποιος επέτρεψε στους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους να επιβάλλουν την ερπετοσιωνιστική πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στα κέντρα των ελληνικών μεγαλουπόλεων;

 • Rogue Trooper

  Μπα, έχουμε και ΝΑΤΟϊκούς τσιφλικάδες στο κέντρο της Αθήνας.

 • nikos(1)

  ρε…Σαλονικιοί !! έχετε και μουσείο …Ολοκαυτώματος στη Πόλιν!!!??

  • δντπμκ

   Συμπαθητικό μουσειάκι. Έχω πάει.

  • Θεσσαλονικιός

   «Μούσι(ο)» του Εβραολάγνου Μπουτάρη είναι …

 • Rogue Trooper

  Αφού μας απείλησαν με κλιμάκωση των ΝΑΤΟϊκών αντιποίνων για να μη πάμε κόντρα στις προειλημμένες αποφάσεις του ΔΝΤ για τα ενεργειακά έχουν το περισσό θράσος να μας κάνουν νταηλίκι επιστρατεύοντας τους μαχαιροβγάλτες της ταξιαρχίας White Helmets σε αντίποινα για την αυθάδεια του Νίκου Κοτζιά να πετάξει το τρομοτελεσίγραφο της Washington στο τενεκέ των αχρήστων.

 • Kefalonia

  πριν 10 λεπτα στην τηλεοραση , λεγανε να δωσουν , περισοτερα δικαιοματα και κονδυλια για τους γυφτους , για να μην εχουν παραβατικη συμπεριφορα,που καταντησαμε , να κανουμε τους γυφτους νταβαντζηδες μας, μπραβο μας, ας σχολιασουμε τωρα ολοι εμεις σαν πατριωτες.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  «»»Έχει και ο Πάπας προβλήματα με “ανυπάκουους”
  κληρικούς: Ή με υπακούτε ή χάνετε τη δουλειά σας-Έχουν δει σαν μαγαζάκι
  τους την Εκκλησία οι «αδελφοί» Φραγκίσκος και Βαρθολομαίος»»»»
  ΟΛΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ!!!!!!!ΟΙ
  ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ
  ΕΞΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΘΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ
  ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ!!

  θρονους εχουν και τα ζωα αφου πολλα ειδη του ζωικου βασιλειου(ζουγκλας) οργανωνονται σε αγελες με αρχηγους!!!! δημοκρατια ομως κανενα ειδος του ζωικου βασιλειου δεν δυναται να εχει γιατι απλα δημοκρατια μπορει να εφαρμοστει μονο απο νωοντες γιαυτο και επειδη οι ανθρωποι ειναι το μονο νωον ειδος της γαιας ειναι και οι μοναδικοι που δυνανται να εχουν τετοια γιαυτο και ενω η φυση επιβαλλεται σε ολα τα ζωντα της αλλα κανενα δεν μπορει να της επιβληθει μοναδικη εξαιρεση αποτελει το ανθρωπινο ειδος στο οποιο η φυση οχι απλα δεν μπορει να επιβληθει αλλα το ανθρωπινο ειδος δυναται να επιβαλει την βουληση του και στην ιδια την φυση(ο ανθρωπος ως νωον δυναται να υπερνικα τους νομους της φυσης)!!

 • BABIS

  Νομιζω θα πεσει πολυ ξυλο με Ελληνες και δαυτους οταν δουν τετοιο περιστατικο στον δρομο.
  Εγω ειμαι ετοιμος παντως.
  Αν δεν κρατηθω θα μοιρασω πολλες φαπες σε αυτους τους πουθεναδες, και στο καπακι θα καλω την Αστυνομια για να τους παει μεσα, με προσχημα οτι ενοχλουσαν γυναικες.
  Καλησπερα σας.

 • © Proud to be Greek

  Αυτοί οι εθελοντές θρησκευτικοί ασυνομικοί θα είναι οι μελλοντικοί μακελάρηδες – τρομοκράτες σε περίπτωση που η Ελλάδα αρχίσει αποροκαλύπτα να τους βομβαρδίζει οπουδήποτε δρα ο ISIS.
  Στο μεταξύ τα πρόβατα του τόξου χτίζουν τζαμιά για να φανατίζονται και οι μετριοπαθείς.

  • Rogue Trooper

   Μας τους έστειλαν οι Αμερικανοί για να μας συνετίσουν!

 • δντπμκ

  Πού είναι οι εθνικιστές που μαμάνε και δέρνουν;

  • Ταξίαρχος

   τους εβαλαν φυλακη

   • δντπμκ

    Τους τρόμαξαν θες να πεις.

    • Ταξίαρχος

     18 μηνες προφυλακιση, αν εσενα σου φαινεται αστειο κανε και πηγαινε να κατσεις.

     • δντπμκ

      Για τους ΧΑίτες βουλευτές λες;
      Εγώ λέω για τις χιλιάδες που υπάρχουν.

     • Ταξίαρχος

      Πρώτα θα σας αφήσουμε να καείτε και μετα θα γινει η αναγέννηση εκ της τέφρας.

     • PatmosI

      Πάλι οι ίδιες κουραστικές ερωτήσεις;;;;

     • Ταξίαρχος

      10 η ωρα μπηκα και ηταν ηδη μεσα τρολλοaccount και βριζανε

     • PatmosI

      Αυτά τα ΝΔουλα έχουν ξεφύγει εντελώς…. το μόνο που τα καίει τα σκύβαλα είναι μην κόψει ψήφους η Χρυσή Αυγή …..ακόμα και αν καταστραφεί η χώρα και το Έθνος.

      Αν Αυτοί οι απίθανοι τύποι που λέγονται Αθηναίοι είχαν βγάλει Κασσιδιάρη Δήμαρχο, πολϋ πιθνόν δεν θα κάναμε αυτές τις συζητήσεις….
      Αλλά ας όψεται η ΝΔουλάρα με τα παιχνιδακια της και τις δυο υποψήφιες….

  • Kefalonia

   κανουμε τον καθηκον μας σαν πραγματικοι ελληνες ,παρατηρουμε και σχολιαζουμε τι αλλο΄, ειμαστε για τιποτα αλλο?

  • Θεσσαλονικιός

   Το γύρισαν στο «αχ καλέ ..» και θα ψηφίσουν Μητσοτάκη !!

  • PatmosI

   Τους κυνηγάει η ΝΔοϋλα μαζί με τον μαμιά της την αριστερά ενώ ταυτόχρονα φτιάχνει αντιρατσιστικά και τζαμιά….

   • Dsnkara

    Έστρωσες χαρακτηρα τελικα βλεπω …

    • PatmosI

     Που κολλάει αυτό;;;;…. Το τανακι που της αριστεράς η ΝΔουλάρα έφτιαξε τα αντιρατσιστικά και τις άλλες μ@λακιες….

     Δεν θέλω να γίνω μάντης αλλά αυτά θα τα βροϋμε μπροστά μας…. ξέρεις πότε θα καταλάβετε;;;; Όταν θα κατηφορίζει ο κελεμπιοφόρος όχλος τη σταδίου με κάνα κεφάλι στα χέρια….

     • Dsnkara

      Οκ δεν διαφωνώ … τότε θα έρθει και η ισορροπία

     • PatmosI

      Για ποια ισορροπία μιλάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;´…..

     • Dsnkara

      Να Θελήσει ο κοσμος και να βαλει πρωτη προτεραιότητα στις εκλογες την εθνικη καθαρση .Γιατι τωρα το εχει 4-5 και τον ενδιαφερει περισσοτερο να βρει χρηματα να ταισει τα παιδια του απο οτι να εξοντώσει τα μουσλια

   • © Proud to be Greek

    Επι αριστεράς (για να λένε του στραβού το δίκιο) τους βλέπω το Πάσχα να μοιράζουν φυλλάδια στα διόδια, ενώ επι ΝΔ άκουγε η ΕΥΠ τα τηλέφωνα τους και πήγαιναν για φυλλάδια και έβρισκαν μπροστα τους τα ΜΑΤ.

 • Doctor

  Α ρε Γεωργιε Παπαδοπουλε καλος ησουν ,δεν γεμιζες τα σταδια οπως ο Πινοσετ,και καθαρισε η Χιλη,και σημερα ειναι και με την δημοκρατια το πιο σταθερο και σοβαρο κρατος στην Λατινικη Αμερικη

  • Kefalonia

   στην εποχη του παπαδοπουλου η ελλαδα ειχε ελληνες ,οχι εμας ειμαστε η χειροτερη γεννια του ελληνικου εθνους, η ξεφτιλα μας , θα γραψει ιστορια

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   αν ο παπαδοπουλος ή ακομη και ο μεγας αλεξανδρος δεν καθοντουσαν σε θρονους αλλα ηγουνταν πολιτων (δημοκρατιας) τα εργα τους θα κρατουσαν μεχρι και σημερα!!!!

   • Ταξίαρχος

    και ποιος σου ειπε οτι δεν καρτάνε, το λεμόνι που στίβεις ο αλέξανδρος το εφερε.

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     το λεμονι δεν το φτιαξαν σαν να λεμε ακροπολη ,το φεραν !!!αλλα που ειναι οι φαροι και οι αλεξανδρετες??

     • Ταξίαρχος

      το εφερε και το εφτιαξε, ειχε βοτανολογους μαζι, μελετητες και επιστημονες και τα μαζεψε, τα κουβάλησε, τα φυτεψε για να τρωμε εμεις σημερα και να διαβάζουμε Φυτών Ιστορία του Θεόφραστου.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      τα λεμονια τα εφτιαξε η φυση και οχι οι ανθρωποι,,, τον παρθενωνα ομως δεν τον εφτιαξε η φυση αλλα μονο οι νωοντες ανθρωποι!!

     • εμεις πρεπει να γνωριστουμε.

   • Doctor

    Ρε μανια με τους θρονους

   • Kefalonia

    και οι ελληνες εκεινης της εποχης, δεν ηταν σαν εμας, που εχουμε απο εναν αλοδαπο ο καθενας μας για δουλεια, και παραπονιομαστε ,τι κανει το κρατος για τους αλοδαπους

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     η δημοκρατια των αρχαιων ελληνων ηταν περιορισμενη σε πολεις-κρατη και οχι σε εννοια εθνους οπως ο μεγας αλεξανδρος καταφερε και εισηγαγε με τους ελληνες !!! αν η δημοκρατια ειχε ομοια ευρος εθνους τοτε τα εργα του μεγαλου αλεξανδρου θα διατηρουνταν εως και σημερα ανεπιρεαστα απο τον χρονο!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΓΕΡΟΝΤΑΣ:…Μάλλον δίνομε εξετάσεις εμείς οι άνθρωποι τώρα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια τί κάνομε ό καθένας. Και βλέπω αδιαφορία προπαντός.

  Να μη μάθουν οι άνθρωποι αν θα γίνει η δευτέρα παρουσία, γιατί στενοχωρούνται, δεν μπορούν να γλεντήσουν, κατάλαβες τί γίνεται; εδώ είναι…

  Παλαιά, να πούμε, άκουγαν θα περάσει ένας κομήτης. «Ένα και ένα οι άνθρωποι συγκλονίζονταν. Σου λέγει, για να δούμε μπορεί να πεθάνουμε, να ετοιμαστούμε, να εξομολογηθούμε, να κάνουμε και μια καλοσύνη.

  «Άρχιζαν εκεί πέρα, ετοιμάζονταν… ή θα γίνει πόλεμος ετοιμάζονταν…

  Τώρα, να μην ακούσουν δευτέρα Παρουσία, να μην ακούσουν ότι θα ‘ρθή καμιά φορά ό Αντίχριστος… Λοιπόν, για να γλεντάν, κατάλαβες τί γίνεται; Γιατί δεν μπορούν, τούς χαλάει αυτό…

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/apomagnhtofwnhmenh-synomilia-toy-geronta-pa-sioy.html

 • Γιώργος fs.

  Σαρία στο κέντρο της Αθήνας;
  Δεν πάμε καθόλου καλά!!!

  • BABIS

   Οχι Συρια.
   Ριαντ καλυτερα.
   Ουαχαμπιτες, οι χειροτεροι μουσουλμανοι.
   Οι Συριοι ειναι ως επι το πλειστον πιο cool.

   • Γιώργος fs.

    Το σωστό είναι Σαρία και όχι Συρία.
    Κάνε ριφρες φίλε Μπάμπη !!

    • BABIS

     Μπερδεψα τα μπουτια μου.
     ΟΚ.

  • Kefalonia

   ετοιμαζουν και επιδοματα, γιατους γυφτους τωρα , »για να ενταχτουν στην κοινωνια»

   • Γιώργος fs.

    Οι γύφτοι το μόνα που κάνουν είναι να παίρνουν επιδόματα και να πουλάνε……κα.

 • Jorge Melissa

  Στο πλαίσιο της μετατροπής των ευρωπαϊκών κοινωνιών σε κοινωνίες όπου το Ισλάμ θα έχει τον πρώτο λόγο, ο σχεδιασμός είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που αρχικά θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και στη συνέχεια θα προταθούν οι τρόποι εκείνοι για την εξεύρεση «λύσεων».
  Μπορεί αρχικά οι «λύσεις» που θα προτείνονται να μοιάζουν και να είναι εξωφρενικές και να απορρίπτονται αμέσως αλλά το νερό θα έχει «μπει στο αυλάκι».
  Στο πλαίσιο αυτό οι μουσουλμάνοι θα απαιτούν συνέχεια από το εδώ και στο εξής το μετασχηματισμό των ευρωπαϊκών κοινωνιών στα πρότυπα του Ισλάμ έτσι ώστε να αποφεύγονται κρούσματα «κακής ερμηνείας των πολιτισμικών διαφορών».
  Μπορεί όπως είπαμε αυτές οι λύσεις να απορρίπτονται τώρα με ευκολία αλλά η αρχή έχει γίνει ήδη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν συν τω χρόνω.

 • Grecko

  ΠΩΣ….!!!!!!! ΜΑΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΑ Ρ Ε Μ Α Λ Ι Α !!!!

 • Kefalonia

  »ΕΛΛΗΝΕΣ» »ΟΧΙ» στην γερμανια ΖΗΤΩ τα LIDL

 • Kefalonia

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΞΩ ( εκτος απο τον υπαλληλο μας)

 • Dsnkara
 • Kefalonia

  ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ( εκτος αν μας διορισουν)

 • Grecko

  ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!! ……..ο καναπες…

  • Kefalonia

   ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ

 • Grecko

  Ποια Ελλαδα……..???????

  • Kefalonia

   τι θες τωρα , τι αλλο να κανουμε , σχολιασαμε , παρατηρισαμε, ειπαμε και τα πατριωτικα μας, περιμενουμε εναν σωτηρα τωρα.

   • Grecko

    καναπε…..πιτσα,,,,πιτογυρα….και θα μας σωσουν οι ξενοι!!!!

    • Kefalonia

     ετσι παει

    • Kefalonia

     γρεκο εχει νεο θεμα , παμε να αγανακτησουμε αλου τωρα

    • δντπμκ

     Εεεε… συγχρονίσου με την εποχή! Αυτά που ανέφερες αφορούν τον χειμερινό αγώνα. Το καλοκαίρι έχουμε φρέντο στην παραλία και οι μεγαλύτερες ηλικίες φραπέ στην παραλία.

     • Grecko

      ξαναπεστο!!!!

     • δντπμκ

      Εεεε… συγχρονίσου με την εποχή! Αυτά που ανέφερες αφορούν τον χειμερινό αγώνα. Το καλοκαίρι έχουμε φρέντο στην παραλία και οι μεγαλύτερες ηλικίες φραπέ στην παραλία..

     • Grecko

      χααχαχαχαχαχαχαχαχ

  • δντπμκ

   Τι ωροσκόπο έχεις;

 • Rogue Trooper

  Μετά την επιδρομή των πρακτόρων της αμερικανικής πρεσβείας στο Θριάσιο και τη δολοφονία ενός 11χρονου μαθητή από τους snipers της CIA μας προέκυψαν οι ΝΑΤΟϊκοί μαχαιροβγάλτες στα αστικά κέντρα των μεγαλουπόλεων.

  Ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί γίνεται αυτή η φασαρία.

  Αυτή την ώρα συνεδριάζουν στο Λουξεμβούργο κεκλεισμένων των θυρών στελέχη του ΔΝΤ και του ΝΑΤΟ για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους στον βρώμικο πόλεμο εναντίον του CSTO για τα ενεργειακά. Πληροφορίες θέλουν το γκολουμάκι να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την αυθάδεια του Νίκου Κοτζιά να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων το τρομοτελεσίγραφο των ΗΠΑ για τον αγωγό East-Med τινάζοντας στον άερα τις προσπάθειες της Washington να βάλει το ψευτοκρατίδιό της στους κόλπους της λυκοσυμμορίας.

 • Αυτά που συμβαίνουν τώρα τα είχα γράψει πιο παλιά με την έλευση των πρώτων εποίκων.
  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ
  Η λέξη «Dawa» προέρχεται από το «νταβατζής»;

  • BABIS

   Σωστος.
   Οι Μουσουλμανοι οταν βρισκονται σε μειονεκτικη θεση,ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ.
   Οταν βρεθουν σε πλεονεκτικη θεση, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

 • Γιώργος fs.

  Μελλοντικές εικονες απο το κέντρο της Αθήνας!! https://uploads.disquscdn.com/images/c264d50aa0cd397bbff31aceb4834f20bbee4de5e5cc54ea3f12c7c8e38934ec.png

  • Rogue Trooper
  • Δεν είναι μελλοντικές δυστυχώς. Κάτι τέτοιο είδα όταν κατέβηκα την Π. Ράλλη στην Αθήνα πριν λίγο καιρό.

   • BABIS

    Νικαμπ και μπουργκες δεν εχω δει στην Αθηνα ακομα.
    Μονο μαντηλες και τσαντορ.

    • PatmosI

     Μάλλον δεν έχεις περάσει από τα σωστά σημεία… Σε κάποιες περιοχές ειδικά την Παρασκευή νομίζεις ότι είσαι Πακισταν ή Καμπούλ… μόνο οι επιγραφές θυμίζουν Ελλάδα και αυτές όχι όλες,

     • Rogue Trooper

      Πόλσον, Σόρος και ΜακΚέιν μας οδήγησαν σ’ αυτή τη κατάντια!!!!

  • lion 77

   Αυτες στην φωτογραφια δεν ειναι γυναικες.Ομπρελες ειναι σε παραλια….

  • PatmosI

   Δεν είναι μελλοντικές φίλε μου ….. δεν είναι….

 • lion 77

  Oι ΗΠΑ πουλανε f-15 στο Καταρ ενω 2 πλοια τους θα κανουν ασκησεις με το Καταριανο ναυτικο.
  Τι παιχνιδια παιζονται ρε φουστη μου….

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Είναι οι λεγόμενοι ισλαμόμπατσοι?

  • Rogue Trooper

   Μισθοφόροι της Gladio.

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Και πως ξεχωρίζουν τις μπουσουλμάνες απο τις υπόλοιπες? Έχουν ισλαμόμετρα?

    • Rogue Trooper

     Το ΝΑΤΟ θέλει να στρατολογήσει μισθοφόρους, ακόμα να το καταλάβεις;

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Επίσημη μισθοδοσία ή μαύρα τα λεφτά?

     • Rogue Trooper

      Βρώμικα πετροδόλαρα!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Να αναρτήσω ημίγυμνη κορασίδα ως ένδειξη διαμαρτυρίας?

     • Rogue Trooper

      όχι

     • PatmosI

      Όχι …. γδυμνή ναι…. περιμένουμε με αγωνία να δούμε το γούστο σου…..

     • Rogue Trooper

      Θα φάτε flag αν τολμήσετε κάτι τέτοιο!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Αν είναι να πέσουμε όρθιοι τότε χαλάλι να γίνει!!!!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Εντάξει αδερφέ!

     • lion 77

      Μαυρα σαν την μπουργκα….χαχαχχαχα

     • Rogue Trooper

      Τα κτήνη βιάζουν ανήλικα κορίτσια για να τα αναγκάσουν να φέρουν στον κόσμο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ μισθοφόρους από κούνια.

      Η μέθοδος, ουκ ολίγον γνωστή: τσιπάρουν τα νεογνά με κυάνιο για να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους και όταν αυτά πάνε να βγάλουν το πρώτο τους αφυπνιστικό κλάμα τα εξοντώνουν με το απλό πάτημα ενός κουμπιού!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Αυτή η μέθοδος με το κυάνιο μου φαίνεται περίεργη.

     • Kefalonia

      ΤΙ βλεπω , συνεχιζεται ο πολεμος

     • Rogue Trooper

      Και όμως δεν είναι κάτι καινούργιο.

      Πρόσφατα ένας Σαουδάραβας επιστήμονας επινόησε ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ εφοδιασμένο με μια μικροσκοπική αμπούλα υδροκυανίου το οποίο διοχετεύεται στο σώμα του επίδοξου «τρομοκράτη» εξ αποστάσεως.

 • Chat Noir

  Εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν άσχημο να μαζεύονται λίγο κι οι ξέκωλες κόρες των χριστιανών

  • Demetris Priovolos

   Τι μας λες ρε φιλε. Και εγω που θα κανω τα οφθαλμο-λουτρα μου το καλοκαιρι;;;

 • Δηλαδή την ώρα που θα πάω να χλαπακιάσω το σουβλάκι μου θα ΄ρχεται ο ισλαμόμπατσος και θα μου το παίρνει από το χέρι;

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Εκτός αν παραγγείλεις με κοτόπουλο…

  • Demetris Priovolos

   Και δεν συνοδευεται με μπυρονι!!!

 • PatmosI

  Σε λίγο θα κάνουν την εμφάνισή τους τα κίτρινα αυτοκόλλητα και σημάδια που χρησιμοποιούν, σαν τα σκυλιά, για να μαρκάρουν την περιοχή τους.

  • Rogue Trooper

   Είναι ήδη προαποφασισμένο.

 • Γιώργος fs.
  • Rogue Trooper

   ΝΑΤΟϊκά μισθοφορικά τάγματα θανάτου!

 • Kefalonia

  οσο περιμενουμε τις προφητειες για να παρουμε την πολη, μας παιρνουν την αθηνα, καληνυχτα μας

 • Γιώργος fs.
  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Ωχ αμάν!

   • Γιώργος fs.

    Συριζαία …από το ελεύθερο κάμπινγκ!!😆😆😆

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Θέλεις να ξεκινήσουμε ποδηλασία?

  • Demetris Priovolos

   Αυτη μαλιστα, μπορει να το παλαιψει με…..κεφαλοκλειδωματα!!

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  «»»Έχει και ο Πάπας προβλήματα με “ανυπάκουους”
  κληρικούς: Ή με υπακούτε ή χάνετε τη δουλειά σας-Έχουν δει σαν μαγαζάκι
  τους την Εκκλησία οι «αδελφοί» Φραγκίσκος και Βαρθολομαίος»»»»
  ΟΛΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ!!!!!!!ΟΙ
  ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ
  ΕΞΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΘΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ
  ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ!!θρονους
  εχουν και τα ζωα αφου πολλα ειδη του ζωικου βασιλειου(ζουγκλας)
  οργανωνονται σε αγελες με αρχηγους!!!! δημοκρατια ομως κανενα ειδος του
  ζωικου βασιλειου δεν δυναται να εχει γιατι απλα δημοκρατια μπορει να
  εφαρμοστει μονο απο νωοντες γιαυτο και επειδη οι ανθρωποι ειναι το μονο
  νωον ειδος της γαιας ειναι και οι μοναδικοι που δυνανται να εχουν τετοια
  γιαυτο και ενω η φυση επιβαλλεται σε ολα τα ζωντα της αλλα κανενα δεν
  μπορει να της επιβληθει μοναδικη εξαιρεση αποτελει το ανθρωπινο ειδος
  στο οποιο η φυση οχι απλα δεν μπορει να επιβληθει αλλα το ανθρωπινο
  ειδος δυναται να επιβαλει την βουληση του και στην ιδια την φυση(ο
  ανθρωπος ως νωον δυναται να υπερνικα τους νομους της φυσης)!

  και μην ξεχνατε οτι η φυση του νωοντα ανθρωπου ειναι εξελικτικη με
  δυνατοτητες υπερβασης των φυσικων νομων!! ηδη το ζουμε , ηδη ταξιδευουμε
  περαν της γαιας και ακομη τα ορια εξελιξης μας ειναι αγνωστως
  απεραντα!!!και καποιοι εμενουν στην αναγκαιοτητα να διατηρει η
  ανθρωποτητα θρονους και να μην επανελθει η δημοκρατια λες και ειμαστε
  σαν τα υπολοιπα ζωντα της φυσης μη νωοντα αλλα ζωα!!! οσοι λοιπον
  εμαινετε οτι πρεπει να εχουμε θρονους για να ταυτιστουμε με τα ζωα της
  φυσης,, τοτε διδαξτε μας εκ του παραδειγματος σας με το να ζειτε και
  συμπεριφεστε ως ζωα της φυσης ,,,και οπως τα ζωα ουτε κτιζουν ουτε
  γραφουν ουτε υφαινουν ρουχα ουτε μαγειρευουν ομοια να ενεργησετε και
  εσεις!! αν θα δυναστε να ταυτιστειτε των ζωων στερουμενοι ολα τα
  ιδιομορφα γνωρισματα του ανθρωπου οπως αρκετα σας προανεφερα πριν 3
  γραμμες ,τοτε θα μπορειτε να γινεται πειστικοι και περι αναγκαιοτητας
  υπαρξης θρονων!!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  κυριοι οσοι περιμενε την δευτερα παρουσια του ιησου καλο ειναι να ξερετε οτι δεν απαιτειται η φυσικη παρουσια-επιστροφη του ιησου καθοτι κοινωνουμε με σωμα και πνευμα(αιμα) ιησου αρα δεχομεθα τα ανωτερα γνωρισματα αλλα και δυνατοτητες αυτου!!! ουσιαστικα οταν κοινωνουμε γινομαστε φορεις ιησου και αρα δεν χρειαζομαστε ιησου!!!αρα αυτο που μενει κυριοι για να γινει η δευτερα παρουσια που δεν ειναι καταστροφη του κοσμου αλλα πνευματικη εγερση-μετεξελιξη του ανθρωπινου ειδους ειναι να ενεργοποιησουμε αυτα τα οποια μεσω της θειας κοινωνιας πηγαμε να λαβουμε!!δευτερα παρουσια θα ειμαστε εμεις οι ιδιοι οι ανθρωποι , εμεις ως αδερφια ιησου

  • WheelInTheSky

   Οκ, να πας να το πεις και στον Χριστο αυτο, γιατι εκεινος δεν το ηξερε, και ειπε θα ερθω πανω σε νεφελες με στρατιες αγγελων, θα σηκωθουν οι νεκροι ,θα προσκυνηστε ολοι ψευτοπερηφανοι και νορμαλ, και μετα θα κανουμε τον λογαριασμο.

   Εσυ που τα ξερεις καλυτερα, πες του οτι δεν χρειαζεται να σηκωθει, να ξεσηκωνει τους αγγελους και να τρεχουν μεχρι εδω. Μερα μεσημερι τωρα , και πουν να βρουν και ταξι. Πες του οτι θα κανουμε εμεις μονοι μας την δευτερα παρουσια. Εσυ δεν χρειαζεσαι, περιτευεις.

   Α και πες του επισης, οτι δεν ξερει τι του γινεται, και δεν προκειται να γινει οτι προφητευσε Ο ΙΔΙΟΣ μεχρι κεραιας. Αρμαγεδωνας, αντιχρηστοι, λοιμοι και λιμοι και ιστοριες για αγριους. Πες του εσυ που τα ξερεις καλυτερα πως εχουν τα πραγματα, κατσε ρε μεγαλε τι πολεμους και θηρια και αντιχρηστους μας λες τωρα. Θα δεις τωρα τι δευτερα παρουσια θα κανουμε εμεις μονοι μας. Αραξε στα κυβικα σου και βαλε ΕΤ2 να δεις.

   Ειχε πει στον αποστολο ιωαννη, το μαγαζι εκει κατω με τον εξω απο εδω να δηλωνει πλανηταρχης εγω θα το γκρεμισω. Θα δειτε να ανοιγει ο ουρανος σαν σελιδες βιβλιου. Μην ξεχασεις να του πεις να μην χαλασει το μαγαζι εδω την ωρα που εσυ κανεις μονος σου δευτερα παρουσια. Μην το ξεχασεις αυτο. Πες του δεν ξερεις. Δεν εχεις να χαλασεις τιποτα.

   Μετεξελιξη ε ? Δηλαδη ο Χριστος δου δινει τις δυνατοτητες του, τις οποιες δεχεσε, αλλα δεν ενεργοποιεις γιατι δεν εχεις εξελιχθει ακομα, και ο Χριστος στις δινει στον βροντο, μεχρι να κανεις δευτερα παρουσια μονος σου, οπου εσυ θα εξελιξεις τον ευατο σου, και θα χρησημοποιησεις τις δυνατοτητες που σου εδωσε ο Χριστος. Μου αρεσει αυτο που λες. Εσυ δεν βαζεις κριση μεσα. Δεν βαζεις αιωνιο ζωη και αιωνιο θανατο. Δεν βαζεις στενη ανηφορικη και τεθλιμενη οδο. Χαλαρα.

   Στο αλλο σχολιο σου φαινεσαι να συγχεις την εξελιξη της τεχνολογιας με την εξελιξη του ανθρωπου. Δηλαδη ο αρχημηχανικος της τογιοτα σημερα, ειναι ποιο εξελιγμενος απο τον αριστοτελη. Τους ξερεις και τους δυο, τους μετρησες και λες οτι τεχνολογικη εξελιξη =εξελιξη ανθρωπων ?

   Το εχω δει αυτα που γραφεις, μονο που συνηθως αυτοι που τα λενε εχουν τα
   κοτσια να δηλωσουν ειμαστε καμπαλιστες και ο αμπαντον ο καταστροφεας /
   λεβιαθαν / 3ο ονομα υποσχεθηκε στους προγονους μας οτι θα μας κανει
   θεους επι της γης. Δεν κανουν φιογκακια και κορδελιτσες και πιρουετες. Περιμενω να δω ποτε θα γραψεις για singularity και transhumanism.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    επειδη φαινεται πως σου αρεσουν τα παραμυθακια πλανης,για πες μου για ποιον λογο θεωρεις πως ο ιησους εκανε το μυστικο δειπνο δωριζοντας το σωμα και πνευμα(αιμα) του ,αν δεν αποσκοπουσε να μας χρισει ισοδυναμους(το οτι λαμβανουμε την δυναμη του δεν σημαινει πως γινομαστε ισοι του αν δεν την ενεργοποιησουμε, αν δεν εχουμε την βουληση ποιησεως) του?επιπλεον οταν μας καθιστα ισοδυναμα ικανους μεσω του μυστικου δειπνου , φρονεις οτι με αυτο που κανει για διατηρειται ο θρονος του ή οικοδομειται ο οικος του(οικογενεια)???

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΜΙΣΟΥ ΜΑΛΑΞ./…..

 • Σε αυτη την κατασταση ειναι μονο μια η απαντηση……ενοπλη επιθεση σε καθε μουσουλμανο λαθρομεταναστη μεχρι να πεσουν ολοι νεκροι ή να φυγουν απο την πατριδα μας….

  • christos10.1

   Ποιος ρε Μανωλη??? Ποιος θα κάνει κάτι τέτοιο???
   Ναζί είμαστε???
   Ναι στο μαντρωμα ξεπορτισμα στις πατρίδες τους και απολύμανση μετά…
   Αυτό φτάνει.

 • Thewise

  Είναι ποινικο αδίκημα είναι παραποιη η αρχη πρεπει να υλαμβανονται και να οδηγούνται τον ει αγγελεα