Βήμα βήμα η εκπλήρωση των προφητειών: Ο σεισμός στην Ελλάδα και οι Εβραίοι που ήδη «ερέθισαν» τους Τούρκους – Ακολουθεί η επίθεση… – Συγκλονιστικό βίντεο

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2017, 9:24 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 12, 2017 στις 9:44 μμ

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται ότι έρχονται στα ελληνοτουρκικά. Διαβάστε τα γεγονότα όπως έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες.

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες μιας κατοίκου, για τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε το μεσημέρι τη Λέσβο. Δείτε τι αναφέρει η γυναίκα:

«Είμαι 60 χρονών και αυτό δεν το έχω ξαναζήσει… Βγήκαμε όλοι έξω οι κάτοικοι και αυτό το περίεργο που έχει συμβεί, είναι ότι στο λιμάνι μας πήγε ένα μέτρο κάτω η θάλασσα! Τα καράβια είχαν σπάσει και είχαν βγει έξω στο λιμάνι και είχαν αρχίσει να γίνονται δίνες! Αυτό το πράγμα ήταν πρωτόγνωρο!»

Ο Αριστοτέλης Βουλασίτης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στα Βατερά περιγράφει στο protothema.gr:

«Έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές στα Βατερά. Τα κτίρια που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια είναι εντάξει. Είχαμε ζημιές στον εξοπλισμό μας, τα ψυγεία, τις οικιακές συσκευές. Βιώσαμε κάτι πρωτόγνωρο, ήρθε στην αρχή ένας αέρας και ένα τεράστιο βουητό και ξαφνικά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες, ήταν κάτι τρομερό».

Στο άρθρο μας Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος: «Θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι αρχικά σε ένα μικρό νησί & μετά σε ένα μεγαλύτερο…» , ο  Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος συνομιλεί με την Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή «Μαζί» του ΡΙΚ με θέμα, «Σημεία των καιρών» (4.4.2017)και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ένα σημείο το οποίο αναμένουμε και ο Θεός να το σμικρύνει, ευχόμαστε, είναι ο σεισμός και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, μιλούμε για τον χώρο μας, ανάλογοι θα γίνουν και σε άλλες περιοχές. Στην Αμερική δε, λένε ότι θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό.

Αμέσως μετά (λέει) θα κάνουν μια επίθεση οι Τούρκοι. Θα εκμεταλλευτούν την απουσία πρόνοιας και δεν θα υπάρχει και κυβέρνηση ¨θα έχετε κυβέρνηση (λέει), αλλά στην ουσία δεν θα κυβερνά¨. Δηλαδή, άμα το δεις αυτό, δεν είναι και πολύ μακριά, εννοώ το να έχεις και να μην έχεις κυβέρνηση, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Και θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι (λέει), αρχικά σε ένα μικρό νησί και μετά σε ένα μεγαλύτερο.

Παλιότερα έλεγαν για τα εξαμίλια και το ερμήνευαν μερικοί λανθασμένα. Γιατί τα εξαμίλια είναι σημείο γεωγραφικό της Ελλάδος και έχει η Ελλάδα περιοχές, μέχρι και κοντά στην Κόρινθο που λέγεται εξαμίλια, χωριό. Όμως ο Άγιος Παΐσιος με τον φωτισμένο του νου, μας είπε τα εξαμίλια είναι τα 6 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης, τα οποία θα γίνουν αφορμή οι Τούρκοι να διεκδικήσουν, αυτό που διεκδικούν τώρα και μας λένε να καταργήσουν την Συνθήκη της Λωζάννης.

Προσπαθούμε για να είναι κόσμος μας προετοιμασμένος, να μην πανικοβάλλεται και να προετοιμαζόμαστε περισσότερο με ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Να μην πανικοβάλει πολύ τον κόσμο (η επίθεση της Τουρκίας), διότι δεν θα διαρκέσει.., παρά μόνον 3 μέρες, όλοι το λένε αυτό και αυτοί που ζουν και αυτοί που είναι στον ουρανό (οι Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας). Λίγα πράγματα θα κάνουν οι Τούρκοι, διότι είναι φοβητσιάρηδες, παρ’ όλο που θα είναι εκπληκτικό το θράσος τους..

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι στο άρθρο μας  Το Ισραήλ φοβάται τουρκική επίθεση στην Κύπρο: Aεραπόβαση Ισραηλινών Κομάντος για την μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών -Σενάρια απόκρουσης τουρκικής επίθεσης 400 Ισραηλινοί κομάντος βρίσκονται στη Κύπρο για κοινές ασκήσεις με τις Κυπριακές δυνάμεις.

Είχαμε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα σενάρια της άσκησης που θα εκτελεστούν με την συνδρομή 400 Ισραηλινών επίλεκτων μελών των ειδικών δυνάμεων στην Κύπρο, θα είναι επίσης κατάληψη και απελευθέρωση χωριών και διαβίωση σε δύσκολες συνθήκες.

Όλα αυτά «αποτελούν» προοίμιο πιθανών τουρκικών σχεδίων για την Μεγαλόνησο , ειδικά μετά την αποστολή 2 μικρών και ενός μεγάλου αποβατικού στην σύνθεση του «πολεμικού ναυτικού» των κατεχομένων .

Η παρουσία των κομάντος από το Ισραήλ θα είναι εντυπωσιακή, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κύπρο τόσο μεγάλος αριθμός στρατιωτών για σκοπούς άσκησης, από τη γειτονική χώρα»…

H απάντηση της Τουρκίας δεν άργησε να έρθει.

Με μια εξαιρετικά προκλητική κίνηση των τελευταίων ωρών, η Τουρκία προχώρησε σε παράνομες δεσμεύσεις περιοχών εντός του FIR Λευκωσίας και σε αποστάσεις που ξεκινούν από τα όρια των χωρικών υδάτων της Κύπρου, προφανώς σε αντίδραση των κοινών ασκήσεων Κύπρου – Ισραήλ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος».

Μάλιστα, στις δύο παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νοτιοδυτικά της Πάφου, περιέλαβε και τμήμα της περιοχής που δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ από τα τέλη του περασμένου μήνα η Κυπριακή Δημοκρατία – για τους σκοπούς της κοινής Κυπρο-Ισραηλινής άσκησης(!!)

Συγκεκριμένα, όπως από τις αρχές του μήνα αποκάλυψε με πρωτοσέλιδό του ο «Φιλελεύθερος»,με τις ΝΟΤΑΜ Α0760 και Α0761, η Κυπριακή Δημοκρατία δέσμευσε μεγάλη έκταση της χερσαίας Κύπρου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Τροόδους, για ασκήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Που θα διεξαχθούν Από τις 7 μέχρι και τις 14 Ιουνίου με πτήσεις σε ύψος μέχρι και 8.000 πόδια.

Η περιοχή (στον χάρτη με αρ.2) ξεκινά ανατολικά από την Ορούντα και φτάνει στα βόρεια της όρια μέχρι την Ευρύχου και από εκεί μέχρι την Χαλεύκα στην Τυλληρία και την Αργάκα όπου είναι το δυτικότερο σημείο της περιοχής δέσμευσης. Από την Αργάκα εκτείνεται προς την Γιόλου και το νότιο όριο της ζώνης της άσκησης επεκτείνεται προς Μαλιά και Κισσούσα και από εκεί στη γραμμή Μονιάτη – Πελένδρι μέχρι το Φτερικούδι, το Μιστερό και την Ορούντα.

Με τρίτη ΝΟΤΑΜ της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Α0762, που αφορά στην περίοδο 7 έως 14 Ιουνίου δεσμεύτηκε επίσης για ασκήσεις πολεμικής αεροπορίας, ορεινή και ημιορεινή περιοχή (στον χάρτη με αρ. 3) από τον Λουβαρά μέχρι τον Αρακαπά το Κελλάκι, το Αρμενοχώρι και την Αψιού. Αφορά πιο χαμηλού ύψους πτήσεις και συγκεκριμένα μέχρι και 4.000 πόδια.

Τέταρτη ΝΟΤΑΜ που αφορά επίσης στην περίοδο 11 έως 14 Ιουνίου, δεσμεύει μεγάλο μέρος της θάλασσας νότια της Κύπρου (στον χάρτη με αρ. 1) σε βάθος μέχρι και 60 χιλιόμετρα από τις ακτές και μήκους μεγαλύτερου των 100 χιλιομέτρων, για πτήσεις στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων σε υψόμετρο κάτω των 3.500 ποδών.

Για την ίδια περίπου περίοδο, δηλαδή από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουνίου, η Τουρκία με παράνομες ΝΟΤΑΜ είχε επίσης, «δεσμεύσει» από τα τέλη του περασμένου μήνα, περιοχή βόρεια και νότια του Πενταδακτύλου μεταξύ Λαπήθου – Καραβά και Δικώμου –Κιόνελι, για ασκήσεις χωρίς πυρά, όπως και δύο περιορισμένης έκτασης θαλάσσιες ζώνες στον κόλπο Αμμοχώστου (αρ. 7) στην περιοχή όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες το «Μπαρμπαρός».

Γίνεται λόγος για αεροπορικές ασκήσεις σε υψόμετρο μέχρι τις 6.000 πόδια. Να σημειωθεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει εκδώσει ΝΟΤΑΜ χαρακτηρίζοντας παράνομες τις πιο πάνω τουρκικές, ζητώντας από τα αεροσκάφη που πετούν στις περιοχές αυτές να διατηρούν επαφή για να λαμβάνουν οδηγίες από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Δημοκρατίας.

Ακολούθησαν, μετά και την έναρξη της περιόδου των Κυπρο-Ισραηλινών ασκήσεων, δύο διαδοχικές παράνομες NAVTEX, τις 602/17 και 603/17. Με την 602/17 (στον χάρτη με αρ. 4) «δεσμεύεται» περιοχή 8.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που ξεκινά από τα όρια των χωρικών υδάτων της Δημοκρατίας νότια της Πάφου και επεκτείνεται στα νοτιοδυτικά. Η παράνομη NAVTEX αναφέρεται σε «επικίνδυνη» δραστηριότητα πολεμικών πλοίων και υποβρύχια δραστηριότητα και υποδεικνύει ότι πρέπει να απομακρυνθούν υποβρύχια και υποθαλάσσια μέσα που πλέουν εκεί.

Στην περιοχή αυτή επικαλύπτει και περιοχή 900 τετρ. χιλιομέτρων (στον χάρτη με αρ. 6) που η Κυπριακή Δημοκρατία δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ για τις αεροπορικές ασκήσεις Κύπρου – Ισραήλ, γεγονός που δείχνει την προκλητική τακτική της Τουρκίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το νότιο και ανατολικό όριο της παράνομης ειδοποίησης προς ναυλωμένους, συμπίπτει με τις επίσης παράνομες τουρκικές διεκδικήσεις στην οριοθέτηση της ΑΟΖ της, δηλαδή τμήματα των τεμαχίων 1,4,5 και 6 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Με την NAVTEX 603 η Τουρκία (στον χάρτη με αρ. 5) «δεσμεύει» έκταση περίπου 9.000 τετρ. χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά της Πάφου για ασκήσεις με πυρά.

Με τον αριθμό 8 στο χάρτη, η περιοχή δέσμευσης για τα τρισδιάστατα σεισμογραφικά του Ramform Heperion.

Μάλιστα οι Τούρκοι το πάνε και ένα βήμα παρακάτω.

Mε τίτλο «οι Ισραηλινοί θα σώσουν χωριό στην Κύπρο» εάν δεχθεί ένοπλη επίθεση από ξένες κατοχικές δυνάμεις η Hurriyet αναφέρεται στην μεγαλύτερη άσκηση που έχει ποτέ λάβει χώρα με την συμμετοχή 400 Ισραηλινών Sayeret Matkal που είναι οι καλύτερες ειδικές δυνάμεις του Τελ Αβίβ.

«Το Ισραήλ συμμετέχει σε κοινή άσκηση με την “Ελληνο-Κυπριακή Διοίκηση” (έτσι αναφέρουν την Κυπριακή Δημοκρατία) στο πλαίσιο της οποίας 400 Ισραηλινοί κομάντο θα διασώσουν ‘τα χωριά που έχουν καταληφθεί’, με την υποστήριξη ελικοπτέρων» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Οι Τουρκοι επικεντρώνονται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά διεξάγεται κοινή χερσαία άσκηση Ισραήλ -Κύπρου, ενώ μέσα σε 4 μήνες 3 κοινές ασκήσεις έλαβαν χώρα.

Μέχρι αυτή την στιγμή οι ασκήσεις ήταν αεροναυτικές. Πρώτη φορά είχαμε «boots on the ground»

 • Hellenizer

  ΛΟΚ

 • Hellenizer

  2ος

 • Hellenizer

  3ος

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Από τον σεισμό σου έμεινε το «κούνημα»;;;;

   • Hellenizer

    Πιο κούνημα ρε;

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Του σεισμού…

     • Hellenizer

      Ποιο κούνημα μου έμεινε ρε;

     • Rogue Trooper

      Έρχονται χειρότερα.

      Οι Αμερικανοί μας απειλούν πλέον ορθάνοιχτα με ρήψη πυρηνικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο αν δεν υπάρξει συμβιβασμός στα ενεργειακά.

     • Hellenizer

      Που τα διαβάζεις αυτά;

     • Rogue Trooper

      Στο Internet και δεν είναι καθόλου μπλόφα.

     • Hellenizer

      Πυρηνικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο…. Μάλιστα…

     • Captain Wanted

      Οχι μόνο σε Αθήνα_Θεσσαλονίκη..
      Αλλά σε Κρήτη_Ηπείρο_Θεσσαλία κτλ..

      Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στην Ελλάδα.

     • Rogue Trooper
     • νομίζω εδώ πάει και μια…κατιόύσα!

     • Captain Wanted

      ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

     • εεεε καιρό δεν είχαμε να τ΄ακούσουμε;
      μου ΄λειψε!

     • Captain Wanted

      Όντως..
      Συμφωνώ απόλυτα..

     • © Proud to be Greek

      Ο κοντός είναι ερωτευμένος με την τουρκιά, και εμείς «ανήκωμεν εις την Δύσην»

     • δεν νομίζω να ισχύει τίποτα απο τα δυο….

     • © Proud to be Greek

      Ισχύουν και τα δύο.
      Λυπάμαι…..

     • το μέλλον θα δείξει ποιος απο τους δυο μας έχει δίκιο, οπότε μη βιάζεσαι…

     • © Proud to be Greek

      «Χωρίο που φαινεται κολαούζο δεν θέλει»
      Σοφές οι παροιμίες…………………

     • Rogue Trooper

      Λυκοφιλίες που δεν θα κρατήσουν για πολύ Γιωρίκα.

     • © Proud to be Greek

      Μέχρι να τον κάνει μαγκα τον μουστάκια με πυρηνικά εργοστάσια, με S400, και μετά θα φάει το πακέτο που εφαγε το Ισραήλ με το Μαβί Μαρμαρα.
      Θα ξεσηκώσει τους τατάρους της Κριμαίας…………………

     • λες να μην το ΄χει υπόψη του ο κοντός;

     • © Proud to be Greek

      Αρχίζω και τον θεωρώ Β Λ Α Κ Α

     • ε τώρα….ντάξ…αστο!

     • © Proud to be Greek

      Και ηλίθιο.

     • θα του πω να σε πάρει σύμβουλο….

    • Γιώργος fs.

     Κυρία είναι η Ρόη!!

     • DisqussioneR

      Τώρα σώθηκες!!

     • Γιώργος fs.

      Πάντα κάνω μια προσπάθεια!!!😆😆😆

     • DisqussioneR

      Τον αράπη κι αν τον πλένεις, πάρε την πόρτα και φύγε λένε

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Δεν κατάλαβα… έχω δώσει διαφορετικά δείγματα σε κανέναν;;;;;

     • DisqussioneR

      Να ταν το μόνο που δεν κατάλαβες….

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Τι υπονοείς;;;;;;;;;

     • DisqussioneR

      Δεν υποννοώ. Εννοώ ότι δεν κατάλαβες καλά και πετάχτηκες, δε μιλάγαμε για σένα….

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Συγγνώμη, αλλά δεν βλέπω κάποιον άλλο διάλογο… και δεν πετάχτηκα…

     • DisqussioneR

      Καλά. Δε μιλάγαμε για σένα είπα…

     • © Proud to be Greek

      Αλλα (οχι και τό έμμεσα) τον λέει κουνιστό.

    • Aναξ

     Μαλλον εννοει οτι ζαλιστηκες και οτι το 3ος σε αυτο το σχολιο δεν ταιριαζει.

     • Hellenizer

      Μάλλον αυτή ζαλίστηκε από την ζήλια της.

     • Aναξ

      Πρωτο σχολιο, ειναι ΟΥΚ του BMW, δευτερο δικο σου> ΛΟΚ, τριτο δικο σου> 2ος, και 4ο δικο σου>3ος

     • Hellenizer

      Δες καλύτερα τα λεπτά, 26 είναι το ΛΟΚ, 2ος 3ος…

 • Bmw m5

  3ος

  • Hellenizer

   Νομίζεις.

 • © Proud to be Greek

  3ος

 • Rogue Trooper

  Καλησπέρα,

  Αναμένουμε σκληρότερα αντίποινα με ΥΠΕΡσεισμό-ΓΙΓΑΣ 10 ρίχτερ και τσουνάμι αν μέχρι τη Πέμπτη η κυβέρνηση δεν εγκαταλείψει τον ανένδοτο για τα ενεργειακά και τον αγωγό East-Med.

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα Γιάννη!!!
   Τα 10 Ρίχτερ δεν είναι πολλά!!!

   • Rogue Trooper

    Δεν είναι παρά μόνον η αρχή, έρχεται υπερθερμοπυρηνικός όλεθρος τον Αύγουστο!!!!

    https://uploads.disquscdn.com/images/af5c77cc1929be24c2789559556b928e29c329d77e706f2f13bcd43a1a8304d7.jpg

    • DisqussioneR

     Γιάννη, το προηγούμενο Θέμα ήταν για χααρπ, αυτό μιλάει για προφητείες

     • Rogue Trooper

      Δεν πιστεύω στις προφητείες, ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ και CSTO μόλις τώρα ξεκινάει…..

     • DisqussioneR

      Πήγαινε στο παλιό θέμα τότε

     • Rogue Trooper

      Εγώ να πάω σε παλιότερο θέμα; ποτέ!

     • DisqussioneR

      Περίμενε το νέο τότε, τι να σου πω!!!

     • © Proud to be Greek

      Λειτουργεί με διαφορά φάσης

  • Κώστας

   Για να μην σου πω πως θα ξυπνήσουν από το λήθαργο και τον Κατρίνα …

   Για τις Φιλιππίνες έχουν τα τζιχάντια, για εμάς το HAARP και παλαιότερα σχέδια για ατομική βόμβα,, για εκείνους τί παίζει ;;

 • Γιώργος fs.

  15ος …..

  • DisqussioneR

   Άξιοοοοςςςςς (όχι ο ποταμός)

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστώ το καλό παιδί!!

 • DisqussioneR

  Βάλτε αυτό που λέει για τα κόλυβα…

 • Kefalonia

  ναι γινοντε σπανια σεισμοι στην ελλαδα, και την τουρκια , ελεος με αυτες τις προφητειες.

  • Bmw m5

   Σε χαλνανε??

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Λετε να γινει μεσα στο καλοκαιρι γ@μωτο δεν θα προλαβω να δω και το αεκακι να παιζει τσου λου…

  • Hellenizer

   Ενώ αν το προλάβεις….

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Που να λυσσαξεις..

    • Hellenizer

     Ποιο τσου λου ….. με τον άφραγκο.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Γιατι ρε ο τιγρης εχει φραγκα..αλλα εχει και στις τσεπες κατι καβουρια ναααααααααααα…

     • Hellenizer

      Γατάκι είναι οχι τίγρης.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      ΤΙΓΡΗΣ.

  • Bmw m5

   Αεκ??? Τσ τσ καταντια.

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Ε καποτε και εμεις μεσουρανουσαμε..

    • Bmw m5

     Και εμεις.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Εσεις?

     • Bmw m5

      Και το ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Βοηθησε με..

     • Bmw m5

      Τελικος με Ηρακλη 2-5 ???

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ποτε εγινε θυμισε μου γιατι ειμαι και λιγο μικρος..

     • Bmw m5

      81.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Πανε αυτα περασμενα μεγαλεια και για ηρακλη και για αεκ..

     • Bmw m5

      Πιος σου μιλαει για Ηρακλη??

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ε για ποιον λες τοτε για ηρακλη δεν εγραψες ειμαι γεννηθεις το 87 δεν τα γνωριζω..

     • Bmw m5

      Καστορια Ηρακλης 5-2

     • Bmw m5

      Το βρηκες??

  • Γιώργος fs.

   Μείνε ήσυχος ΑΛΕΠΟΥ …εμείς είμαστε άγρυπνοι φρουροί!!

 • Kefalonia

  καινουρια προφητεια ,θα στην ινδια θα εχει μουσονες και στην νεα ορλεανη τυφωνες, λες να πεσω μεσα?

  • Bmw m5

   Δεν νομιζω.

  • DisqussioneR

   Μη λες μεγάλα λόγια γιατί είσαι και σε άκρως σεισμογενή περιοχή….

   • Kefalonia

    αφτο λεω, ειναι συχνο φαινομενο

    • DisqussioneR

     Μη το μελετάς καθόλου, το σύμπαν ακούει τα πάντα!

     • Kefalonia

      κεφαλονια ειμαι καθε 3 λεπτα σεισμους εχουμε

 • Captain Wanted

  Να προσέχετε λίγο οταν βγάζετε φώτο,…..
  δίπλα στην Θάλασσα..
  Γιατί δεν θέλει & πολύ να γίνει η ζημιά..

  https://uploads.disquscdn.com/images/04554843766eee132bb7b70ead388684626e1c63e0cad33f26ebd5faba9677a5.gif

  • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   • Captain Wanted

    Είδες πως έπεσαν κάτω ;;
    Σαν……..
    ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

  • Γιώργος fs.

   Ωραίο Καπετάνιε!!

 • Aναξ

  Τα F-35 πάνε Παρίσι… την κατάλληλη στιγμή

  https://i1.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2017/06/B-2A-2.jpg?resize=768%2C452

  Μετά από δυο δεκαετίες, αμερικανικά αεροσκάφη stealth θα εμφανιστούν στο Le Bourget. Ήταν μόλις το 1991 όταν εμφανίστηκε το εντυπωσιακότατο -για την εποχή του- F-117, και το 1995 όταν εμφανίστηκε το επίσης επιβλητικό Β-2. Το F-22 είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί το 2009, αλλά η παρουσία του στο Παρίσι ακυρώθηκε προς μεγάλη απογοήτευση των φίλων της αεροπορίας.

  https://i0.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2017/06/F-22.jpg?resize=768%2C603

  Φέτος τελικά αποφασίστηκε η παρουσία των μαχητικών F-35A στην πολυσυζητημένη γαλλική έκθεση. To (ή τα) F-35A δεν θα είναι μόνο στατικό έκθεμα, αλλά θα έχει και χρόνο εναέριας επίδειξης! Προφανώς τα τελευταία ταξίδια των F-35 έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση τους επιτελείς της USAF, αλλά και τους υπευθύνους της Lockheed. Οι τελευταίοι θα ήθελαν όσο τίποτε άλλο την παρουσία του νέου τους μαχητικού στην Ευρώπη, με τις μισές (ή και περισσότερες) ευρωπαϊκές αεροπορίες να είναι πελάτες ή υποψήφιοι πελάτες του αεροσκάφους.

  https://i0.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2016/12/161213-f-bz180-003_30801293214_o.jpg?w=750

  Υπενθυμίζουμε πως Γερμανία και Πολωνία έχουν ενδιαφερθεί, αλλά και πολλές άλλες χώρες (Βέλγιο, Φινλανδία, Ελβετία) κάποια στιγμή θα ενδιαφερθούν κι αυτές με την σειρά τους (ή έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό για ΝΜΑ). Άλλωστε το αεροσκάφος έχει γίνει ανταγωνιστικότερο μετά τις περσινές μειώσεις τιμών, αλλα βέβαια απέχει αρκετά για να χαρακτηριστεί «ευκαιρία». Στους δυνητικούς πελάτες θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ, αν φυσικά κατάφερναν να αποσπάσουν την πολυπόθητη άδεια των ΗΠΑ (γιατί εκεί λεφτά υπάρχουν).

  https://i2.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2016/12/F35I-2.jpg?w=702

  Επίσης, πρόσφατα ο νέος φάκελος πτήσης του έδωσε την δυνατότητα νέων ελιγμών, οπότε η παρουσία του στο Παρίσι θα είναι προφανώς «εντυπωσιακότερη». Αναμφίβολα οι αμερικανοί θα ήθελαν με κάποιον τρόπο να εντυπωσιάσουν «τα πλήθη», και μια καλή ιδέα θα ήταν η παρουσία κάποιου F-35B. Οι νέοι πελάτες πάντα είναι ευπρόσδεκτοι σε ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα, ειδικά αν μπορούν να πληρώσουν για την αγορά του. Η Ρωσία και το άγχος που προκαλεί στους Ευρωπαίους είναι προφανώς το καλύτερο πρόγραμμα μάρκετινγκ για το F-35.

  https://i1.wp.com/www.ptisidiastima.com/wp-content/uploads/2017/04/Estonia-Amari-F35-11.jpg?resize=768%2C512
  ————————–
  πηγη https://www.ptisidiastima.com/f-35-is-coming-to-paris/

  ————

  • Rogue Trooper

   Τα αμερικανικά F-35 και B-52 θ’ αξιοποιηθούν από το ΝΑΤΟ για τη ρήψη των «κρυφών» πυρηνικών του ενός τρις ΩΤ ενάντια στο τρίγωνο Ελλάδα-Σερβία-Ουγγαρία.

 • Γιώργος fs.

  Τον Αύγουστο δεν θέλω φασαρίες ,γιατί θα ανέβω Βόρεια στην πεθερά!!!

  • Captain Wanted

   Εμ τότε είναι που πρέπει να γίνουν φασαρίες..

 • Hellenizer

  Στο Μενίδι τι γίνετε; Έχει κανείς κάνα λινκ ;

  • Kefalonia

   ειδα ειδησεις, οι γ@μιογυφτοι ζητανε και τα ρεστα, απειλουν με πολεμο

   • Rogue Trooper

    Οι Αμερικανοί με τις επιδρομές τους στους τσιγγάνικους καταυλισμούς του Ζεφυρίου κατάφεραν να σπείρουν τον κοινωνικό αυτοματισμό στρέφοντας τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον μιας άλλης…..

    • Kefalonia

     παρε ενα ντεπον , θα συνελθεις

     • Rogue Trooper

      Σου λέω τα πράγματα ως έχουν, ελεύθεροι σκοπευτές των αμερικανικών μυστικών υπηηρεσιών σκότωσαν τον 11χρονο Μάριο και όχι ο 23χρονος Αθίγγανος.

      Είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

     • Kefalonia

      αν δεν πιανει το ντεπον,κανε και ενα κρυο ντουζ,μετα μονο ηλεκτροσοκ

     • Rogue Trooper

      Δε με πιστεύεις;

     • Kefalonia

      παρε τα χαπια σου

     • Rogue Trooper

      Τα πήρα ήδη.

  • Captain Wanted

  • © Proud to be Greek

   Πολλά η google

 • VLAD.. the out of water

  Μαλλον δε θ αλλαξει μονο ο συνοριακος χαρτης…

  • DisqussioneR

   Φώτισε μας!

   • VLAD.. the out of water

    Ενας ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ στη περιοχη του ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΣΑ περιφεριακα ρηγματα θα ενεργοποιουσε;

    • DisqussioneR

     Δεν είμαι ειδικός φίλε

     • VLAD.. the out of water

      ουτε εγω…απλα γνωριζω οτι ολη η περιοχη γυρω απ την ελλαδα κ ειδικα η τουρκια, καθεται πανω σε ρηγματα που ενα τσαφ θελουν για ν αρχισουν…..τη ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!
      Στα ηφαιστεια δεν αναφερομαι ακομη…

     • DisqussioneR

      Αρα μιλάς και για γεωλογική αλλαγή…

     • VLAD.. the out of water

      ΣΑΦΩΣ!
      Στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, δε χασαμε ενα ολοκληρο χωριο μεσα σε λιγα λεπτα…

    • Rogue Trooper

     Πάνω από 10!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Χτυποῦν λαλοῦν καμπαναριά,
  θυμᾶμαι τὴν Ἁγιὰ-Σοφιά,
  καὶ κείνη τὴν γλυκιὰ κυρὰ
  ποὺ τὴν ἐλὲν ἐλευθεριά,
  θὰ ΄ρθεῖ ξανά!

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»
  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  Καλὴ Ἀνάσταση στὴν Πατρίδα τῶν ΟΝΕΙΡΩΝ μας…

  • Kefalonia

   δεν εχω προβλημα θελω ,να παρουμε την πολη και την μικρα ασια , το θεμα ειναι πιοι θα κατοικοισουν ,γυφτοι, αλβανοι , πακιστανοι?

 • Bmw m5

  Σε ποιον τελικο μπηκαν τα περισσοτερα γκολ??? 7.

  • paris georgiou

   Για πες ρε γιγαντα

   • DisqussioneR

    Πάρηηηηηηηηηηηηηηη

    • paris georgiou

     Γειά σου φίλε μου όλα καλα; εδώ ο BMW βάζει δυσκολα

     • DisqussioneR

      Μια χαρα όλα εδώ! Το συνεταιράκι σου τον Ασσούρ έψαχνα αλλά μετά είδα ότι μπήκατε μαζί…
      Τελείωσε το μητινγκ?

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Πριν απο λίγο.

     • DisqussioneR

      Κάτι καλό θα σκαρώσατε εσεις οι 2 πάλι!

     • paris georgiou

      Είμαστε σε καλό δρόμο

     • Bmw m5

      Τροφη για μεδουσες??

     • paris georgiou

      Καλά πλήρωσε εσύ εφορία, μια που κάνεις τον πονηρό και τον αβερτο

     • DisqussioneR

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Bmw m5

      Χμμμμμ, οχι για πολυ ακομη ΑΧΑΧΑΧΑΧ

     • paris georgiou

      Μπα χλωμό το βλεπω

     • Bmw m5

      Βαλε ματογυαλια αχαχαχα

     • paris georgiou

      Κοίτα μιλά με τον Disk να βρεις την ακρη

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Μας ταλαιπωρεί ο bmw λιγάκι αλλά όλα καλα.

     • DisqussioneR

      Θα τον αναλάβω εγώ αυτόν και θα συνεχίσετε απερίσπαστα την κονόμα εσείς!
      (με το αζημίωτο βέβαια)

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Παίρνεις λευκή επιταγή και κάντην ‘οτι θέλεις.

     • DisqussioneR

      Εκλεισε το ντηλ!

     • paris georgiou

      Γράψε το ποσό απεριόριστα

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      λολ

     • DisqussioneR

      Με ποσοστά επί του τζίρου, κλείσαμε!

     • Bmw m5

      Απο οπου και να τους πιασεις θα λερωθης.

     • paris georgiou

      Εσύ είσαι ο καθαρός ουρανός BMW

     • DisqussioneR

      Ο μπεμβες αστραπές δε φοβάται

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχαχαχαχ

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχαχα

     • paris georgiou

      Εν λευκό

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Το νούμερο θα το βάλει μόνος του. Υπάρχει εμπιστοσύνη.

     • paris georgiou

      Απόλυτη

     • paris georgiou

      Εχεις απόλυτο δικιο

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Θα καθαρίσει ο Disk…

     • DisqussioneR

      Ό,τι πουν τα συνεταιράκια!

     • Bmw m5

      Για να καθαρισει ο σταυλος σου ουτε ο Ηρακλης δεν μπωρει.

     • paris georgiou

      Αστο το θέμα επάνω του στο φίλο μας Disk

     • DisqussioneR

      Ναι Πάρη, μη σας απασχολεί εσάς καθόλου!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Απο τότε που τον βάλαμε στις «εκκαθαρίσεις» έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο…

     • DisqussioneR

      Νιώθω πολύ περήφανος τώρα που δικαιώνονται οι προσδοκίες σας

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Kill.

     • paris georgiou

      Θα ασχοληθεί με το θεμα

     • paris georgiou

      Το θέμα με το άλλο τακτοποιηθηκε

   • Bmw m5

    KASTORIA -IRAKLIS 5-2

  • DisqussioneR

   αεκ ηρακλης 2-5

   • Bmw m5

    Neinnnnnnn.

  • Ταξίαρχος

   AO Περιστεριου – Αηττητος Σπατων 6-7 τελικος κυπελλου επσα

   • Bmw m5

    Δριμικλινα – σταριτσιοβα 8-6

   • DisqussioneR

    Κολλύρι-Λαμπέτι 54-52… Διακόπηε το βράδυ και συνέχισαν το άλλο πρωί…

  • Γιώργος fs.
   • Bmw m5

    Τελικη του τα δινω , με παιρνει μεχρη τα 160, μετα αρχιζω και μαζευω και μετα τα 240 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ.

    • Γιώργος fs.

     Ο Alfa ROMEO σε προκαλεί και εσύ κρύβεσαι!!

     • Bmw m5

      Ωρα και μερος??

    • Hellenizer

     Ποια 240 ρε…

     • Bmw m5

      357 τελικη εχω.

   • paris georgiou

    Γειά σου Γιωργαρα

    • Γιώργος fs.

     Καλησπέρα φίλε Πάρη!!!
     Ο γίγαντας κάποιον φοβάται!!!

   • Rogue Trooper
    • DisqussioneR

     Δεν είπαμε δε βάζουμε μωράκια Γιάννη??

     • Rogue Trooper

      Καρτούν είναι φίλε μου.

     • DisqussioneR

      Οκ τότε, αυτα επιτρέπονται

  • Γιάννης ο Sniper

   λατσκρονα – αλμπινολεφε 6 – 9

   • DisqussioneR

    ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ εσύ???

    • Γιάννης ο Sniper

     • DisqussioneR

      χαχαχαχα το έχωβ ακούσει!!

   • Bmw m5

    Σε ελαδδα??

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Πωλούνται τσιμπούκια με δόσεις.

  Θεοδόσης

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   —>>ΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Γειά σου Βαγγελάρα φίλε μου!

    • Εὐάγγελος Χ.Ο.

     Χαίρε αδελφέ από το Φαληράκι…

  • nikos(1)

   κάρτα …..παίρνει?

   • Spyros Spyropoulos

    Υποχρεουται νομιζω…….χαχαχαχα

  • Γιάννης ο Sniper

   οι δόσεις είναι άτοκες;

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Πάντα. Τοκογλύφοι είμεθα?

  • Rogue Trooper
 • LuckyLuke

  » Η ελευθερία καταχτιέται, δε χαρίζεται από άλλους. » Ίων Δραγούμης

 • nikos(1)

  αντε ! με το καλό!! ντού σε …Μεγίστη ….Ρόδο ….Κύπρο ….Χίο ….Μυτιλήνη και …Λέσβο!!

  βάλτε να ..πάνε!

 • Hellenizer

  • nikos(1)

   τρόμαξα!

   • Hellenizer

    Δεν το ήθελα.

 • Ταξίαρχος

  Θα γίνει μεγάλος σεισμός και απο τη θάλασσα θα αναδυθεί ο Εξαδάχτυλος, ο οποίος θα μας δώσει πίσω την Κωνσταντινούπολη και οτι άλλο μας έχει κλαπεί. Την ίδια στιγμή διακόσια εκατομμύρια στρατού απο την Κίνα θα περάσουν τον ποταμό Ευφράτη γιατι οι Τούρκοι κόψαν το νερό και απ αυτούς θα μείνει το 1/3.

  • DisqussioneR

   Οι οποιοι Κινέζοι θα σταματήξσουν στα παράλια της Ιωνίας. Μέχρι εκεί!

  • LuckyLuke

   Κωδικος Σανγκαη !

  • Kefalonia

   πολυ φοβαμε ,τα 200 εκ. κινεζοι θα ειναι ,λαθρομεταναστες,

   • Ταξίαρχος

    γεια σου γιαννο

 • Spyros Spyropoulos

  Τα ψεματα τελειωσαν! Ο χρονος εγγυς!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Θα καταπιεί ο σεισμός τα μεμέτια & δεν θα ‘χουμε την ευκαιρία να τους φάμε…!

  • Kefalonia

   ειναι 80 εκ, θελει πολους σεισμους

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Μην ξεχνάς & το τσουνάμι !

    • Kefalonia

     ενας μετεωριτης θα εκανε δουλεια, αλλα βλεπεις αυτοι πεφτουν μονο στις ηπα, γκαντεμια

   • VLAD.. the out of water

    μπααα…μια τρυπα ν ανοιξει μονο.Χλαααααααπ!!
    ΛΙΓΝΙΤΗΣ!

 • Γιάννης ο Sniper

  Με κάθε σεβασμό αλλά όλα τα άρθρα σήμερα είναι χειρότερα και από την Espresso.

  ΑΛΛΑΞΤΕ ΒΙΟΛΙ.

  • Hellenizer

   Να πάρουν βιολοντσέλο;

   • Γιάννης ο Sniper

    Με τόσο γκέι πράηντ, πλέον μόνο μαντολίνο

  • nikos(1)

   ξεκίνησε το πρωί με ….Χάρπ …και τσούπ ……ΣΕΙΣΜΟΣ ! το γκμείς κυριε πρόεδρε!?

   • Kefalonia

    μια εξωγηινη εισβολη εμεινε τωρα

   • Evan Chaldas

    παραδεχεσαι?

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Εσύ το γρουσούζεψες? Μολόγα!

     • Evan Chaldas

      φιλε ειχαμε ινφο ;)

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Αδερφέ όυτε η καλύτερη καφετζού δεν τα βρίσκει έτσι γρήγορα…

  • Rogue Trooper
 • Η phάση είναι μία……
  Ακόμη και μετά την Βασιλεία του Ιωάννη στον πλανήτη , θα υπάρχουν άτομα που θα »εξηγούν» ότι αυτά
  δεν είχαν σχέση με προφήτες και Ορθοδοξία.

  Ohhhh But dont worry !
  To Next Level θα κάνει φεστιβάλ !

  • Hellenizer

   Ε βέβαια!

  • αυτο που γραφεις ειναι το λογικο, αλλα δεν νομιζω να γινει ετσι.
   θα ειναι τοσο τρομοκρατημενοι που δεν θα τολμουν να αμφισβητησουν τιποτα.

   • DisqussioneR

    Εχω εξηγησει τι σημαίνει Ιωάννης…

    • VLAD.. the out of water

     τι;

     • DisqussioneR

      Ωχου, βαριέμαι πάλι και πάλι…

    • …και πολυ αναλυτικα θα ελεγα :-)

   • Koίτα…….Από την ώρα που διάβασα , ότι και στην ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ…….
    Π-Α-Λ-Ι ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !

    Μιλάμε για υπερπεριπτωσάρες !

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     στήν κόλαση δέν χρειάζεται νά πιστεύεις.Εκεί γνωρίζεις.Αλλά επιμένεις νά μήν μετανοείς.

     • Bmw m5

      Λαθος.

     • Εεε , αυτό ντε….
      Δεισλειτουργία ψυχικού κυκλώματος που λέει και Ταμτάκος Χατζηλουλάς

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ…
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
  Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Hellenizer

 • Stelios P.

  Άπο τότε που πάτησε πάπας στην Λέσβο, έγιναν 2 σεισμοί.

  • Hellenizer

   Νευρίασε ο Αρχάγγελος φαίνεται.

   • τα μεταφυσικά είναι θέματα αρκετά…περίεργα, δεν εξηγούνται εύκολα και καλό είναι να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί…

    • Hellenizer

     Καθόλου περίεργα, δεν είναι μεταφυσική και τα πάντα είναι στο φως.

     • δεν μπορεί να τις εξηγεί ο καθένας…άσε που δεν ξέρουμε και τι ακριβώς έχει ειπωθεί, άλλοι μας τα έχουν μεταφέρει, εγώ το λέω άλλη μια φορά, είμαι πάντα επιφυλακτικός…

     • Hellenizer

      Καλά κάνεις.

  • nikos(1)

   το …Αξελ!! …πρώτο!

 • Γιώργος fs.
  • Rogue Trooper
   • LuckyLuke

    Φλαγκ στον λαλακη , σεξιστικο το πρωτο σκιτσο :P

    • DisqussioneR

     Εχει και γυμνό μωρό μέσα…

     • LuckyLuke

      εσχοζζζ

     • Rogue Trooper

      Τα σκίτσα και τα καρτούν επιτρέπονται!

     • Rogue Trooper

      Θέλετε να φύγω από το disqus;

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Όχι φίλε. Με τίποτα.

     • Rogue Trooper

      Τότε μη γράφετε ό,τι σας καπνίσει.

     • DisqussioneR

      Με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Rogue Trooper

      Καλύτερα ένα cartoon με χαρούμενες παιδικές φατσούλες παρά ένα σκίτσο με τον ΝΑΤΟϊκό μαχαιροβγάλτη που αποκεφαλίζει αθώους.

     • DisqussioneR

      Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!

    • Rogue Trooper

     Τρελλάθηκες; καρτούν των αδελφών Στεφανίδη είναι!

     • LuckyLuke

      Αρεσεις !

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Περίμενε να σου φέρω καρτούν διασήμων τώρα… περίμενε…

     • Rogue Trooper

      Όχι, μη…..

     • DisqussioneR

      ΛΟΛ

  • DisqussioneR

   Μια εικόνα, 1.000.000.0000 λέξεις
   (αναβαθμισμένη κινεζική παροιμία)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν.
  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ypoylos-tropos-eisagwghs-toy-sfragismatos.html

 • Dsnkara

  Α καλα ,εχουμε και κυπρεους προφητες το ξεχασα

 • VLAD.. the out of water

  Η δημιουργια ενος υποθαλασσιου ρηγματος ελλησποντου κυπρου τι ακριβως θα δημιουργουσε;

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Το «μεγάλο φαγοπότι» …!

   • ουγκο τονιατσι κλπ…. μερακλης εισαι.

   • VLAD.. the out of water

    εχω δει σε ενα ρηγμα 50 μετρων να εξαφανιζονται δεντρα αιωνων μεσα σε δευτερολεπτα..λογω βροχης.

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Την αναβίωση του μεγίστου Μένιου Κουτσόγιωργα?

   • VLAD.. the out of water

    οχι του κωστα;

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Του Μητσοτάκουλα θα γίνει με το ρήγμα Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη.

  • Hellenizer

   Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Την ανάσταση του Δρακουμέλ;

  • DisqussioneR

   Την κλίμακα φιμπονάτσι

   • VLAD.. the out of water

    ;;

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Μακαρονάδα θα ΄ναι…

     • VLAD.. the out of water

      Ρε συντροφε τι μλκς ειναι αυτες;
      Δε μιλανε λαικα οι τυποι, σοσσιαληστικα…

 • nikos(1)
  • Kefalonia

   για να δει αφτη χαρα στα σκελια της ,μας γεμισε λαθρομεταναστες

 • Hellenizer

  Βάλτε κάνα καλό τραγούδι, καλοκαιρινό. Έχω κολλήσει.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Έτσι θά τραφούνε οί Χριστιανοί επί εποχής Αντίχριστου…
  — Γέροντα, όταν ακούω για τον Αντίχριστο, νιώθω ένα φόβο μέσα μου…

  –Τι φοβάσαι; Πιο φοβερός θα είναι από τον διάβολο; Αυτός είναι άνθρωπος. Εδώ η Αγία Μαρίνα έδερνε τον διάβολο και η Αγία Ιουστίνα τόσους δαίμονες διέλυσε. Στο κάτω – κάτω, εμείς δεν ήρθαμε για να βολευτούμε σ’ αυτόν τον κόσμο.

  Σημείο ότι θα πλησιάζει η εκπλήρωση των προφητειών θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ, στα Ιεροσόλυμα. Θα το γκρεμίσουν για να ανοικοδομήσουν το ναό του Σολομώντα που, όπως λένε, ήταν χτισμένος σ’ αυτή τη θέση. Τελικά οι Σιωνιστές θα εγκαταστήσουν τον Αντίχριστο εκεί, ως Μεσσία. Άκουσα ότι οι Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται να χτίσουν το ναό του Σολομώντα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Έτσι θά τραφούνε οί Χριστιανοί επί εποχής Αντίχριστου…
  — Γέροντα, όταν ακούω για τον Αντίχριστο, νιώθω ένα φόβο μέσα μου…

  –Τι φοβάσαι; Πιο φοβερός θα είναι από τον διάβολο; Αυτός είναι άνθρωπος. Εδώ η Αγία Μαρίνα έδερνε τον διάβολο και η Αγία Ιουστίνα τόσους δαίμονες διέλυσε. Στο κάτω – κάτω, εμείς δεν ήρθαμε για να βολευτούμε σ’ αυτόν τον κόσμο.

  Σημείο ότι θα πλησιάζει η εκπλήρωση των προφητειών θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ, στα Ιεροσόλυμα. Θα το γκρεμίσουν για να ανοικοδομήσουν το ναό του Σολομώντα που, όπως λένε, ήταν χτισμένος σ’ αυτή τη θέση. Τελικά οι Σιωνιστές θα εγκαταστήσουν τον Αντίχριστο εκεί, ως Μεσσία. Άκουσα ότι οι Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται να χτίσουν το ναό του Σολομώνταhttp://www.kivotoshelp.gr/index.php/apories/93-etsi-tha-trafoyne-oi-xristianoi-epi-epoxis-antixristou

  • Hellenizer

   Έχουν νοικιάσει και αεροσκάφη από την ουκρανία μαζί και το Антонов Ан-225 από την, ο ναός φτιάχνετε κάπου στην Λ. Αμερική είχα διαβάσει κάπου.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Αντίχριστος

  – Γέροντα, πέστε μας κάτι για τον Αντίχριστο.

  Οικουμενισμός, κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στά μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οί Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον γιά Μεσσία. Γι’ αυτούς ό Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θά κυβέρνηση εδώ στην γη. Οί Ίεχωβάδες καί αυτοί αποβλέπουν σε έναν βασιλιά επί­γειο. Θά παρουσιάσουν οί Σιωνιστές έναν, καί οί Ίεχωβά­δες θά τον δεχθούν. Θά πουν «αυτός είναι». Θά γίνη μεγά­λη σύγχυση. Μέσα στην σύγχυση αυτή όλοι θά ζητούν έναν Μεσσία, γιά νά τους σώση. Καί τότε θά παρουσιάσουν κά­ποιον πού θά πή: «Έγώ είμαι ό Ίμάμης, εγώ είμαι ό πέμπτος Βούδδας, έγώ είμαι ό Χριστός πού περιμένουν οί Χρι­στιανοί, έγώ είμαι αυτός πού περιμένουν οί Ίεχωβάδες, έγώ είμαι ό Μεσσίας τών Εβραίων». Πέντε «έγώ» θά έχη! …

  Πιστεύουν, Γέροντα, οι Σιωνιστές τα περί Αντί­χριστου;

  – Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρη­σιμοποιούν για νά πετύχουν τον σκοπό τους τήν μαγεία καί τον σατανισμό. Τήν σατανολατρία τήν βλέπουν σαν μια δύναμη, πού θα τους βοηθήση στα σχέδια τους. Πάνε δηλαδή νά κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη. Τον Θεό δεν Τόν βάζουν στον λογαριασμό τους. Θα ευλο­γηθούν όμως έτσι από τόν Θεό; Μέσα από αυτό ό Θεός θά βγάλη πολλά καλά. Οι άλλες σατανικές θεωρίες κρά­τησαν τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια- αυτοί ούτε επτά χρόνια δεν θά κρατήσουν.
  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

 • nikos(1)
  • Γιώργος fs.

   Συριζαίος θα ειναι!!!

  • Hellenizer

   Ρε τον Υπαστυνόμο Α΄….

  • Kefalonia

   παληκαρι

  • Αντύπα
  • DisqussioneR

   Θα γίνει αρχηγός μια μέρα…

   • Spyros Spyropoulos

    Αρχηγινα…..μαλλον!

    • DisqussioneR

     Ναι, συγνώμη!!!

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Την κόβει την κλήση?

   • DisqussioneR

    Τη φοράει τη ζώνη…

   • Hellenizer

    Το πετάει το δακρυγόνο.

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Τη φοράει τη σαρδέλα…

     • Hellenizer

      Το γυαλίζει το πιστόλι.

   • Spyros Spyropoulos

    Και την σαλιωνει……….

   • LuckyLuke

    Το »κουναει » το γκλομπ ?

    • Bmw m5

     Περα δωθε??

     • LuckyLuke

      Σε ολους του αξονες καρντασι

   • paris georgiou

    Ο παπακος δίνει μάχη μόνος του

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     κουτί?

     • paris georgiou

      Ναι αλλά μόνος του

     • Spyros Spyropoulos

      Σε ποιο θεμα?

     • paris georgiou

      Στο πρώτο Σπυρο

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Του άφησα μήνυμα.

  • Spyros Spyropoulos

   Να την χαιρομαστε την Λουλουκα………..

  • apatsi

   υπαστυνομος κουμπαράς

  • Hellenizer

   Την περνάει την χειροπέδα.

  • apatsi

   το παει το περιπολικο?

   • DisqussioneR

    Τον ανάβει το φάρο

   • Hellenizer

    Την ανάβει την σειρήνα

   • Spyros Spyropoulos

    Καθεται πανω στο λεβιε?

  • apatsi

   το λυνει το περιστροφο?

   • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

    Το γυαλίζει το ΜΡ5?

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Την σουζάρει την Honda?

  • Kefalonia

   θα μας πουν ρατσιστες ,που λεμε τον π@υστη π@υστη?

  • apatsi

   την σιδερωνει την στολη?

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Οταν μεγαλώσει ηθελε να γινει ασθενοφορο. Να τον ανοιγουν να του τον βαζουν και να κανει πιου πιου, αλλα εγινε αστυνομικος…..

   • Hellenizer

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   • nikos(1)

    χα!χα!

  • DisqussioneR

   Το δουλεύει το ραντάρ?

  • apatsi

   μπατσος αδερφη και πεντηκοστιανος τι αλλο να σου τυχει

   • Spyros Spyropoulos

    Αυτοκτονεις ατακα κι’επι τοπου………….χαχαχαχα

  • DisqussioneR

   Τον πιάνει το ….ληστή?

   • apatsi

    @ρχιδια

    • DisqussioneR

     Από εκεί τον πιάνει? χαχαχα

  • apatsi

   κανε κατι χρησιμο στην κοινωνια στρεψε το περιστροφο στον εαυτο σου

  • apatsi

   ετσι που κουνιεται δεν καταλαβαινει και τα ριχτερ

  • firestormLouis

   ΑΛΤ !!!! !!
   ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!Εεεεεεεεε Λαθος!!!!!Ψηλα τα χερια ηθελα να πω!!!

  • firestormLouis

   Την γρασαρει την κανη!!

 • Γιώργος fs.

  Κανένας πόλεμος δεν παίζει απόψε;

  • nikos(1)

   το βράδυ ….ΗΑΑRP στη …Πόλιν!

  • Spyros Spyropoulos

   Σιγουρα το επομενο θεμα Γιωργο!!! Υπομονη, ο καλος πολεμος αργει………..

   • Γιώργος fs.

    Είμαι έτοιμος και σε φόρμα απόψε!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Και είδον άλλον άγγελον πετώμενον εις το μεσουράνημα, όστις είχεν ευαγγέλιον αιώνιον, διά να κηρύξη εις τους κατοικούντας επί της γης και εις παν έθνος και φυλήν και γλώσσαν και λαόν,

  και έλεγε μετά φωνής μεγάλης· Φοβήθητε τον Θεόν και δότε δόξαν εις αυτόν, διότι ήλθεν η ώρα της κρίσεως αυτού, και προσκυνήσατε τον ποιήσαντα τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και τας πηγάς των υδάτων.

  Και άλλος άγγελος ηκολούθησε, λέγων· Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η πόλις η μεγάλη, διότι εκ του οίνου του θυμού της πορνείας αυτής επότισε πάντα τα έθνη.

  Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων μετά φωνής μεγάλης· Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

  και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.
  https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/14/

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Λυσσαξες κοντε λυσσαξες….

 • Αθηνά

  Τα βλέπω τα θέματα αλλά δεν έχω όρεξη ακόμα να μπω σε διάλογο,δεν πέρασα καλό απόγευμα και μεσημέρι με τις κράμπες γι αυτό δεν έγραψα πρώτη και σε αυτο κι ας το ειχα δει,ειχε μπει μαζι με τον Τραμπ.Και δεν επιτρέπεται το παυσίπονο.

  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Για τις κράμπες τρώμε μπανάνες.

   • Αθηνά

    εχουν κάλιο,δεν επιτρέπεται

    • Bmw m5

     Ε και, γιατι??

     • Αθηνά

      εχω πολυ καλιο σε αναλογία με το νάτριο

     • Bmw m5

      Ρε αθηνουλα , 3 πακετα τσιγαρα την ημερα και 1 μπουκαλι wyiski και μονο 5-6 ωρες το πολυ υπνο και θα πασουμε τα 60, και εσυ μου λες εχεις παραπανω νατριο??

     • Αθηνά

      καλιο εχω παραπάνω

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχαχα ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ

     • Rogue Trooper

      Ν’ ακολουθείς πάντα τις οδηγίες του προσωπικού σου γιατρού!

   • Bmw m5

    Σωστος.

    • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

     Ο νους σου στο εμπόρευμα εσενα…

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Μην γινεσαι προστυχος…

  • DisqussioneR

   Κάνεις και τέτοια? Βλέπεις τα θέματα και δε γράφεις?

   • Αθηνά

    αφου πονάω

    • nikos(1)

     παναδολ έχτρα!

     • Αθηνά

      να πεθάνω θέλεις?

     • nikos(1)

      οχι!!

     • Αθηνά

      δεν επιτρεπονται τα φάρμακα

     • nikos(1)

      οκ!

     • nikos(1)

      χαμομηλάκι!

     • Rogue Trooper

      Πάρε ένα ζεστό χαμομήλι.

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχα

    • ΑΛΕΠΟΥ

     Στα δαχτυλα εχεις παθει κραμπες?

     • Αθηνά

      από την γάμπα μέχρι και τα δάκτυλα

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Γιατι ρε αθηνουλα?

     • Αθηνά

      τοξικο συνδρομο από φαρμακοθεραπεια και κυρίως πολύ αγχος βαριά στενοχώρια που περασα τον χειμώνα και μου εμφανιστηκε σαν σωματικη ασθένεια

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Περαστικα..

     • Αθηνά

      ευχαριστω

    • Rogue Trooper

     Κι εγώ το ίδιο, με πονάνε οι αρθρώσεις εξαιτίας της υγρασίας.

     Πιες ένα χαμομήλι και πήγαινε για ύπνο.

     • Αθηνά

      γερος εισαι?νεο παιδί και πονανε οι αρθρωσεις σου?εγω εχω πρόβλημα στο ηπαρ οταν αγχωθω

     • Rogue Trooper

      Με πονάει η μέση, υποφέρω συχνά από ισχυαλγίες λόγω των συνεχών καιρικών μεταβολών.

     • Αθηνά

      περαστικά!

     • Rogue Trooper

      Επίσης, και σε σένα.

     • Αθηνά

      ευχαριστω!

 • Αντύπα

 • ΘΗΣΕΑΣ

  καποιοι εχουν κανει σχεδια , αυτα τα σχεδιαζαν πολλα χρονια πριν, βημα προς βημα, και ειναι ετοιμοι να τα εκπληρωσουν. αν δεν τους βγαινουν , τοτε βαζουν ενα χερακι να παρασυρουν τα πραγματα στην …..σωστη κατευθηνση. δεν δινω σημασια σε προφητειες διοτι εχουν ειπωθει παρα πολλες, απλως περιγραφουν καποιοι αυτα που εχουν σχεδιασει καποιοι αλλοι.
  πολεμος δεν θα γινει, επιμενω να το λεω και εχει μαλιασει η γλωσσα μου, καποιοι μεν θελουν να τον κανουν, καποιοι αλλοι ομως τους εμποδιζουν να τον κανουν.
  κανεις δεν θελει τον πολεμο, ουτε καταστροφες, θανατους ουτε δυστυχια, θελω να πιστευω ουτε ο θεος θα ηθελε καταστροφες, αλλα ο πολεμος ειναι στην φυση του ανθρωπου και παντοτε κανει…
  πολεμος θα γινει καποτε, εστω και περιφεριακος, αλλα οχι τωρα.

  • LuckyLuke

   Οι πολεμοι εχουν περασει σε αλλα «level» ,Oικονομικοι , ανατροπες κυβερνησεων,νοθειες ,ελεγχος μμε και ιντερνετ , τοπικες συραξεις …

   • Bmw m5

    Νein, αυτα ειναι προεορτια.

 • στελλα

  οταν ο Αγ.Κοσμας πηγε στο χωριο τσουκα στους Αγ Σαραντα στις εκβολες του ποταμιου μπιστριτσα στο σημειο οπου εκατσε για αυτο και υπαρχει ενα εκκλησακι προς χαρη του στο σημειο ειπε απο εκει θα ξεκινησει το κακο απο τα Εξαμιλια.Το σημειο που εδειξε ειναι 6 μιλια απο το σημειο που ηταν ο ΑΓΙΟΣ Κ.Τοτε υπηρχε μονο μια καλυβα σημερα υπαρχει η πολη που λεγετε ΕΞΑΜΙΛΙΑ!!!!!! ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ προκαλουν οι Αλβανοι απο πανω χτυπανε οι τουρκοι απο κατω.

  • Bmw m5

   Χμμμμμμ, αληθευει.

 • Γιώργος fs.

  Η Κουντουρά φέρνει έκρηξη επενδύσεων!!
  Σωθήκαμε συντροφοι!!😆😆🙂🙂🙂

  • Αντύπα

   ημουν ετοιμος για σεξιστικό σχόλιο αλλά συγκρατήθηκα!

  • Kefalonia

   τι περισοτεροι συριοι

  • RED OR DEAD

   Ο Μαρδάκας ακόμα ξημεροβραδιάζεται στις ακτές για την προσέλκυση επενδύσεων…;)

 • Αντύπα

  ¨»εξω οι μπάτσοι απο το πράιντ!» η απόλυτη ξεφτύλα !

  • Hellenizer

   Και οι μπάτσοι τον παίρνουν!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 11..https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/11/Και θέλω δώσει εις τους δύο μάρτυράς μου να προφητεύσωσι χιλίας διακοσίας εξήκοντα ημέρας, ενδεδυμένοι σάκκους.

  Ούτοι είναι αι δύο ελαίαι και αι δύο λυχνίαι, αι ιστάμεναι ενώπιον του Θεού της γης.
  Και εάν τις θέλη να βλάψη αυτούς, εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και κατατρώγει τους εχθρούς αυτών· και εάν τις θέλη να βλάψη αυτούς, ούτω πρέπει αυτός να θανατωθή.

  Ούτοι έχουσιν εξουσίαν να κλείσωσι τον ουρανόν, διά να μη βρέχη βροχή εν ταις ημέραις της προφητείας αυτών, και έχουσιν εξουσίαν επί των υδάτων να μεταβάλλωσιν αυτά εις αίμα και να πατάξωσι την γην με πάσαν πληγήν, οσάκις εάν θελήσωσι.

  Και όταν τελειώσωσι την μαρτυρίαν αυτών, το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου θέλει κάμει πόλεμον με αυτούς και θέλει νικήσει αυτούς και θανατώσει αυτούς.

  Και τα πτώματα αυτών θέλουσι κείσθαι επί της πλατείας της πόλεως της μεγάλης, ήτις καλείται πνευματικώς Σόδομα και Αίγυπτος, όπου και ο Κύριος ημών εσταυρώθη.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 9
  Και είχον εφ’ εαυτών βασιλέα τον άγγελον της αβύσσου, όστις Εβραϊστί ονομάζεται Αβαδδών, και εις την Ελληνικήν έχει όνομα Απολλύων.

  Η ουαί η μία απήλθεν· ιδού, έρχονται έτι δύο ουαί μετά ταύτα.
  Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε· και ήκουσα μίαν φωνήν εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού,
  λέγουσαν προς τον έκτον άγγελον, όστις είχε την σάλπιγγα· Λύσον τους τέσσαρας αγγέλους τους δεδεμένους εις τον μέγαν ποταμόν Ευφράτην.

  Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι, οι ητοιμασμένοι εις την ώραν και ημέραν και μήνα και ενιαυτόν, διά να θανατώσωσι το τρίτον των ανθρώπων.
  Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήτο δύο μυριάδες μυριάδων· και ήκουσα τον αριθμόν αυτών.

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Τωρα που θα παρουν φραγκα για την αποκατασταση να φτιαξουν και ενα γιοφυρι απο λεσβο απεναντι για να διευκολυνονται οι επενδυτες.

 • Δωριεύς

  Ρὲ ἀδέρφια, μὲ ἔχουν τρελλάνει στὰ follow κάποιοι, χωρὶς nicknames, μόνο μὲ κωδικοὺς disqus. Συμβαίνει καὶ σὲ σᾶς ;

  • LuckyLuke

   ΙΕΚ Παναγος ?

  • Αντύπα

   κλείδωσε το προφίλ

   • Δωριεύς

    Νὰ τὸ κλειδώσω, δὲν λέω…Ἔλα ὅμως ποὺ ἡδονίζομαι ὅταν μπαὶνουν καὶ διαβάζουν τὰ σχόλιὰ μου καὶ τὸ βρισίδι ποὺ τραβῶ στὸ δημιοκρατικὸ τόξο…

    • Bmw m5

     ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΙΔΩΠΙΟΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ.

     • Δωριεύς

      Δηλαδὴ βρὲ Μπεμβεδάκια τὶ μοῦ εἶχες πεῖ ; Θύμωσες γιατὶ ὑποστήριζα τὴν Alfa Romeo….

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχα, οχι ρε σε πειραζω, αλειθια λες για το αλλο??? Εριξα αδιια για να πιασω γεματα και πιαστηκα εγω αχαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Είσαι διάσημος αδερφέ Δωριέα ή ενοχλείς κάποιους!!

   • Bmw m5

    Εεεμμμ μα ?? Το παρακανε.

   • Δωριεύς

    Μήπως ζηλεύουν ὅτι ἔχω ἐπιτυχίες στὶς γυναίκες ; Χαχαχαχαχαχα !!!

    • Bmw m5

     2 χρησταρας και εσυ??

    • Γιώργος fs.

     +++++++++++++++++++++++++++++

     • Bmw m5

      Τι και εσυ???

     • Δωριεύς

      Γιώργαρε, ἀδελφέ…ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ…

     • Bmw m5

      Αλειθια που χαθηκε??

     • Γιώργος fs.

      Μου είχε γράψει πως θα φύγει για Ιταλια!!Κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

    • RED OR DEAD

     Πιθανότερον όλων ο φθόνος…συ γαρ εί φιλόπατρις κανδροπρεπής. Ταύτα τα ανωτέρω κιναίδους και απάτριδες ευωνύμους εξοργίζουσιν. Χαιρετώ σε εμέ αδελφέ Δωριεύ!:)

     • Δωριεύς

      Οὖλέ τε καὶ μάλα χαῖρε, Θεὀς δέ τοι ὄλβια δοίη, ΑΔΕΛΦΕ….

  • Κώστας

   Μήπως είναι η ουρά σου που σε ακολουθεί ;;;

   Μήπως είσαι κομήτης ;;

   • Δωριεύς

    Κωστάκηηηηη…Ἐντάξει. Πήρατε ἕναν τίτλο ἀλλὰ ὄχι καὶ νὰ μοῦ τὴν μπαίνεις συνέχεια…

   • Δωριεύς

    Καλημέρα ἀδελφέ μου, ΕΛΛΗΝΑ.

 • Κώστας

  Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο Θεός γελά …

  Γι αυτό ας καταλάβουμε επιτέλους την ταπεινοφροσύνη μας, το πόσο μικροί είμαστε απέναντί Του και να σταματήσουμε αυτό το οποίο ετοιμάζει όχι για τον αφανισμό μας, αλλά για τη σωτηρία μας !!!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ !!

 • Hellenizer
  • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

   Τι κάνει ένας άνδρας μπροστά απο έξι κοπελιές?

  • Kefalonia

   σα να γερνουν λιγο

  • Αντύπα

   που ‘σαι Παπαδόπουλεεεεεεεε;

   • Hellenizer

    Έλα ντε… Κατάργησαν την Τιμημένη Χωροφυλακή και έφτιαξαν αυτό…

  • Δωριεύς

   Σὲ παρακαλῶ, τὴν κάνεις τὴν φωτὸ πιὸ λιανὰ ;

   • Hellenizer

    Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

    • Δωριεύς

     ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ…

     • Hellenizer

      Δεν αξίζει.

   • Ανάμεσα στις άλλες η Αμερικανική πρεσβεία Mercedes-Benz & Mythos μπύρα. http://athenspride.eu/sponsors/

  • RED OR DEAD

   Το κανελώνουν το ρυζόγαλο; ;)

 • Αθηνά
 • Αντύπα

  Την ψαρολούγκρα την είχε πειράξει η «παραποίηση» της σημαίας απο τη ΧΑ! το θέμα εδώ
  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/198479
  Αυτό το αίσχος δεν τον πείραξε;
  https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2017/06/19030202_468690346838702_6752175868927375398_n.jpg

  • apatsi

   δεν υπηρχε ενας πουστρομπατσος να τους συλλαβει?

   • Αντύπα

    ρε τους βρίζαν και κάναν τις κότες, ξεφτιλισμένοι…

    • RED OR DEAD

     Του έβριζαν όσοι είχαν ξεχάσει τους δονητές στο σπίτι και λιμπιζόντουσαν τα γκλοπ τους…;)

   • Hellenizer

    Ήταν απασχολημένοι, συνέλαβαν κάτι πάκι….

 • lion 77

  Εγω παιδια βλεπω οτι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τις προφητειες.
  Εχουμε μπλεξει τις προρρησεις του Πατροκοσμα,του Αγιου Παισιου,την αποκαλυψη του Ιωαννη,τις προφητειες του καθε λογης γερου και γεροντισσας,του Μορφου,του Τραχωνιου,της Λεμεσου,της Αριζονας,της Συβιλλαςτου Λιακοπουλου και εγω δεν ξερω τια αλλο.
  Τα εχουμε βαλει ολα στο μιξερ και εχουμε βγαλει οτι συμπερασμα θελει ο καθενας.
  Εγω θα πω κατι που μου ειχε πει πριν μερικα χρονια ενας ιερεας οταν του ειπα και εγω το δικο μου συμπερασμα απο το μιξερ.
  Μου ειπε »παιδακι μου μην ταλαιπωρεις τον λογισμο σου.Οτι και να μας στειλει ο Θεος Θελει να μας βρει στην καθημερινοτητα μας.Κανε εσυ αυτο που πρεπει και ζησε την ζωη σου οπως πρεπει και οταν και αμα ερθει εκεινη η ωρα θα δουμε τι θα κανουμε»….

  • Kefalonia

   η προφητεια το ειπε καθαρα ,θα κανει σεισμο στην ελλαδα . και βγηκε ,γιατι εισαι απιστος

   • lion 77

    Λες να φταιω εγω?

    • Kefalonia

     εγω χωρις να ειμαι προφητης λεω θα ξανακανει σεισμο στην ελλαδα, λες να πεσω μεσα,

     • lion 77

      Ρε φιλε ζουμε σε μια απο τις πιο σεισμογενεις περιοχες του πλανητη.Εννοειται οτι θα ξανακανει σεισμους…..

  • Bmw m5

   Σωστος , ευγε.

  • apatsi

   καλα τα λες αλλα ειμαστε πολυ κοντα και γι αυτο υπαρχει ενδιαφερον πριν χρονια δεν ασχολουμασταν σε μεγαλο βαθμο γιατι τα γεγονοτα δεν κολουσανε

   • Kefalonia

    νε αλλα εχει ξεφυγει λιγακη , δεν νομιζεις?

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Πολύ.

     • Kefalonia

      ειμαι ευγενικος , το παω σιγα σιγα )

    • apatsi

     εχει ξεφυγει πολυ αλλα πρεπει να υπαρχει διακριση

   • lion 77

    Συμφωνω.Εξηγησε μου ομως τι σημαινει η λεξη κοντα.
    Γιατι κοντα θεωρειται και σε μια βδομαδα,κοντα θεωρειται σε ενα χρονο,κοντα θεωρειται και σε 10 χρονια.
    Αναλογα με τι το συγκρινεις…..
    Ο Παισιος ειχε πει για την κριση οτι μια μπορα ειναι θα περασει.Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν επηρεαστει και πολυ απο τα μνημονια και οντως τους φαινεται σαν μπορα.Υπαρχουν ομως και αλλοι που εχουν καταστραφει και η καθε μερα τους ειναι μια κολαση.Αυτοι σιγουρα δεν βλεπουν μια απλη μπορα,αλλα την συντελεια.
    Βλεπεις τι εννοω?

    • Kefalonia

     δεν πιστευω σε προφητειες, αν δεν ζυμωσεις ψωμι δεν τρως.

    • apatsi

     οταν λεω κοντα πανω απο χρονο δεν θα παει ετσι λεω εγω απο ενστικτο μπορει να βγω και λαθος………..παντα υπηρχαν ατομα που περνουσανε καλα ακομα και στην κατοχη καποιοι κονομουσανε και στην εποχη του αντιχριστου θα περνανε καποιοι καλα….οταν σταματησουν να πληρωνονται οι συνταξεις και οι δημοσιοι υπαλληλοι τοτε θα την ακουσουμε για τα καλα…αυτη η προκλητικοτητα των τουρκων δεν μπορει να παει πολυ ψαχνονται καθε μερα για θερμο επεισοδιο

     • lion 77

      Να σου θυμισω τι λεγοτανε πριν 10 χρονια οταν ηταν Α/ΓΕΕΘΑ ο Στρατηγος Γραψας?

     • apatsi

      πριν 10 χρονια ο καραμανλης εκανε κουμπαρο τον ερντογαν δεν υπηρχε αυτη η ελληνοτουρκικη ενταση….πες τι ελεγε?

     • lion 77

      Λεγοτανε οτι ο Γραψας ηταν ο νεαρος αξιωματικος που του ειπε ο Παισιος οτι αυτος θα ειναι αρχηγος οταν θα παρουμε την Πολη.
      Επισηςπριν 10 χρονια ο Καραμανλης ειχε κανει γεωπολιτικη στροφη προς Ρωσια,προσπαθησαν να τον δολοφονησουν,καψανε την Ελλαδα με τις φωτιες,καψανε την Αθηνα (θα ξεσηκωθει το ρεμπελο),καταρριφθηκε ο Ηλιακης σε αερομαχια και ακολουθως εμεις καταρριψαμε ενα τουρκικο,οΓραψας εδωσε εντολη να χτυπηθει οποιο πλοιο πολεμικο η μη κανει ερευνες υδρογονανθρακων χωρις την αδεια μας κλπ…
      Ολοι οσοι ασχολουμασταν τοτε λεγαμε οτι ο καιρος εφθασε.
      10 χρονια μετα ακομα περιμενουμε…..

     • apatsi

      δεν αναφεροτανε στον γραψα ο γεροντας παισιος το εχει διαψευσει και ο ιδιος
      διαβασε εδω να δεις το τοτε κλιμα
      http://www.lifo.gr/team/sansimera/39693
      ο ηλιακης σκοτωθηκε το 2006 και πριν απο αυτον ειχανε χαθει και αλλοι πιλοτοι το 2004 ητανε ο καραμανλης

     • lion 77

      Το διεψευσε οταν αποστρατευτηκε.
      Οταν λεω 10ετια ειναι κατα προσεγγιση.Υπηρχαν τοτε 2-3 χρονια με πολλα γεγονοτα.
      Εδω ο Λιακοπουλος εβγαινε και ελεγε οτι ειμαστε πανω στα γεγονοτα και μετα οταν δεν εγινε τιποτα,για να τα γυρισει εβγαλε βιβλιο και ελεγε οτι τα γεγονοτα εγιναν αλλα οι κοσμοκρατορες εκαναν restart.Και τα χαπατα τον πιστεψαν.Και καποιοι απο αυτους γραφουν και εδω μεσα σαν ειδικοι επι παντως επιστητου.

     • apatsi

      μην μου βαζεις ρε αδερφε τον λιακοπουλο μεσα τι σχεση εχει αυτος, ο ανθρωπος μυθιστορηματα γραφει για την κονομα σοβαρος ανθρωπος δεν τον πιστευει…..και βαλε και μια αλλη παραμετρο η ελλαδα δεν ητανε οικομικα σ αυτο το χαλι να κρεμεται απο μια κλωστη απο την χρεωκοπια…….γιατι πρωτα θα χρεωκοπησουμε και μετα θα χτυπησουν οι τουρκοι και οταν λεω χρεωκοπια εννοω να σταματησουν οι πληρωμες στους δημοσιους υπαλλ.και τους συνταξιουχους…..τωρα ειναι και τα δυο κοντα και η χρεοκωπια και η τουρκικη προκλητικοτητα συν οτι ειμαστε αναξιοι που ελεγε ο γεροντας και αυτο φαινετε καθαρα στις μερες μας

     • lion 77

      Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν καποιος θελει να πιστεψει κατι,θα βρει τροπο να το πιστεψει
      Και τοτε γραφοντουσαν στο ιντερνετ πολλα.Οτι τα γεγονοτα ταιριαζουν κλπ,κλπ…
      Ακρη δεν προκεται να βγαλουμε.Και μπορει σε 10 χρονια να ειμαστε στον ιδιο παρονομαστη,να μην εχει γινει τιποτα και παλι να περιμενουμε τα γεγονοτα.
      Για αυτο σου λεω….Αστο ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

     • apatsi

      οκ αλλα φαντασου αν παμε ετσι σε 10 χρονια δεν θα υπαρχει ελληνας σ αυτη την χωρα

     • lion 77

      Τωρα που ειπες Ελληνας,οι προφητειες τι λενε περι αυτου?

     • apatsi

      για ποιο? καντο λιανα

     • lion 77

      Για τον Ελληνα?Δεν λενε οτι μονο 2 εκατομυρρια θα επιζησουν?
      Επισης πολλοι»προφητες» οταν μιλανε για την παραδωση της πολης δεν μιλανε για Ελληνες αλλα για Ρωμιους.
      Υπαρχει διαφορα μεταξυ ελληνα και ρωμιου.Ο Ελληνας ειναι ο βιολογικα απογονος των αρχαιων Ελληνων.Ο Ρωμιος μπορει να ειναι το οτιδηποτα.Αρκει να ησουν πολιτης της Ανατολικης Ρωμαικης Αυτοκρατοριας (δλδ του Βυζαντιου) και χριστιανος.
      Για σκεψου το λιγο.
      Αυτο που λες οτι σε 10 χρονια δεν θα υπαρχει ελληνας σ αυτη την χωρα,ταιριαζει με τον συλλογισμο που σου ανεφερα μολις.
      Ειδες?Αν θελεις να τα ταιριαξεις,τα ταιριαζεις…..

     • apatsi

      κανεις δεν λεει οτι θα επιζησουν 2 εκατομμυρια ουτε οι προφητειες μιλανε για ρωμιους ψαξε να βρεις τις γνησιες προφητειες και οχι οτι ανεβαζει ο καθενας για τα κλικ…

     • lion 77

      Εσυ μπορεις να ξερεις τι ειναι γνησιο και τι οχι?

     • apatsi

      ε ναι ρε αδερφε δες ενα παραδειγμα στο παρακατω βιντεο τα λεει ο γεροντας με την φωνουλα του τα ιδια που ελεγε και ο γεροντας παισιος σε βιβλια του που γραφτηκαν πριν 20 χρονια

     • lion 77

      Το ηχητικο αυτο το εχω ακουσει τοσες φορες που το ξερω σχεδον απεξω.Σε καποια φαση οταν ο π.Ιωσηφ λεει για τα 700 εκ.νεκρους ακουγονται επιφωνηματα κοσμου στο backround.Λεγεται οτι ηταν ενα γκρουπ πιστων απο την Κυπρο.
      Καποιοι απο αυτους ειπαν οτι ο παππουλης ειπε και αλλα πραγματα τρομακτικα και οτι δεν τους αφησε να τα μαγνητοφωνησουν.Αμα ακουσεις προσεκτικα το ηχητικο θα δεις οτι δεν ειναι ενα αυτουσιο,αλλα συρραφες πολλων κομματιων απο την ιδια ομιλια του γεροντα.
      Αυτα τα τρομακτικα που ειπε ο παππουλης δεν συμφωνουν και παρα πολυ με αυτα που ειπε ο Παισιος.
      Π.χ. ο Παισιος ειπε για μια μπορα και οτι ρουθουνι ελληνικο δεν θα ανοιξει στον πολεμο.Ο γεροντας ομως λεγεται οτι ειπε οταν ρωτηθηκε για το αν θα υπαρχουν ελληνικες απωλειες στον τριημερο ελληνο-τουρκικο πολεμο »εχετε δει πολλους πολεμους χωρις νεκρους»?

     • apatsi

      βλεπεις που κανεις λαθος και τα μπερδευεις εγω σου δινω αυτο που ακουγεται και λεει και εσυ μου λες «λεγεται οτι ειπε» μεινε εσυ σ αυτα που ακους και μην την ψαχνεις παραπερα τα λεει ολα ο γεροντας και συμφωνει με το γεροντα παισιο…..νεκρους ελληνες δεν θα εχει ο πολεμος γιατι η ελλαδα δεν θα συμμετεχει στον γενικευμενο πολεμο

     • lion 77

      Ωραια,για να το κλεισουμε,συμφωνεις με αυτα που λεει το αρθρο?Θυμιζω οτι το αρθρο λεει οτι ο σεισμος που περιμεναμε ηταν ο σημερινος και οτι οι εβραιοι με τις κοινες στρατιωτικες ασκησεις τους με τους Κυπριους ερεθισαν ηδη τους Τουρκους να μας επιτεθουν.
      Οποτε μεσα στο καλοκαιρι πρεπει να περιμενουμε χρεοκωπια και την εναρξη των γεγονοτων.
      Αν στις 31 Αυγουστου δεν εχει γινει τιποτα απο ολα αυτα,τι θα πεις?

     • apatsi

      αστα αυτα που γραφουν απλα ο καθενας προσπαθει να τα ενωσει οπως νομιζει αυτα γινονται και για τα κλικ……ελα στην καινουρια ειδηση για χαβαλε

     • Kefalonia

      δεν χρειαζεται προφητεια , για να το καταλαβεις αφτο,

     • apatsi

      πριν 10 χρονια δεν θα το λεγες αυτο

     • Kefalonia

      το ελεγα , δεν πιστεψα ποτε στην φιλια των τουρκων και αλβανων, απλος μας ειχαν αναγκη τοτε,

  • Δωριεύς

   Δὲν αἰσθάνεσαι ὅμως τὴν ἀνάγκη νὰ ξέρεις τὰ γεγονότα πρὶν συμβοῦν ;

   • lion 77

    Ναι.Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο.Μονο κακο στον εαυτο μας.

  • apatsi

   αφου να φανταστεις πριν λιγα χρονια καναμε κουμπαρους τους τουρκους και χορευαμε ζεμπεκιες αν ελεγες σε καποιον τις προφητειες θα σε περνουσε για χαζο

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Σύγχρονοι Ορθόδοξοι κληρικοί πού μίλησαν γιά τόν Αντίχριστο…

  Θα λέγαμε λοιπόν ότι προδρομικά σημεία της εμφανίσεως του Αντιχρίστου είναι

  α) Η επανίδρυσις του Κράτους του Ισραήλ.

  β) Η αλλαγή του οικονομικού συναλλαγής των ανθρώπων και η χρήσις σε αυτό του αριθμού 666. Οι δε οικονομικές συναλλαγές θα γίνονται με το χέρι η το μέτωπο.

  γ) Η εμφάνιση των δύο προφητών Ενώχ και Ηλία.

  δ)Η ανέγερσις ξανά του ναού του Σολομώντα.

  Όταν δείτε, λέει η Αγία Γραφή να γίνονται όλα αυτά τα σημάδια στην ανθρωπότητα τότε πλησιάζει ο καιρός της εμφανίσεως του Αντιχρίστου.

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/190-sygxronoi-orthodoksoi-klirikoi-poy-milisan-gia-ton-antixristo

  • Αντύπα

   και η είσοδος της ΧΑ στο κυνοβούλιο

  • VLAD.. the out of water

   Ναι, σας λέω, και περισσότερο από προφήτη. 10 Αυτός είναι για τον οποίο έχει γραφτεί: Ιδού, εγώ αποστέλλω τον αγγελιοφόρο μου πριν από το πρόσωπό σου, ο οποίος θα παρασκευάσει την οδό σου μπροστά σου. 11 Αλήθεια σας λέω: δεν έχει εγερθεί μεταξύ των γεννημένων από γυναίκες μεγαλύτερος από τον Ιωάννη το Βαπτιστή. Αλλά ο μικρότερος στη βασιλεία των ουρανών είναι μεγαλύτερος από αυτόν. 12 Και από τις ημέρες του Ιωάννη του Βαπτιστή ως τώρα η βασιλεία των ουρανών παραβιάζεται και βίαιοι την αρπάζουν. 13 Γιατί όλοι οι προφήτες και ο νόμος ως τον Ιωάννη προφήτεψαν. 14 Και αν θέλετε, δεχτείτε το: αυτός είναι ο Ηλίας που μέλλει να έρχεται. 15 Όποιος έχει αυτιά ας ακούει. 16 Με τι λοιπόν να παρομοιάσω τη γενιά αυτή;

 • ΤΟΥΙΤΗΣ

  Οι προφητειες υπαρχουν για καποιον λογο..
  Ο λογος ειναι,μαλλον για να προετοιμαστουν καταλληλα,ψυχικα και πνευματικα οι ανθρωποι.

 • skeptomenosellin

  Η Θρησκεία είναι κάτι αυστηρά προσωπικό…
  Ο τρόπος προσέγγισης μοναδικός για τον κάθε έναν.
  Απλά καλό είναι να θυμόμαστε που και που ότι ο Θεός δεν κάνει εκπτώσεις σε κανέναν….
  «ος αποδώσει εκάστω κατά τα έργα αυτού.»

 • Ο Ιησούς προλέγει το τέλος το κόσμου
  (Μκ 13,3-31. Λκ 21,7-33)

  Ματθ. 24,7 «ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους·»

  http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Kata_Mathaion_Euaggelio/Kata_Mathaion_Euaggelio_kef.24.htm