Ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο αυτοκίνητο της NASA (βίντεο)

Δημοσίευση: 11 Ιουνίου 2017, 5:45 μμ

Η πρωταρχική αποστολή για το Mars Rover Concept θα είναι να εκπαιδεύσει ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό των μελλοντικών γενεών να διατηρήσουν τη φλόγα της εξερεύνησης. Χτίστηκε από τους αδελφούς Parker – όχι εκείνους που εισήγαγαν τον κόσμο στη Monopoly.

Οι Shanon και Marc Parker έχουν κατασκευάσει μια σειρά από περίεργα οχήματα μέσω της εταιρείας Parker Brother Concepts, συμπεριλαμβανομένων των φουτουριστικών ποδηλάτων από την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2010 Tron: Legacy. Το δίδυμο συζήτησε με τους αστροναύτες για το σχεδιασμό, στη συνέχεια χτίστηκε το σύνολο του rover από το μηδέν σε μόλις πέντε μήνες.

Αποκαλύφθηκε στις 5 Ιουνίου σε ειδική τελετή στο διαστημικό κέντρο Kennedy της Φλόριντα. Θα παραμείνει στην επίδειξη στο κέντρο ως τμήμα του εκθέματος Journey to Mars. Όπως αναφέρθηκε, το rover είναι πλήρως λειτουργικό με ενσωματωμένες οθόνες και με κορυφαία ταχύτητα. Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί για να διασχίζουν τόσο τους βράχους όσο και για να προσφέρουν επίπλευση σε αμμώδεις συνθήκες. Δεν έχουμε λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια με ηλιακή φόρτιση είναι σχεδόν βέβαιη στο τμήμα της εξίσωσης. Επίσης, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την τρομερή ομοιότητα με τους αστεροειδείς δρομείς που παρουσιάζονται στην αγαπημένη αγωνιστική δράση Armageddon εκτός του κόσμου.


Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν συμπτωματικό ή σκόπιμο, λαμβάνοντας υπόψη τους δεσμούς με το Hollywood των αδελφών. Όποια και αν είναι η περίπτωση, το αγαπάμε απολύτως.

  • BLAC PIT

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ….ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!…