Μεγάλη γκάφα του Α.Τσίπρα: Παραδέχτηκε ότι κάνουν παραβιάσεις τα ελληνικά μαχητικά – Πρωθυπουργός σε Μ.Γιλντιρίμ: «Να μην επενδύουμε στους εξοπλισμούς αλλά στην όσμωση των λαών»

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2017, 2:17 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 19, 2017 στις 11:10 μμ

Με ένα ευφυολόγημα επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας να θερμάνει το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες πριν την έναρξη της επίσημης συνάντησής τους.

«Προσβλέπω στη δυνατότητα να βλέπουμε τα θέματα με θετικό τρόπο γιατί είστε κι εσείς απόφοιτος θετικών επιστημών, είστε μηχανικός κι εσείς όπως κι εγώ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για μια επίσκεψη που πραγματοποιείται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για τις σχέσεις των δύο χωρών και τις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ στις πρώτες του δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ότι «δεν πρέπει να μας εμποδίσουν οι προκαταλήψεις ή οι παρανοήσεις ορισμένων θεμάτων». Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των συζητήσεων στην Αθήνα ο κ. Γιλντιρίμ δήλωσε προκλητικά ενώπιον του κ. Τσίπρα: «Λάβαμε υπόψη μας το θέμα των παραβάσεων και παραβιάσεων που γίνονται εκατέρωθεν. Το θέμα είναι να μην κορυφώνεται η ένταση».


Με τη λογική του συμψηφισμού, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας προσπάθησε να κατοχυρώσει με δημόσια δήλωση που έκανε ευρισκόμενος στην ελληνική πρωτεύουσα ότι παραβιάσεις στο Αιγαίο κάνουν και τα ελληνικά μαχητικά, ανατρέποντας μία πάγια γραμμή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Το χειρότερο είναι ότι τη δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ την αποδέχθηκε παθητικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χωρίς να αντιδράσει και δεν μπήκε καν στον κόπο να παρουσιάσει αμέσως την ελληνική επιχειρηματολογία ότι οι παραβιάσεις γίνονται μόνο από τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «πρέπει να ξαναφτιάξουμε το κλίμα προκειμένου να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας».

Κατά τον ίδιο «το προηγούμενο διάστημα και οι δύο λαοί πέρασαν δυσκολίες αλλά καμία χώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες αυτές αλλά αντίθετα βοήθησε η μια την άλλη».

Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα «το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσουμε με εποικοδομητικό τρόπο προκλήσεις και να προσεγγίσουμε με γενναιότητα ανοιχτά ζητήματα για δεκαετίες και να βρίσκουμε λύσεις».

Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκίνησε τις δηλώσεις του με το τουρκικό ρητό ότι «ο γείτονας χρειάζεται μέχρι και τη στάχτη του ξύλου που καίει ο γείτονας».

Παράλληλα ζήτησε να αντιμετωπίζονται τα θέματα και τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών «στα πλαίσια της λογικής και με ψυχραιμία»

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας εμποδίσουν οι προκαταλήψεις ή οι παρανοήσεις ορισμένων θεμάτων» συμπλήρωσε ο κ. Γιλντιρίμ.

Απαντώντας, δε, στο ευφυολόγημα του Έλληνα πρωθυπουργού ο Τούρκος ομόλογός του σχολίασε ότι «είμαστε και οι δύο μηχανικοί και έχουμε ένα πραγματιστικό και θετικό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων να αναλύουμε τις συντεταγμένες και να βρούμε τη λύση που χρειάζεται».

«Θα πρέπει να εστιάσουμε στις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας και να δούμε τι θα κάνουμε με τις προκλήσεις τις οποίες πιστεύω ότι σε ένα ευρύ χρονικό πλαίσιο και σε κλίμα δικαιοσύνης και διαλόγου μπορούμε να επιλύσουμε» κατέληξε ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφράζοντας την ελπίδα η επίσκεψή του να συμβάλει στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων τόσο σε επίπεδο εμπορικό όσο και σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων «μεταξύ μας».

Πολύ μπερδεμένα φαίνεται να τα έχει στο κεφάλι του ο πρωθυπουργός, Α.Τσίπρας, καθώς από τη μία ο υπουργός Άμυνας της χώρας,Π.Καμμένος, τονίζει με έμφαση ότι μοναδικός σύμμαχός μας είναι οι ΗΠΑ, από την άλλη συζητά με το Ισραήλ για το αμερικανοκίνητο αγωγό East Med και επίσης αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα συζητά γα την επέκταση του αγωγού Turkish Stream.

Τώρα πως θα καταφέρει να τα συμβιβάσει όλα αυτά μόνο ο ίδιος το γνωρίζει, καθώς για τους αγωγούς πέφτουν κυβερνήσεις.

Επιπλέον, ο Α.Τσίπρας τόνισε με έμφαση ότι η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ενώ έθεσε το ζήτημα των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου, ζητώντας οι δύο χώρες να μην επενδύουν στους εξοπλισμούς αλλά στην όσμωση των λαών. Πρόκειται για νέα καινοφανή θεωρία.

Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Τσίπρα:

-Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το σύνολο των σχέσεων μας. Για το Κυπριακό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Κρίσιμη περίοδο για τις σχέσεις των δύο χωρών. Μια σημαντική δυναμική. Θετική ατζέντα στη συνεργασία μας. Την ίδια στιγμή, καθίσταται πιο επιτακτική η επίλυση χρόνιων ζητημάτων. Όπως διαπιστώσαμε, η θετική ατζέντα αναπτύσσεται στο πλαίσιο των νέων δεδομένων της εποχή μας. Οι οικονομικές μας σχέσεις ενισχύονται, με πολλά περιθώρια για εκατέρωθεν επενδύσεις.

-Η θετική ατζέντα αναπτύσσεται και σε τομείς στρατηγικής σημασίας, όπως στον τομέα της ενέργειας με τη συνεργασία μας στον αγωγό ΤΑΠ. Μεγάλη σημασία για την προώθηση του νότιου διαδρόμου. Εντείνουμε τον διάλογό μας για την επέκταση του αγωγού Turkish Stream.

-Στον τομέα της ασφάλειας, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις στην Α. Μεσόγειο. Μεταξύ αυτών και η τρομοκρατία. Ένα πεδίο στο οποίο δοκιμάστηκε η σχέση μας ήταν το πεδίο της προσφυγικής κρίσης. Χάρη στη συνεργασία των δύο χωρών επετεύχθη η ευρωτουρκική συμφωνία που έχει συμβάλει στη μείωση των ροών και των θανάτων στο Αιγαίο.

-Η τρίτη πτυχή της θετικής ατζέντας αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Μπορεί να αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω ευρωτουρκική συνεργασία στην περιφερειακή ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε σύμμαχο της Τουρκίας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Στην ανάγκη για ολοκλήρωση του διαλόγου για την φιλελευθεροποίηση των θεωρήσεων και στο θέμα των χρημάτων που έχει δεσμευθεί η ΕΕ να δώσει για το προσφυγικό.

-Τα παραπάνω πρέπει να βασίζονται στις σχέσεις καλής γειτονίας. Θέλω να αναφερθώ στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου. Τόνισε στον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ ότι αυτή η κατάσταση δεν βοηθά καθόλου και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και ότι είναι άδικο οι χώρες μας να επενδύουν στους εξοπλισμούς αντί να επενδύουν στην όσμωση των λαών, στις εμπορικές σχέσεις, στην θετική ατζέντα. Και στο τέλος, αυξάνονται οι κίνδυνοι ενός ατυχήματος. Τον Αιγαίο πρέπει να παραμείνει θάλασσα ειρήνης και σταθερότητας. Και πρέπει να γίνουν αποφασιστικά βήματα ως προς αυτό. Συμφωνήσαμε να ενθαρρύνουμε τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία. Να προλαμβάνουμε και όχι να καταστέλουμε εντάσεις.

-Συζητήσαμε και για την διάσκεψη στην Ελβετία για το Κυπριακό. Επεσήμανε ότι η λύση καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική. Περιέγραψα τη δική μας οπτική, για μια λύση εντός αποφάσεων ΟΗΕ, ευρωπαϊκού κεκτημένου, με σύγχρονους όρους χωρίς την ανάγκη τρίτων δυνάμεων. Συμφωνήσαμε να έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ώστε να γίνουν θετικά βήματα. Και στην Ελβετία και όπου άλλου υπάρχει διάλογος.

«Βρεθήκαμε από την αρχή απέναντι στους πραξικοπηματίες της Τουρκίας, που δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση μετά τις δηλώσεις με τον Τούρκο πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερωτηση Τούρκου δημοσιογράφου ξεκαθάρισε ότι για τους οκτώ Τούρκους υπάρχουν αποφάσεις της δικαιοσύνης τις οποίες σέβεται η ελληνική πλευρά.

«Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να επιστραφούν (στην Τουρκία) οι επίδοξοι πραξικοπηματίες. Ελπίζουμε οι πραξικοπηματίες να μην κάνουν πραξικόπημα κατά των ελληνοτουρκικών σχέσεων», τόνισε από την πλευρά του ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Μεγαλος ηγετης…..ασε που θα παρει και την πολη

   Την κατω πολη οχι την ανω.

   Θα μας κανει αποικια του ισραηλ

   • Γέρος του Μοριά

    Ναι πολύ μεγάλος, αντάξιος του καμένου. Δύο τσογλάνια του κερατά που καταστρέφουν τη χώρα.

 • Θεσσαλονικιός

  Δεν πρέπει να κάνει συζητήσεις επί Εθνικών θεμάτων ο καταληψίας …

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Για κανένα δεν πρέπει εκτός από τα περί μπάφου στο οποίο είναι ειδικός.

 • Ταξίαρχος

  Ρε αλήτες τσιπραίοι τατιάτανας γιοί, ποιός Γιλντιρίμ και πράσινα άλογα. Στείλατε πρόστιμο 250 ευρώ σε άνθρωπο που δεν είχε να φάει και άφησε το αμάξι ανασφάλιστο απο την Παρασκευή μέχρι την Τετάρτη και εσεις λετε οτι τον βρηκατε ανασφαλιστο στις 6.6 αρα παρε 250 προστιμο επειδη ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΡΙΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…….

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Ειδικό δικαστήριο ….χθες. Είναι επικίνδυνοι

 • katigoros-4-

  ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ

 • Dsnkara

  Λεει οτι δεν μπηκε στο κοπο να παρουσιαση την ελληνικη επιχειρηματολογια … Γιατι ρωτησατε αν την ξερεις …

  • nikos(1)

   τη …φτιάχνει το …καρανίκα! …πσήνεται!

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Δεν φοβάμαι. Θα την παρουσιάσει το κούλης που την παίζει στα δάχτυλα.

   • Dsnkara

    Ο κουλης ειναι γνωστης των θεματων και οχι θεατης … Αντε μαθε να ξεχωριζεις του πολιτικους απο τους κατα τύχη πολιτικούς

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Έχεις κάνει εγκεφαλογράφημα πρόσφατα ; Κάνε και ΔΟΥ υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείς. Η εγκεφαλική σου δραστηριότητα θα είναι σαν το διάγραμμα της ανάπτυξης στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Ευθεία γραμμή

     • Dsnkara

      Προφανως δεν σεβεσε το φαι που τρως … αντε στο γιαπι τωρα και αλλη φορα να μην εισαι αχάριστος

 • Ίυγξ Δρυς

  για όποιον δεν κατάλαβε, η ώσμωση περιλαμβάνει ανάμειξη των λαών και μάλιστα όχι αμφίδρομα …αν καταλάβετε τι εννόησε με την ώσμωση θα ξεχάσετε όλα τα άλλα…

 • @Marios

  Μαλθακέ

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικά Ελληνικό φαινόμενο η άγνοια και η απάθεια με την οποία κάποιες ομάδες αντιμετωπίζουν θέματα που είναι εξόχως σοβαρά. Είναι παγκόσμιο και δεν λύνεται με ημίμετρα αλλά μόνο με παγκόσμια επανάσταση. Δεν μπορείς να λύσεις μόνο του σπιτιού σου το πρόβλημα γιατί το σπίτι σου περιτριγυρίζεται από άλλα και αν επανέλθεις μόνο εσύ στην κανονική κατάσταση θα δείχνεις διαφορετικός-εχθρικός στους γείτονες σου και θα σε «φάνε». Η μεγαλύτερη συνομοσία όλων των εποχών στήθηκε αριστοτεχνικά και η συντριπτική πλειοψηφία έφαγε το δόλωμα αμάσητο.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κέρδη στο ΧΑ +1,65% στις 819 μον. – Η ΔΕΗ -45% ο ΑΔΜΗΕ +11%, ακριβή η αποτίμηση στο 1 δισ – Το 2ετές ομόλογο 4,25%
  19/06/2017 – 14:21

  Στο χρηματιστηριακό επίκεντρο σήμερα προφανώς βρίσκεται η ΔΕΗ η οποία επαναδιαπραγματεύεται με πτώση -45% στα 2,1 ευρώ και 478 εκατ κεφαλαιοποίηση.
  Σήμερα 19/6 ξεκίνησε η διαπραγμάτευση της μετοχής και του ΑΔΜΗΕ στα 2,30 ευρώ με άνοδο +11% και κεφαλαιοποίηση 533 εκατ.
  Συνολικά η κεφαλαιοποίηση της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ φθάνει το 1 δισεκ. ευρώ η οποία χαρακτηρίζεται ακριβή.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Το 2017 έτοιμη η α’ φάση ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ – Energypress
   https://energypress.gr/…/2017-etoimi-i-fasi-ilektrikis-diasyndesis-elladas-ky…
   Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΗ – Quantum Energy, που έχει αναλάβει να κατασκευάσει το … η πρώτη φάση του «Eurasia Interconnector», που αφορά στην ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Αντε πανω στην ωρα χρεοκοπη η δεη

    Να την παρουν τσαμπα

    • Ίυγξ Δρυς

     πάνω στην ώρα η «φυσική» καταστροφή στο Αμύνταιο

  • Ταξίαρχος

   χαρακτηριζεται ακριβη απο ποιόν; κόμβος ενεργειακος με τεράστιες προοπτικές λόγω κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και μεγάλων κοιτασμάτων ορυκτών…

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Απαντησα παρακατω …

 • Γιώργος fs.

  Ο καταληψίας είναι παντελώς άσχετος και επικίνδυνος για τη χώρα!!!

  • nikos(1)

   αριστιρό ..νεοκοπρίτη είναι! …εβροπέο!

 • Tasos

  Τε κατι μ….. που το παιζουν Ελληνες.

 • @Marios

  Οι ιρακινές δυνάμεις στη Μοσούλη καλούν τους τζιχαντιστές να παραδοθούν(δεν είναι νέο θέμα)
  https://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF.html

 • Γιώργος fs.

  Αυτός ο Έλληνας πιλότος έχει κάνει τις περισσότερες παραβιάσεις…. https://uploads.disquscdn.com/images/b0a31f6bb10da5d763c971bd7946419700ae78af7e017e92d880d53c172b6c87.jpg

  • Rogue Trooper

   και τους περισσότερους αεροψεκασμούς!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   αχχαχαχχαχαχαχχαχαχα τι στολη φορεσε ο παναρας ειπαμε Γιωρικα ???
   Και ΤΙ χρωμα στιγκακι φορουσε απο κατω ειπαμε ???

   • Γιώργος fs.

    Σίγουρα ροζ !!!

  • nikos(1)

   το ..πσαροντούφεκο δε βλέπω!!

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   νε περναει απεναντι ,και τους τρωει ολα τα κεμπαπ

 • Rogue Trooper

  Ο πρωθυπουργός παραδέχεται τους ωμούς εκβιασμούς των Αμερικανών για τα ενεργειακά και τις σχέσεις μας με Ρωσία-Κίνα.

  Γκάφα ολκής από τη κυβέρνηση η οποία κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα μετά το πολεμικό τρομοτελεσίγραφο της Ουάσιγκτον που μετέφερε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ προς την Ελλάδα.

  • Dsnkara

   Παρακρουση εχεις παθει …

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ και που να δεις τι λενε οι αλλοι για σενα ΟΡΓΙΟ …..

    • Dsnkara

     ΟΥΣΤ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα ΛΑΛΗΣΕΣ μλκα …..

     • Rogue Trooper

      Μη τον χλευάζεις κι εσύ, ένα ειρωνικό σχόλιο ήταν!

     • Rogue Trooper

      Έλα βρε σύ, μη κάνεις έτσι!

   • Γιώργος fs.

    Μην ενοχλείς το φίλο Γιάννη!!

    • Dsnkara

     Δεν δικαιολουνται αλλιως αυτα που γραφη … εκτος και αν γκαου μπιου

    • Rogue Trooper

     Ειρωνικά το λέει.

   • Rogue Trooper

    Καθόλου φίλε μου, ο Τσίπρας έπαθε παράκρουση μετά τις απειλές των ΗΠΑ για κλιμάκωση των αντιποίνων σε βάρος μας.

    • Dsnkara

     Απο που και ως που ο λιμ θα φερει τελεσιγραφο απο τις ΗΠΑ που ειναι στα μαχερια κιολας , ενω αποδεδειγμένα εμεις ως ελλαδα εχουμε τις καλύτερες σχεσεις με της ΗΠΑ τα τελευταια χρονια … Καλα λεω παρακρουση επαθες

     • Rogue Trooper

      Ουδέποτε είχαμε καλές σχέσεις με τους ερπετοσιωνιστές που κυβερνούν την Αμερική – εκτός αν εννοείς τη νόμιμη κυβέρνηση του τραμπάλα που ανατράπηκε πραξικοπηματικά από τον γαμπρό του!

     • Dsnkara

      αρε γκαου … απο που ξεφυγες ποιος ξερει

     • Rogue Trooper

      Και οι απειλές του βαθέος ερπετοσιωνιστικού υπερπαρακράτους για πυρηνικό πλήγμα τον Αύγουστο τι είναι τότε;

 • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

  ετι περιμενατε απο τον μαλ@κα, ο ανθρωπος ειναι για τον π@υτσο,

 • blepwn
  • nikos(1)

   αν αφτή ήταν η αντίδραση …μπήκαν στη Ράκκα τα ..χουρδάκια!

   • blepwn

    οντως στο παρελθον οι Ρωσσοι εδειξαν αμηχανια η διπλωματικη αποκλιμακωση σε παρομοια επεισοδια. Τωρα με αυτη την επισημη θεση δεν μπορω να κατανοησω τι θελω να πετυχουν παραπανω. Ισως προσωρινα πολιτικα η επικοινωνιακα ωφελη

    • nikos(1)

     και λάβε υπόψιν ότι καταρίφθηκε απο αμερικλάνικο αεροπλάνο!
     η πρώτη κατάριψη σε αερομαχία!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η κυβέρνηση Τσίπρα καταψήφισε απόφαση της UNESCO εναντίον του Ισραήλ —

  3 Μαΐ 2017 – Το ψήφισμα χαρακτηρίζει κατεχόμενη πόλη την Ιερουσαλήμ, την οποία μόνο ο Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει ιστορική πρωτεύουσα του Ισραήλ.

  • nikos(1)

   είναι στη φάση της …αρνησης μια για τα κινεζάκια τώρα για τα οβριά!!

   η χαρά του ..νεοκοπρίτη!

  • Ίυγξ Δρυς

   αδερφέ εδώ ο άλλος είπε την Θεσσαλονίκη Εβραϊκή από το π.Χ. (έκανε δήλωση μέσα στην Ελλάδα) και κανείς δεν είπε τίποτα….δεν υπάρχει σωτηρία για το έθνος

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη; –

  Ολιβερ Στόουν: Ελπίδα της Ελλάδας και της Ευρώπης ο Αλέξης Τσίπρας –

  Όλιβερ Στόουν:Ο Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και όλου του κόσμου | Newsbomb

  Όλιβερ Στόουν: Ζήτω ο Τσίπρας, ζήτω η νέα Ελλάδα | naftemporiki.gr

 • Καλησπέρα σε όλες και όλους τους Ελληνες το γένος.
  Ημουν προχθές σε ένα γάμο ενός γνωστού και μιλάω με εν ενεργεία ανώτατο αξιωματικό εθνικιστή περί του τρόπου επιβολής της
  Επανάστασης στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή του λέω πονηρά: Τελικά αν μπεί το νερό στο αυλάκι, πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει αυτό»;
  Χαμογέλασε και μου λέει πολύ φυσικά ότι ΕΑΝ και ΕΦ’ ΟΣΟΝ το πολύ να χρειαστεί 3-4 ώρες μαζί με ιντερνετ οβ και τα μμε για ψάρεμα.
  Χαμογέλασα και γω και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια συνεχίζοντας το γλέντι.

  • Genesis

   Kαι αν γινει χουντα για πες..που βλεπεις τη θεση της Ελλαδας στη διεθνη σκηνη?Κατ’αρχας θα μας διωξουν αμεσως απο την ΕΕ,θα χρεοκοπησουμε και θα απομονωθουμε.Ισως μας στηριξουν οι Αμερικανοι στα μουρλωχτα και ισως κανει καποια κινηση για επιρροη η Ρωσια.Αλλα γενικα θα περασουμε δυσκολα

   • Ενώ τώρα ζούμε στην χλιδή ε; Τουλάχιστον θα μας μείνει δώρο η υπερηφάνεια.

   • απο την χουντα που εχουμε τωρα και δεν ξερεις που να κρυφτεις, καλυτερη η φανερη.

 • nikos(1)

  με το Δημιοκρατικό Πολιτικάντιδο τόξο και τους …..ΔΥ ……σωτηρία …γιόκ!

  εβρομλκες και με τη ….βούλα!!

 • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

  μου σπαει τα νευρα , ειδικα οταν κανει αυτες τις παυσεις, προσπαθοντας να μιμιθη τον αντρεα(λεςκαι ηταν και τπτ σπουδαιο ο αντρεας) πιο γελοιος πεθαινεις

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τυχαιο δεν νομιζο

   Ηρθε να τελειωση αυτο που αφησε μισο ο ανδρεας

   • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

    τυχαιο, οχι δεν ειναι ,δειχνει την καταντια μας σαν εθνος, οταν βγαζουμε αφτον τον κλοουν πρωθυπουργο

  • nikos(1)
   • Rogue Trooper
    • nikos(1)

     μόνος …έπεσε!

     • Rogue Trooper

      Δεν έπεσε μόνος του, τον ανέτρεψε η CIA μέσω του σκανδάλου της Cretabank. Προηγήθηκε η εμποροπανήγυρη του Eurobasket ’87 που χάρησε το κύπελλο στην άπληστη αμερικανική πολυεθνική!

  • Γιώργος fs.
   • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

    βγηκε, πορδηπουργο στο ελλαντα, σε αλες χωρες ουτε γκαρσονι

   • Rogue Trooper

    Λες το σιωνιστικό πρακτοριλίκι να επιστρατεύσει εκ νέου την P&G στήνοντας ένα νέο τραπεζικό σκάνδαλο με θύτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη?

    • Γιώργος fs.

     Θα δούμε φίλε Γιάννη.
     Οι εξελίξεις θα είναι σύντομες!!

 • Γιώργος fs.

  Πρωθυπουργός σε Μ.Γιλντιρίμ: «Να μην επενδύουμε στους εξοπλισμούς αλλά στην όσμωση των λαών»
  Τσίπρα κόψτα σε πειράζουν!!,😀😁😂😃😄

  • nikos(1)

   έχει κάνει και …χημικό!!

  • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

   ναι ,τι δεν καταλαβενης, τον εχουνε παρει χαμπαρι και μας δουλευουν

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Όλιβερ Στόουν: Ο Τσίπρας είναι η ελπίδα όλου του κόσμου – Protothema

  Εχει δει κανεις εβραιο να λει καλη κουβεντα για μη εβραιο…..

 • nikos(1)

  79 ! οι νεκροί απο τη πυρκαγιά στο …Λονδίνουμ!

  • Rogue Trooper

   Στημένη προβοκάτσια της MI6 η πυρπόληση του Greenfell Tower στο Kensington City!

 • AΣΤΟγιαΑΥΡΙΟ

  ξερεται τι σκεφτοταν ο γιλντιριμ , θελω να παω θρακη , ας περασω και απο αθηνα να σπασω πλακα με το ζαβο

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

  Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ
  Ησαΐας
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9- Το φως και τα θεία προσόντα του Εμμανουήλ.

  Εμμανουηλ = μεσσιας

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   O Εμανουέλ
   O Εμανουέλ Μακρόν
   O Εμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε μία από τις ευρύτερες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες

   Μακρόν αλά Μεσσίας στο εξώφυλλο του Economist.

 • nikos(1)

  https://uploads.disquscdn.com/images/30d1f62408139ef327435bfb5cfe468d5994ddab4d6d224639501a7ae227e90c.jpg

  Qatar held military
  exercises with Turkish troops on Monday, demonstrating one of its few
  strong alliances after two weeks of ostracism and economic isolation
  imposed by neighbors which accuse the U.S. ally of supporting terrorism.

  no comment!!

 • Διαφαίνεται πάντως ότι στις τάξεις της ηγεσίας του στρατεύματος επικρατεί αναβρασμός και φοβούνται διαρροή επιστολής τύπου Πορτογαλίας. Αν δείτε καμιά αύξηση στα μιστά τους στα κοντά να μη σας φανεί παράξενο. Εγώ πάντως σας ενημερώνω.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Για ενα μισθο βολεμα ξεπουλιετε η ελλαδα 30 χρονια

   Ενας αρσενικος δεν υπαρχει…

 • nikos(1)
  • Rogue Trooper

   Είναι ο σερίφης εδώ!

   • nikos(1)

    κατσε να δούμε!

    • Rogue Trooper

     Σε ανέφερα ήδη κακομοίρη μου….

     • nikos(1)

      xa!xa!

     • Rogue Trooper

      Αφαίρεσε τη φωτό με τα γυμνά μοντέλα αν έχεις τη καλοσύνη!

     • Εμ μας σκανδαλίζει ο Νίκος και μετά πως θα πάει το υπόλοιπο της μέρας!

     • Rogue Trooper

      Δεν επιτρέπονται οι σκανδαλιές, υπάρχουν κανόνες.

  • Doctor

   Σαν εκεινο το ξανθο με τα πρασινα ματια δεν υπαρχει ρε Νικολα

   • Rogue Trooper

    Δε θα το δεις για πολύ, θα τα αναλάβει ο σερίφης τα υπόλοιπα!

   • nikos(1)

    είναι …ντούκι ! ντοντόρε!

    • Rogue Trooper

     Η άλλη φωτό με την ΠΑΟΚτζού είναι σαφώς σεμνότερη.

     • nikos(1)

      ναι !να μην ήταν ..Μπαοκ ….θα με εκραζες!!

  • την επομενη να βαζεις ντυμενες.

 • @Marios

 • nikos(1)
  • Rogue Trooper

   Τώρα μάλιστα!

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ….. ΜΠΑΟΚ…….:)

   • Rogue Trooper

    ΠΑΟΚτζής είσαι;

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΟΧΙ ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑ ΛΩ ΕΝΑ Μ ΚΑΙ ΕΝΑ Κ ΚΑΙ ΠΑΓΙΝΩ ΜΠΑΟΚ….. :)

     • Rogue Trooper

      Έχω αδέλφια έναν βάζελο και ένα γαυράκι!

     • εισαι ο μικροτερος;

     • Rogue Trooper

      Ο μεγαλύτερος.

      Τα αδέλφια μου γεννήθηκαν μετά από μένα.

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΜΑΧΗ Ε;;;;;;

     • Rogue Trooper

      Είμαστε φίλαθλη οικογένεια.

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΧΑΜΟΣ………..

     • Δωριεύς

      Παλιὰ, ὁ ΠΑΟΚ, λεγόταν ΑΕΚ Θεσσαλονίκης. Μετὰ;ἄλλαξαν τὸ ὄνομα, ἄγνωστο γιατὶ…Συνεπῶς, μᾶς ΑΝΗΚΕΙ κατὰ τὸ ἥμισυ, τὸ τρυφεροῦδι…Μὴν κάνετε λοιπὸν ὄρεξη γαυροβάζελοι ἀδελφοί…Ἄντε, ἐπειδὴ εἶσθε ΕΛΛΗΝΕΣ, νὰ σᾶς δώσουμε κανὰ κοκκαλάκι…Χαχαχαχαχα !!!

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.

     • Δωριεύς

      Περίμενε νὰ τὸ ψάξω !!!

     • Δωριεύς

      » Στις 20 Μαρτίου 1929 ο ΠΑΟΚ συγχωνεύεται με το άλλο προσφυγικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, την ΑΕΚ, με πρωτοβουλία του γιατρού Καραμαούνα, προέδρου του πολιτιστικού σωματείου Ένωση Κωνσταντινοπουλιτών. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει έμβλημα και στη θέση του τετράφυλλου τριφυλλιού με το πέταλο, υιοθετείται ο Βυζαντινός Δικέφαλος Αετός. Μόνο που ο Δικέφαλος Αετός του ΠΑΟΚ έχει τα φτερά του κλειστά, σε ένδειξη πένθους για τον ξεριζωμό των ρωμιών από την Πόλη.»

      »Είμαστε εμείς της Πόλης
      τα παιδιά τα παινεμένα
      που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα…»

      «Ως χρώματα της ομάδος επιλέχθηκαν το πένθιμο μαύρο για να συμβολίζει την τραγική περιπέτεια του μικρασιατικού ελληνισμού και το αισιόδοξο λευκό, που θα άνοιγε ένα παράθυρο στο μέλλον…»

      Ἔχω δίκιο στὸ ὅτι τὴν ἀγαπῶ σὰν δεύτερη ὁμάδα μου !!!

 • Doctor

  Και ειπα χθες να τον κλειδωσουν καπου,μην πει καμια μλκ

 • @Marios

  • ωραιες οι μαγισσες :-) εχεις την στηριξη του mod ! xaxaxxaxaaxxa

   • @Marios

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • @Marios

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητείες για τους εσχάτους καιρούς. Άγιος Ανδρέας δια Χριστόν σαλός

  Μετά την βασιλεία αυτή θ’ αρχίσουν οι συμφορές. Θα έρθει ο υιος της απώλειας, ο χιλίαρχος Αράν και θα βασιλεύσει τρία χρόνια και έξι μήνες. Θα αναγκάσει μάλιστα τους ανθρώπους να κάνουν τέτοια παρανομία, που όμοιά της ούτε έγινε ποτέ, αφότου δημιουργήθηκε ο κόσμος, ούτε θα ξαναγίνει. ?…

  Θα διατάξει δηλαδή και θα νομοθετήσει, ώστε να συνέ ρχονται, θέλοντας και μη, πατέρας με κόρη, γιος με μητέρα, αδελφός με αδελφή. Κι όποιος θα αντιστέκεται ή θα αντιμιλά, θα θανατώνεται. ?..

  Ο βασιλιάς αυτός θα διατάξει να συζευχθούν οι μοναχοί με τις μοναχές, καθώς επίσης και οι ιερείς. Έτσι η παρανομία της μίξεως θα γίνει χειρότερη από του φόνου. Ο ίδιος θα πορνε ύσει με την μητέρα του και την κόρη του. Αφού λοιπόν θα γίνει νόμος η ακολ ασία, όλοι οι άσωτοι θα κάνουν όρ για με τις αδελφές τους. Η δυσωδία της αιμομιξίας θ’ ανέβει στον ουρανό, και ο Κύριος θα οργισθεί υπερβολικά με ολόκληρη την οικουμένη. Θα δώσει τότε διαταγή και θ’ αρχίσουν να πέφτουν οι αστραπές και οι βροντές με ασυγκράτητο θυμό σ’ όλη τη γη. Πολλές πόλεις θα καούν. Οι άνθρωποι θα παραλύσουν από τον φοβερό κρότο των βροντών και θα πεθάνουν με κακό θάνατο, ενώ άλλοι θα καούν από τις αστραπές

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Η γοητευτική σύζυγος του Μακρόν είναι 64χρονη γιαγιά και πρώην δασκάλα του |

 • Όταν θελήσω να προκαλέσω πόλεμο στην Ελλάδα θα κάνω μόνο μια κίνηση: Θα σκίσω επιδεικτικά ένα κοράνι στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας «ΑΛΑΧ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ – ΤΖΑΤΖΙΚ – ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΣΑΧΤΑΡ» και όπως είπε και ο Παπαφλέσσας «αλοίμονο σε όποιον βρουν οι τούρκοι ξαρμάτωτο»

  • ενα δικιο το`εχεις κι εσυ, αλλα καλυτερα να προσπαθησουμε την ηπια οδο αυτην την στιγμη και πιστεψε με θα φυγουν ολοι μονοι τους ακομη κι αυτοι που πηραν «ιθαγενεια».

   • nikos(1)

    σοφόν!

   • Θέλεις ήπια, ήπια. Φορολογία ΜΟΝΟ στους μη Έλληνες το γένος με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με ψευτοϊθαγένειες.

   • Rogue Trooper

    Ο Νίκος ανάρτησε μια φωτό με γυμνές καλλονές αν το πρόσεξες ήδη, σου τον ανέφερα ήδη μέσω του disqus.

    • δεν το ειδα….
     θα το δω.

     • Rogue Trooper

      Η αναφορά εστάλη ήδη.

     • οκ, το εσβησα και του εκανα συσταση.

     • Rogue Trooper

      Δεν ξέρω αν επιτρέπονται οι φωτογραφίες από παλιές συσκευασίες βρεφικών πανών. Πάντως τα cartoons είναι ευσπρόδεκτα στο site.

     • συνγκεντρωσουυυυυυ!

     • Rogue Trooper

      Απλή ερώτηση έκανα από περιέργεια.

    • Aναξ

     Φοραγαν το κατι τις τους. δεν ηταν και ολογυμνες.

    • Λίγο δεν πειράζει
     και την λιμπιντο ανεβάζει.

   • Anno Domini

    Με την»ήπια οδό»τους βλέπω να φεύγουν από μόνοι τους όταν εμείς θα γεράσουμε.

    • Η χώρα μας είναι φιλέτο και μαγαζί γωνία μαζί. Λες να θελήσουν ποτέ να φύγουν; Σκοτώνουν, ληστεύουν, βιάζουν και πάνε φυλακή που τους ταίζουμε και μετά βγαίνουν ελεύθεροι λόγω αποσυμφόρισης Παρασκεύοποιυλου.

     • Anno Domini

      Μα αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ.
      Ότι δεν πρόκειται να ξεκουμπιστούν ποτέ όσο έχουν πλήρη ασυλία.

     • μονο αν εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι δεν θα αλλαξει τιποτα.
      εγω ομως σου λεω οτι θα αλλαξουν ολα γιατι ειναι θελημα Θεου.

     • Anno Domini

      Καλά,παιδιά…..αφήστε το Θεό στην ησυχία του,και το λέω με όλο τον σεβασμό,προς τη θρησκεία στο όνομα της οποίας βαφτίστηκα και εγώ.
      Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά,ότι αν ο Θεός ήθελε ο Έλληνας Κοσμάκης να ζήσει αξιοπρεπώς…..θα τον βοηθούσε.Και ξέρουμε πια,ότι δεν μπορούμε,και δεν θα ξαναμπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς,από τη στιγμή που τόσους φόρους δεν έχουμε πληρώσει ούτε επί Βασιλείας,ούτε επί Τουρκοκρατίας.
      Και όταν λέω»αξιοπρεπώς»,δεν εννοώ όπως ζούσαμε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ,αλλά απλά…….οικονομικώς ι-κα-νο-ποι-η-τι-κά.Να μπορούμε να τα φέρνουμε»βόλτα»,βρε αδερφέ,και όχι να αγκομαχάμε……!

      Άρα,λοιπόν,εφόσον οι υπογραφές για λιτότητα ως το 2060 έχουν ήδη»πέσει»…….ξεχάστε τον Θεό και τα θαύματα.
      ΕΜΕΙΣ πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε!Όμως,επειδή εμείς έχουμε ΒΟΛΕΥΤΕΙ…….για αυτό και από εδώ και στο εξής θα πεινάμε.

     • Και ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχουν Ελληνες που πραττουν για να μπορεσουν ολοι να γλυτωσουν και τους βοηθα.
      Το σημαντικο ειναι να προσπαθησουν ολο και περισσοτεροι.

 • Aναξ

  -Τι να πει κανεις, σκοτωνονται οι πιλοτοι μας στο Αιγαιο για να λεει χαριτωμενιες, και να χασκογελα ηληθια.

  η βλαμενος ειναι η χαπακωμενος, και δεν το λεω σαν υβρη (δεν εχει νοημα υβριστικο, αναφερομαι για την κατασταση συμπεριφορας του), κοιταξτε πως χαμογελα, και αναλογιστειτε που βρισκομαστε σε οποιοδηποτε επιπεδο, οικονομικο, στρατριωτικο, κοινωνικο, περιθαλψης.

  ——————————

  • τι τον νοιαζει αυτον;

   • Aναξ

    Εννοεις οτι δεν τον ενδιαφερει να ξαναψηφισθει, η οτι εχει εξασφαλισμενο μερτικο, οποτε δεν τον νοιαζει.

    • για την χωρα που ειναι αναφερομαι.
     δεν τον ενδιαφερει.

     • Aναξ

      Ναι αυτο το καταλαβαινω, αλλα παντα εβαζα οτι οταν εχουν προσωπικο συμφερων να ξαναψηφισθουν τηρουν τα προσχηματα, αυτος τιποτα δεν τηρει, μου φαινεται απιθανο αυτο το πραγμα, οχι το οτι δεν νοιαζεται, το οτι δεν τον νοιαζει να το δειχνει οτι δεν νοιαζεται, τοτε ποιος ο λογος επισκεψης του Τουρκου, ας του ελεγε τα ιδια απο το τηλεφωνο.

 • © Proud to be Greek

  Εγώ ξέρω οτι η πολιτική ορθότητα και η καλή γειτονία επιβάλλουν έστω και μια υποκριτική συγνώμη για το οτι παραβιάζουμε καθημερινά τον τουρκικό εναέριο χώρο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, για να μην θυμηθώ τα δεκάδες τουρκικά νησιά του κατέχουμε παράνομα εδω και μερικά χρόνια κ. Τσίπρα που κανετε οτι δεν καταλαβαίνετε…………….

 • Άντε να γελάσουμε και λίγο:
  http://ftystetous.blogspot.gr

 • ierosloxos

  προδότη τσίπρα θα ρθεί και η ώρα σού

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τι δουλεια του κανει να βαλει τα προβατα στο μαντρι της νεας ταξης πρςγματων

  • © Proud to be Greek

   Τσίμπα την παρθενική σου θετικούλα.

  • τι σου χρωσταμε βρε παιδι; γιατι δεν πας αλλου να τα γραφεις;

   • ierosloxos

    πού να τα γράφω?

    • αφου μετα το 10ο σχολιο θα αρχισεις τα μπινελικια και εδω δεν θελουμε τετοια. Οποιο αλλο σαϊτ θες. Πηγαινε στους συριζαιους παρα περα.

     • ierosloxos

      δέν βρίζω φίλε μού εγώ

     • αλλα λεει το ΙΡ σου. Να`ρθει ο Ταξιαρχος να τον ρωτησουμε;

     • ierosloxos

      ποιός ταξίαρχος?

     • καλα, εδω θα ειμαι.

     • ierosloxos

      με μπερδέυεις φίλε μου δέν βγάζω άκρη συγνώμη

     • Anno Domini

      Γιατί,ξέρει τον Ταξίαρχο…..?

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Γκραφιτι στα εξαρχια

     • Anno Domini

      Πολύ σωστό.Φυσικά,αν τη γλιτώσει και δεν τον κάνουν»τσακωτό»οι παρακρατικοί……..και φάει το ξύλο της αρκούδας.

 • ΘΗΣΕΑΣ

  προσβλεπει ο τσιπρας στην ….οσμωση των λαων!
  δεν νομιζω οτι ο τσιπρας κανει γκαφες , οπως χαρακτηριστικα αναφερει το αρθρο.
  εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι ενθερμος υποστηριστης της παγκοσμιοποιησης, ειναι φανατικα δογματισμενος σε ακραιες αντιληψεις με φανερη υποσταση σε …σεχταριστικες μεθοδους.
  το δικαιωμα του καθενος η πολυ περισοτερο σε ενα εθνος που θελει να ζει με τις δικες του παραδωσεις, τα ηθη και εθιμα, αποτελουν γιαυτον και τους ομοιους του, ….κοκκινο πανι.
  δεν του δινει κανεις το δικαιωμα να παρασερνει τους ανθρωπους μιας κοινωνιας σε πολυπολιτισμικο μοντελο, να μπερδευετε το εθνος με αλλα εθνη για να εξαφανισουν τα εθνη απο προσωπου γης.
  ουτε του δινει κανεις το δικαιωμα να παιζει με τις ζωες των ανθρωπων, τις συνηθιες του και τα ιδανικα του, μονο και μονο επειδη θελει αυταρχικα να προοθησει το δογματικο του πιστευω.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΩΣΗ ΣΚΟΡΔΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ «ΟΣΜΩΣΗ» ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ….:)

   • Aναξ

    δεν θελει σκορδο…

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΑΛΛΑ ΤΙ;

     • Aναξ

      στον καιρο του.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τα λεμε αλλα μας εβαλαν στο καλαθι και μας πανε οπου θελουν

   • ΘΗΣΕΑΣ

    τους αφηνεις να σου κανουν οτι θελουν. εαν τους κοψουμε την …φορα, να δεις μετα πως θα μιξοκλαιγονται, επειδη απετυχαν στην αποστολη τους και θα θυμωσουν τα …αφεντικα τους.

  • ierosloxos

   το δικαίωμα τού το δώσε ο ελλ΄λαός με την ψήφο του, ο ελλ.λαός φταιει όχι αυτός το πρόγραμμα τού ήταν γνωστό πρίν τής εκλογές και τον ψηφίσανε

   • Aναξ

    οχι το δικαιωμα το δοσαν τα μεσα τα οποια τον προβαλουν ως αξιοπιστο και οχι ως ακομη ενα πολιτικο απατεωνα.

    • ierosloxos

     εσυ τους πιστεψες? τους ψηφισες?

     • Aναξ

      επειδη δεν τους πιστεψα εγω τι σημασια εχει.

      ο λαος δεν αλλαζει, οι πολιτικοι αλλαζουν.

      οταν εχει μια ομαδα, δεν αλλαζεις τους φιλαθλους, τον προπονητη αλλαζεις, και αμα φταει ο προεδρος, το προεδρο αλλαζεις. Αν ολοι οι προεδροι ειναι συμμορια αρπαχτης δεν φταιει που ο κοσμος τους ψηφιζει τον ενα με τα τον αλλο και βγαινουν ολοι ψευτες.

     • ierosloxos

      για να μην πλατιαζουμε αυτοι μας αξιζουν φιλε μου σαν συνολο

     • Aναξ

      Οχι ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑς ΑΞΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ο πολιτικος που ειναι ψευτης και κλεφτης ειναι υπολογος απεναντι στον νομο, και οτι γινεται γινεται διοτι η δικαιοσυνη δεν λειτουργει.

      Εσυ που τον ψηφιζεις δεν εισαι υπολογος, αυτος ομως ειναι.

      Τα μνημονια ειναι αντισυνταγματικα, παρ ολα αυτα ζουμε σε ενα κοσμο μνημονιων.
      Διοτι δεν εχουμε ασκηση κυριαρχιας του Συνταγματος.

     • ierosloxos

      συγνωμη φιλε μου αλλα εχω διαφορετικη γνωμη αυτοι μας αξιζουν και θα το καταλαβεις αν κοιταξεις γυρω σου την κοινωνια τι ατομα κυκλοφορουν και πως συμπεριφερονται…..

     • Aναξ

      μπερδευεται τη ηθικη ευθυνη με τη νομικη ευθυνη.

      Οτανα αυτος παραδιδει εθνικη κυριαρχια εχει νομικη ευθυνη οχι μονο ηθικη.

      Οταν εσυ τον ψηφιζεις για να καταργησει τον Ενφια, και σου καταργει τη θρησκεια, εσυ στη χειροτερη εισαι ηθικα υπευθυνος, οχι νομικα.
      οταν αυτος παραβιαζει το Συνταγμα, ειναι νομικα αυτος υπευθυνος.

      Τον χειροτερο λαο στον κοσμο να εχεις, η υπευθυνοτητα νομικα ανηκει στην πολιτικη ηγεσια, φιλε μου, ετσι ειναι.

     • Τίμανδρος

      Ε Υ Γ Ε !

      Διαυγής και καθαρή κρίση!
      Όσοι (λιγοι) ακόμα την διαθέτουν σε τούτο τον τόπο…

   • ΘΗΣΕΑΣ

    ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος τους εδωσε εντολη να διαχειρηζονται το δημοσιο βιο και να προοθουν τα συμφερωντα μας, δεν εδωσε κανεις το δικαιωμα να το παιζουν θεοι και να ξεπουλανε την πατριδα. ειναι αλλο θεμα εαν ο κοσμος παρασυρθηκε απο τους …λοτοφαγους

    • ierosloxos

     μεσα στο προγραμμα τους φαινοτανε η αθεια τους και ο ανθεληνισμος τους καθαρα χρονια τωρα ειναι γνωστοι τι ρολο βαρανε….ειναι απαραδεκτο για ελληνα να ψηφιζει κομμα με τετοιες ιδεες και δρασεις….οι ελληνες φταινε γιατι εχουν χασει τον προσανατολισμο τους εχουμε αυτους που μας αξιζουν σαν μαζα

     • Aναξ

      δεν εχει καμμια δουλεια η αθεια, και οι αλλοι που δεν ηταν αθεοι κλεβανε, και ηταν το ιδιο ψευτες.

      ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΟΙ, Ο ΛΑΟς ΦΤΑΙΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕς.

     • ierosloxos

      βγαλε την αθεια και πες το οτι αυτοι ειναι χριστιανομαχοι κατα των παραδοσεων των ελληνων ολα αυτα ητανε γνωστα εδω και χρονια και ομως τους ψηφισανε…στο ξαναλεω αυτοι μας αξιζουνε γιατι ειμαστε αναξιοι νεοελληνες

     • Aναξ

      Οχι ο κοσμος ψηφιζει βασει προδιαγραφων που του θετουν, του λενε θα βελτιωσω την οικονομικη κατασταση κλπ για αυτο ψηφιζονται, δεν ψηφιζεται ουτε γιατι ο κουλης πηγε στη λεσχη μπλιντεμπεργκ, ουτε γιατι ο τσιπρας ειναι αθεος.

     • ierosloxos

      γι αυτο ειμαστε αναξιοι το λες και μονος σου ο ελληνας παντα πρεπει να κοιταει το συμφερον της πατριδος και οχι της τσεπης του οπως και ο ορθοδοξος που γι αυτον ειναι πανω απ ολα ο θεος….οταν κοιτας με συμφερον παντα οικονομικο εισαι αλλωμενος εχεις αλλωθει σαν τροπο σκεψης παυεις να εισαι ελληνας

 • ‘΄Ελλην

  Δεν είναι γκάφα είναι προδότες και μισέλληνες!

  • Achilleas

   άει γειά σου!

 • Κουβάς

  Θα κανουν ντου σε κανα νησι και θα μιλαει για φιλιες…Μαζεψτε τον

 • Anti Bullying

  Επικίνδυνος

 • Apollon2012

  Ρε παιδιά, εδώ μπερδεύει την Λέσβο με τη Μυτιλήνη και τα θεωρεί 2 διαφορετικά μέρη δεν θα μπέρδευε που τελειώνουν τα σύνορα της χώρας μας; Αυτός μπορεί να νομίζει πως βρισκόμαστε στην Ελλάδα πριν την ένωση επί Βενιζέλου. Μπορεί να νομίζει πως συνομιλεί με τις δυνάμεις της Αντάντ. Το θέμα είναι πως παίρνει κρίσιμες αποφάσεις και θα την πληρώσουμε πάλι εμείς!

 • Αντύπα

  Προδότες συριζοψεκασμένοι.

 • Κυρ Μέντιος

  Κουρ@δα γεννήθηκες κουρ@δα θα πεθάνεις.

 • ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ GAYΛΟΥΧΙΩΤΗ.

 • Achilleas

  Ε Θ Ν Ι Κ Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α !!
  -Alexξης!

 • Achilleas

  Tον ξέρετε καλά τον Αλέξις;
  Για ρίχτε μια ματιά εδώ ρε πατριώτάκια..
  μην τρομάξετε.. play από αρχή και σιγά σιγά..
  (όταν τελειώσουν τα «great deception» πάτε στο δίπλα playlist (2017)
  τα υπόλοιπα 100+ είναι «references» (πηγές κτλ)

  ο τύπος είναι …… δείτε το.. δεν λέγεται!
  no joke!
  Βοηθήστε με να share μπάς και ξυπνήσουμε πολλοί και δούμε πως συνδέονται τα πράματα..

 • JOHN SYROS

  ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!
  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΅ΟΣΜΩΣΙΣ΅ ΠΡΟΣ την ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΣΣΑ…….
  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΙ ΗΧΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠόΡΔΑΡΩΝ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΩΝΤΩΝ, ΦΑΣόΛΙΑ-ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΑΔΙ ΝΤΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ, ΣΚΟΡΔΟ-ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΖΑΛΟΓΓΟΥ & ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΠΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΞΥΔΑΚΙ…… ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ…….