Κοινωνία

Xάος στο Ρέντη - Ανεγκέφαλοι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια και καρέκλες κατά των αθλητών του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο βόλεϊ (εικόνες)

Πολεμικό τοπίο θύμισε το κλειστό στου Ρέντη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-2, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα για το βόλεϊ Ανδρών.

Αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης, εκτοξεύθηκαν στο τάραφλεξ δεκάδες μπουκάλια, σπασμένες καρέκλες, ακόμη και κροτίδες προς το μέρος των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι συνωστίστηκαν όλοι σε μία γωνία, κρατώντας μάλιστα καρέκλες, προκειμένου να προφυλαχθούν.

Μάλιστα, η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για τουλάχιστον 15 λεπτά, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραμένουν στο ίδιο σημείο, ώστε να αδειάσουν οι κερκίδες και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. Από την πλευρά του και παρά το χάος που επικρατούσε στο κλειστό, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σλόμπονταν Μπόσκαν, συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες του Ελγκέτα για την κατάκτηση του τίτλου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ακουγόταν συνεχώς το αντεθνικό σύνθημα «Βου-Βου-Βούλγαροι», με αποδέκτες τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...