Κόσμος

Manchester Arena: Η στιγμή της έκρηξης! Πανικός και ουρλιαχτά – Bίντεο ντοκουμέντο

Η στιγμή της έκρηξης στο φουαγιέ του Manchester Arena λίγο αφού είχε ολοκληρωθεί η συναυλία της Αριάνα Γκράντε έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video. Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά μέχρι την ώρα που ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Ο κόσμος που ήταν στη συναυλία της 23χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας, είχε σηκωθεί όρθιος και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Νέοι άνθρωποι που μόλις είχαν περάσει μια βραδιά γεμάτη κέφι και τραγούδι.

Μέχρι που ακούστηκε ένας δυνατός τρόπος. Στο video ακούγεται αμέσως μετά μια κοπέλα να ρωτάει τι συμβαίνει, ενώ στο επάνω διάζωμα κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος και ακούγονται ουρλιαχτά. «Ω Θεέ μου» ακούγεται να λέει, ξαναρωτά τι συμβαίνει και τότε βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί και βάζει τις φωνές.

Δείτε το σοκαριστικό video

https://www.youtube.com/watch?v=Kawqidv7c8w

https://www.youtube.com/watch?v=ddxPJKegLdA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...