Κοινωνία

Χειρουργός του Λουκά Παπαδήμου: «Ήταν γεμάτος αίματα - Έτρεμε, ήταν σοκαρισμένος» (βίντεο)


Τη στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος έφτασε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο του ALPHA ο χειρουργός του.

"Αμέσως τρέξαμε στα εξωτερικά ιατρεία και τον είδαμε στο φορείο. Ήταν γεμάτος αίματα. Αντιμετωπίσαμε τα τραύματα για αν σταματήσουμε την αιμορραγία. Ελέγξαμε την αναπνοή του, τα ζωτικά του σημεία. Πήραμε εξετάσεις αίματος και στη συνέχεια κανονίσαμε να γίνει μια επείγουσα αξονική τομογραφία. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να υπάρχει μια ενδοκοιλιακή αιμορραγία... Δεν μπορούσε να πει πολλά. Έτρεμε. Ήταν σοκαρισμένος. Μου είπε πως απορούσε πώς έγινε αυτό, αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί. Πλέον, είναι πολύ πιο ήρεμος και ομιλητικός, αλλά παραμένει προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του", είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, σήμερα, εκπομπή στο Epsilon, μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο Λουκάς Παπαδήμος ξαπλωμένος στο φορείο, με το παντελόνι του σκισμένο στο ύψος του δεξιού μηρού και εμφανές το τραύμα, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση χθες το βράδυ.

 Δείτε τις εικόνες

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές