Κόσμος

Τούρτα στο πρόσωπο έφαγε Γάλλος υποστηρικτής των βομβαρδισμών του 1999 στο Βελιγράδι (βίντεο)

Με μια τούρτα στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της ταινίας του στο Βελιγράδι, πλήρωσε ο Γάλλος, Μπερνάρ Ανρί Λεβί, την έκκλησή του υπέρ των βομβαρδισμών του 1999 στη σέρβικη πρωτεύουσα.

«Δολοφόνε, μακριά από το Βελιγράδι» φώναξε ο άνθρωπος που του πέταξε την τούρτα και ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας της χώρας.

Την ώρα της επίθεσης, ένας άλλος ακτιβιστής ύψωσε πανό γραμμένο στα αγγλικά «Ο Μπερνάρ Ανρί Λεβί, συνηγορεί στις δολοφονίες των ιμπεριαλιστών», ο οποίος αμέσως μετά οδηγήθηκε εκτός αίθουσας από άνδρες της ασφάλειας.

«Ζήτω η δημοκρατία στο Βελιγράδι» φώναξε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, χτυπώντας έναν από τους ακτιβιστές με το σακάκι του.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Γάλλος, «τρώει» τούρτα στο πρόσωπο.

Το 2015, κατά τη διάρκειά μιας επίσκεψής του στο Βέλγιο είχε δεχτεί ανάλογη επίθεση, από τον ίδιο άνθρωπο που του είχε και πάλι επιτεθεί -με τον ίδιο ακριβώς τρόπο- και 20 χρόνια νωρίτερα!
Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/459zJmtoWZE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...