Αρχείο

Η Τουρκία θα ξεκινήσει πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Κύπρου: "Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων"

Με δύο συντονισμένες ενέργειες η Τουρκία προαναγγέλλει πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Κύπρου ενώ τα βάζει με ΗΠΑ και Ισραήλ που έχουν υπογράψει στρατηγικές συμφωνίες για τα ενεργειακά! Συγκεκριμένα ενώ σήμερα έγινε γνωστό το casus belli εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και των ξένων πετρελαϊκών εταιριών που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης του Οικοπέδου 6 της Κυπριακής ΑΟΖ, (η ιταλογαλλική κοινοπραξία ΕΝΙ/Total), η Άγκυρα με κυβερνοεπίθεση  επαναλαμβάνει ότι "Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων"!

Συγκεκριμένα, εκτός λειτουργίας τέθηκε η επίσημη ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από Τούρκους χάκερς οι οποίοι εκτέλεσαν επιχείρηση για λογαριασμό του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας.

Την αποκάλυψη την είχαμε κάνει στο άρθρο μας H Toυρκία προσλαμβάνει χιλιάδες χάκερ: Ετοιμάζεται για κυβερνοπόλεμο και κατά της Ελλάδος! όπου αναφέραμε χαρακτηριστικά: Oι «γείτονες» προετοιμάζουν την άμυνα τους εκτός από την στεριά, αέρα και θάλασσα και στο κυβενοχώρο που αποτελεί το τέταρτο πεδίο μελλοντικών «πολεμικών επιχειρήσεων», και το οποίο προκαλεί πλήγματα ιδιαίτερα επικίνδυνα στον οποιονδήποτε εχθρό , που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι και η χώρα μας και οι υποδομές της .

Ο πρόεδρος του τουρκικού κυβερνητικού ινστιτούτου ICTA Δρ Ömer Fatih Sayan ανέφερε σαφώς και κατηγορηματικώς για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με στόχο την πρόσληψη ατόμων με ιδιαίτερες κλίσεις στην ηλεκτρονική υποκλοπή , για να διαφυλαχθεί η «ασφάλεια των δημοσίων υπηρεσιών».

Ο ίδιος τόνισε μάλιστα : «Αυτοί που θα προσληφθούν θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των δημοσίων οργανισμών στον κυβερνοχώρο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα αυτό».

Ο Πρόεδρος του ICTA όμως μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για «στρατό χάκερ με λευκό καπέλο» περιγράφοντας τους υποψηφίους ως ειδικούς σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Μετά την κακόβουλη επίθεση που δέχτηκε η ιστοσελίδα, εμφανίστηκε η εικόνα ενός αετού που συνοδευόταν από το εξής μήνυμα:

«Turkey Security, Hacked By DexmoD», καθώς κι ένα κείμενο γραμμένο στην τουρκική γλώσσα, όπου μεταξύ άλλων η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως «τρομοκράτης».

Σύμφωνα με την μετάφραση που έκανε η ιστοσελίδα tourkikanea.gr το κείμενο που ανέβασαν είναι το ακόλουθο:

Hacked by DexmoD

Όλος ο κόσμος θα δει τι κάνατε. Ο τύπος μπορεί να βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μπορείτε να εμποδίζετε όλους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων.

Σφίξε μια χούφτα χώμα και βγαίνει το αίμα των μαρτύρων μας. Όποιος εποφθαλμιά τα χώματα μας, του βγάζουμε τα μάτια.

Δώστε μας τους υπαγόμενους στην FETO τρομοκράτες.Έτσι πληρώνετε την καλοσύνη που σας έγινε . Προδότες.

Ισραήλ και ΗΠΑ δολοφόνοι, τρομοκράτης Ευρώπη και το ανδρείκελο τους η Ελλάδα.

Άλλωστε δεν έλεγαν τζάμπα οι πρόγονοι μας πως ¨Από το γουρούνι χαλάκι για προσευχή και από τον Έλληνα φίλος δεν γίνεται¨ !

Τις αιματηρές σας φιλοδοξίες και τα βρώμικα χέρια σας πάρτε τα πάνω από την Κύπρο. Θα λογοδοτήσετε για αυτά που κάνατε. Είστε ένας όχλος φοβιτσιάρηδων. Οι Οθωμανοί επανεμφανίζονται.

Ο Θεός είναι ένας και ο προφήτης του είναι ο Μωάμεθ¨.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ