Κοινωνία

Τέσσερις λόγοι που ο Βασίλης Καρράς «βούλιαξε» την Arena Armeec της Σόφιας και μπήκε στο ρεκόρ γκίνες

Άλλος Ευρωπαίος τραγουδιστής δεν το είχε καταφέρει αλλά ο Βασίλης Καρράς το κατάφερε: ο Έλληνας τραγουδιστής έκανε sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία! 

Μάλιστα, η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας ανέφερε πως το «λαϊκό προσκύνημα» που έγινε για πάρτη του Καρρά με 17.000 ανθρώπους μέσα και άλλους 6.000 έξω από το γήπεδο που δεν βρήκαν εισιτήριο είναι ρεκόρ Γκίνες καθ’ ότι κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει τέτοιο πανζουρλισμό!
Πως λοιπόν ο Καρράς μάζεψε τόσο κόσμο στην Βουλγαρία;
Τo Menshouse, νηφάλιο όπως πάντα και με διάθεση να πει αλήθειες, είναι εδώ για να απαριθμήσει τους λόγους που ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής κατάφερε κάτι τόσο μεγάλο:

1/ Πήγαν οι Έλληνες φοιτητές της Βουλγαρίας

https://youtu.be/tElTgzdl4cc

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς ακριβές αριθμό αλλά η Βουλγαρία και γενικά όλες οι βαλκανικές χώρες έχουν μπόλικους φοιτητές από την Ελλάδα. Ε, πήγαν όλοι. Μαζικά. Ούτε ένας Έλληνας φοιτητής, ούτε μια Ελληνίδα φοιτήτρια της Βουλγαρίας δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν κάτι που να θυμίζει το σπίτι τους. Η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ Βουλγαρίας είναι δεδομένο πως έκαναν χρυσές δουλειές…

2/ Πήγαν οι Έλληνες συνταξιούχοι της Βουλγαρίας

https://youtu.be/M-mnsfYgTcg

Θα μου πείτε τόσοι πολλοί Έλληνες μαζεύτηκαν στην Βουλγαρία; Κι όμως είναι κοινό μυστικό: πολλοί άνθρωποι που ζούσαν κάπου στην Μακεδονία και κατάφεραν σε αυτά τα κωλοχρόνια της οικονομικής κρίσης να πάρουν σύνταξη την έκαναν για Βουλγαρία. Δίπλα στην Ελλάδα παραμένουν, μπορουν να γυρνάνε όσο πιο συχνά γουστάρουν και με την ελληνική σύνταξη στην Βουλγαρία είναι και βασιλιάδες. Ε, ήρθε ο Καρράς και πήγαν, δεν θέλει και πολύ φαντασία.

3/ Οι Βούλγαροι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ελληνική μουσική

Εντάξει, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πηγαινοέρχονται όποτε γουστάρουν στη Βουλγαρία. Και όσοι Βούλγαροι έχουν φράγκα κατεβαίνουν στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και τα σπάνε με την πρώτη ευκαιρία. Μπόλικοι είναι οι Βούλγαροι που ξέρουν την κουλτούρα της μουσικής που υπηρετεί ο Καρράς και γνωρίζουν και τους στίχους των τραγουδιών και απ’ όλα. Ήρθε ο Καρράς στην χώρα τους και δεν θα πήγαιναν; Εδώ έρχονται οι ίδιοι στην Ελλάδα για να σπάσουν πιάτα…

4/ Ρε παιδιά σιγά τους πολλούς…

Και στην τελική, ας πούμε και μια (ακόμα) αλήθεια: ε, 23.000 άνθρωποι δεν είναι και τόόόόσοι πολλοί. Με τις 3 παραπάνω κατηγορίες μαζεύονται.
menshouse.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ