ΗΠΑ

Συνελήφθη οπλισμένος άνδρας στο ξενοδοχείο του Τραμπ - Είχε απειλήσει παλιότερα τον Αμερικάνο πρόεδρο

Ένας ένοπλος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Trump International Hotel, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Ουάσινγκτον που ανήκει στον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, ο 43χρονος Bryan Moles από την Πενσιλβάνια συνελήφθη από τις Αρχές έχοντας πάνω του ένα τουφέκι, ένα περίστροφο και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών.

Η σύλληψη έγινε χάρη στην ανώνυμη καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές Αρχές και τις ενημέρωσε ότι ο Moles, ο οποίος είχε διατυπώσει στο παρελθόν απειλές κατά του Αμερικανού προέδρου, ταξίδευε στην Ουάσινγκτον κουβαλώντας μαζί του όπλα και σφαίρες.

Ο Moles, o οποίος έφτασε εχθές το βράδυ στην πόλη, έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο του Τραμπ, πιθανόν με την ελπίδα ότι θα συναντούσε εκεί τον Αμερικανό πρόεδρο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, χάρη στη βοήθεια του πληροφοριοδότη και την άμεση παρέμβαση των αρχών «απετράπη μια τραγωδία», ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς είχε πραγματικά πρόθεση να βλάψει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ