Κόσμος

Πυροβολισμοί σε κολέγιο στο Τέξας: Δύο νεκροί, μεταξύ τους και ο δράστης (εικόνες, βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας λευκός με λευκό τζάκετ, ο οποίος κρατούσε ένα πιστόλι στο χέρι του και πυροβόλησε εναντίον του ατόμου που έπεσε αρχικά νεκρό από τις σφαίρες του. Νεκρός είναι και ο ίδιος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο φοιτητής Χασέεμπ Αχμέτ βρισκόταν εντός της αίθουσας διδασκαλίας, όταν άκουσε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Οι μαθητές εκκένωσαν αμέσως την αίθουσα και έσπευσαν να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις, ενώ στον προαύλιο χώρο επικράτησε πανικός, με τους περισσότερους να τρέχουν, δίχως κανέναν συντονισμό, ενώ δεν είχε διευκρινιστεί τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έφτασαν σημαντικές δυνάμεις της αστυνομίας και έδωσαν εντολή να εκκενωθεί ο χώρος, δίχως να κινδυνεύει κάποιος ή κάποια από τον πανικό που ήδη επικρατούσε.

Το μήνυμα της αστυνομίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απομακρυνθείτε από τον χώρο και μπείτε στα δωμάτιά σας στο κάμπους. Αν βρίσκεστε εκτός, μην πλησιάσετε».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ακουστεί άλλοι πυροβολισμοί.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της αστυνομίας εντός των εγκαταστάσεων...

https://youtu.be/GezVUISl7is

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης