Κοινωνία

Πυροβολισμοί για «φουσκωμένο» λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης στη Δράμα

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μακελειό με απρόβλεπτες διαστάσεις η διασκέδαση δυο φίλων σε νυχτερινό κέντρο επί της εθνικής οδού Δράμας - Καβάλας, όταν έφτασε ο λογαριασμός. Οι πελάτες τον θεώρησαν «φουσκωμένο» και ο ένας άρχισε να απειλεί πυροβολώντας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πάλη με τις σφαίρες να σφυρίζουν ολόγυρα.

Όταν οι δυο θαμώνες ηλικίας 56 και 52 χρόνων παρέλαβαν τη «λυπητερή», έγιναν έξω φρενών και αρνήθηκαν να πληρώσουν, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον προσωρινά υπεύθυνο του κέντρου. Με την παρέμβαση τεσσάρων υπαλλήλων, το επεισόδιο έληξε προσωρινά. Όμως, ο 56χρονος βγήκε έξω και πήρε ένα πιστόλι από το αυτοκίνητο του φίλου του, με το οποίο απείλησε τους υπεύθυνους του κέντρου και πυροβόλησε μια φορά.

Αμέσως μετά, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως δύο από τους υπαλλήλους τον καταδίωξαν, συνεπλάκησαν μαζί του και, παρ’ όλο που το όπλο εκπυρσοκρότησε άλλη μια φορά χωρίς να τραυματίσει κάποιον, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Στο κέντρο διασκέδασης έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Δοξάτου που συνέλαβαν τους δύο φίλους, από τους οποίους ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και νοσηλεύεται με τραύματα που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της συμπλοκής.

Το πιστόλι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα φυσίγγια και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Οι δυο «νταήδες» οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης