Κοινωνία

Πρώην στρατιωτικός σαρώνει το πλήθος στην Τάιμς Σκουέαρ - «Ήθελα να τους σκοτώσω» - Σοκαριστικό βίντεο


Τη δολοφονική μανία στην οποία βρισκόταν ο 26χρονος Ρίτσαρντ Ρόχας, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ανυποψίαστους πεζούς στην Τάιμ Σκουέαρ σκοτώνοντας μια 18χρονη και τραυματίζοντας 22 άτομα αποκαλύπτουν όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μόλις τον συνέλαβαν.

«Ήθελα να τους σκοτώσω και μετά υποτίθεται ότι εσείς θα με σκοτώνατε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 26χρονος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Ρόχας είχε καπνίσει το συνθετικό ναρκωτικό Κ2 με άλλους να υποστηρίζουν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια της ουσίας PCP που προκαλεί παραισθήσεις.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει η πληροφορία που μετέδωσε το CNN σύμφωνα με την οποία ο Ρόχας είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ο Θεός που του είπε να κάνει την επίθεση.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που το αυτοκίνητο με οδηγό τον Ρόχας πέφτει πάνω στους ανυποψίαστους πεζούς.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να «πετά» πάνω από τους ανυποψίαστους τουρίστες σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μάλιστα, το τραγικό δυστύχημα συνέβη μέρα-μεσημέρι, την ώρα που στο σημείο υπήρχαν εκατοντάδες τουρίστες. Κάποιοι από αυτούς άλλωστε φαίνονται στο βίντεο να αντιλαμβάνονται το «ιπτάμενο αυτοκίνητο» και να τρέχουν να σωθούν, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τους παρασύρει. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται να φωνάζει στα ιταλικά «aiuto», «βοήθεια»
http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1467093.html

Στην δημοσιότητα έδωσε ακόμα ένα βίντεο από το περιστατικό το κανάλι Breaking 911. Εκεί φαίνεται το αυτοκίνητο να ανεβαίνει με ταχύτητα στο πεζοδρόμιο και να παρασύρει τους πάντες!

Προσοχή, σκληρές εικόνες:
https://www.youtube.com/embed/8DaHTv2F4vw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης