Κόσμος

Προκαλεί ο πατέρας Αμπεντί: Δεν ήταν ο γιος μου ο βομβιστής αυτοκτονίας - Δεν πιστεύουμε στη δολοφονία αθώων

Ο πατέρας του Σαλμάν Αμπεντί, του ανθρώπου που οι βρετανικές αρχές κατονόμασαν ως τον βομβιστή αυτοκτονίας του Μάντσεστερ, επέμεινε ότι ο γιος του δεν είχε καμία ανάμειξη στην τρομοκρατική επίθεση.

Ο Ραμαντάν Αμπεντί δήλωσε στο Associated Press από την Τρίπολη όπου βρίσκεται ότι μίλησε με τον 22χρονο γιο του πριν από πέντε ημέρες, ότι του είπε πως ετοιμαζόταν να επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, για να περάσει το Ραμαζάνι με την οικογένειά του, και πως ακουγόταν «φυσιολογικά».

Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι ο ο Σαλμάν Αμπεντί είχε επισκεφθεί τη Λιβύη πριν από 1,5 μήνα. «Δεν πιστεύουμε στη δολοφονία αθώων. Δεν είμαστε έτσι εμείς», τόνισε ο Ραμαντάν Αμπεντί, ενώ ακόμη επιβεβαίωσε ότι η βρετανική αστυνομία συνέλαβε τον γιο του Ισμαήλ την Τρίτη, ως ύποπτο ότι σχετίζεται με την επίθεση.

Νωρίτερα, Αμερικανοί αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων είχαν δηλώσει ότι ο Σαλμάν Αμπεντί ταξίδεψε στη Λιβύη για τρεις εβδομάδες και πως επέστρεψε στη Βρετανία λίγες ημέρες πριν από την επίθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ