Πολιτική

Προκαλεί ο Παπαχριστόπουλος: «Σήμερα ο κόσμος εξεγείρεται που του κόβουμε ένα ευρώ»

Νέο ρεσιτάλ με το ύφος του έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Επαναλαμβάνοντας την ομιλία σε χαμηλούς τόνους το απόγευμα της Τρίτης που θύμισε Νίκο Ξανθόπουλο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «αδυσώπητη σύγκρουση» μεταξύ των καλών και των κακών συμφερόντων επιχειρώντας να βρει άλλοθι για την θετική ψήφο που θα δώσει ο ίδιος στο νέο μνημόνιο σε σκάνδαλα του παρελθόντος.

«Αν σου κόψουν ένα ευρώ σήμερα εξεγείρεσαι. Η περικοπή ενός ευρώ έχει πολιτικό κόστος για εμάς. Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι έκοψαν 12 φορές την σύνταξη. Σήμερα ο κόσμος εξεγείρεται που του κόβουμε ένα ευρώ» σημείωσε.

«Αυτά τα μέτρα για πολλούς πολίτες είναι δυσβάσταχτα» συνέχισε σε άλλο σημείο για να επανέλθει στην γνωστή τακτική « Εμείς δεν μπήκαμε στην Βουλή για να πλουτίσουμε. Κάποιοι όμως πρέπει να εξηγήσουν τι έγινε με το χρηματιστήριο, με τα φάρμακα. Πόσο στοίχισε η Siemens;»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης