Κόσμος

Ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ πήρε έναν υπνάκο καθώς μιλούσε ο Ν. Τραμπ (βίντεο)

Μπορεί η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Σαουδική Αραβία να κρίθηκε ως εξόχως σημαντική, με βάση τόσο τα πολιτικά συμπεράσματα που προέκυψαν όσο και τις συμφωνίες που συνήφθησαν μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο η ομιλία του φαίνεται πως δεν «συγκίνησε» πολλούς -και, κυρίως, τον ίδιο τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος.

Έτσι, ήταν επόμενο να κάνουν τον γύρο του κόσμου οι εικόνες του υπουργού Εμπορίου του Ντόναλντ Τραμπ να αποκοιμιέται στη διάρκεια της «βαρυσήμαντης» ομιλίας του Αμερικανού προέδρου στη Σαουδική Αραβία.

Την ώρα που ο Τραμπ καλούσε τους μουσουλμάνους ηγέτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, ο φακός συνέλαβε τον  Γουίλμπουρ Ρος να κλείνει τα μάτια του, μόλις μία θέση δίπλα από την Ιβάνκα Τραμπ. Μάταια προσπαθούσε να τα κρατήσει ανοιχτά, καθώς φαίνεται ότι ο λόγος του προέδρου τον... νανούριζε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομιλία του Τραμπ διήρκεσε 36 λεπτά και ο 80χρονος υπουργός έκλεισε πάνω από 40 φορές τα μάτια του...

https://youtu.be/NXSDtj6K1yY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...