Αρχείο

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε(;) στέλεχος του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο! - Τι υποστηρίζει ο ίδιος


(UPD) Τα ακριβώς αντίθετα, από όσα υποστηρίζει όλο το υπόλοιπο Περιφερειακό Συμβούλιο, ισχυρίστηκε ο Θάνος Τζήμερος, σε τηλεοπτικές τους δηλώσεις. Ο ιδρυτής της “Δημιουργίας, Ξανά” μίλησε για προπηλακισμό του και χτυπήματα εις βάρος του από στελέχη του ΚΚΕ και χαρακτήρισε τα μέλη του συγκεκριμένου κόμματος, “τραμπούκους και συκοφάντες”.

Μιλώντας, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Έγιναν τα ακριβώς αντίθετα, μπορείτε να τα δείτε ζητώντας το βίντεο από την εταιρεία που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις.

Προσερχόμενος στο Συμβούλιο διαπίστωσα στον προθάλαμο ότι υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Ο Δημόσιος χώρος είναι χώρος όλων. Θα με ενοχλούσε το ίδιο αν υπήρχε αφίσα της Δημιουργίας. Το είχα ξανακάνει και το έκανα και πριν μπω στην πολιτική. Είναι δημόσιοι χώροι πληρωμένοι από τους φορολογούμενους. Τις πέταξα και πήγα στη θέση μου. Κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ το διαπίστωσε ήρθε στη θέση μου με έβρισε και μου πέταξε τις αφίσες.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, που μόνος του ψηφίζει και επικυρώνει, το έβλεπε και δεν έκανε τίποτα. Αγνόησα τον τραμπούκο, ήρθε ομάδα του ΚΚΕ που άρχισε να με βρίζει, ήρθε και η Μπαλού. Την προηγούμενη φορά ο Μανουσογιαννάκης ήρθε και με έπιασε από το λαιμό. Είναι επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ σε σοβιετοκρατούμενη χώρα.

Τους είπα ότι όταν βλέπω αφίσες σε δημόσιους χώρους, θα τις κατεβάζω. Εκφράζω μια πολιτική άποψη. Και τραμπούκοι και συκοφάντες. Ζητήστε το βίντεο. Τον πρώτο που με χτύπησε και με προπηλάκισε τον έσπρωξα δυνατά, αν πήρε η μπάλα και την Μπαλού, δεν ξέρω. Έκανα μια πράξη πολιτικού ακτιβισμού.”

Από την πλευρά της, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Αλεξάνδρα Μπαλού, σημείωσε: “Ο συγκεκριμένος τύπος, είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Έσκισε για άλλη μια φορά τις αφίσες που οι εργαζόμενοι έχουν κολλήσει στο χώρο εργασίας τους.

Όπου βρίσκει ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις τις σκίζει γιατί είναι εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία. Σε αυτή την παρέμβασή μας και έσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε. Είναι και δειλία να μην το παραδέχεται.

Ας δημοσιοποιηθεί και το βίντεο. Το Περιφερειακό Συμβούλιο απέβαλλε για την συμπεριφορά τον Τζήμερο. Τζήμεροι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, γι αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζική συμμετοχή στην απεργία.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αλλά και ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, καταγγέλλουν επίθεση του Θάνου Τζήμερου με μπουνιές κατά της Αλεξάνδρας Μπαλού, στελέχους του ΚΚΕ και μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θάνος Τζήμερος έρχεται στα χέρια με στελέχη του ΚΚΕ, καθώς είναι συνήθης η τακτική του, να σκίζει τις αφίσες που αναρτούν και έπειτα να δημιουργεί ανάλογα επεισόδια.

Λίγους μήνες πριν, το σκηνικό είχε επαναληφθεί, με μέλη άλλων παρατάξεων να συγκρατούν τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη που κινήθηκε εναντίον του Θάνου Τζήμερου.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...