Κοινωνία

Ο Δήμος Δάφνης για την 20χρονη και το «πρόγραμμα βοήθεια στο Σπίτι»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής 20χρονης κοπέλας από έναν 52χρονο άντρα στη Δάφνη. Η κοπέλα που βοηθούσε τον άντρα στο σπίτι επειδή είχε πρόβλημα όρασης υπέστη φριχτά βασανιστήρια από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι χθες το απόγευμα που την έσωσαν αστυνομικοί.

Ο άντρας έχει καταγράψει τα πάντα σε κάμερες και εξετάζεται αν μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη κοπέλα έμενε στου Ζωγράφου και είναι φοιτήτρια.

Η κοπέλα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 52χρονου για να μαζέψει χρήματα.

Ο 52χρονος, είχε τοποθετήσει στο σπίτι του παντού κάμερες και ασελγούσε στο ανυπεράσπιστο κορίτσι ενώ την βασάνισε με διάφορους φριχτούς τρόπους.

Η αστυνομία, μετά την επίσκεψη των γονιών στο αστυνομικό τμήμα, επισκέφθηκε τον 52χρονο στην οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί του χτύπησαν τη πόρτα και τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του. Οι αστυνομικοί έμειναν κοντά στο παράθυρο και άκουσαν γυναικείες πνιχτές φωνές. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον 52χρονο.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη, φιμωμένη και ημίγυμνη σε ένα δωμάτιο.

Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού αναφέρει ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν εργαζόταν σε κοινωνικές δομές του Δήμου, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι η 20χρονη ήταν εθελόντρια του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως αναφέρει: «Καταδικάζει το αποτρόπαιο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιφέρεια του ανάμεσα σε δημότη και σε νεαρή φοιτήτρια, το οποίο έγινε γνωστό την Πέμπτη 4-5-2017.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στη νεαρή κοπέλα και τους οικείους της. Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και προς ενημέρωση της κοινωνίας, θέτουμε σε γνώση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλων των πολιτών, ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν εμπλέκεται με καμία μορφή εργασιακής σχέσης ή εθελοντισμού με τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν μέσω του Δήμου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ