Πολιτική

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Άντρους Άνσιπ στην Αθήνα

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άντρους Άνσιπ, αρμόδιος για την ψηφιακή ενιαία αγορά, επισκέπτεται την Αθήνα.

Νωρίς το πρωί είχε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και στη συνέχεια, στις 10:00 μετέβη στη Βουλή των Ελλήνων όπου θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ψηφιακές Ευκαιρίες - Ψηφιακή Ενιαία Αγορά για την Ευρώπη» στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές.

Στις 12:10 ο Α. Άνσιπ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά (14:00), καθώς και με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη (15:30).

Το απόγευμα στις 17:00, θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ENISA, Udo Helmbrecht (Μαρούσι), ενώ στις 20:00 θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία με τίτλο «Η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Χάρτη» στο Διεθνές Συνέδριο «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας» που διοργανώνει ο ΣΕΒ (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...